Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Start Engineering construieste instalatii de ventilatie si climatizare pentru diferite tipuri de obiecte

12 november 2018

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Start Engineering AD este o companie dovedita cu pozitii de lider pe piata in proiectarea, instalarea si implementarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si climatizare la obiecte publice, energetice si industriale mari. “Compania noastra a realizat si pus in functiune sisteme de ventilatie si climatizare la lucrari de importanta semnificativa, precum Metropolitan Sofia, Sopharma, Overgaz si un numar de hoteluri prestigioase, printre care Hilton, Radisson, Gloria-Palas si altele”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

 

 

Sucursala “Incalzire, ventilatie si climatizare” din cadrul companiei Start Engineering dispune de birou propriu de proiectare si sa impus ca partener de incredere care asigura si garanteaza o executare fiabila si de calitate a proiectelor. Compania dispune si de un atelier pentru productia de conducte de aer si elemente de ventilatie, dotat cu masini de inalta performanta. “Organizarea stransa a productiei si nivelul ridicat de calificare a personalului care lucreaza in atelier, asigura o livrare la timp a conductelor de aer si a elementelor de ventilatie necesare pentru proiectele realizate”, au comentat de la Start Engineering.

 

La biroul de proiectare al sucursalei se realizeaza proiecte conceptuale, tehnice si de lucru la partea HVAC. Structura organizatiei include si un birou pentru furnizarea echipamentelor de ventilatie si climatizare. “Biroul de aprovizionare este insarcinat sa mentina un contact constant cu producatorii lideri din domeniu si sa oferein timp util echipamentul necesar”, au explicat de la Start Engineering.

 

 

Start Engineering dispune, de asemenea, de un laborator propriu de etalonare, care este un organ autorizat de stat pentru control de tip C. “Dupa ce instalatiile au fost deja instalate si dupa ajustarea finala si masurarea parametrilor, laboratorul elibereaza certificate care sunt valabile in fata institutiilor, pentru predarea-primirea finala a instalatiilor” au comentat de la Start Engineering.

 

Sediul central

Adresa: Bulgaria, Sofia 1220, str. „Locomotiv” nr.3

Telefon: 00359 2 936 03 73, 003592 931 60 65, 00359 898 690 666

E-mail: office@starteng.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Start Engineering AD, pixabay.com

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 may 2020Sistemul de contorizare si citire la distanta a gazelor naturale de la Unisyst Engineering furnizeaza date in timp real

  Sistemul UDS al companiei bulgare de productie Unisyst Engineering este destinat pentru citirea la distanta a cantitatilor de gaze naturale prin punctele de masurare, situate pe teritoriul deservit de compania respectiva de gaze. Acesta dispune de un software inteligent care asigura acces continuu la datele din reteaua de transport a gazelor in timp real. “Interfata bazata pe WEB a sistemului pentru citire la distanta asigura control asupra bazei de date si afisarea informatiilor intr-o forma corespunzatoare”, au dezvaluit de la companie pentru BalkanEngineer.com.

 • 13 may 2020Indumatic: Solutiile Dustex de la VSR suprima in mod eficient emisiile de praf si asigura un mediu de lucru sanatos

  “Spre deosebire de ploaie sau pulverizatoarele de apa, care umezesc materialul si in acest fel suprima formarea prafului, marea intrebare la materialele in vrac este cum sa fie conectate posibil cat mai multe particule de praf folosindu-se cat mai putina apa. Compania VSR Industrietechnik, Germania, ofera solutii fiabile si rentabile pentru procesarea materialelor in vrac, incluse in gama de produse Dustex, care gasesc o aplicatie practica de succes in intreaga lume”, au comentat pentru BalkanEngineer.bg de la compania comerciala bulgara dovedita de inginerie Indumatic.

 • 05 may 2020T&D Engineering: “Calitatea produselor si serviciilor oferite este adeverita cu certificatele si atestatele relevante”

  Fondata in anul 2004, compania bulgara dovedita T&D Engineering isi concentreaza activitatea pe inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii, oferind servicii de proiectare si productie. “Portofoliul nostru este extrem de divers – de la constructia de retele industriale de la controlere programabile si instrumente de automatizare, pana la proiectarea substatiilor, reconstructia si modernizarea macaralelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la T&D Engineering.

 • 04 may 2020Toate schimbatoarele de caldura de inalta eficienta cu brandul Tesy includ tehnologia patentata, denumita turbulator

  Stiti care este functia schimbatoarelor de caldurain boiler? Ce este un turbulator? Pentru a clarifica aceste probleme, am apelat la specialistii de la Tesy. Producatorul bulgar de boilere electrice si aparate de incalzit se afla printre companiile lidere din Europa, capacitatea de productie a companiei fiind de 1.5 milioane de unitati pe an. Produsele cu marca Tesy sunt comercializate in peste 54 de tari din intreaga lume, iar cifra de afaceri a companiei pentru anul 2019 depaseste 72 de milioane de euro. Iata ce au explicat expertii de la Tesy pentru BalkanEngineer.com.

 • 28 april 2020B2N si alte companii pentru imprimare 3D aulansat productia de mijloace de protectie pentru medici in lupta impotriva COVID-19

  Printre companiile ale carei activitate este reorganizata in conformitate cu noile realitati, este B2N – companie bulgara dovedita care ofera pe piata tot ceea ce tine de tehnologiile 3D, inclusiv imprimante, scanere, software, consumabile si servicii. “Ne-am alaturat initiativei organizate de grupul Facebook Emergency Hardware COVID-19. In cateva zile s-au alaturat peste 100 de proprietari de imprimante 3D care in mod caritabil au inceput sa produca viziere de protectie fata pentru personalul medical din tara”, au anuntat de la B2N pentru BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2020SpaceCAD: Siemens Digital Industry Software si Sandvik au lansat un parteneriat strategic

  SpaceCAD, furnizor de solutii pentru optimizarea productiei si reprezentant de lunga durata al companiei Siemens PLM Software pentru Bulgaria, a declarat pentru BalkanEngineer.bg ca companiile Siemens Digital Industry Software si Sandvik au lansat un parteneriat strategic, tehnologic si de afaceri, orientat catre accelerarea inovatiilor digitale. “Cooperarea este intemeiata pe baza experientei, platformelor software si a colaborarii pe termen lung intre cele doua companii”, au explicat de la SpaceCAD.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 26 may 2020Sectorul IT din Serbia a inregistrat niveluri crescute de investitii

  Sectorul IT din Serbia a remarcat o crestere pe termen lung, extindandu-se pe pietele internationale, in principal, prin exportul de servicii IT, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Sectorul a inregistrat progres si pe piata interna, ajungand la investitii de peste 80 de euro pe cap de locuitor. Desi aceste cifre sunt inca departe de nivelul mediu al investitiilor IT in Uniunea Europeana de 800 de euro pe cap de locuitor, pana in 2025 investitiile in sectorul IT din Serbia ar putea ajunge la 150 de euro, mentinand totodata nivelul actual de crestere. Aceasta tendinta pozitiva este, de asemenea, un indicator al potentialului de transformare digitala a pietei sarbe, prin introducerea unor masuri de stat vizate.

 • 20 may 2020Producatori germani de componente electrice construiesc fabrici in Serbia

  Companiile germane de electronica HDT si A2000, specializate in productia de placi cu circuite imprimate, finalizeaza constructia fabricilorsale din or. Svilajnac, Serbia. Este de asteptat la cele doua intreprinderi sa fie angajat un numar de 200 de muncitori cu inalta calificare. Productia la fabrica va incepe in a doua jumatate a anului 2020, urmand ca acolo sa fie angajati 100 de muncitori. In orasul sarb Svilajnac opereaza multe fabrici detinute de companii de renume mondial, precum Ariston, Panasonic si Wosloch-Schwab, la care se va alatura in curand si producatorul elvetian de echipamente de iluminat Regent cu o fabrica pentru 8 milioane de euro.

 • 18 may 2020Continental cauta ingineri si tehnicieni pentru fabrica sa din Romania

  Grupul german Continental, care opereaza o fabrica pentru componente electronice in orasul Sibiu, Romania, continua sa angajeze noi muncitori, in ciuda starii de urgenta cauzata de raspandirea virusului COVID-19. Cu cei 4500 de angajati, aceasta este cea mai mare fabrica din Zona Industriala de Vest a orasului. Potrivit unui reprezentant al companiei, nu au fost intreprinse concedieri si recrutarea de noi cadre continua. Pentru fabrica sa din orasul Sibiu, Romania, compania cauta ingineri, programatori si tehnicieni, specializati in domenii precum electrotehnica si instalatii, dorind, de asemenea, sa formeze si o echipa de protectie impotriva incendiilor.

 • 13 may 2020Un start-up romanesc implementeaza roboti pentru procesarea cererilor la banci

  Compania romaneasca de start-up Future WorkForce este creatorul unui robot software pentru procesarea cererilor, care bancile primesc de la clientii doritori sa-si amane platile ratelor de credit, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. De obicei, pentru procesarea unei astfel de cereri un angajat are nevoie de aproximativ 20 de minute, in timp ce robotul software Future WorkForce poate indeplini aceeasi sarcina in doar cateva secunde. Solutia inovatoare poate procesa cererile trimise de catre clienti prin intermediul tuturor canalelor digitale ale bancilor – formular online prin website-ul institutiilor, emailuri, precum si corespondenta prin intermediul aplicatiei chatbot.

 • 11 may 2020Green Miles Chemicals investeste intr-o noua fabrica in Serbia

  Green Miles Chemicals, companie din industria chimica, intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in zona industriala din or. Zrenjanin, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de laCIJEurope.com. Intreprinderea va fi destinata pentru productia de tributil fosfat. Capacitatea proiectata a fabricii, care va fi echipata cu trei linii de productie, va fi de 6000 de tone pe an. Tehnologia de productie a fost proiectata si va fi furnizata de catre compania chineza Tianjin Green-Chem-Engineering Chemical Technology. Investitia include construirea unei cladiri administrative, zona de productie, rezervoare si instalatii aferente. Fabrica va fi construita pe un teren cu suprafata de 2 ha.

 • 07 may 2020Thrivity.mk este noua platforma online pentru locuri de munca in Macedonia

  Motorul de cautare ofera un concept inovativcare are ca scop imbunatatirea semnificativa a procesului standard de cautare a locurilor de munca, promovand o piata a muncii deschisa, transparenta si competitiva, cu accent pe competentele si calificarile oamenilor. Thrivity este o platforma in care persoanele cautatoare de locuri de munca si companiile pot inregistra profilurile lor proprii, prin utilizarea criteriilor stabilite in mod prealabil. La publicarea unei reclame din partea unei anumite companii, Thrivity identifica nevoile angajatorului si face conexiune intre acesta si profilurile persoanelor care ar putea fi potentialii candidati pentru locul de munca vacant.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 may 2020Rehau Skopje cu expozitie digitala pentru solutii inovatoare pentru ferestre

  Ca urmare a crizei globale de la raspandirea epidemiei de coronavirus, multe evenimente au fost anulate, printre care si targul pentru solutii de fatade, usi si ferestre din Nürnberg, Germania. Cu toate acestea, producatorul Rehau a gasit o modalitate de a prezenta propriile sale inovatii in domeniul sistemelor de ferestre pentru anul 2020, organizand o expozitie virtuala. In plus fata de productia de ferestre si profile, Rehau este specializata si in dezvoltarea de solutii complete, inclusiv accesorii inteligente, sisteme glisante si solutii de securitate, creand o valoare adaugata pentru clientii sai.

 • 19 may 2020Bulgaria cu Targ Tehnic International la Plovdiv in toamna

  Cea mai mare expozitie industriala din Bulgaria – Targul Tehnic International, va avea loc in perioada 14 – 19 septembrie 2020 inorasul Plovdiv, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Editia de anul trecut a evenimentului a intampinat companii din 34 de tari, care au demonstrat inovatii tehnologice si transformari in domeniul de afaceri. Pentru a se raspunde cerintelor domeniului de afaceri din sec. 21, vor fi adaugate elemente moderne si solutii expozitionale flexibile – zone tematice si sectiuni specializate menite sa arate si sa evidentieze sectoarele individuale.

 • 14 may 2020Serbia cu conferinta internationala privind solutiile SER in toamna

  Cea de-a opta editie a Conferintei internationale privind sursele regenerabile de energie va avea loc in Serbia in luna octombrie 2020. Evenimentul va fi dedicat cercetarilor si dezvoltarilor tehnologiilor SER si eficientei energetice. Conferinta este organizata de catre Uniunea inginerilor mecanici, inginerilor electrici si tehnicienilor din Serbia (SMEITS) si Asociatia pentru energie electrica din surse regenerabile si va avea loc in capitala Belgrad in perioada 15 - 16 octombrie 2020. Temele evenimentului vor include: mediu de viata, durabilitate si politica; surse de energie si stocare de energie; eficienta energetica in contextul introducerii surselor regenerabile de energie electrica; aplicatii si servicii.

 • 12 may 2020O companie bulgara in curs de pregatire pentru lansarea unui al doilea satelit

  Compania bulgara pentru nano-sateliti Endurosat continua cu dezvoltarea serviciilor de comunicatii prin satelit si se va pregati pentru lansarea unui al doilea satelit propriu. In acest scop, compania a atras finantare in cuantum de 652 000 leva (BGN) de la fondul Neo Ventures, a aflat BalkanEngineer.com. Fondata in anul 2015 compania Endurosat dezvolta sateliti mici si usori care zboara in orbita cea mai joasa a Pamantului. Compania isi propune sa se dezvolte ca furnizor de infrastructura pentru dezvoltarea, producerea si gestionarea satelitilor si transmiterea de date. Astazi, Endurosat intentioneaza sa lanseze un al doilea satelit propriu la sfarsitul anului 2020 sau la inceputul anului 2021.

 • 08 may 2020BERD cu strategie pentru redresare economica a Romaniei

  La data de 24 aprilie 2020 Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a aprobat noua sa strategie pentru redresare economica in Romania. Documentul va gestiona investitiile si angajamentul bancii in tara in urmatorii cinci ani. Investitiile bancii vor fi orientate catre redresarea zonelor din Romania care au nevoie de cel mai mult sprijin – dezvoltarea infrastructurii, stimularea productivitatii in sectorul privat si dezvoltarea in continuare a sectorului financiar. BERD va colabora cu companii romanesti pentru imbunatatirea competitivitatii acestora, crearea de produse si procese mai inovative, precum si introducerea de noi tehnologii.

 • 05 may 2020Producatorul sarb de anvelope Tigar Tyres isi va relua activitatea

  Producatorul sarb de anvelope auto Tigar Tyres si-a reluat activitatea la data de 4 mai. Compania se afla printre cei mai mari exportatori ai tarii. Pana la data de 4 mai conducerea companiei Tigar Tyres trebuie sa creeze conditii pentru inceperea productiei la capacitate maxima, in conformitate cu recomandarile si deciziile autoritatilor sarbe. Activitatea la intreprindere, care se afla in orasul Pirot, trebuie sa fie organizata si in conformitate cu masurile de igiena preventive dezvoltate de Michelin Group, in cadrul careia opereaza compania. Compania Tigar Tyres a fost fondata in anul 1935 in Pirot, ca atelier pentru productia de articole din cauciuc si incaltaminte.

Vedeti toate »