Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Unisyst Engineering po hyn gjithnjë e më seriozisht në tregjet e Ballkanit dhe po kërkon partnerë të rinj strategjikë biznesi

16 february 2024

In Bulgarian  In Serbian  In Romanian  In Macedonian

 

E themeluar në vitin 1996, kompania Unisyst Engineering është ndër kompanitë më të njohura bullgare që zhvillon aktivitet në fushën e automatizimit industrial. Kompania është e specializuar në inxhinierinë, zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve dhe zgjidhjeve moderne të automatizuara dhe me traditat, përvojën dhe njohuritë e saj lider, sot ka dëshmuar veten si një partner i besueshëm dhe i besueshëm për një sërë sektorësh të industrisë. Unisyst Engineering nuk ndalon së zhvilluari, përmirësuar dhe zgjeruar fushëveprimin e saj dhe në këtë drejtim është në kërkim të partnerëve të rinj strategjikë të biznesit në territorin e vendeve të Ballkanit, duke përfshirë Maqedoninë e Veriut, Serbinë, Rumaninë, Shqipërinë, Greqinë, Turqinë, Malin e Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Kroacia dhe Sllovenia.

 

 

“Të nxitur nga dëshira për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të ofruara, si funksionalisht ashtu edhe metrologjikisht, ne ndjekim një politikë strikte të zhvillimit të kompanisë që synon rritjen e prodhimit dhe hyrjen në tregje të reja. Me besueshmërinë, efikasitetin dhe cilësinë e tyre të lartë, zgjidhjet tona për automatizimin e proceseve të prodhimit konkurrojnë në masë të madhe me ato të Evropës Perëndimore dhe janë një zgjedhje e preferuar ndër ndërmarrjet bullgare”, informoi Unisyst Engineering.

 

Programi i prodhimit të kompanisë është jashtëzakonisht i pasur dhe bashkon disa grupe teknologjike: zgjidhje të shpërndarjes së gazit, instrumente kontrolli dhe matëse dhe pajisje jo standarde.

 

Unisyst Engineering ofron gjithashtu një portofol të gjerë shërbimesh komplekse, duke përfshirë furnizimi i pajisjeve dhe menaxhimit të procesit, inxhinieri gjithëpërfshirës, ​​asistenca dhe konsultimet profesionale, kontrolli termografik, harta e temperaturës dhe lagështisë së ambienteve, etj.

 

“Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje matëse të besueshme dhe efikase me karakteristika të performancës së lartë, dhe secili prej produkteve tona shoqërohet me certifikatën përkatëse të cilësisë dhe certifikatën e kalibrimit dhe verifikimit”, shpjegoi kompania. "Ne garantojmë cilësinë e lartë të prodhimit tonë përmes trajnimit të vazhdueshëm të stafit, tërheqjes së specialistëve të rinj dhe duke mbajtur dhe zhvilluar marrëdhënie profesionale me organizatat e vendosura të kontrollit të cilësisë, duke përfshirë laboratorët e akredituar, Qendra Kombëtare e Metrologjisë etj.”, saktësuan më tej ata.

 

 

Nëse jeni person juridik i angazhuar në fushën e tregtisë së pajisjeve industriale, operoni në tregjet e vendeve të Ballkanit dhe jeni të interesuar për bashkëpunim afatgjatë me një prodhues të dëshmuar bullgar të produkteve dhe zgjidhjeve për automatizimin e proceseve industriale, mos hezitoni. për të kontaktuar profesionistët nga Unisyst Engineering në telefon: +359 2 886 05 62 ose me e-mail: office@unisyst.bg.

 

Adresa: Sofia, p.k. 1582, g.k. Druzhba, Blvd Cvetan Lazarov 144
Telefon: +359 2 886 0562, +359 2 975 1236
E-mail: office@unisyst.bg

 

 

Burimi i materialit fotografik: Unisyst Engineering

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »