Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Бојлери MaxEau компаније TESY – више топле воде и дужи радни век

11 july 2019

In Bulgarian   In Romanian

 

Серија бојлера MaxEauпотврђеног бугарског бренда Tesy, развијена је у складу са европским безбедносним стандардима и највишим захтевима квалитета. „Патентирана иновативна решења интегрисана су примењена у серији MaxEau, што их чини енергетски ефикасним уређајима са конструкцијом која обезбеђује више топле воде и дужи век трајања. Бојлери су доступни у две верзије: МaxEau Classic са бакарним грејачем и МакЕау с керамичким гријачем за подручја с тврђом водом. Бојлери из ове серије су идеални за повезивање са комплетним системом са алтернативним изворима енергије, који обезбеђују енергетски ефикасно снабдевање топлом водом, објавио је портал BalkanEngineer.com саопштење компаније Теси ДОО.

 

Електрични бојлери из асортимана MaxEau Ceramic пројектовани су за употребу у подручјима са тврдом и агресивном водом. Уграђени суви керамички грејач обезбеђује тихи рад, дуг радни век и поуздану заштиту од накупљања каменца. Животни век бојлера MaxEau Ceramic се продужава захваљујући контроли процеса прегревања, што се врши прецизном контролом са капиларним термостатом за максималну прецизност регулације температуре воде.

 

Посебно пројектована технологија са поузданом и ефикасном изолацијом Insutech Plus осигурава равномерну дистрибуцију изолације дебљине 40 мм. Ова напредна технологија елиминише термостат између резервоара и носача, што гарантује смањење губитака енергије за 16%.

 

Бојлери се производе плазма заваривањем, без додатог материјала, чиме се постиже веома низак термички утицај на основни метал.

 

 

Поред компаније са доказаним присуством на међународном тржишту, Теси је послодавац који својим стручњацима нуди поље изражавања у креирању иновативних техничких решења. Ако тражите реализацију или обуку у компанији са руководећим позицијама, проверите која су слободна места и програми обуке у Теси.

 

 - Руководиоца одељења „Техничко одржавање”;

 - Руководиоца производног тима;

 - Head of Department R&D Heating Appliances – 2 positions;

 - Операторе на машини.

 

Представништво Софија

Адреса: Бугарска, Софија 1166, ж.к. Софиа Парк, Блок 16В, Спрат 2, Канцеларија 2.1,

Телефон: 00 359 2 902 66 66

Е-mail: office@tesy.com

 

Представништво Шумен

Адреса: Бугарска, Шумен 9700, Булевар Мадара 48

Телефон: 00 359 54 859 129

Е-mail: office@tesy.com

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Извор фото материјала: Теси ДОО

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 09 june 2021Филкаб - Ваш електрични свет или како је свемир створен решењима на пољу електричних инсталација и енергије

  Филкаб је једна од водећих производних, инжењерских и трговинских компанија у области електричне опреме, осветљења и аутоматизације у Бугарској. „Нудимо комплетна решења, компетентне консултације, квалитетну услугу и специјализовану услугу. Наше инжењерске услуге успешно се користе у секторима као што су енергетика, грађевинарство, комуникације и комуникације“, изјавили су из компаније Филкаб за читаоце портала BalkanEngineer.com.

 • 21 may 2021Да штитиш зграду Министарства одбране и НАТО базу у Бугарској? Телетек Електроникс говори о одговорности

  Министарство одбране Републике Бугарске основано је указом 1879. године. Основано као највиша војно-административна институција, има функције одбране државног суверенитета, одбране територијалног интегритета и одбране интереса бугарског друштва. Обезбеђивање сигурности и заштита масивне зграде је прави изазов са којим је водећи бугарски произвођач алармне и ватродојавне опреме Телетек Електроникс спреман да се суочи. Више о пројекту, посебно за читаоце BalkanEngineer.com, рекли су специјалисти из компаније ...

 • 17 may 2021Инжењеринг система за управљање енергијом и реконструкција трафо-станица са доказаним услугама Т&Д Инжењеринг

  Т&Д Инжењеринг је основана бугарска инжењерска компанија чија је делатност концентрисана у области енергетике, електротехнике и електронике. Компанија реализује задатке из различитих области дизајна, производње и услуга. „Једна од области у којој се годинама развијамо и имамо бројне успешно завршене пројекте је примена комплетног инжењеринга комплетних система управљања енергијом и реконструкција трафо-станица“, изјавили су из ове компаније за портал BalkanEngineer.com.

 • 14 may 2021Теси је са сопственим програмом из Софије уживо учествовала у овогодишњим издањима изложби ISH Digital и MCE Milano

  Две највеће светске изложбе на пољу грађевинских инсталација, инфраструктуре и енергетске ефикасности су ове године у потпуности одржане онлајн, због ситуације са COVID-19. Међутим, ово их није учинило ништа мање занимљивим. ISH Digital 2021 (22-26 март) и Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2021 (12-16 април) привукли су пажњу професионалцима из целог света својим јединственим дигиталним програмима. Учесник у њима био је и етаблирани бугарски произвођач бојлера и уређаја за домаћинство, компанија Теси.

 • 10 may 2021Системи за пожароизвештавање на Телетек Електроникс гарантира заштиту 125 објеката на банци Пиреос у Грчкој

  Почетак пројекта је дат још током 2019. год. „Изнад озбиљне конкуренције од стране низа уврштених међународних произвођача производа за пожароизвештавање, Телетек Електроникс је успео да специјализује менаџмент у финансијском уређењу са поузданим и доказаним решењима са оптичким техничким параметрима, гарантованим сервисирањем и не последњим местом са озбиљним референцама од многобројних реализованих наших пројеката“, обаснили су из ове компаније.

 • 23 april 2021Транспортни аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне реализује Мултиинжењеринг за Фикосота

  Водећа бугарска машина за израду машина Мултиинжењеринг обавестила је портал BalkanEngineer.com о једном од пројеката које је њен тим применио на пољу аутоматизације. Бугарски специјалисти су дизајнирали и произвели аутоматизовани систем за пуњење прахова за прање у картоне за компанију Фикосота - брзорастућу компанију за производњу детерџената и детерџената. Показаћемо вам више о реализацији пројекта, као и видео презентацију са системом функционисања у данашњем материјалу.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 09 june 2021Инвеститори заинтересовани за индустријски и хемијски парк у Србији

  Први индустријски и хемијски парк у Србији - Прахово већ привлачи пажњу низа инвеститора. Потпредседник пољопривредне компаније Elixir Group - Владимир Тодоровић истакао је да је парк одлична прилика за будућност и развој источне Србије. У 2020. години производња хемикалија и хемијских производа порасла је за 5,9% у поређењу са 2019. Заједно са тим, производња пестицида и хемикалија за пољопривреду, укључујући биоцидне производе за дезинфекцију, такође је забележила значајан пораст. Поред тога, спољна трговина хемијским производима износила је 6,1 милијарду евра или 15,3% укупне трговине Србије.

 • 07 june 2021А1 Бугарска и Acronis покрећу cloud центар података

  Телецом А1 Бугарска и глобални лидер у сајбер безбедности Acronis најавили су покретање Acronis Cloud Data Center у Софији. Acronis је изабрао центар података компаније А1 за колокацију његовог најновијег центра података у облаку због одличне геолокације и репутације компаније А1 Бугарска као поузданог партнера и водећег провајдера телекомуникационих и ICT услуга у Бугарској. Са новим дата центром у Софији, добављачи услуга у Бугарској ће моћи локално да чувају пословне критичне податке својих купаца широм земље. Платформа Acronis Cloud Infrastructure пружа добављачима услуга приступ целом низу сигурносних копија и кибернетичких решења.

 • 02 june 2021Engie Romania купила је нови фотонапонски парк

  Engie Romania, румунска подружница француске комуналне компаније и највећи дистрибутер и добављач природног гаса на локалном тржишту, објавила је да је стекла још једну оперативну фотонапонску флоту укупне инсталиране снаге 5,46 MWp, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Фотонапонски парк се налази у јужном делу Румуније, у селу Ненчиулешти у округу Телеорман. Пуштен је у рад 2014. године и од тада производи око 42 Gwh електричне енергије, што је еквивалент годишњој потрошњи 25.000 домаћинстава. Раније су парк били у власништву два немачка инвеститора.

 • 31 may 2021У Бугарској су покренути железнички пројекти за преко 930 милиона лева

  У Бугарској је започета изградња железничких пројеката вредних преко 930 милиона лева. Део пројеката је модернизација железничких деоница Оризово-Михаилово и Елин Пелин-Вакарел. Поред тога, на железничкој прузи Пловдив-Бургас биће изграђени сигнални и телекомуникациони системи. Очекује се да ће реконструкција станичног комплекса Нова Загора почети за неколико дана. Исплаћена средства у оквиру Оперативног програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 износе око 2 милијарди лева. а уговорени финансијски ресурс износи 3,2 милијарди лева.

 • 27 may 2021ВА Glаѕѕ Grоuр улаже око 600 милиона лева у Бугарску

  Португалски произвођач стаклене амбалаже BA Glass Group уложиће око 600 милиона лева у унапређење производње у Бугарској, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Capital.bg. Циљ програма је да компанија има готово двоструко већи капацитет на крају инвестиционог циклуса у Бугарској. Према речима извршне директорке компаније - Сандре Сантуш, тренутно се гради друга пећ у фабрици у Софији, захваљујући којој ће бити отворено око 110 радних места. Компанија је већ започела запошљавање и запошљавање запослених, јер неке од позиција захтевају дугу обуку. Пећ би требало да буде спремна 2022. године.

 • 25 may 2021Северна Македонија са пројектом развоја иновација

  Фонд за иновације и технолошки развој Северне Македоније објавио је први јавни позив за „Изазов за успостављање производних лабораторија FAB LABS - Млади стварају“, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења фонда FITR. Пројекат покрива улагања у развој иновационе инфраструктуре и омогућиће приступ младим људима између 15 и 29 година модерним технологијама попут 3D штампачима и ласерским машинама. Са њима ће моћи да остваре своје иновативне идеје. Директор Фонда за иновације и технолошки развој - Коста Петров, истакао је да укупан буџет пројекта износи 9.000.000 денара, са трајањем 12 месеци.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 10 june 2021Wpd гради ветропарк у Северној Македонији

  Немачка компанија Wpd уложиће 500 милиона евра у изградњу ветропарка између Куманова, Старог Нагоричана и Криве Паланке у Северној Македонији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Balkan Green Energy News. Према плану, објекат ће бити снаге 400 MW. Премијер Сверне Македоније Зоран Заев истакао је да је компанија поднела захтев за успостављање стратешког инвестиционог партнерства. Предвиђено је да се пројекат ветропарка спроводи без државне помоћи. Wpd је присутан у региону путем своје подружнице Wpd Adria. Компанија је власник четири ветропарка у Хрватској и развија пројекат Брајићи у Црној Гори.

 • 08 june 2021Почела је пријава за UiPath Automation Awards 2021

  Румунске ИТ компаније, као и друге из источне и централне Европе и Турске, имају прилику да се пријаве за UiPath Automation Awards 2021. Награде ће се додељивати у две категорије: Start-up и Scale-up. Start-up награда је 50.000 евра. Награђивана компанија Scale-up имаће приступ првом софтверу за аутоматизацију база података у Румунији и моћи ће да представи своје решење четворици корисника UiPath. Компаније из Албаније, Белорусије, Бугарске, Хрватске, Кипра, Чешке, Естоније, Грчке, Мађарске, Летоније, Литваније, Малте, Молдавије, Пољске, Румуније, Словачке, Словеније, Украјине и Турске имају право да учествују у такмичењу.

 • 03 june 2021Србија потписала споразум о новом интерконектору

  Влада Србије потписала је уговор са Европском инвестиционом банком о финансирању изградње гасне интерконекције Ниш - Димитровград - Бугарска. Вредност овог пројекта је 160 милиона евра, од чега ће Европска инвестициона банка обезбедити 25 милиона евра, 49,6 милиона евра обезбеђује се кроз грант суфинансирање из IPA фондова ЕУ, а преостали трошкови биће покривени буџетом Србије. Деоница од Ниша до Софије има укупну дужину од 176 км, а гасовод, који има капацитет од 1,8 милијарди кубних метара годишње, биће дугачак 109 км. Плинска интерконекција између Србије и Бугарске значи стабилност гаса за земљу.

 • 01 june 2021Alkaloid је отворио нови производни погон у Скопљу

  Фармацеутски произвођач Alkaloid отворио је погон за производњу и паковање влажних марамица Becutan у свом погону у Скопљу, Северној Македонији. Инвестиција износи 4 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews. Опрема за производњу купљена је од добављача из Хрватске и Турске. Простире се на површини од око 3200 m2. Раније је простор служио као складиште. Нова линија има производни капацитет од 120 јединица у минути, као и максимални годишњи капацитет од 50 милиона паковања. Becutan је водећи бренд на пољу неге беба на локалном тржишту и присутан је у 25 земаља.

 • 28 may 2021Норвешка компанија NBT са интересом за улагање у Србију

  Норвешка компанија NBT, која има искуства са пројектима ветропаркова у Украјини и Кини, показује повећано интересовање за улагање у Србији. Српска министарка енергетике Зорана Михајловић каже да се NBT већ придружио пројектима ветропаркова које је покренула компанија Windvision, компанија специјализована за управљање пројектима обновљиве енергије. Министар је подсетила да је Србија усвојила нови правни оквир у области енергетике, укључујући први специјални закон о употреби обновљивих извора енергије. Михајловић је такође нагласила да земља жели да привуче квалитетне инвестиције у ову област.

 • 26 may 2021Америчка софтверска компанија отворила је истраживачки центар у Румунији

  Америчка компанија за софтверски инжењеринг и консултантске услуге Coherent Solutions најавила је да отвара центар за истраживање и развој (R&D) у Букурешту у Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider. Компанија је поставила циљ да до краја 2021. године запосли 30 нових стручњака. Према генералном директору компаније Coherent Solutions Румуније Алини Чандру, компанија планира да изгради снажан тим од 150 професионалаца до 2023. године, као и да истражује што је више могуће у пољу нових технологија. Coherent Solutions је компанија за софтверски инжењеринг и консалтинг.

Види све »