Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Т и Д Инжењеринг ДОО

Т и Д Инжењеринг ДОО

http://www.tid-engineering.bg

Компанија Т и Д Инжењеринг је водећа европска инжењеринг компанија у области енергетике, електротехнике и електронике. Она се бави изградњом индустријских мрежа помоћу програмабилних контролера и система аутоматизације, као и системима даљинског управљања и сигнализацијом у енергетици и индустрији.

 

Једна од активности компаније Т и Д Инжењеринг је и реконструкција и модернизација кранова; подешавање и програмирање PLC и SCADA система; производња специјализованих контролора и софтверска подршка; реконструкција енергетских постројења и мрежних трафо-станица - комплетан инжењеринг са пројектовањем и изградња по систему кључ у руке; електрична монтажа, изградња и монтажа панела и сервис; прорачуни струја кратких спојева и уземљивање енергетских оптерећења за различите индустријске објекте, подешавања заштитних релеја, избор опреме за пренос снаге и регулациона опрема, као и друго.

 

Компанија је поуздан инжењеринг партнер многим светски познатим произвођачима, као што су Шнајдер Електрик, Сиеменс, АББ, Шрак Техник, Генерал Електрик.

Kontakti

Централно представништво:

Адреса: Република Бугарска, град Варна 9010, ул. Перуника 46

Телефон: 00 359 52/312 100

Тел./факс: 00 359 52/312 658

E-mail: office@tid-engineering.bg

Партнери

Materijali за Т и Д Инжењеринг ДОО

 • 1
 • 2
  • 10 june 2019Т&Д Инжењеринг: "Настављамо да спроводимо пројекте за модернизацију у железничкој инфраструктури"

   Бугарска инжењерска компанија Т&Д Инжењеринг ДОО врши комплетне пројекте у области енергетике, аутоматизације и енергетске инфраструктуре НРИЦ у Бугарској. „У протекле 4 године Т&Д Инжењеринг се показао као поуздан извођач радова на пројектима реконструкције, модернизације и аутоматизације вучних подстаница и изградњи SCADA теле-контролних и телевизионих система у жељезничкој инфраструктури Бугарске", обавестили из ТиД Инжењеринг.

  • 14 march 2019Т и Д Инжењеринг је поуздан партнер многих електроенергетских компанија у Бугарској

   Т и Д Инжењеринг ДОО је бугарска компанија основана у области енергетике, електротехнике и електронике. Разноврсне активности и богат портфолио успешно имплементираних пројеката налазе се у дубоким темељима на којима компанија и данас оправдава поверење својих клијената. „Радили смо са великим бројем инвеститора и клијената у енергетици, инфраструктури и индустријиу Репубици Бугарској. Годинама смо били партнер и систем интегратор глобално проверених имена, као што суABB, GeneralElectric, Siemens, SchneiderElectric”, изјавили су из компаније.

  • 12 february 2019ТиД Инжењеринг је добио престижну награду за пројекте енергетске инфраструктуре

   Водећа бугарска инжењерска компанија ТиД Инжењеринг ДОО има дугогодишње искуство у реализацији инжењерских активности у енергетици и енергетској инфраструктури. Компанија тренутно реализује комплетне пројекте аутоматизације за Националну компанију за железничку инфраструктуру (НКЖИ, Бугарска), саопштила је компанија. У последњих неколико година компанија ТиД Инжењеринг је реализовао 12 тракцијских подстаница 110/27.5 kV, од којих 9 са потпуним инжењерингом - изградња кључ у руке.

  • 16 november 2018ТиД Инжењеринг: Нудимо техничку подршку, гаранцију и сервис после уградње, сервис и поправку

   ТиД Инжењеринг ДОО је инжењеринг фирма која нуди широк спектар услуга у области енергетике, електротехнике и електронике, које покривају различите фазе пројектовања и производње. Уз обављање основних задатака на реализацији пројекта, компанија обавља и сервис после продаје. "Наши клијенти се могу ослонити на нас 100% – и квалитетом, и временом одзива, и роковима," информисали су портал BalkanEngineer.com из компаније ТиД Инжењеринг.

  • 16 july 2018ТиД Инжењеринг са многим успешним пројектима у Термоелектрани Варна, Бугарска

   Потврђена инжењеринг компанија ТиД Инжењеринг ДОО, више од десет година успешно развија своју делатност у вези са изградњом индустријских мрежа програмабилних контролера и опрема за аутоматизацију и система за даљинско управљање и сигнализацију у енергетици и индустрији. За овај период компанија је освојила поверење многих великих предузећа, где је успешно реализовала велики број пројекта. Један д њих је друга по величини термоелектрана на Балканском полуострву - ТЕ Варна (Бугарска).

  • 17 april 2018ТиД Инжењеринг: Имамо велико искуство и бројне успешне SCADA системе у енергетском сектору

   ТИД Инжењеринг ДОО је доказана инжењеринг компанија која нуди широк спектар услуга у области енергетике, електротехнике, аутоматизације и електронике. Један од главних праваца у којима компанија развија своју делатност је пројектовање, имплементација и одржавање аутоматизованих SCADA система у енергетском сектору, сазнаје портал BalkanEngineer.com из саопштења компаније ТиД Инжењеринг. Од свог оснивања, ТиД Инжењеринг је директно укључен у енергетски сектор.

  • 16 january 2018ТиД Инжењеринг: "Имамо дугогодишње искуство у имплементацији различитих енергетских пројеката"

   ТиД Инжењеринг ДОО је компанија која успешно послује на тржишту Балкана више од 10 година. "За тај период смо се успоставили као поуздан партнер у реализацији више пројеката из области енергетике, електротехнике и електронике. Наше активности покривају различите области дизајна, производње и услуга", рекли су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Распон услуга које компанија ТиД Инжењеринг обавља у модернизацији подстаница укључује: рехабилитацију и реконструкцију средњег напона (ЗРУ); ремонт електромотора и изграду контролне табле користећи модерне технологије за заштитни релеј.

  • 20 october 2017Целовит спектар активности везаних за модернизацију аутоматских алата, спроводи Т и Д Инжењеринг

   У високо конкурентном тржишном окружењу, ефикасност производње је кључни фактор за успешан развој сваког предузећа. "Неке од компанија имају морално и физички застарелу технолошку основу, што негативно утиче на њихову продуктивност и профитабилност производних активности. Могуће решење у овој ситуацији је спровођење реконструкције и модернизације постојеће опреме, укључујући и средства за аутоматизацију", прокоментарисали су за портал BalkanEngineer.com из потврђене инжењеринг фирме Т и Д Инжењеринг ДОО.

  • 12 september 2017Железничка пруга Пловдив - Бургас у Бугарској модернизована је уз активно учешће фирме ТиД Инжињеринга

   Доказана инжењеринг компанија Т и Д Инжењеринг ДОО је главни подизвођач у пројекту за рехабилитацију железничке инфраструктуре на деловима пруге Пловдив - Бургас, најављују за портал BalkanEngineer.com стручњаци из компаније. Инвестиција износи око 19,5 милиона лева са ПДВ-ом и извођача пројекта је Јавно предузеће "Национална Компанија Железничка инфраструктура" (ЈИ "НКЖИ"), са руководиоцем објекта - Дирекцијом "Координација програма и пројеката" у Министарству Транспорта, информационе технологије и комуникација (МТИТК).

  • 26 june 2017Т и Д Инжењеринг је реализовала пројекат за санацију пруге Пловдив – Бургас

   Потврђена компанија Т & Д Инжењеринг, која обавља инжењеринг у области енергетике, електротехнике, електронике и индустријске аутоматизације, учествовала је у пројекту санације железничке инфраструктуре у деловима пруге Пловдив – Бургас, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније. Клијент је бугарско државно предузеће "Национална компанија Железничке инфраструктуре" (ДП НКЖИ") и вредност уговора износи око 19,5 милиона лева са ПДВ-ом. Главни циљ пројекта је да, кроз рехабилитацију железничке инфраструктуре, дуж железничке пруге Пловдив – Бургас се изврши обнављање, ремонт и модернизација две од пет вучних подстаница, које опслужују деонице.

  • 19 may 2017Инженеринг система за даљинско управљање, сигнализацију и управљање енергијом компаније Т и Д Инжењеринг

   Компанија Т и Д Инжењеринг је већ доказана инжењеринг компанија, која послује у области енергетике, електротехнике и електронике. Наша фирма покрива различите области пројектовања, производње и услуга. "Једна од области у којима послујемо већ годинама и имамо пуно успешно завршених пројеката је обављање комплетног унжењеринга целокупних (глобалних) система за даљинску контролу, сигнализацију и управљање енергијом" саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019MTG: Циљ нам је да заузмемо водеће позиције у металургији! Ослањамо се на квалитетан и вредан тим

  Крајем лета продајни тим бугарског металуршког холдинга Метал Технологија Група (MTG) прошао је целодневну обуку посвећену високом квалитету компаније. „Тренинг је имао за циљ да створи заједничко разумевање високих стандарда које постављају MTG купци широм света. Висок квалитет је главни приоритет наше пословне филозофије. Верујемо да је пут ка томе постизање кроз подстицање развоја нашег особља“, изјавили су из компаније MTG за портал BalkanEngineer.com.

 • 15 october 2019Телетек Електроникс је учествовао на међународној изложби Secutech 2019 у Вијетнаму

  Телетек Електроникс АД један је од највећих произвођача опреме за сигнализацију и противпожарну дојаву у источној Европи. Компанија поседује богат портфељ алармних и противпожарних система, комуникационих модула, софтвера, као и решења за надгледање, које редовно представља на успостављеним међународним форумима. „Између 14. и 16. августа ове године смо учествовали на изложби „Secutech Vietnam 2019“, на којој смо много пута посетиоцима из земаља југоисточне Азије демонстрирали свог развој“, саопштили из компаније Телетек Електроникс.

 • 14 october 2019САТ: Аутомобилске ваге важан су корак у побољшању економске ефикасности било које компаније

  Ваге-платформе за аутомобиле су широко тражене у свим компанијама, у којима се мора регистровати превежена роба, углавном сировине. „Велике ваге се углавном користе у пољопривреди, рударству и производњи грађевинских материјала. Нудимо ваге-платформе за аутомобиле и вагоне за потребе индустријске аутоматизације", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Системи Аутоматика Технологије – САТ ДОО.

 • 11 october 2019Кастива: „Шоу мора да се настави“! Са решењима компанийе Beckhoff за индустрију забаве, наравно!

  Компанийа LA ProPoint, стручњак за развој технологије у индустрији забаве, лансира нову атракцију за биоскоп за летовалиште Great Wolf Lodge у ​​САД-у. „Оквир око екрана анимиран је интегрисаним елементима анимације и видео пројекцијом. Да бисте интегрисали видео, аниматронске елементе и опрема за аутоматизацију компанийе LA. ProPoint користи свестрану технологију компанийе Beckhoff, која подржава стандарде индустрије забавне индустрије и омогућава коришћење простора у предворју“, изјавили из Kastiva ДОО.

 • 10 october 2019Steinzeug-Keramo цеви од стаклокерамике ископане на дубини од 10 m током пројекта у Аугсбургу у Немачкој

  Позната као грађевински материјал вековима, глина се и данас користи, са низом специфичних примена. Већ упознати са јединственим својствима канализационих цеви компаније Steinzeug-Keramo, данас ћемо вам представити још један јединствени објект за који се стаклокерамика аустријског произвођача показује као изузетно погодна, а то је индустријска зона у Аугсбургу у Немачкој. "Цевоводи су двоструко дубљи него иначе у овом пројекту", изјавили су из регионалног представништва компаније Steinzeug-Keramo.

 • 09 october 2019Панел конвектори ConvEco Cloud са интернет контролом бугарског произвођача TESY

  Нова ConvEco серија TESY укључује најновију генерацију панелних електричних конвектора који испуњавају највише енергетске ефикасности. Конвертори ConvEco Cloud (CN 04) одликују се максималном сезонском енергетском ефикасношћу. Уграђени електронски термостат и интелигентна подршка попут "Отвореног прозора/врата", "Адаптивни старт", "Подешавање сензора температуре ±4 °С", "Интернет контрола" и "24/7 недељни програмер" електричне енергије и пружају удобност потрошачима.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 october 2019Србија ће градити постројење за производњу електричне енергије из отпада

  Међународни конзорцијум уговорио је са Европском банком за обнову и развој и Међународном финансијском корпорацијом финансирање пројекта изградњу постројења за енергију из отпадака у Србији. Инвестиција је вредна 300 милиона евра. Износ ће се користити за пројектовање, изградњу и пуштање у погон постројења за производњу снаге 103 MW. Пројектом је предвиђена и изградња постројења за рециклажу отпада од 200.000 тона годишње. То ће омогућити затварање једне од највећих европских депонија које и даље делују, која се налази у близини главног града Београда.

 • 14 october 2019Македонија у одличној економској сарадњи са Словенијом

  Трговина између Македоније и Словеније порасла је за 10% у последњих 10 година. Према анализи Привредне коморе Северне Македоније, трговинска размена између две земље у 2018. години процењује се на 237.7 милиона евра. Резултати студије такође указују на то да је могућа сарадња у индустрији прераде гвожђа и челика, вађењу минерала попут доломита, мермера и травертина, као и у производњи хлеба, лекова и медицинских средстава. Укупна директна инвестиција Словеније у Македонији износи око 330 милиона евра.

 • 09 october 2019Међународна конференција о безбедности „БЕЗ незгода“ у новембру у Пловдиву, Бугарска

  Од 14. до 15. новембра, Гранд Хотел Пловдив, Бугарска, биће домаћин дводневне међународне конференције „БЕЗ незгода“, најавили су организатори Виа Експо за портал BalkanEngineer.com. Манифестација, која ће представити могућности за побољшање сигурности у индустрији, имаће и пратећи изложбени простор. Конференција ће показати широк спектар савремених решења за постизање вишег нивоа сигурности, аутоматизације и економичности опреме и зграда.

 • 07 october 2019Прва фабрика Industry 4.0 се отвара у Румунији

  Највећи румунски произвођач електричних уређаја Arctic отворио је прву фабрику у земљи, засновану на принципима Industry 4.0, у округу Дамбовица. Инвестиција износи 150 милиона евра. Производни погон је изграђен у периоду од 17 месеци и простире се на површини од преко 70 ha. Постројење обједињује најновије технолошке иновације и процесе у области аутоматизације. Фабрика послује са индустријским апликацијама, типа Internet of Things (IoT), паметном опремом, међусобно повезаним уређајима и колаборационим роботима.

 • 02 october 2019Званично је почела да ради највећа ветроелектрана у Србији

  Највећа ветроелектрана у Србији снаге 104,5 MW отворена је 19. септембра ове године у Војводини, сазнајте портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Ветроелектрана ће производити 300 GWh годишње, што је скоро 1% укупне производње електричне енергије у земљи. Вредност ове бетроелектрана износи 189 милиона ев`ра. Изградњу објекта, која је започета 2017. године, финансирала је израелска компанија Enlight, као и три друга инвеститора – Европска банка за обнову и развој (ЕБРД), Erste Group и Erste Bank Serbia.

 • 30 september 2019Македонска компанија улаже 1,2 милиона еура у развојни центар

  Македонска технолошка компанија Duna започела је изградњу административног, развојног и логистичког центра у Скопљу, у Северној Македонији. Пројекат компаније вредан је 1,2 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта CIJEurope.com. Одлука компаније Duna да инвестира у нови објекат везана је за 25. годишњицу компаније, која је основана 1994. Очекује се да ће грађевински радови на центру бити завршени за 10 месеци. Током година, македонска компанија се може похвалити низом успешно реализованих пројеката.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 october 2019eCommerce Academy са састанком „Успешно продајте у Румунији и Грчкој“ 31. октобра у Бугарској

  Током 31. октобра и 1. новембра 2019. године у Софији у Бугарској одржаће се четврто издање манифестације „Успешно продајмо у Румунији“, која се наставља са успешном продајом у Румунији и Грчкој. Догађај организује eCommerce Academy и биће одржан у Интер Експо Центру. "Ако се бавите мрежном продајом и желите да знате како успешно развијати своје пословање на овим тржиштима, овај догађај ће вам понудити много корисних савета", коментарисали су организатори за портал BalkanEngineer.com.

 • 10 october 2019Македонија покреће станице за мерење ситних честица прашине

  Северна Македонија планира да покрене десет станица за праћење квалитета атмосферског ваздуха за наредну зимску сезону. Опрема ће мерити концентрацију ситних честица ФПЧ10. Током конференције на којој се расправљало о климатским променама, државна секретарка Министарства за животну средину и просторно планирање Ана Петровска је изјавила, да пет станица у земљи ради од почетка септембра. Планирана је куповина још пет мерних станица, које ће бити завршене најкасније почетком децембра ове године, када ће бити пуштене у рад.

 • 08 october 2019Кинеска компанија гради фабрику за производњу сумпора у Србији

  Кинеска компанија Shandong Yanggu Huatai Chemical планира да изгради постројење за производњу сумпора у вредности 30 милиона евра на северу Србије. Очекује се да ће ова инвестиција створити 101 радно место. Крајем септембра, компанија Shandong Yanggu Huatai Chemical потписала је са српском владом Меморандум о разумевању за изградњу фабрике сумпора на плацу од 8 ha. Фабрика ће снабдевати сировине друга предузећа у оквиру ове компаније за производњу гума, која је започела изградњу у марту ове године. Њена вредност износи 800 милиона евра.

 • 03 october 2019Израелска софтверска компанија DriveNets са R&D центром у Румунији

  Израелска софтверска компанија DriveNets отвориће истраживачки и развојни центар у Букурешту у партнерству са румунским достављачем софтверних услуга Tellence Technologies. Компанија је добила финансирање у износу од 106,9 милиона евра. Румунска компанија Tellence Technologies запошљава разне софтверске стручњаке у области NFV/SDN, Cloud решења и још много тога. Осим финансијске помоћи, DriveNets ће подржати и неколико инвеститора, укључујући представнике Microsoft, Seagate, као и Palo Alto Networks.

 • 01 october 2019Рекордан раст у ИКТ индустрији у Бугарској у 2018. години

  Сектор информационих и комуникационих технологија (ИКТ) у Бугарској је у 2018. години достигнуо рекордни раст. Подаци из годишњег истраживања „ИЦТ индустрија у Бугарској 2019“ показују раст у области оперативног прихода, броја радних места и плата. Приходи ИКТ индустрије у Бугарској за 2018. годину већи су за 1,32 милијарде лева у односу на претходну годину. Истраживање такође показује да постоји раст у свим секторима индустрије, попут системских интегратора, дистрибутивног пословања, дилера и препродавача, хостинга, интернет и софтверских провајдера.

 • 26 september 2019Северна Македонија у потрази за трећим мобилним оператором

  Северна Македонија је у процесу привлачења трећег мобилног оператера. Услове за инвестирање, које је понудила држава, представио је министар за информационо друштво и администрацију Дамиан Манчевски на Међународној конференцији ITU Telecom. Током догађаја у Будимпешти, македонска делегација коју предводи г. Манчевски, одржала је састанке са представницима телеком оператера Telenor, Orange, AT&T и других компанија. Министар је представио пословну климу у Северној Македонији, као и могућности које земља нуди страним инвеститорима.

Види све »