Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Кастива: ARCAsmart је одличан дигитални уређај за позиционирање за регулацију вентила

12 june 2019

In Bulgarian   In Romanian

 

Arca Regler, доказани произвођач регулационих вентила са електричним и пнеуматским погоном, уградио је у свој портфолио стартер дигитални модел ARCAsmart за повратно позиционирање уређаја. "Уређај је развијен у блиској сарадњи са Сиеменсом, а Arca Regler се фокусира на дизајн да би задовољио дигиталне захтеве данашње технологије и, с друге стране, да управљање учини што једноставнијим. Тиме компанија проширује свој асортиман позиционера, преноси портал BalkanEngineer.com саопштење из компаније Кастива ДОО.

 

Компактна, дигитална и практична конструкција дајеARCAsmart корисницима следеће погодности:

 - Једноставан за коришћење са иницијализацијом једним додиром и јасним текстуалним порукама на екрану;

 - Робусна конструкција са алуминијумским кућиштем;

 - Коришћење најновије NCS технологије;

 - Изузетно кратко време пуштања у рад малих и великих погона;

 - Одлична контрола са доказаним пнеуматским појачалом;

 - Флексибилна примена за линеарне и квадрантне пропелере;

 - Појединачно и двоструко деловање;

 - Спреман за употребу у Industry 4.0!.

 

 

ARCAsmart импресионира својом функционалношћу, која је сведена на најважније. За примене и захтеве који превазилазе ову функционалност, ARCAPRO је врхунски технички и напредан уређај.

 

Седиште фирме

Адреса: ул. “Ами Буе” 72, спрат 4, 1612 Софија

Телефон: 02/950 44 33

E-mail: office@kastiva.com

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Извор фотографија: Кастива ДОО, ARCA Regler

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 may 2020Мерење природног гаса компаније Унисист Инжењеринг пружа податке у реалном времену

  UDS систем бугарске производне компаније Унисист Инженеринг дизајниран је за даљинско очитавање количина природног гаса кроз мерна места која се налазе на територији коју опслужује одговарајућа гасна компанија. Има интелигентан софтвер који омогућава стални приступ подацима из преносне мреже у реалном времену. "WEB-интерфејс система за даљинско очитавање пружа контролу над базом података и приказ информација у одговарајућем облику", кажу у компанији за портал BalkanEngineer.com.

 • 07 may 2020Т и Д Инжењеринг: „Квалитет наших производа и услуга потврђен је одговарајућим сертификатима и сертификатима“

  Основана 2004. године, доказана бугарска компанија Т и Д Инжењеринг фокусира своје активности инжењеринга у области енергетике, електротехнике и електронике, нудећи услуге дизајна и производње. "Наш портфељ је изузетно разнолик - од изградње индустријских мрежа програмабилних регулатора и алата за аутоматизацију, до пројектовања трафостаница, реконструкције и модернизације дизалица", информисали су портал BalkanEngineer.com из Т и Д Инжењеринга.

 • 04 may 2020Сви високо ефикасни измењивачи топлоте Tesy имају уграђену технологију која се назива турбулатор

  Знате ли која је функција измењивача топлине у котлу? А шта је турбулатор? Да бисмо разјаснили ове проблеме, контактирали смо стручњаке компаније Теси. Бугарски произвођач електричних котлова и грејних уређаја један је од водећих у Европи са производним капацитетом од 1,5 милиона уређаја годишње. Производи брендова Теси продају се у више од 54 земље широм света, при чему је компанија компаније у 2019. години прешла 72 милиона евра.

 • 30 april 2020B2N и друге компаније за 3D `штампање покрећу производњу заштитних средстава за борбу против COVID-19

  „Придружили смо се иницијативи коју је организовала Фејсбук група Emergency Hardware COVID-19. У року од неколико дана у њему се окупило више од 100 власника 100 штампача који су добротворно започели са производњом сигурносних шлемова за лекаре у земљи“, изјавили су из компаније B2N за портал BalkanEngineer.com. Данас је B2N званични представник водећих компанија у 3D индустрији широм света. И бугарска компанија и њени партнери део су различитих иницијатива које имају огромну додатну вредност, посебно током пандемије COVID-19.

 • 16 april 2020Предњи панели Таурус-93 се широко користе у различитим индустријама

  Таурус-93 ДОО је познати бугарски произвођач предњих плоча и тастатура од поликарбонатне или полиестерске фолије, који се користе за управљање електронским производима и машинама. Технологија производње заснива се на ситотиску на посебним филмовима – углавном поликарбонатним и полиестерским филмом, пластиком и ПВЦ-у. Користе се штампане плоче, самољепљиви и двослијепљиви филмови, контактне плоче, конектори, врпчани каблови, индикатори ЛЕД и течних кристала. Технолошке могућности компаније развијају се и усавршавају свакодневно, што јој омогућава да испуни све захтеве купаца.

 • 10 april 2020SpaceCAD: Siemens Digital Industry Software и Sandvik покрећу стратешко партнерство

  SpaceCAD, достављач решења за оптимизацију производње и дугогодишњи представник компаније Siemens PLM Software за Бугарску, изјавили су за портал BalkanEngineer.bg да компаније Siemens Digital Industry Software и Sandvik покрећу стратешко, технолошко и пословно партнерство усмерено на убрзање дигиталних иновација. „Циљ је да купци наших делова који производе производима пређу брже на коришћење нових технологија", објаснио је SpaceCAD.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 28 may 2020Румунска компанија Romgaz планира да уложи 3,2 милијарде евра

  Румунска државна компанија за гас Romgaz планира да уложи 3,2 милијарде евра до 2025. године. Износ ће бити уложен, како у офшор пројекте, тако и у производњу копненог природног гаса, укључујући бушење, изградњу бунара и обалних технолошких инсталација. Око половине инвестиције (49%) очекује се да ће бити финансирана из сопствених извора румунске компаније. За преосталих 44% компанија Romgazпланира привући стране инвеститоре, а 7% бити европске фондове. Romgaz је највећи произвођач природног гаса у Румунији и једна од највећих гасних компанија у источној Европи.

 • 26 may 2020IT сектор у Србији бележи повећан ниво инвестиција

  IT сектор у Србији доживљава дугорочни раст, растући на међународном тржишту углавном кроз извоз IT услуга. Индустрија је такође забележила напредак на домаћем тржишту, достигавши улагања од преко 80 евра по глави становника. Иако су ове бројке још увек далеко од просечног нивоа IT улагања у Европској унији од 800 евра по глави становника, до 2025. године улагања у IT сектор у Србији могла би достићи 150 евра, задржавајући садашњи ниво раста. Овај позитивни тренд је такође показатељ потенцијала за дигиталну трансформацију српског тржишта, увођењем циљаних државних мера.

 • 20 may 2020Немачки произвођачи електричних компоненти граде постројења у Србији

  Немачке компаније за електронику HDT и А2000, које су специјализоване за производњу штампаних кола, завршавају изградњу својих фабрика у Свиланцу у Србији. Очекује се да ће у две компаније бити запослено 200 високо квалификованих радника. Производња у постројењу ће почети у другој половини 2020. године, а очекује се да ће и тамо бити запослено 100 радника. Многе фабрике светски познатих компанија, попут Ariston, Panasonic и Wosloch-Schwab, послују у српском граду Свиланац, коме ће се ускоро придружити швајцарски произвођач опреме за осветљење Regent са постројењем у вредности од 8 милиона евра.

 • 18 may 2020Continental тражи инжењере и техничаре за своје постројење у Румунији

  Немачка група Continental, која управља постројењем за електронске компоненте у румунском граду Сибиу, и даље запошљава нове раднике упркос ванредним ситуацијама узрокованим ширењем COVID-19, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Са 4.500 запослених то је највећа фабрика у западној индустријској зони града. За своју румунску фабрику у Сибиуу, компанија тражи инжењере, програмере и техничаре специјализоване за области попут електротехнике и инсталација, а такође жели да формира ватрогасну бригаду.

 • 13 may 2020Румунски стартуп имплементира роботе за обраду налога у банкама

  Румунски стартуп Future WorkForce је творац софтверског робота за обраду захтева који банке добијају од клијената који желе одложити свој допринос. Две банке су већ интегрирале технолошку иновацију која има капацитет за обраду 240 апликација на сат. Обично је запосленом потребно око 20 минута да обради захтев, док софтверски робот Future WorkForce може да обави исти задатак у неколико секунди. Иновативно рјешење може обрађивати захтјеве које клијенти шаљу преко свих дигиталних канала банака - интернетски образац путем веб странице институција, е-мејлова, као и дописивање путем chatbot апликације.

 • 11 may 2020Green Miles Chemicals инвестира у нову фабрику у Србији

  Хемијска компанија Green Miles Chemicals планира да изгради ново постројење у индустријској зони у Зрењанину у Србији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајтаCIJEurope.com. Постројење ће бити намењено за производњу трибутил-фосфата. Пројектни капацитет постројења, који ће бити опремљен са три производне линије, износиће 6000 t годишње. Технологију производње осмислила је и испоручиће кинеска компанија Tianjin Green-Chem-Engineering Chemical Technology. Инвестиција укључује изградњу административне зграде, производног дела, резервоара и сличних објеката. Постројење ће бити изграђено на површини од 2 ha.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 29 may 2020Македонска компанија TeachHoot са онлајн платформом за обуку

  TeachHoot је једна од компанија које су започеле образовну револуцију интернетских приватних часова у Северној Македонији. Компанија развија платформу за потпуно онлине учење, помажући ученицима да пронађу најприкладнијег наставника за њих. Платформа Teachhoot нуди једноставан начин рада, укључујући модел „класичног учења“ који омогућава ученицима да одаберу тему, пронађу наставника и договоре се о цени услуге. Интернет платформа такође пружа могућност предавања кроз „решавање проблема“, при чему многи наставници могу одговорити на питање о одређеној теми које поставља један ученик.

 • 27 may 2020Бугарска компанија имплементира колаборативне роботе у индустрији

  Бугарска компанија за аутоматизацију Gіgа Аutоmаtа објавила је да је већ започела масовну производњу колаборативних дела (кобота), сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Money.bg. Очекује се да ће првих 50 бугарских кобота ускоро бити представљено у локалној производњи. Савремени технолошки развој компаније, назван Аnіmоtо, може се лако прилагодити извођењу понављајућих активности у производњи. Кобот је погодно решење за бројне индустријске примене, укључујући аутомобилску и машинску индустрију, прехрамбену индустрију, производњу уређаја и многе друге.

 • 21 may 2020Rehau Скопље са дигиталним сајмом за иновативна решења за прозоре

  Као резултат глобалне кризе коронавируса, многи догађаји су отказани, укључујући сајам решења за фасаде, врата и прозоре у Нирнбергу у Немачкој. Међутим, произвођач Rehau проналази начин да представи своје иновације у области прозорског система за 2020. годину, организујући виртуелну изложбу. Поред производње прозора и профила, Rehau се специјализовао за развој комплетних решења, укључујући интелигентне додатке, клизне системе и безбедносна решења, стварајући додатну вредност за своје купце. Датум догађаја још увек није објављен, а за ажурне информације можете пратити веб локацију компаније.

 • 19 may 2020Бугарска са Међународним сајмом технике у Пловдиву на јесен

  Највећа индустријска изложба у Бугарској - Међународни сајам Технике, биће одржан од 14. до 19. септембра 2020. у Пловдиву. Прошлогодишње издање скупа поздравило је компаније из 34 земље, које су демонстрирале технолошке иновације и пословне трансформације. Како би се испунили захтеви пословања 21. века, додаће се савремени елементи и флексибилна изложбена решења - тематске области и специјализовани одељци, чији је циљ да прикажу и истакну поједине секторе. Изложба ће такође садржати демо зоне, где ће опрема бити представљена у акцији како би демонстрирала своје квалитете.

 • 14 may 2020Србија са јесени на међународној конференцији о решењима обновљивих извора енергије

  Осмо издање Међународне конференције о обновљивим изворима енергије биће одржано у Србији у октобру 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајтаeKapija.com. Догађај ће бити посвећен истраживању и развоју технологија обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности. Конференцију организују Савез машинских инжењера, инжењера електротехнике и техничара у Србији (SMEITS) и Удружење за обновљиву енергију и одржаће се у главном граду Београду 15. и 16. октобра 2020.

 • 12 may 2020Бугарска компанија у припреми за лансирање другог сателита

  Бугарска компанија за наносателите Endurosat наставља с развојем сателитских комуникацијских услуга и припремаће се за покретање свог другог сателита. Компанија је у ту сврху привукла средства у износу од 652.000 лева из фонда Neo Ventures, сазнаје портал BalkanEngineer.com. Основан 2015. године, компанија Endurosat развија мале и лаке сателите који лете у најнижој орбити на Земљи. Компанија има за циљ да се развије као провајдер инфраструктуре за развој, производњу и управљање сателитима и пренос података. Данас Endurosat планира да лансира свој други сателит крајем 2020. или почетком 2021.

Види све »