Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ТП Ваго Контакттехник ДОО

ТП Ваго Контакттехник ДОО

http://global.wago.com/bg/

ТП Ваго Контакттехник је заступник немачке фирме WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG на територији Србије и суседних земаља Бугарске, Босне и Херцеговине, Македоније, Косова, Албаније и Црне Горе. WAGO је лидер у производњи електротехнике, електронике, аутоматике, изградње и индустријске аутоматизације. Компанија је пионир технологије будућности. Са више од 50 година искуства компанија развија иновативна решења која постају индустријски стандарди на светском тржишту. Данас WAGO је синоним за квалитет, поузданост и иновације.

 

Визија компаније је да уређаји и системи буду апсолутно безбедни и поуздани широм света и из тог разлога улаже у развој нових производа и технологија за електричне прикључке и аутоматизације.

 

Од велике важности за WAGO је да прошири своје тржишно учешћем у пројектима везаним за коришћење обновљивих извора енергије, посебно соларне енергије.

 

Компанија нуди свим заинтересованим фирмама и професионалцима из индустрије различите врсте обука и сада спроводи специјални програм обуке за контролоре и телеконтролери.

 

Производи компаније WAGO на тржишту Србије су у понуди фирми ELMAT elektromaterijal doo и AM-Elektrik doo.

 

Kontakti

ТП WAGO Контакттехник ДОО

Адреса: Бугарска, Софија 1330, бул "Акад Иван Гешов" 2Е Пословни центар Сердика, зграда 1, спрат 4, канцеларија 417

Телефон: 00359 2 489 46 09; 00359 2 489 46 10

E-mail: info-bg@wago.com

 

Dragan Stojanovic, predstavnik Srbija

Telefon: 00381 69 515 5510, 00359 2 489 46 10, 00359 2 489 46 09
Е-maildragan.stojanovic@wago.com 

 

AM-Elektrik doo

Adresa: Bosnia & Herzegovina, 71000 Sarajevo, Ferde Hauptmana 7/II

Telefon: 0038762 59 99 54

E-mail: info.amelektrik@gmail.com

Materijali за ТП Ваго Контакттехник ДОО

 • 1
 • 2
  • 13 september 2018Сложена решења за аутоматизацију процеса у енергетским мрежама од стране компаније WAGO

   Савремена решења за аутоматизацију енергетских мрежа откривају многе могућности њиховог ефикасног управљања на великим даљинама. "Асортиман ВАГО Контакттецхника обухвата широк спектар решења погодних за аутоматизацију процеса и одржавање терета у енергетским мрежама", објавио је BalkanEngineer.com од ТП Ваго Контакттехник ДОО. Немачки произвођач нуди комплетну технологију аутоматизације iONS, укључујући PFC200 контролере.

  • 22 may 2018Интелигентно управљање осветљењем у административним и индустријским зградама са WAGO решењима

   Тражите савремено и иновативно решење за осветљење ваше пословне или пословне зграде, што вам такође штеди време и новац? Да ли желите да ваша особа треба узети у обзир зато што желите самостално да управљате са индивидуалним осветљењима и системима у згради? Са решењима WAGO Kontakttechnik све ово је већ могуће! WAGO Lighting Management је поуздана и ефикасна технологија која укључује PFC200 и DALI контролни систем. Кроз то, потрошња енергије за осветљење може се смањити до 70%.

  • 22 february 2018Директно извештавање податке из свих врста мерних уређаја са M-Bus Master модулом из компаније WAGO

   WAGO Kontakttechnik, успостављена произвођач решења у области електротехнике, електронике, зграда и индустријске аутоматизације, данас је објавила своју тржишну деби новог модула за M-Bus протокола - M-Bus Master Module, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП Ваго Контакттехник. "Нови модел доприноси смањењу трошкова, поједностављује инсталацију и штеди простор.", допуњују из компаније.

  • 14 november 2017Посебан поклон за сваки купљен комплет разводних клема Wago Profi серије 221

   Компанија ТП ВАГО Контакттехник дочекује јесен са новом промоцијом. Сада ће љубитељи високог квалитета водеће немачке компаније имати користи од јединственог бонуса за куповину разводних клема Wago Profi серије 221. "Ово је најновија генерација разводних клема, које имају велики број побољшања у односу на претходни модел. Само сада ће свако ко је купио пуни комплет ове серије разводних клема добити оригинални Зиппо упаљач - специјалан поклон од нас", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније, која представља немачку компанију у Србији.

  • 13 september 2017Нови ВАГО 16-портни индустријски прекидач гарантује безбедност мреже

   Тренд за умрежавање у индустријском и грађевинском сектору захтева кориштење све снажнијих прекидача са већим бројем Ethernet портова. Пратећи кретања на тржишту и техничка решења будућности, светски лидер у развоју и снабдевању решења за електротехнике, електронике, зграда и индустријске аутоматизације - комапнија WAGO Kontakttechnik представља нови индустријски прекидач са 16 портова (852-1106). Има високу концентрацију портова и мале је ширине, саопштили су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП Ваго Контакттехник ДОО.

  • 19 july 2017Нестандардни оквир за испитивање и сертификацију каблова WAGO и Сивико

   Компанија Сивико је развила иновативну платформу за тестирање ниско напонских каблова Siviko ACT 150, уз подршку свог партнера, компаније WAGO Kontakttechnik. Нови развој је заснован на новој генерацији PFC200 контролера WAGO. "То је удобно аутоматизовано решење спровођење мерења електрицитета активног отпора жица у кабловима и дозвољеном напону у изолацији, брзо, удобно, безбедно и без оштећења", информирали су за портал BalkanEngineer.com из компаније ТП WAGO Kontakttechnik ДОО. Siviko ACT 150 је аутоматизована и дигитализована лабораторија, која организује тестирање каблова, смањује мануелне операције и обезбеђује сигурности оператера.

  • 24 april 2017Придружите се пролећној кампањи компаније WAGO и извајајте своју фигуру посебним поклоном!

   Комапнија WAGO Kontakttechnik, водећи произвођач сложених техничких решења у области електротехнике, електронике, аутомазизације зграда и индустријске аутоматизације, нуди својим клијентима атрактивну пролећну кампању, саопштили су за сајт BalkanEngineer.com у српској пословници компаније – ТТП WAGO Контакттехник ДОО. "У оквиру промоције, свако ко купи комплет са свим оригиналним клемама WAGO-Profi, добиће поклон – два рекета за тенис на плажи", рекао је Драган Стојановић, представник компаније за Србију.

  • 14 march 2017WAGO разработи нов контролер с универсален интерфейс Profibus DP

   WAGO разшири фамилията контролери PFC200 с ново Profibus устройство с интерфейс DP, съобщи за BalkanEngineer.com представителят за Сърбия на доказания немския производител WAGO – Dragan Stojanovic. Компактният контролер вече може да събира и обработва данни от различни участници в индустриална среда чрез мрежата Profibus. Продуктът осигурява бърза комуникация с датчиците и изпълнителните механизми на различни машини и съоръжения. В допълнение към стандартното конструктивно изпълнение контролерът PFC200 се предлага на пазара и във вариант за разширен температурен диапазон от -20 до 60°C.

  • 03 february 2017ВАГО нова иновативна 2065 Серија СМД терминала за површинску монтажу

   Компанија WAGO, лидер у производњи електротехнике, електронике и решења за аутоматизацију, представила је на тржишту крајем 2016. свој најновији производ за површинску монтажу компоненти на штампаним плочама. "Нови терминал серије 2065 има висину од само 2,7 мм и покрива опсег пресека жице од 0,2 до 0,75 мм2 (AWG 24 до AWG 18)", рекао је за сајт BalkanEngineer.com госп. Драган Стојановић, представник компаније за Србију.

  • 19 november 2016Нови предлог из компаније WAGO - Релејни модул за комутирање високих оптерећења

   Релејни модул за функционалну сигурност, који поред четири сигурносних релејних излаза има четири сигурносна дигиталних улаза, је један из најновије понуде производа водеће немачке компаније WAGO Kontakttechnik, изјавио је за сајт BalkanEngineer.com г-н Драган Стојановић, представник компаније WAGO у Србији. "Са ојих свчетири излазних канала без напона, нови сигурносни релејни модул улазно-излазног система WAGO 750 може пребацивати висока капацитивна и индуктивна оптерећења до AC 48 V/DC 60 V. Модул садржи четири сигурносних улаза са обрнутим сигналом", изјавио је господин Стојановић.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 november 2018ТиД Инжењеринг: Нудимо техничку подршку, гаранцију и сервис после уградње, сервис и поправку

  ТиД Инжењеринг ДОО је инжењеринг фирма која нуди широк спектар услуга у области енергетике, електротехнике и електронике, које покривају различите фазе пројектовања и производње. Уз обављање основних задатака на реализацији пројекта, компанија обавља и сервис после продаје. "Наши клијенти се могу ослонити на нас 100% – и квалитетом, и временом одзива, и роковима," информисали су портал BalkanEngineer.com из компаније ТиД Инжењеринг.

 • 15 november 2018Центромет АД, део МТГ-а, побољшава енергетску ефикасност

  Потврђена бугарска ливница за центрифугално ливење Центромет АД, Враца, Бугарска, подузела је иницијативу за побољшање енергетске ефикасности и прошири производне капацитете, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из ове компаније. Фабрика, која је део холдинга Метал Технологија Група је усвојила европско и национално суфинансирање, по процедури BG16RFOP002-3.002 "Повећање енергетске ефикасности у великим предузећима." Током формалне церемоније, додељено је укупно 50 уговора, укључујући и уговор компанији Центромет АД.

 • 14 november 2018Мелексис Бугарска: Упознали се са 7 нових колега у оквиру програма Fresh Graduate. Очекујемо и вас!

  Пре неколико дана Мелескис Бугарска ДОО је поздравио своје најновије колеге – приправнике из програма Fresh Graduate. Компанија је највећа производна база међународног лидера у сензорској технологији Мелексис и одржава проактивну политику према младим стручњацима и претварајући их у стварне професионалце. Концепт Fresh Graduate је развијен посебно за недавно дипломиране студенте техничког образовања који, међутим, немају професионалног искуства у својој специјалности.

 • 13 november 2018Адара Инжењеринг: GEA Hilge је представио Novalobe 60 – пумпу запремине за високу вискозност и течности честица

  Током овогодишњег издања међународне изложбе опреме за процесну индустрију, компанија Achema GEA се фокусирала на проширеном спектру великог обима пумпе бренда Hilge, која је представила најновији модел - Novalobe 60. "Пумпа, под називом "нежни див", развијена је специјално за течности са високим вискозитета и садржајима већих честица и запремине коморе је скоро двоструко", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Адара Инжењеринг ДОО.

 • 12 november 2018Steinzeug-Keramo ће понудити одрживи поглед у сектору Водовода и Канализације током изложбе о водама 2018

  Шта би требало да буде приступ одрживом трансформацију и модернизацију сектора вода? Одгово на ово питање поново ће се тражити у међународној манифестацији Exhibition on Water и Water Forum 2018, који ће ове године бити одржан од 14. до 16. новембра у Београду. Међу учесницима ће бити компанија Purator Ekotehnika, која је локални дистрибутер компаније Steinzeug-Keramo. Регионални менаџер компаније, господин Емил Димитров ће бити на штанду Purator, и говорити детаљно о ​​предностима ове врсте цеви.

 • 09 november 2018Рајкос Тех: X Platform платформа фундаментално мења начин на који дизајнирамо

  Изузетно велика преваленција Интернет корисничког интерфејса (ИоТ) ствара велику потребу за уређајима, услугама и решењима која се могу повезати са њим. Ипак, изазови са индустријским светом су огромни. "Компаније са озбиљним тржишним потенцијалом траже најбоље алате и технологије за доношење одлука које ће користити Четврту индустријску револуцију. Сада могу да нађу оно што траже на платформи X Platform Exor", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из фирме Рајкос Тех ДОО.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 14 november 2018Ford инвестира у Центар за развој људских ресурса у Крајови

  Амерички аутомобилски гигант Ford уложио је милион долара у Центар за развој људских ресурса и регионалне иницијативе у Крајови, јужној Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Insider.com. Ово је Фордов први европски центар, а таква компанија има у Детроиту, САД и Јужној Африци. Инвестиција је остварила подружница Ford Motor Company Fund и њен међународни партнер GlobalGiving, а градска управа Крајова обезбеђује зграду, за чије реновирање је издвојено 100.000 долара. Нови центар ће радити са образовном асоцијацијом SV Oltenia.

 • 12 november 2018У Бургасу, Бугарска, граде фабрику за авионске моторе

  Фабрика за производњу, ремонт и рециклирање авионских мотора биће изграђен у бугарском граду Бургас, сазнаје портал BalkanEngineer.com. Инвеститор је компанија Сигматек, а пројекат вреди 30 милиона долара. До краја 2019. очекује се откривање више од 200 нових радних места у овом објекту. Купљено земљиште у индустријском и логистичком парку у Бургасу има површину од 20 000 m2. Предвиђена је реализација активности производне у 3 фазе, прва ће почети крајем 2019. године, када се треба завршити изградња погона за производњу и управне зграде.

 • 07 november 2018Aliplast ће изградити фабрику у селу Шимановци

  Алипласт, један од лидера на европском тржишту у производњи квалитетних алуминијумских прозора, клизних елемената, фасада и кровних система, ће градити фабрику у месту Шимановци, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта ekapija.com. Компанија послује на српском тржишту 2 године, а производи су увезени из њених производних погона у Пољској. Група Aliplast такође има фабрике у Белгији, Француској и Енглеској. Нови производни погон ће бити изграђена у општини Пећинци и циљ је локални производи ће бити у понуди, не само у земљи, већ и на целом Балканском полуострву.

 • 05 november 2018Alum, Румунија, улаже 14,4 милиона долара у програме заштите животне средине

  Током 2018. године, компанија Alum, једини произвођач калцираног алуминијума (глинице) у Румунији, уложила је 14,4 милиона долара у мере заштите животне средине и смањења потрошње енергије. Руководство компаније Alum спроводи низ мера у правцу побољшања енергетске ефикасности, укључујући и постављање нових гасних горионика у котао 1, интеграција система за сагоревање азотних оксида у месту Котел, оптимизација парних линија и друго.

 • 31 october 2018Visteon по отвара развојни центар у Темишвару, Румунија

  Међународна компанија Vіѕtеоn, ĸоја производи компоненте за аутомобилску индустрију, објавила је да отвара развојни центар у граду Темишвару, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-journal.ro. Visteon је обезбедио просторије са површином од 2000 m2, које се налази у самом центру Темишвара. Компанија планира да направи тим од 400 запослених у Румунији до 2020. године, и проширивање овог центра ће бити реализовано у фазама. Компанија тражи раднике са знањем софтвера, хардвера и механике.

 • 29 october 2018Македонски универзитет Мајка Тереза ​​имаће технолошки парк

  Министарство економије Македоније и универзитета "Мајка Тереза" у Скопљу потписали су споразум према којем ће суфинансирање стварање технолошког парка у оквиру универзитета, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта a1on.mk. Суфинансирање технолошког парка Универзитета "Мајка Тереза" је у складу са мером за финансијску подршку универзитета у Македонији по Програму за конкурентност, иновативност и предузетништво у 2018. год. Нови, шести Државни универзитет у земљи "Мајка Тереза" је почео са радом прошле године и састоји се од пет факултета.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 november 2018Calzedonia, Euroin и Witzenmann инвестирају у Кулу

  Две италијанске компаније Calzedonia и Euroin и немачки Witzenmann планирају да инвестирају у индустријској зони града Кула, Србија до краја 2018., сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SerbianMonitor.com. Италијанска компанија Calzedonia, један од главних произвођача доњег рубља, почиње да ради у новембру. Calzedonia је купила плац од 2 хектара у индустријској зони, сада је то трећа пословница у Србији. Италијански произвођач ципела Euroin ће се преместити опрему из просторија које је узела у закуп и нова фабрика ће запослити још 200 радника.

 • 13 november 2018Verint отвара развојни центар у Букурешту, Румунија

  Verint, светски лидер у једној од најбрже растућих области ИТ технологије данас – сајбер безбедност – најавио је покретање истраживачко-развојног центра у Румунији, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-Journal.ro. Нова канцеларија Verint биће смештена у пословном центру Astoria у Букурешту. Очекује се да ће од 2018. године и 2019. године запослити неколико десетина високо квалификованих запослених из различитих технолошких области као што су анализа мреже, вештачка интелигенција, велика анализа података, идентификација лица, блок и Интернет ствари.

 • 08 november 2018Македонија је била домаћин три сајма за грађевинарство и индустрију

  У периоду од 24. до 28. октобра 2018 у Скопљу, Македонија, одржана су паралелно следеће манифестације: 15. Међународни Сајам грађевинарства, 8. сајам некретнина и инвестиција - Realexpo и 44. међународни сајам металургије, електронике и енергетике - Tehnoma, изјавили организатори из Скопског Сајма. Укупно 70 излагача из Македоније, Хрватске, Србије, Бугарске и Грчке су учествовали у специјализованим форумима.

 • 06 november 2018Успех месо прерађивачке индустрије је везан за добру логистику

  Међународна изложба Месоманија у Бугарској ће понудити сложене високо квалитетна техничка решења од 7. до 10. новембра у Интер Експо Центру. Одлична логистика у основи је сваког успешног предузећа. Ова правило односи се на његову снагу и на прераду меса. Да би изашли у сусрет свим савременим захтевима, представници бранша ће се ове године окупити на међународном изложби Meatmania у Бугарској. Окупљање стручњака у тој грани одржаће се од 7. до 10. новембра у Интер Експо центру, у главном граду Бугарске - Софији, паралелно са изложбама прехрамбене индустрије и HORECA сектора.

 • 01 november 2018Fеkа Аutоmоtіvе гради нову фабрику аутомобилских делова у Србији

  Typcĸи произвођач аутомобилских делова Fеkа Аutоmоtіvе започиње са изградњом фабрике у српском граду Ћуприји, до краја 2018. г. Инвестиција износи 15 милиона евра. Првобитно ће посао добити 110 радника, а планирано је да њихов број нарасте до 1000. Фабрика ће се налазити у индустријској зони града Ћуприја, на површини од 4 ha. Fеkа Аutоmоtіvе је породична компанија, која већ 30 година производи делове и компоненте за аутомобилску индустрију, који су углавном намењени за осветљење и сигнализацију, унутрашње осветљење, огледала за преглед иза леђа и резервоаре за воду.

 • 30 october 2018Јапански произвођач игара SEGA отвара канцеларију у Софији, Бугарска

  Европски огранак јапанске компаније за прављење игра SEGA реструктурира своје огранке за тестирање и аналиуе, отвара нови студио у главном граду Бугарске, сазнаје портал BalkanEngineer.com. SEGA Development Services Sofia ће званично отворити пословницу током јуна 2020. године. Нова канцеларија ће помагати контролу квалитета производа компаније SEGA као што су Creative Assembly, Sports Interactive, Relic, Amplitude и Hardlight. Компанија је већ заступљена у Бугарској, од почетка прошле године, стицањем власништва над локалном компанијом Crytek Black Sea.

Види све »