Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Атикс: Нова серија електронских сензора Leuze пружа решење за сваку фазу процеса паковања

23 april 2019

In Bulgarian

 

Да ли тражите најприкладније сензорско решење за различите фазе процеса паковања? Добро позната бугарска компанија Атикс представља вам сензоре 25С лидера у области оптоелектронике и система за идентификацију и пренос података Leuze electronic. "Производи ове серије Leuze electronic су оптималан избор за сваки корак паковања, посебно у прехрамбеној индустрији", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Атикс.

 

Нова серија сензора њемачког произвођача поуздано ради и задовољава највише хигијенске захтјеве. Такође има високу отпорност на вишекратно прање, што је критично за прехрамбену индустрију.

 

 

Сензори 25С имају степен заштите IP 69K као и следеће предности:

  - LED индикаторе;

  - Широк опсег рада;

  - Напредне могућности захваљујући излазном аларму и активацији улаза;

  - Степен заштите IP 66/IP 67;

  - Робусно, компактно кућиште које штеди простор;

  - Температурни опсег од -40 до +60 °С;

  - Висок степен заштите спољашње светлости путем A²LS.

 

 

„У развоју сензора, немачки произвођач се фокусира на потребе специфичних захтева индустрије – у овом случају: пуњење и паковање пића. У овом сектору, Leuze electronic нуди ефикасно сензорско рјешење за сваки корак у процесу“, изјавили су из ове бугарске компаније.

 

Седиште компаније

Адреса: кварт Студентски Град, ул. "Проф. др Димитар Добрев" 8А, 1. Спрат, 1700 Софија, Бугарска

Телефон: 00359 2 847 62 44

Е-mail: logisoft@logisoft.bg

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Извор фотографија: Атикс, Leuze electronic

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019MTG: Циљ нам је да заузмемо водеће позиције у металургији! Ослањамо се на квалитетан и вредан тим

  Крајем лета продајни тим бугарског металуршког холдинга Метал Технологија Група (MTG) прошао је целодневну обуку посвећену високом квалитету компаније. „Тренинг је имао за циљ да створи заједничко разумевање високих стандарда које постављају MTG купци широм света. Висок квалитет је главни приоритет наше пословне филозофије. Верујемо да је пут ка томе постизање кроз подстицање развоја нашег особља“, изјавили су из компаније MTG за портал BalkanEngineer.com.

 • 15 october 2019Телетек Електроникс је учествовао на међународној изложби Secutech 2019 у Вијетнаму

  Телетек Електроникс АД један је од највећих произвођача опреме за сигнализацију и противпожарну дојаву у источној Европи. Компанија поседује богат портфељ алармних и противпожарних система, комуникационих модула, софтвера, као и решења за надгледање, које редовно представља на успостављеним међународним форумима. „Између 14. и 16. августа ове године смо учествовали на изложби „Secutech Vietnam 2019“, на којој смо много пута посетиоцима из земаља југоисточне Азије демонстрирали свог развој“, саопштили из компаније Телетек Електроникс.

 • 14 october 2019САТ: Аутомобилске ваге важан су корак у побољшању економске ефикасности било које компаније

  Ваге-платформе за аутомобиле су широко тражене у свим компанијама, у којима се мора регистровати превежена роба, углавном сировине. „Велике ваге се углавном користе у пољопривреди, рударству и производњи грађевинских материјала. Нудимо ваге-платформе за аутомобиле и вагоне за потребе индустријске аутоматизације", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Системи Аутоматика Технологије – САТ ДОО.

 • 11 october 2019Кастива: „Шоу мора да се настави“! Са решењима компанийе Beckhoff за индустрију забаве, наравно!

  Компанийа LA ProPoint, стручњак за развој технологије у индустрији забаве, лансира нову атракцију за биоскоп за летовалиште Great Wolf Lodge у ​​САД-у. „Оквир око екрана анимиран је интегрисаним елементима анимације и видео пројекцијом. Да бисте интегрисали видео, аниматронске елементе и опрема за аутоматизацију компанийе LA. ProPoint користи свестрану технологију компанийе Beckhoff, која подржава стандарде индустрије забавне индустрије и омогућава коришћење простора у предворју“, изјавили из Kastiva ДОО.

 • 10 october 2019Steinzeug-Keramo цеви од стаклокерамике ископане на дубини од 10 m током пројекта у Аугсбургу у Немачкој

  Позната као грађевински материјал вековима, глина се и данас користи, са низом специфичних примена. Већ упознати са јединственим својствима канализационих цеви компаније Steinzeug-Keramo, данас ћемо вам представити још један јединствени објект за који се стаклокерамика аустријског произвођача показује као изузетно погодна, а то је индустријска зона у Аугсбургу у Немачкој. "Цевоводи су двоструко дубљи него иначе у овом пројекту", изјавили су из регионалног представништва компаније Steinzeug-Keramo.

 • 09 october 2019Панел конвектори ConvEco Cloud са интернет контролом бугарског произвођача TESY

  Нова ConvEco серија TESY укључује најновију генерацију панелних електричних конвектора који испуњавају највише енергетске ефикасности. Конвертори ConvEco Cloud (CN 04) одликују се максималном сезонском енергетском ефикасношћу. Уграђени електронски термостат и интелигентна подршка попут "Отвореног прозора/врата", "Адаптивни старт", "Подешавање сензора температуре ±4 °С", "Интернет контрола" и "24/7 недељни програмер" електричне енергије и пружају удобност потрошачима.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019Србија ће градити постројење за производњу електричне енергије из отпада

  Међународни конзорцијум уговорио је са Европском банком за обнову и развој и Међународном финансијском корпорацијом финансирање пројекта изградњу постројења за енергију из отпадака у Србији. Инвестиција је вредна 300 милиона евра. Износ ће се користити за пројектовање, изградњу и пуштање у погон постројења за производњу снаге 103 MW. Пројектом је предвиђена и изградња постројења за рециклажу отпада од 200.000 тона годишње. То ће омогућити затварање једне од највећих европских депонија које и даље делују, која се налази у близини главног града Београда.

 • 14 october 2019Македонија у одличној економској сарадњи са Словенијом

  Трговина између Македоније и Словеније порасла је за 10% у последњих 10 година. Према анализи Привредне коморе Северне Македоније, трговинска размена између две земље у 2018. години процењује се на 237.7 милиона евра. Резултати студије такође указују на то да је могућа сарадња у индустрији прераде гвожђа и челика, вађењу минерала попут доломита, мермера и травертина, као и у производњи хлеба, лекова и медицинских средстава. Укупна директна инвестиција Словеније у Македонији износи око 330 милиона евра.

 • 09 october 2019Међународна конференција о безбедности „БЕЗ незгода“ у новембру у Пловдиву, Бугарска

  Од 14. до 15. новембра, Гранд Хотел Пловдив, Бугарска, биће домаћин дводневне међународне конференције „БЕЗ незгода“, најавили су организатори Виа Експо за портал BalkanEngineer.com. Манифестација, која ће представити могућности за побољшање сигурности у индустрији, имаће и пратећи изложбени простор. Конференција ће показати широк спектар савремених решења за постизање вишег нивоа сигурности, аутоматизације и економичности опреме и зграда.

 • 07 october 2019Прва фабрика Industry 4.0 се отвара у Румунији

  Највећи румунски произвођач електричних уређаја Arctic отворио је прву фабрику у земљи, засновану на принципима Industry 4.0, у округу Дамбовица. Инвестиција износи 150 милиона евра. Производни погон је изграђен у периоду од 17 месеци и простире се на површини од преко 70 ha. Постројење обједињује најновије технолошке иновације и процесе у области аутоматизације. Фабрика послује са индустријским апликацијама, типа Internet of Things (IoT), паметном опремом, међусобно повезаним уређајима и колаборационим роботима.

 • 02 october 2019Званично је почела да ради највећа ветроелектрана у Србији

  Највећа ветроелектрана у Србији снаге 104,5 MW отворена је 19. септембра ове године у Војводини, сазнајте портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Ветроелектрана ће производити 300 GWh годишње, што је скоро 1% укупне производње електричне енергије у земљи. Вредност ове бетроелектрана износи 189 милиона ев`ра. Изградњу објекта, која је започета 2017. године, финансирала је израелска компанија Enlight, као и три друга инвеститора – Европска банка за обнову и развој (ЕБРД), Erste Group и Erste Bank Serbia.

 • 30 september 2019Македонска компанија улаже 1,2 милиона еура у развојни центар

  Македонска технолошка компанија Duna започела је изградњу административног, развојног и логистичког центра у Скопљу, у Северној Македонији. Пројекат компаније вредан је 1,2 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта CIJEurope.com. Одлука компаније Duna да инвестира у нови објекат везана је за 25. годишњицу компаније, која је основана 1994. Очекује се да ће грађевински радови на центру бити завршени за 10 месеци. Током година, македонска компанија се може похвалити низом успешно реализованих пројеката.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 october 2019eCommerce Academy са састанком „Успешно продајте у Румунији и Грчкој“ 31. октобра у Бугарској

  Током 31. октобра и 1. новембра 2019. године у Софији у Бугарској одржаће се четврто издање манифестације „Успешно продајмо у Румунији“, која се наставља са успешном продајом у Румунији и Грчкој. Догађај организује eCommerce Academy и биће одржан у Интер Експо Центру. "Ако се бавите мрежном продајом и желите да знате како успешно развијати своје пословање на овим тржиштима, овај догађај ће вам понудити много корисних савета", коментарисали су организатори за портал BalkanEngineer.com.

 • 10 october 2019Македонија покреће станице за мерење ситних честица прашине

  Северна Македонија планира да покрене десет станица за праћење квалитета атмосферског ваздуха за наредну зимску сезону. Опрема ће мерити концентрацију ситних честица ФПЧ10. Током конференције на којој се расправљало о климатским променама, државна секретарка Министарства за животну средину и просторно планирање Ана Петровска је изјавила, да пет станица у земљи ради од почетка септембра. Планирана је куповина још пет мерних станица, које ће бити завршене најкасније почетком децембра ове године, када ће бити пуштене у рад.

 • 08 october 2019Кинеска компанија гради фабрику за производњу сумпора у Србији

  Кинеска компанија Shandong Yanggu Huatai Chemical планира да изгради постројење за производњу сумпора у вредности 30 милиона евра на северу Србије. Очекује се да ће ова инвестиција створити 101 радно место. Крајем септембра, компанија Shandong Yanggu Huatai Chemical потписала је са српском владом Меморандум о разумевању за изградњу фабрике сумпора на плацу од 8 ha. Фабрика ће снабдевати сировине друга предузећа у оквиру ове компаније за производњу гума, која је започела изградњу у марту ове године. Њена вредност износи 800 милиона евра.

 • 03 october 2019Израелска софтверска компанија DriveNets са R&D центром у Румунији

  Израелска софтверска компанија DriveNets отвориће истраживачки и развојни центар у Букурешту у партнерству са румунским достављачем софтверних услуга Tellence Technologies. Компанија је добила финансирање у износу од 106,9 милиона евра. Румунска компанија Tellence Technologies запошљава разне софтверске стручњаке у области NFV/SDN, Cloud решења и још много тога. Осим финансијске помоћи, DriveNets ће подржати и неколико инвеститора, укључујући представнике Microsoft, Seagate, као и Palo Alto Networks.

 • 01 october 2019Рекордан раст у ИКТ индустрији у Бугарској у 2018. години

  Сектор информационих и комуникационих технологија (ИКТ) у Бугарској је у 2018. години достигнуо рекордни раст. Подаци из годишњег истраживања „ИЦТ индустрија у Бугарској 2019“ показују раст у области оперативног прихода, броја радних места и плата. Приходи ИКТ индустрије у Бугарској за 2018. годину већи су за 1,32 милијарде лева у односу на претходну годину. Истраживање такође показује да постоји раст у свим секторима индустрије, попут системских интегратора, дистрибутивног пословања, дилера и препродавача, хостинга, интернет и софтверских провајдера.

 • 26 september 2019Северна Македонија у потрази за трећим мобилним оператором

  Северна Македонија је у процесу привлачења трећег мобилног оператера. Услове за инвестирање, које је понудила држава, представио је министар за информационо друштво и администрацију Дамиан Манчевски на Међународној конференцији ITU Telecom. Током догађаја у Будимпешти, македонска делегација коју предводи г. Манчевски, одржала је састанке са представницима телеком оператера Telenor, Orange, AT&T и других компанија. Министар је представио пословну климу у Северној Македонији, као и могућности које земља нуди страним инвеститорима.

Види све »