Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Солтех ДОО

Солтех ДОО

http://www.soltec.bg/

Солтех је једини добављач у Бугарској, који нуди комплексна решења од пројектовања, алата и алата до израде детаља и склопова.

 

Солтех је званични представник за Бугарску компаније HOFFMANN GROUP – водеће европске компаније за висококвалитетне алате са сопственим брендовима марки Garant и Holex. Поред тога, они нуде производе више од 500 водећих светских произвођача, укључујући AMF, ATISTELLRAM, BISON, DICK, EWS, HAZET, HELICOIL, KELCH, KNIPEX, KYOCERA, LEICA, LOCTITE, LUKAS, MAHR, 3M, MITUTOYO, NOGA, PARAT, SWISSTOOLS, PFERD, PLANOLITH, PRESSOL, RENISHAW, ROEHM, ROTHENBERGER, SECO, STAHLWILLE, TYROLIT, UVEX, VALLORBE, VSM, WERA, WIHA, YALE, ZARGES и други. Широк спектар укључује монолитне и композитне алате за резање, помоћне и мерне инструменте, алате за брушење и резање, ручне алате, индустријски намештај, електричне алате и инвентар, итд. У комбинацији са алатима и опремом HOFFMANNGROUP-а, можемо нашим клијентима пружити оптималне стратегије обраде.

 

Од јануара 2013. године компанија је званични дистрибутер SIEMENS PLM за Бугарску.

 

Од краја 2014. године, Солтех је званични представник данског произвођача колаборативних робота UNIVERSAL ROBOTS.

 

Компанија пружа низ могућности за тестирање у реалном свету и решења за широк спектар индустријских задатака. Компанија представља своја интегрисана интелигентна производна решења под брендом "Фабрика 4.0" инспирисан концептом Industry 4.0 или Четвртом индустријском револуцијом - врхунцем обраде информација.

Kontakti

Продајни објекат

Адреса: Бугарској, 4000 Пловдив, Пазарџијски Пут, 6. километар

Телефон: 00 359 32/500 425, +359877 707 954

E-mail: sales@soltec.bg

Партнери

Materijali за Солтех ДОО

  • 17 july 2019Солтех: Платформа UR+ компаније Universal Robots аутоматизује старе машине кроз колаборативне роботе

   All Axis Machining је мала америчка компанија која у једном тренутку почиње осећа снажну потребу за радом. Власник компаније тражи решење за аутоматизацију производње зато што је морао да плати прековремени рад када се наруџбине не могу завршити на време. Тако се компанија налази на платформи Universal Robots+ са отвореном архитектуром, која у овом случају обезбеђује аутоматизацију шест различитих операција кроз колаборативне роботе“, кажу за портал BalkanEngineer.com из фирма Солтех ДОО.

  • 24 may 2019Солтех: Коботи компаније Universal Robots припремају укусне пице са око 5 милиона рецепата за 30 секунди

   Коботи сада могу да опонашају основне покрете искусних мајстора прављења пица. Иза првобитне идеје су старт-уп компанија ЕКИМ, коју су основала два млада француска инжењера, и Тиери Графагино (Thierry Graffagnino), троструки светски шампион у прављењу пица. " Universal Robots (UR) је произвођач кога је француска компанија изабрала да повери дизајн и пројектовање иновативног пица робота PAZZI", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније Солтех ДОО.

  • 22 april 2019Компанија Солтех прославила је своју десетогодишњицу пригодном лутријом и семинаром током изложбе MachTech 2019

   Током 2019. године, међу доказаним компанијама које учествују на изложби MachTech&InnoTech Expo, са својом дубоком специјализацијом у аутоматизацији и дигитализацији индустријске производње, поново је била и компанија Солтех ДОО. Дворане Интер Еко Центра – Софија, Бугарска, отвориле су врата специјализованом форуму од 15. до 18. априла, а на штанду А7 у хали 3 стручњаци компаније Солтех открили су гостима које су кључне предности индустрије 4.0.

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022ЛЕМ: Основа сваког успешног производног посла је његова директна повезаност са образовањем

  Микроелектроника је саставни део данашње индустрије. Све више компанија се окреће минијатурним и све компактнијим уређајима, кроз које настоје да модернизују своју производњу и раде по најстрожим европским стандардима. Стање индустрије микрочипова била је главна тема конференције „Будућност микроелектронике и квалификација радне снаге“, којој је присуствовао доказани лидер у електричним мерењима ЛЕМ. Шта су споделили о свом учешћу, рећи ћемо вам у наредним редовима.

 • 15 november 2022SpaceCAD је представио "суперзвезде" у свом асортиману производа током манифестације MachTech & InnoTech

  Током индустријске пословне изложбе MachTech & InnoTech, која се одржала од 13. до 16. септембра ове године. у Интер Експо Центру - Софија (ИЕЦ), имали смо задовољство да лично упознамо тим компаније SpaceCAD. И ове године, компанија је била део В2В догађаја како би представила најновије у области индустријских решења које нуди. У наредним редовима ћемо вам рећи шта су биле најважније ствари на њеном штанду, као и шта су поделили стручњаци из компаније.

 • 11 november 2022Телетек Електроникс: Teletek CLOUD и Teletek PR апликације обезбеђују оптималан рад са iRIS адресабилним

  Teletek CLOUD и Teletek PRO штеде време и оптимизују активности одржавања ватродојавних система“, саопштио је Телетек Електроникс – европски лидер у производњи сигнално-безбедносне и противпожарне опреме. Мобилне апликације омогућавају даљински приступ и праћење у реалном времену iRIS адресабилних система за дојаву пожара. Применљиви су на iRIS панеле који подржавају CLOUD функције – iRIS 8 од верзије фирмвера 1.1.1 и новије, као и на нови iRIS 4.

 • 09 november 2022Учешће компаније РАИС на MachTech & InnoTech 2022: Нове машине, иновативна решења

  Како је прошло овогодишње издање MachTech & InnoTech? По први пут за две године, професионалци из различитих индустријских сектора могли су да уживају у иновацијама у свету технике и технологије без ограничења у комуникацији. Тим компаније РАИС није изневерио своју традицију да буде део излагача током b2b догађаја, који је одржан у Интер Експо Центру – Софија (ИЕЦ) од 13. до 16. септембра. Посетили смо специјализовани семинар РАИС-а са водећим инжењером Маријом Станиловом, који је био део пратећег програма форума.

 • 04 november 2022SpaceCAD: Искористите бесплатну лиценцу за Сиеменсов професионални 3D CAD софтвер Solid Edge

  Јесен се спрема да буде изузетно продуктивна сезона за Siemens Digital Industries Software. Поред недавно објављеног ажурирања Solid Edge 2023, о којем можете пронаћи детаље ОВДЕ, компанија је такође објавила бесплатну верзију 3D CAD софтвера Solid Edge Community Edition. SpaceCAD - званични партнер Сименса, добављач и интегратор најновијих трендова у 3D технологијама, објавио је корисне информације о бесплатној понуди.

 • 02 november 2022Уз помоћ и подршку "Здрави Џо" сајта Неон.БГ, свака активност у производњи и логистици постаје лакша и пријатнија

  Јесте ли чули за „Здравог Џоа“ („Tough Joe“)? Ово елоквентно и незаборавно име изабрао је Неон.БГ за сопствени развој универзалних колица, која се широко користе у производњи и логистици. Доказана компанија има специјализовану експертизу у области пројектовања, инжењеринга, израде прототипа и производних активности производа и техничких решења за индустрију. Константно проширује асортиман производа и услуга које нуди, захваљујући и новом производном погону који је отворио своја врата у септембру 2021.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 november 2022Acтpa-Финaнc купује терминал за складиштење хемикалија у Варни, Бугарска

  Немачки достављач резервоара за складиштење гаса, хемикалија и деривата нафте, компанија Оіltаnkіng је изјавила да је скључила уговор о продаји свог удела, који износи 91.1% вредности терминала за складиштење течности, који се налази у граду Варна, Бугарска, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Kyпац је компанија Acтpa-Финaнc AД, која је e пословница компаније Бyлмapĸeт Гpyп из града Русе, и која је један од 10 највећих произвођача биoдизeла, paфиниpaних и нepaфиниpaних уља и слободних киселина у Европи, као и једна од највећих приватних транспортних компаније на Балкану.

 • 22 november 2022Северномакедонска компанија Брако забележила је повећање извоза 46%

  Северномакедонска компанија Брако у прва три квартала 2022. године наставља да бележи позитивне резултате у свом пословању, упркос свим изазовима са којима се привреда суочавала. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvok.mk. Компанија Брако је у периоду јануар-септембар 2022. године забележио раст прихода од 15,65 одсто у односу на исти период прошле године, а главни покретач овог повећања био је значајан раст извоза од чак 46 одсто. Повећан извоз и производња довели су и до повећања броја запослених у компанији.

 • 17 november 2022Алкалоид (Северна Македонија) повећао је продају у првих девет месеци

  Северномакедонска фармацеутска компанија Алкалоид саопштила је да је у првих девет месеци ове године, упркос великим изазовима, успела да повећа продају и профитабилност. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Izvoz.mk. Према неревидираном финансијском извештају објављеном на Македонској берзи, најуспешнија домаћа компанија Алкалоид остварила је консолидовани приход од продаје од 10.988.914.294 денара, што је 16% више у односу на исти период прошле године. Посматрано по групама производа, у структури укупне консолидоване продаје највеће учешће заузимају производи из апотекарског сегмента и то 88%.

 • 15 november 2022Компанија Leoni ће запослити 1.000 радника у својој фабрици у Краљеву у Србији

  Произвођач електричних инсталација за аутомобиле Leoni најавио је да планира да што пре запосли око 1.000 нових радника у својој фабрици у Краљеву у Србији. Ово је сазнао портал Balkanengineer.com са сајта Serbiamonitor.com. Милош Манић, који је наследио Пјерлуиђија Ђонеа на месту генералног директора Леонија у Србији, додао је да компанија жели да ојача постојећу сарадњу са надлежнима у Краљеву и филијалом Националне службе за запошљавање у граду, како се капацитети компаније повећавају.

 • 10 november 2022Северна Македонија почиње изградњу железничке деонице Коридора 8

  Северна Македонија почиње изградњу источног дела Коридора број 8 - железничке деонице између Куманова и Кривог Паланкара, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economy.bg Транспортни коридор је од стратешког значаја јер би требало да повеже Италију, Албанију, Северну Македонију и Бугарску и створи интермодалну везу између Црног и Јадранског мора. Европски коридор почиње од италијанске луке Бриндизи, наставља се до албанске луке Драч–Тирана–Скопље–Куманово–Бељаковце–Крива Паланка–Деве Баир–Гујешево–Софија–Пловдив–Варна/Бургас. На територији Северне Македоније радови на прве две деонице железничког Коридора 8.

 • 08 november 2022Google отвара ново предстаништво у Букурешту, Румунија

  Технолошки гигант Google отворио је ново предстаништво у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.bg са сајта Marica.bg. Ово представништво се налази у центру румунске престонице Букурешта и запошљаваће преко 350 запослених. Google је отворио своју прву румунску канцеларију у Букурешту 2010. године, радећи локално преко своје подружнице Google Bucharest. У 2021. пријавио је 12,3 милиона леја (2,45 милиона долара) нето добити, према подацима објављеним на веб страници министарства финансија. Филијала у Букурешту је једна од преко 70 филијала које Google има у више од 50 земаља и запошљава преко 139.000 људи.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 25 november 2022AVR Solar Park планира изградњу соларне електране у Србија

  Компанија AVR Solar Park из Новог Београда иницирала је израду детаљног регулационог плана за соларну електрану у месту Сараоци, Смедерево, Србија. Ово је сазнао портал научи Balkanengineer.com са сајта Ekapija.com. Подручје обухваћено планом налази се у месту Сараоци, у изграђеном делу насеља, а највећи део се користи као пољопривредно земљиште иу приватном је власништву. Планирана је изградња соларне електране укупне снаге око 12 MW, од чега је максимални инсталисани капацитет у првој фази до 10 MW, а затим ће се додати још 2 МВ. Тачна снага објекта зависиће од технолошких карактеристика постављених панела.

 • 23 november 2022Син Карс излази на берзу у Амстердаму, финансирао фабрику у Румунији

  Русенски произвођач електричних аутомобила Син Карс Индустри АД планира да изађе на берзу у Амстердаму крајем 2024. године, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Economic.bg. Циљ је да се прикупи додатни капитал како би се помогло компанији да заврши изградњу своје будуће фабрике у Румунији. Учешће на холандској берзи ће дати додатни подстицај производњи електричних возила L CITY. Модели серије у последње време изазивају интересовање у иностранству, а почетком лета бугарска компанија је потписала уговоре за набавку, увоз и дистрибуцију електричних аутомобила.

 • 18 november 2022Платформа за заједничко улагање SeedBlink је лиценцирана

  SeedBlink, европска платформа за заједничко улагање у стартап, добила је лиценцу Румунског финансијског надзорног органа (ASF) као пружалац услуге групног финансирања у складу са ECSPR (Уредба о европским провајдерима услуга групног финансирања компанија), сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Profit.bg. На тај тачин, SeedBlink постаје прва алтернативна платформа за заједничко улагање у Централној и Источној Европи која је овлашћена према новој регулативи. На европском нивоу, само 4 друге платформе су добиле ову лиценцу од локалних јурисдикција, које раде углавном у западној Европи: Шпанија, Летонија, Холандија и Француска

 • 16 november 2022Nоkіаn Туrеѕ улаже 650 милиона евра у фабрику гума у Румунији

  Фински произвођач аутомобилских гума Nоkіаn Туrеѕ најавио је да ће уложити око 650 милиона евра у нову фабрику аутомобилских гума у Румунији, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Очекује се да ће фабрика почети са радом крајем 2024. године. Инвестиција компаније Nоkіаn Туrеѕ једна је од највећих у аутомобилском сектору у Румунији последњих година, што ће град позиционирати као европски центар за производњу гума. Фабрика ће производити око 6 милиона гума годишње са потенцијалом за повећање производње у будућности. Објекат ће бити лоциран и дистрибутивна база за ширење и дистрибуцију производње.

 • 11 november 2022Први ритејл парк у Пернику, у Бугарској, отворио је своја врата

  Отворен је први ритејл парк у Пернику у Бугарској. Комплекс се налази на површини од близу 40 хектара и један је од највећих и најмодернијих пројеката у региону, сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Money.bg. Комплекс ће свим својим клијентима понудити низ погодности. Малопродајни објекат је комерцијални простор од преко 15.000 m2, распоређен у 17 продавница, а купци ће моћи да користе бројне услуге. Сајт нуди и паркинг за око 400 корисника. Ритејл Парк је изграђен за годину дана, а извођач радова је грађевинска компанија MCK Гpуп. Пројекат ће по први пут привући у Πерник хипемапĸет Мr. Вrісоlаgе.

 • 09 november 2022Више од 100 MW фотонапонских система постављен у Србији

  Коришћење соларне енергије за производњу електричне енергије постаје тренд у Србији. Током протеклих неколико месеци, домаћинства и предузећа су инсталирали око 360 кровних соларних електрана укупног капацитета 5,7 MW, док је још 100 MW у плану. Ово сазнаје портал Balkanengineer.com са сајта Balkangreenenergynews.com. Кровне соларне електране које су постављала домаћинства и предузећа у Србији до пре неколико месеци биле су ретке, али је доношењем одговарајућег регулаторног оквира грађанима омогућено да производе зелену енергију за сопствену потрошњу.

Види све »