Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ТП Ваго Контакттехник ДОО

ТП Ваго Контакттехник ДОО

http://global.wago.com/bg/

ТП Ваго Контакттехник је заступник немачке фирме WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG на територији Србије и суседних земаља Бугарске, Босне и Херцеговине, Македоније, Косова, Албаније и Црне Горе. WAGO је лидер у производњи електротехнике, електронике, аутоматике, изградње и индустријске аутоматизације. Компанија је пионир технологије будућности. Са више од 50 година искуства компанија развија иновативна решења која постају индустријски стандарди на светском тржишту. Данас WAGO је синоним за квалитет, поузданост и иновације.

 

Визија компаније је да уређаји и системи буду апсолутно безбедни и поуздани широм света и из тог разлога улаже у развој нових производа и технологија за електричне прикључке и аутоматизације.

 

Од велике важности за WAGO је да прошири своје тржишно учешћем у пројектима везаним за коришћење обновљивих извора енергије, посебно соларне енергије.

 

Компанија нуди свим заинтересованим фирмама и професионалцима из индустрије различите врсте обука и сада спроводи специјални програм обуке за контролоре и телеконтролери.

 

Производи компаније WAGO на тржишту Србије су у понуди фирми ELMAT elektromaterijal doo и AM-Elektrik doo.

 

Kontakti

ТП WAGO Контакттехник ДОО

Адреса: Бугарска, Софија 1330, бул "Акад Иван Гешов" 2Е Пословни центар Сердика, зграда 1, спрат 4, канцеларија 417

Телефон: 00359 2 489 46 09; 00359 2 489 46 10

E-mail: info-bg@wago.com

 

Dragan Stojanovic, predstavnik Srbija

Telefon: 00381 69 515 5510, 00359 2 489 46 10, 00359 2 489 46 09
Е-maildragan.stojanovic@wago.com 

 

AM-Elektrik doo

Adresa: Bosnia & Herzegovina, 71000 Sarajevo, Ferde Hauptmana 7/II

Telefon: 0038762 59 99 54

E-mail: info.amelektrik@gmail.com

Materijali за ТП Ваго Контакттехник ДОО

 • 1
 • 2
  • 11 december 2018WAGО Energy Data Management је моћан алат за већу повезаност

   Повезаност између свих локација у компанији и слободну размену података између њих је темељ индустрије 4.0. Снажан корак у том правцу је нови систем за управљање трошковима енергије WAGО Energy Data Management. Све је више компанија, које почињу да обраћају пажњу на ефикасност својих објеката и опреме за производњу. "Немачка компанија WAGO, доказани произвођач производа и решења из области електротехнике, електронике и аутоматике и ми можемо понудити флексибилна решења погодна за једну организацију, као и управљање енергијом сваког друштва у целини", говорили из ТП Ваго Контакттехник ДОO.

  • 13 september 2018Сложена решења за аутоматизацију процеса у енергетским мрежама од стране компаније WAGO

   Савремена решења за аутоматизацију енергетских мрежа откривају многе могућности њиховог ефикасног управљања на великим даљинама. "Асортиман ВАГО Контакттецхника обухвата широк спектар решења погодних за аутоматизацију процеса и одржавање терета у енергетским мрежама", објавио је BalkanEngineer.com од ТП Ваго Контакттехник ДОО. Немачки произвођач нуди комплетну технологију аутоматизације iONS, укључујући PFC200 контролере.

  • 22 may 2018Интелигентно управљање осветљењем у административним и индустријским зградама са WAGO решењима

   Тражите савремено и иновативно решење за осветљење ваше пословне или пословне зграде, што вам такође штеди време и новац? Да ли желите да ваша особа треба узети у обзир зато што желите самостално да управљате са индивидуалним осветљењима и системима у згради? Са решењима WAGO Kontakttechnik све ово је већ могуће! WAGO Lighting Management је поуздана и ефикасна технологија која укључује PFC200 и DALI контролни систем. Кроз то, потрошња енергије за осветљење може се смањити до 70%.

  • 22 february 2018Директно извештавање податке из свих врста мерних уређаја са M-Bus Master модулом из компаније WAGO

   WAGO Kontakttechnik, успостављена произвођач решења у области електротехнике, електронике, зграда и индустријске аутоматизације, данас је објавила своју тржишну деби новог модула за M-Bus протокола - M-Bus Master Module, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП Ваго Контакттехник. "Нови модел доприноси смањењу трошкова, поједностављује инсталацију и штеди простор.", допуњују из компаније.

  • 14 november 2017Посебан поклон за сваки купљен комплет разводних клема Wago Profi серије 221

   Компанија ТП ВАГО Контакттехник дочекује јесен са новом промоцијом. Сада ће љубитељи високог квалитета водеће немачке компаније имати користи од јединственог бонуса за куповину разводних клема Wago Profi серије 221. "Ово је најновија генерација разводних клема, које имају велики број побољшања у односу на претходни модел. Само сада ће свако ко је купио пуни комплет ове серије разводних клема добити оригинални Зиппо упаљач - специјалан поклон од нас", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније, која представља немачку компанију у Србији.

  • 13 september 2017Нови ВАГО 16-портни индустријски прекидач гарантује безбедност мреже

   Тренд за умрежавање у индустријском и грађевинском сектору захтева кориштење све снажнијих прекидача са већим бројем Ethernet портова. Пратећи кретања на тржишту и техничка решења будућности, светски лидер у развоју и снабдевању решења за електротехнике, електронике, зграда и индустријске аутоматизације - комапнија WAGO Kontakttechnik представља нови индустријски прекидач са 16 портова (852-1106). Има високу концентрацију портова и мале је ширине, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП Ваго Контакттехник ДОО.

  • 19 july 2017Нестандардни оквир за испитивање и сертификацију каблова WAGO и Сивико

   Компанија Сивико је развила иновативну платформу за тестирање ниско напонских каблова Siviko ACT 150, уз подршку свог партнера, компаније WAGO Kontakttechnik. Нови развој је заснован на новој генерацији PFC200 контролера WAGO. "То је удобно аутоматизовано решење спровођење мерења електрицитета активног отпора жица у кабловима и дозвољеном напону у изолацији, брзо, удобно, безбедно и без оштећења", информирали су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП WAGO Kontakttechnik ДОО. Siviko ACT 150 је аутоматизована и дигитализована лабораторија, која организује тестирање каблова, смањује мануелне операције и обезбеђује сигурности оператера.

  • 24 april 2017Придружите се пролећној кампањи компаније WAGO и извајајте своју фигуру посебним поклоном!

   Комапнија WAGO Kontakttechnik, водећи произвођач сложених техничких решења у области електротехнике, електронике, аутомазизације зграда и индустријске аутоматизације, нуди својим клијентима атрактивну пролећну кампању, саопштили су за сајт BalkanEngineer.com у српској пословници компаније – ТТП WAGO Контакттехник ДОО. "У оквиру промоције, свако ко купи комплет са свим оригиналним клемама WAGO-Profi, добиће поклон – два рекета за тенис на плажи", рекао је Драган Стојановић, представник компаније за Србију.

  • 14 march 2017WAGO разработи нов контролер с универсален интерфейс Profibus DP

   WAGO разшири фамилията контролери PFC200 с ново Profibus устройство с интерфейс DP, съобщи за BalkanEngineer.com представителят за Сърбия на доказания немския производител WAGO – Dragan Stojanovic. Компактният контролер вече може да събира и обработва данни от различни участници в индустриална среда чрез мрежата Profibus. Продуктът осигурява бърза комуникация с датчиците и изпълнителните механизми на различни машини и съоръжения. В допълнение към стандартното конструктивно изпълнение контролерът PFC200 се предлага на пазара и във вариант за разширен температурен диапазон от -20 до 60°C.

  • 03 february 2017ВАГО нова иновативна 2065 Серија СМД терминала за површинску монтажу

   Компанија WAGO, лидер у производњи електротехнике, електронике и решења за аутоматизацију, представила је на тржишту крајем 2016. свој најновији производ за површинску монтажу компоненти на штампаним плочама. "Нови терминал серије 2065 има висину од само 2,7 мм и покрива опсег пресека жице од 0,2 до 0,75 мм2 (AWG 24 до AWG 18)", рекао је за сајт BalkanEngineer.com госп. Драган Стојановић, представник компаније за Србију.

  • 19 november 2016Нови предлог из компаније WAGO - Релејни модул за комутирање високих оптерећења

   Релејни модул за функционалну сигурност, који поред четири сигурносних релејних излаза има четири сигурносна дигиталних улаза, је један из најновије понуде производа водеће немачке компаније WAGO Kontakttechnik, изјавио је за сајт BalkanEngineer.com г-н Драган Стојановић, представник компаније WAGO у Србији. "Са ојих свчетири излазних канала без напона, нови сигурносни релејни модул улазно-излазног система WAGO 750 може пребацивати висока капацитивна и индуктивна оптерећења до AC 48 V/DC 60 V. Модул садржи четири сигурносних улаза са обрнутим сигналом", изјавио је господин Стојановић.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 january 2019Већина младих стручњака у Мелексис су започели своју каријеру кроз програм Fresh graduate. Покушај и ти.

  Део екипе компаније високе технологије Мелексис је низ младих инжењера, од којих је већина започела каријеру као приправници у компанији. Са трима из тог тима је обављен разговор за портал BalkanEngineer.com да сазна више о раду, активностима и путу младих професионалаца у бугарској компанији. Христо – тест инжењер, Кристијан – инжењер подршке и Данијел – виши техничар, изабрали су међународну компанију за њихову реализацију и започели су каријеру са најниже позиције.

 • 11 january 2019Старт Инжењеринг је проширио своју листу партнера, додајући компанију Bartec Syscom

  Старт Инжењеринг АД, водећа компанија која пројектује, монтира и испоручује велике електране, већ је званични представник швајцарског произвођача Syscom Instruments за Бугарску, Албанију, Македонију, Босну и Херцеговину, Србију и Црну Гору. Syscom Instruments је члан Bartec Групе, једног од водећих светских произвођача опреме за сеизмичко надгледање, објавио саопштење компаније Старт Инжењеринг. Систем сеизмичког посматрања, који је изграђен на брани Цанков Камак.

 • 02 january 2019MTG тражи партнера за остварење производње топлог поцинковања потапањем и врућим цинковањем

  Доказана бугарска компанија Metal Technology Group тражи новог партнера за увођење специјалних премаза на детаље које производи компанија. У структуру холдинга укључене су три ливнице – Осам, Алуцом и Центромет, које производе различите технологије. "Да бисмо нашим купцима осигурали висококвалитетну и целовиту производњу, потребан нам је поуздан и одговоран партнер специјализиран за примену електро-цинковог премаза и уградњу топлог цинковања – потапањем", сазнаје портал BalkanEngineer.com у компанији.

 • 17 december 2018Кастива: Nash повећава ефикасност вакуумске пумпе са воденим прстеном путем Vertex

  Компанија Gardner Denver Nash, већ добро познати произвођач вакуум пумпи и компресора, представио је иновативну Vertex технологију у својим производима. "Vertex је велики скок у 110-годишњој технолошкој историји вакуум пумпи са воденим прстеном. Nash је у процесу патентирања ове иновације, која обезбеђује седам посто повећање ефикасности пумпе без икаквих екстерних промена у свом дизајну. Технологија смањује потрошњу енергије и штеди трошкове потрошача", изјавили из компаније Кастива ДОО.

 • 14 december 2018Melexis: Сензорске технологије и ToF камера ће формирати аутомобиле будућности

  Melexis је светски лидер у развоју и производњи сензора за индустрију и аутомобилске индустрије. Стручњаци из овог високо-технолошког предузећа, изјавили су како раде на возилима будућности и шта ће бити улога технологије сензора у њима. "Сензори су саставни део сваког модерног аутомобила, служећи различитим наменама. Захваљујући њима већ возимо сигурније, лакше и полако се креће ка пуној аутоматизацији", додали су из компаније Мелексис Бугарска.

 • 13 december 2018IMI Bulgaria: Тражите реализацију у високој технологији? Дођите код нас!

  Већ неколико година заредом, Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria је једна од најуспешнијих компанија. Део структуре високо технолошке групе Integrated Micro-Electronics (IMI), бугарска компанија има тим од скоро 3000 људи, који наставља да расте. Недавно је отворила своју најновији производни погон у Нишу. Нови погон је одговор на повећану потражњу за аутомобилским компонентама, као и на нове уговоре које је IMI потписао углавном са европским компанијама.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 january 2019Компанија Skanska инвестира у канцеларијски комплекс Кампус 6 у Букурешту, Румунија

  Румунска филијала једне од водећих светских грађевинских и инвестиционих компанија Skanska уложила је 76 милиона евра у изградњу другог дела пословног комплекса Кампус 6 у Букурешту, Румунија. Он укључује изградњу две нове пословне зграде – Кампус 6.2 и Кампус 6.3. Свака од две пословне зграде ће имати 11 спратова изнад земље и подземни паркинг на два нивоа, површине 19.800 m2 и 17.800 m2. По први пут у Румунији, биће изграђена тркачка става на крову зграде.

 • 14 january 2019Више од 150 милиона евра су инвестиције у Економској зони Тракија, Бугарска, за 2018. годину.

  Током 2018. године, више од 150 милиона евра уложено је у Привредну зону Тракија код Пловдива, Бугарска. Средства улажу и нови инвеститори и садашњи инвеститори, који проширују своје производне активности. Инвестициони пројекти довели су до раста зарада у региону за 9,1%, сазнаје портал BalkanEngineer.com. Захваљујући инвестицијама у регионима Куклен и Марица, у Бугарској, могуће је изградити неопходну нову инфраструктуру.

 • 09 january 2019Amphenol Automotive Technology је отворио нову фабрику у Трстенику

  Америчка компанија, специјализована за аутомобилске каблове, Amphenol Automotive Technology, отворила је нову фабрику у Трстнику, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Amphenol Automotive Technology је присутан у Србији од августа 2018. године, и до сада је у постојећем погону радило 130 радника. Нова фабрика, која се простире на око 7.000 m2, понудиће око 1.000 нових радних места. Аmрhеnоl Аutоmоtіvе Тесhnоlоgу је део компаније, лоциране у Конектикату: Аmрhеnоl Соrроrаtіоn.

 • 07 january 2019У Македонији је 65 компанија добило суфинансирање за своје пројекте

  У Македонији је 65 компанија добило суфинансирање за реализацију својих пројеката. Средства су донирана у оквиру Стуба 3 плана економског развоја земље, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Denar.mk. До сада је око 130 компанија добило средства за своје пројекте. Стручњаци ову чињеницу узимају као доказ да план економског раста остварује свој циљ. Укупан износ нових инвестиција у привреди са другом групом финансираних компанија износи укупно 824.828.614 македонских денара (13.425.954 евра).

 • 03 january 2019Трансгаз је објавио тендер за избор градитеља плиновода из Црног мора

  Румунска гасна компанија Трансгаз објавила је тендер за одабир градитеља гасовода који повезује Црно море са коридором у БРУА, вредан око 290 – 335 милиона евра, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Јавна набавка, коју је компанија Трангазов најавила у децембру покрива подручје од 308 километара, које се протеже од Црног мора до Подишора, тачке трасе коридораи БРИА која повезује Бугарску, Румунију, Мађарску и Аустрију. Природни гас ће највероватније производити компаније ExxonMobil и OMV Petrom.

 • 02 january 2019Бугарска компанија "СИН Карс" планира производњу електричних аутомобила

  Бугарска компанија СИН Карс, пројектант и произвођач тркачких аутомобила, планира јавну понуду акција компаније на берзи, ради почнетка масовне производње електричних градских возила током 2019. Компанија настоји проширити своју производну базу. У ту сврху ће продати 40% акција, што ће резултирати приходом од 10 милиона евра. "Сада имамо технологију и капацитет да произведимо до 300 електричних возила годишње, али желимо да увећамо капитал за изградњу монтажне линије за 15 000 јединица годишње", изјавили су из ове компаније.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 january 2019У Македонији су додељене посебне награде у области грађевинарства и архитектуре

  Децембра 2018. године, Комора дипломираних архитеката и овлашћених инжењера Републике Македоније напунила је 11 година. Поводом прославе, уручене су награде и цертификати. Награде су подељене у 4 области. Награда "Проф. Др Александра Кене Ангелова “у области грађевинарства примила је проф. Др. Голубка Нечевска- Цветановска. Најбољи у категорији архитеката и урбаниста и добитник награде "Проф. Борис Чипан је постао Рафаил Влачевски.

 • 10 january 2019Аутомобилска индустрија је најуспешнији сектор у Румунији за 2018. годину

  Индекс индустријске производње у Румунији је у току 2018. године већи за 4% у односу на 2017. годину, а најбољи резултати се виде у аутомобилској, електричној и фармацеутској индустрији. Крајем 2018. године, индустрија генерише успоравање економског раста, а главни разлог је тесно тржиште рада. Али, то је такође главни покретач улагања у технологију и опрему како би се повећала ефикасност. Додата вредност производње повећала се за 4,4% у прва три месеца 2018. године

 • 08 january 2019Компанија Инаут Трејд, Бугарска, у партнерству са грчком курирском компанијом

  Компанија Инаут Трејд, са седиштем у граду Русе, Бугарска, која се бави услугама складиштења, постала је партнер грчке курирске компаније Biz Courier & Logistics, сазнаје портал BalkanEngineer.com. Основна делатност ове компаније је управљање складиштем и комплетним услугама које утичу на целокупан процес наручивања у једној електронској продавници. Потрага за новим, оптимизованим услугама доводи до уговора са грчком компанијом, која ће отворити своје 8. европско складиште у граду Русе, Бугарска.

 • 04 january 2019Aptiv ће проширити производњу новом фабриком у Зајечару, Србија

  Британска компанија Aptiv, која се бави производњом електронске и електричне опреме за аутомобиле, намерава да прошири своје производне активности отварањем новог погона у Зајечару, Србија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Нови производни погон ће се налазити на 40.000 м2 површине и очекује се да ће обезбедити око 5.000 радних места. Послодавац ће тражити и запослити стручњаке из целе Тимочке крајине. Ово је трећи погон ове британске компаније у Србији, након што су отворене фабрике у Лесковцу и Новом Саду.

 • 03 january 2019Адора инженеринг је награђена наградом "Македонски квалитет" за 2018

  Адора Инжењеринг је награђен Македонском наградом за квалитет у 2018. години, пренео је портал BalkanEngineer.com саопштење ове компаније. Рангирање обавља локални Савез привредних комора. Награду је примио проф. Др. Ванчо Чифлиганец а награду је лично уручио председник Републике Македоније, господин Георги Иванов. "Ова престижна награда је део 40. националне и међународне награде, коју је Адора Инжењеринг добила за 17 година рада, као лидер у високоградњи и од посебног је значаја за нас", рекао је оснивач компаније.

 • 20 december 2018P3 гради нови логистички парк близу Букурешта, у Румунији

  Паневропски логистички предузетник P3 Logistic Parks је закупио парцелу за изградњу новог логистичког парка, на површини од 16 ha у Драгомирешти-Валее, близу Букурешта, Румунија, сазнаје портал BalkanEngineer.com учи из компаније. Тхе Нев логистички парк, назван P3 Bucharest NW Ring Road, ће бити укупне површине 80 000 m2, док његова локација омогућава директан приступ главним путевима румунској престоници. "Ово је пети нови парк, који додајему у наше пан-европско портфолио ове године", изјавио је Јан Ворбојс, извршни директор компаније Р3.

Види све »