Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

ЕТ Мултиинжењеринг

ЕТ Мултиинжењеринг

https://multiengineering.bg/en/conveyors/

Мултиинжењеринг је бугарска инжењерска компанија која послује у области машинства. Специјализована је за изградњу и производњу транспортних трака, транспортера и комплетних транспортних система од челика и нерђајућег челика. Компанија има веома добро опремљене производне погоне у градовима Софија и Велико Трново.

 

Мултиинжењеринг постепено проширује обим своје производње пројектовањем и производњом специјализованих машина и детаља. Њен приоритет је нестандардна опрема, а њен главни тржишни сектор, на који је циљала, су прехрамбена и лака индустрија.

 

Компанија је позната у индустрији, а техничка база одговара највишим савременим захтевима и поседује све што је потребно за превенцију, сервис и ремонт транспортних система. Компанија је последњих година успешно развила ову делатност и већ се може похвалити високим квалитетом услуга које нуди и доказаном дугогодишњом сарадњом са иностраним партнерима.

Kontakti

Централна канцеларија
Адреса: Бугарска, Софија 1784, бул. „Цариградско шосе“ 72 (БАН-ЦПР, НПО)
Телефон: +359 89 852 3739, +359 88 492 4272, +359 2 875 2109
Филијала Велико Трново
Телефон: +359 88 837 2116
E-mail: multiengineering@gmail.comoffice@multiengineering-bg.com

Materijali за ЕТ Мултиинжењеринг

 • 1
 • 2
  • 12 may 2024Индустријски транспортери које је развио Мултиинжењеринг су гаранција за ефикасну и флексибилну производњу

   У основи сваке савремене производње су аутоматизовани системи и опрема као што су индустријски транспортери и транспортери, који спроводе ефикасан, поуздан и прецизан транспорт производње од почетне до крајње тачке производног процеса. Професионалци из водеће компаније Мултиинжењеринг, специјализоване за пројектовање и производњу транспортних трака и транспортера, као и читавих индустријских транспортних система, испричали су за портал Инженер.bg шта су њихова суштина, главне функције и значај за пословање.

  • 07 april 2024Мултиинжењеринг примењује јапански приступ менаџменту у својим процесима, инспирисан „Путем Тојоте“

   Основана 2002. године, компанија Мултиинжењеринг се етаблирао као ауторитет у машинству. Одликује се професионалношћу у развоју широког спектра транспортних система, специјализованих машина и детаља, као и у креирању нестандардне технолошке опреме. Делатност компаније допуњена је услугама обраде метала као што су ласерско сечење, гиљотинско сечење и савијање, што га чини пожељним партнером за прехрамбену и лаку индустрију. Професионализам који улажемо у сваки наш подухват је кључ успеха Мултиинжењеринга. Имамо високотехнолошке производне базе у градовима Софији и Велико Трново.

  • 15 february 2024Прилагођени индивидуалним потребама, Мултиинжењерингови манипулатори оптимизују ефикасност производње

   Својом појавом на индустријској сцени, индустријски роботи су променили правила „игре” и ток индустријског развоја широм света. Они су револуционисали процес производње, пружајући бројне предности произвођачима, укључујући оптимизоване операције, већу продуктивност, ефикасност и квалитет производа, минимизирање отпада и отпадака, као и боље финансијске перформансе и тржишну конкурентност. По својој природи, индустријски роботи, или такође познати као индустријски манипулатори, су машине које се користе у производним процесима за померање и/или руковање деловима.

  • 13 january 2024Мултиинжењеринг: Сазнајте како изгледа будућност производње са нашим аутоматизованим процесним линијама и роботским решењима

   Потпуно трансформисана утицајем технолошког напретка, индустрија се све сигурније креће ка одрживој будућности. Паметне фабрике, повезане машине, аутоматизована и роботска решења и све модерне технологије интегрисане са њима гурају свет ка потпуној дигиталној трансформацији. У прехрамбеној и лакој индустрији, на пример, аутоматизација је кључна за оптимизацију производних процеса, што доводи до боље ефикасности, смањења отпада и већег квалитета производа. У индустрији рециклаже, аутоматизовани системи за сортирање повећавају ефикасност операција обраде и поновне употребе материјала.

  • 06 december 2023Мултиинжењеринг је поуздан пратилац и поуздан партнер индустрије у преласку на савремену аутоматизацију процеса

   Аутоматизација процеса је кључни фактор за развој, високу продуктивност и конкурентност производних предузећа. У свету динамичних промена, брзог технолошког развоја и све већих тржишних захтева за брзином, квалитетом и флексибилношћу, индустријска предузећа су свесна да аутоматизација процеса није само модеран тренд, већ основни елемент за одрживо позиционирање на тржишту. „Савремени аутоматизовани системи нуде решења за бројне изазове са којима се индустрија данас суочава. Аутоматизација производње доноси значајне предности које могу трансформисати економску стварност. На пример, кроз интеграцију аутоматизованих производних линија.

  • 07 november 2023Аутоматизоване производне линије компаније Мултиинжењеринг оптимизују процесе и обликују будући успех компаније

   Аутоматизација производних процеса игра кључну улогу у побољшању продуктивности, ефикасности и квалитета производних предузећа. Са правим приступом и одговарајућим решењима, савремене аутоматизоване производне линије могу допринети изузетно великим конкурентским предностима – од повећања брзине производње и минимизирања грешака, до укупне оптимизације ресурса и радних операција. „Као поуздан партнер у индустрији, Мултиинжењеринг нуди широк спектар аутоматизованих производних система и комплетних решења која испуњавају индивидуалне захтеве купаца и могу да обезбеде дугорочан успех било које производње“, саопштила је водећа производна компанија.

  • 21 october 2023Тражите ефикасност, квалитет и одрживост у производњи? Решење су текстилне транспортне траке компаније Мултиинжењеринг

   Са више од 20 година историје, традиције и искуства у пројектовању и производњи транспортера, аутоматизованих производних линија и нестандардне опреме, Мултиинжењеринг је данас симбол иновативности и квалитета у области машинства. „За све ове године успели смо да се афирмишемо као одржив и стабилан бренд који доказује своју способност раста, развоја и прилагођавања динамичним променама и условима тржишта“, саопштила је водећа производна компанија. Компанија опслужује неке од најконкурентнијих индустрија, попут прехрамбене и лаке индустрије, али захваљујући својој професионалности и неоспорном искуству.

  • 21 september 2023Мултиинжењеринг са коментаром предности, функција и примене индустријских транспортера које је развио тим компаније

   Индустријски транспортери представљају техничко решење које је потребно савременим производним системима за постизање ефикасног и несметаног преноса сировина и производа у оквиру процеса производње. У духу иновативних решења и индивидуалног приступа својим купцима, водећа компанија у области инжењерских решења за прехрамбену и лаку индустрију, Мултиинжењеринг, представља суштину и функционалност индустријских транспортера. Погледајте коментар тима компаније. Мултиинжењеринг је доказана компанија која нуди конвенционалне и прилагођене системе пројектоване како би задовољила потребе производних компанија.

  • 09 august 2023Мултиинжењеринг: Дизајнирали смо ново индивидуално решење за тестирање у производњи: купатило за испитивање делова ваздухом

   Мултиинжењеринг је проверена компанија специјализована за развој, производњу, имплементацију и одржавање сложених система и комплетних производних линија са применом углавном у прехрамбеној и лакој индустрији. Поред стандардних понуда, стручњаци компаније се ослањају на своје богато инжењерско искуство за имплементацију индивидуалних решења за своје купце, која су у потпуности прилагођена захтевима конкретне производње. Мултиинжењеринг је у данашњем материјалу говорио о једном од својих појединачних пројеката, а то је купка за испитивање детаља ваздухом и водом под притиском до 10 бара.

  • 13 july 2023Мултиинжењеринг: Аутоматизација у прехрамбеној и лакој индустрији доводи до бољег квалитета производа и исплативијих производних

   Аутоматизоване производне линије су одлучујуће за постизање конкурентске предности у савременом пословном свету, јер постижу константно висок квалитет произведених производа и смањују зависност од неквалификованог људског рада. Технолошки напредак и развој техничких средстава и система такође су основа рада компаније Мултиинжењеринг - произвођача аутоматизованих машина за употребу у прехрамбеној и лакој индустрији. Циљ аутоматизације је повећање продуктивности рада, побољшање квалитета производа, оптимизација управљања, помоћ људима из производње опасних по здравље.

  • 29 march 2023Мултиинжењеринг: Алуминијумски профили Paletti су доказано решење за примену у индустрији, логистици и у кући

   „Алуминијумски профили су стандардне компоненте које се користе у конструкцији машина, транспортних система, ваљкастих транспортера, заштитних ограда, радних места, линеарних модула са и без погона, намештаја за радна места, као и у другим специјалним применама. Званични смо заступник немачке компаније Палетти Профилсистеме, која је специјализована за производњу алуминијумских конструкцијских профила и причврсних елемената високог квалитета и вишеструке примене“, коментаришу стручњаци из водеће инжењерске компаније Мултиинжењеринг.

  • 07 march 2023Мултиинженеринг: Со машините CNC апкан DURMA E 30160 и CNC машина за сечење DURMA S B3010

   Дали ви треба квалитетна обработка на лимови? Може да ги искористите можностите на дигитално контролиран хидрауличен апкан DURMA E 30160 и CNC машина за сечење DURMA S B3010 на докажаната производствена компанија Мултиинженеринг. Специјалистите на компанијата го имаат потребното искуство и знаење за да им понудат висококвалитетна изведба и додадена вредност на своите клиенти. Освен обработката на лимови, компанијата врши и широк спектар на сложени инженеринг услуги со индустриска ориентација, при што главниот фокус на нејзината активност е прехранбената индустрија.

  • 21 february 2023Мултиинжењеринг: Са машинама ЦУХА DURMA E 30160 и ЦУГ DURMA S B3010 вршимо услуге прецизне и квалитетне обраде листова

   Да ли вам је потребна квалитетна обрада листова? Можете искористити могућности дигитално контролисаних хидрауличних маказа (ЦУХА) DURMA E 30160 и дигитално контролисане гиљотине (ЦУГ) DURMA S B3010, доказане производне компаније Мултиинжењеринг. Стручњаци компаније имају неопходно искуство и знање да својим клијентима понуде висококвалитетне перформансе и додатну вредност. Поред прераде лимова, компанија обавља и широк спектар сложених инжењерских услуга индустријске оријентације, са главним фокусом делатности на прехрамбену индустрију (ПИ).

  • 20 december 2022Мултиинжењеринг: Наше дугогодишње искуство нам омогућава да понудимо и имплементирамо

   Доказавши се током времена као тржишни лидер, производна компанија Мултиинжењеринг наставља свој развој већ 19 година. Компанија је започела своју делатност изградњом и производњом транспортних трака, транспортера и целокупних транспортних система од челика и нерђајућег челика. У данашњем чланку ћемо вам рећи више о специјализацији компаније за транспортне траке, а посебно о њиховим текстилним сортама. Оно што су професионалци из Мулти-инжењеринга поделили, сазнаћете у следећим редовима.

 • 1
 • 2

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024ЛогиСофт након Балканског самита о електронској трговини - Balkan E-Commerce Summit 2024: Балкански регион има огроман потенција

  Ове године, ЛогиСофт, етаблирана инжењерска компанија у индустријској и интралогистичкој аутоматизацији, учествовала је по први пут на Балканском самиту о електронској трговини у Софији, Бугарска. Изложба је поново окупила преко 1400 посетилаца са више од 150 излагача из области е-трговине на Балкану. „Први пут се овакав форум организује у оваквом обиму и више смо него срећни што смо му присуствовали са својим штандом. Под мотом „#connectingbalkans“, сви учесници, укључујући и нас, могли су да се увере у огроман потенцијал који регион Балкана нуди у погледу пословања у области е-трговине“, рекли су из компаније ЛогиСофта за портал BalkanEngineer.com.

 • 09 june 2024Вебер Етикетен: Индустријско означавање је „кључ“ за повећање безбедности и следљивости производње

  Добро је познато да је етикетирање процес постављања етикете на производ у сврху идентификације у комерцијалне или маркетиншке сврхе, као и да се повећа свест потрошача. Сигурност и сигурност технологије гарантују захтевни критеријуми обележавања и идентификације дефинисани релевантним важећим прописима. Означавање обезбеђује следљивост и интегритет производа у целом ланцу снабдевања. Индустријско обележавање је процес постављања етикете на производ који се налази у производним или паковним линијама предузећа.

 • 09 june 2024Које су методе лидерства у знаку женске енергије у производној компанији Теси

  Без обзира на расу, васпитање и културно порекло, полови стално оспоравају своје вођство. Међутим, разумевање образаца понашања у пословном окружењу кључно је за изградњу ефикасних и хармоничних радних односа. У динамици данашњег пословног света, лидери су пред изазовом да интегришу различите приступе и стилове управљања. У данашњем материјалу осврћемо се на методе руковођења и на начин на који жене раде у провереној продукцијској кући Теси, да бисмо сазнали зашто су оне заиста „Тајфуни нежних имена”. „Жене често показују трансформациони стил руковођења који је оријентисан на мотивисање и подршку особља. Препознати су по својим јаким међуљудским вештинама и развоју јаке корпоративне културе“.

 • 09 june 2024Фирма Телетек Електроникс је на пословном форуму „Електроиндустрија 2024“ освојила награду „Компанија године 2023“

  За више од три деценије, компанија Телетек Електроникс је несумњиво успоставила, развила и проширила своје лидерске позиције у производњи противпожарне и сигнално-сигурносне опреме како на бугарском тако и на међународном тржишту. Доказани професионализам, иновативност, пионирски дух, достигнућа и успеси у протеклој години заслужено су донели компанији награду „Компанија године 2023“ на овогодишњем пословном форуму „Електроиндустрија 2024“ у априлу ове године. Електроиндустрија 2024“ је један од највећих догађаја у области електротехничке и електронске индустрије у нашој земљи.

 • 08 june 2024РС Електро: Трансформатор сагоревања ATG 2 компаније Baur је поуздано решење за лоцирање кварова на кабловима

  Трансформатор сагоревања ATG 2 провереног произвођача опреме за лоцирање кабловских кварова - компаније Baur, користи се за смањење импедансе на месту квара кабла у мрежама ниског и средњег напона. „Уређај омогућава претварање кварова високог отпора које је тешко локализовати, као и повремених кварова, у оне ниског отпора који се накнадно могу лако лоцирати помоћу пулсне рефлектометрије“, саопштено је за портал BalkanEngineer.com из доказане компаније РС Електро, партнера компаније Baur. Трансформатор од 2,2 kVA има заштиту од кратког споја и обезбеђује излазни напон од 10 kV. Смештен је у потпуно инкапсулирано кућиште од 19 инча.

 • 06 june 2024Кимекс: Заварите и очистите заваре лако и брзо уз помоћ Minarc T 223 ACDC GM компаније Kemppi

  Добро афирмисани фински произвођач висококвалитетне опреме за заваривање недавно је представио најновији додатак свом портфолију – апарат за заваривање Minarc T 223 ACDC GM. „Ово је преносива вишенапонска јединица за заваривање која нуди висококвалитетно AC/DC TIG заваривање и професионално електролитичко чишћење заварених шавова. Са новим 220 А једнофазним AC/DC TIG апаратом за заваривање компаније Kemppi, корисници могу брзо да пређу са TIG режима заваривања на режим чишћења. У њему, нови процес MAX WeldClean користи ефикасну комбинацију електричне струје и фосфорне киселине за брзо уклањање оксидације и промене боје, обезбеђујући веома чисте, висококвалитетне заварене шавове“.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 june 2024Произвођач система за складиштење енергије IPS инвестира у нову производну базу у близини Пловдива у Бугарској

  IPS, бугарски произвођач комплетних система за складиштење енергије (BESS), најавио је значајну нову инвестицију у близини Пловдива, у јужној Бугарској, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Capital.bg. Компанија планира да отвори нови роботски производни погон који ће почети са радом 2025. године и имаће годишњи капацитет од 1,5 GWh. Са више од 35 година искуства у развоју и производњи енергетских технологија и система за складиштење енергије, IPS је етаблиран партнер за купце у 59 земаља.

 • 07 june 2024Бугарска компанија Eldrive почиње изградњу великих пуњача за електричне аутомобиле у Бугарској, Румунији и Литванији

  Бугарски оператер јавне инфраструктуре за пуњење Eldrive најавио је почетак изградње неколико великих паркова за пуњење електричних возила на сопственим локацијама са богатим екосистемом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economy.bg. Први такав објекат је већ у изградњи у Литванији, у близини града Паневежиса на аутопуту “Виа Балтика”. У почетку ће парк у Литванији имати 20 пуњача, а у другој фази ће бити повећано на 40. Пројекат обухвата инфраструктуру за пуњење електричних аутобуса и камиона, капацитета између 200 и 400 kW DC - једносмерне струје. Пуштање у рад планирано је за крај ове године.

 • 05 june 2024Студентице технике из Северне Македоније учествовале су на првом глобалном састанку Global Engineer Girls

  Скоро 250 студентица машинства, укључујући 14 из Северне Македоније, окупило се у Истанбулу на првом заједничком састанку иницијативе Global Engineer Girls (GEG), у организацији грађевинског конгломерата Limak Group, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Denar.mk. Догађају су присуствовале и студенткиње из Турске, Косова и Саудијске Арабије. Сврха састанка је била умрежавање, дељење искуства и инспирације успешних професионалаца и инжењера. Догађај Global Engineer Girls, којим је председавала Ебру Оздемир, председница Управног одбора компаније Limak Group, имао је за циљ да унапреди образовање и запошљавање жена у области STEM.

 • 04 june 2024Улагања кинеске компаније Zijin Mining Group у Србију достигла су 2,3 милијарде евра

  Кинеска компанија Zijin Mining Group уложила је 2,5 милијарди долара (2,3 милијарде евра) у своја постројења за ископавање бакра у Србији у последњих пет година, што је скоро удвостручило почетних 1,26 милијарди долара обећаних у 2018. години, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Износ такође укључује 300 милиона долара уложених у побољшање животне средине смањењем емисије сумпор-диоксида и пречишћавањем индустријских отпадних вода. Пословање компаније Zijin у Србији запошљавају око 7.500 људи, а планирано је још проширење тима у блиској будућности. Компанија има за циљ да удвостручи годишњу производњу бакра и злата у Србији у наредних пет година, са циљем да достигне 450.000 тона бакра и 10 тона злата.

 • 30 may 2024Бугарски произвођач биоразградивог филма LAM'ON почео је да продаје своје производе

  После шест година интензивног развоја, бугарски стартап LAM'ON, чији су аутори Ангела Иванова, Гергана Станчева и доц. др Филип Ублеков, сада нуди своје производе на тржишту, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Capital.bg. Компанија има за циљ да замени амбалажу која се тешко рециклира биолошки разградивим алтернативама направљеним од полимлечне киселине добијене од кукуруза. LAM’ON је лансиран са четири производа: LAM'ON Soft Gloss, PACK'ON Classic, PACK'ON Oxygen и PACK'ON Shrink. LAM'ON Soft Gloss је топли ламинат за папир и картон. PACK'ON Classic је погодан за паковање разних производа – од салвета и воћа до одеће и текстила.

 • 28 may 2024Србија и China Energy International потписале су уговор о изградњи нове рафинерије нафте у Смедереву

  Влада Србије потписала је оквирни споразум са компанијом China Energy International Group за изградњу модерне рафинерије нафте у Смедереву, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Telegraf.rs. Уговором, који је на снази две године, предвиђен је рок изградње и пуштања у рад објекта за приближно четири године након добијања потребних грађевинских дозвола. Пројекат представља инвестицију од скоро 2,4 милијарде евра и очекује се да ће отворити 700 сталних радних места и индиректно подржати додатних 2.400 радних места.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024Инвестиција од 300 милиона евра компаније UMB Group оживљава челичану Otelu Rosu у Румунији

  Румунија намерава да поново покрене рад челичане Otelu Rosu, која се налази у западном округу Караш Северин, која не ради од 2013. године, захваљујући значајној инвестицији компаније UMB Group. Ово сазнаје портал BalkanEnigneer.com са сајта gmk.center.com. Пуштањем у рад фабрике биће отворено више од 600 радних места. Железара Otelu Rosu, опремљена електричном лучном пећи од 100 тона, која је последњи пут надограђена 2011. године, неколико пута је мењала власништво.

 • 11 june 2024Албанија расписала тендер за изградњу осам нових станица на прузи Тирана - Драч

  Албански државни железнички оператер расписао је тендер за изградњу осам нових станица дуж железничке пруге од 34 километра која повезује главни град Тирану са лучким градом Драчом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Gmk.center.en. Инвестиција је део већег пројекта обнављања тренутно неактивне железничке пруге дуж постојеће трасе са буџетом од 92,1 милион евра. Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) саопштила је да се понуде могу доставити преко њеног портала набавки до 9. јула.

 • 10 june 2024Немачка компанија PWO Group започела је изградњу нове фабрике металних компоненти у Чачку, Србија

  Немачки произвођач металних компоненти PWO Group званично је започео изградњу новог инжењерског и производног погона у граду Чачку, централна Србија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Објекат ће формирати технолошки кластер са компанијом за алате коју је купила компанија PWO Group током 2023. године. Фабрика у Чачку, која ће се налазити на парцели од 100.000 m², биће десета локација компаније PWO Group у свету. Планирано да почне производња до краја 2025. године, нова фабрика има за циљ производњу и испоруку напредних компоненти и система купцима.

 • 06 june 2024У Албанији приватне и концесионе електране повећале производњу за 7,8 одсто

  Према извештају Националног статистичког института Албаније (INSTAT), приватне електране и електране које раде под концесијом у Албанији повећале су своју производњу у првом кварталу 2024. за 7,8%, достигавши 1.246 GWh у поређењу са 1.156 GWh у претходној години. Ову информацију БалканЕнгинеер.цом сазнаје од БТА. У истом периоду, албанске државне хидроелектране произвеле су 1.162 GWh електричне енергије, што је пад од 28,1% у поређењу са 1.614 GWh у прва три месеца претходне године.

 • 04 june 2024Произвођач текстилних машина Karl Mayer уложиће 500 милиона евра у нове погоне у Румунији

  Немачки произвођач текстилних машина Karl Mayer спреман је да уложи 500 милиона евра у изградњу две фабрике и центра за техничку подршку у северозападном румунском округу Марамуреш, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Стратешки потез има за циљ проширење глобалног пословања компаније и побољшање њених производних могућности. Прва фаза пројекта укључује премештање производне јединице Karl Mayer за игле за шивење из Азије у град Баја Маре у Румунији. Објекат ће се налазити на некадашњој индустријској локацији IMMUM. Компанја је већ обезбедило производну халу и ускоро планира да почне са изградњом.

 • 31 may 2024Amazon Games отвара нови студио за развој игара у Букурешту, Румунија

  Компанија Amazon Games је званично отворила нови студио за развој игара у Букурешту, означавајући значајно проширење глобалног отиска компаније, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-insider.com. Нови студио ће водити Кристијан Пана, бивши генерални директор компаније Ubisoft Букурешт. Нови студио у Букурешту придружиће се постојећим развојним тимовима компаније Amazon Games који се налазе у округу Оринџ, Монтреалу, Сан Дијегу и Сијетлу. Стратешки прелазак у Европу је у складу са амбициозним плановима компаније да прошири свој портфељ и искористи све већи таленат за развој игара у региону.

Види све »