Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Висококвалитетне вакуум пумпе и специјализоване решења представила је компанија Адара Инжењеринг

16 december 2017

In Bulgarian.

И ове године је у Софију, Бугарска, одржана традиционална изложба решења у прехрамбеној индустрији "Месо Манија". Испоручилац пумпи и система пумпи Адара Инжењеринг ДОО се укључила у овај специјализовани форум, са учешћем 450 компанија, које су представиле опрему високе технологије доказаних светских произвођача. "Ми смо приказали различита решења примене у прехрамбеној индустрији, укључујући и вакуум пумпе и системе Busch, пумпе и системе за домаћинства и индустрију Grundfos, као и специјализована композит хемијске пумпе Argal chemical pumps", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из компаније током одржавања ове манифестације.

 

 

Вакуум пумпе и системи Busch за успостављање и одржавање финог и грубог вакуума

 

Као званични представник за Србију овог европског лидера у производњи пумпи и пумпних система Busch, Адара Инжењеринг нуди тржишту Србије турбино-уљане пумпе, вакуум пумпе са воденим прстеном Dolphin, дуваљке Samos, суве турбине вакуум пумпе Seco, суве вакуум пумпе и компресоре Mink и Merlin, суве вакуум пумпе Cobra, корене пумпе Panda и Puma, системе Combi и прибор за све врсте вакуум пумпи и компресора.

 

На штанду компаније, посетиоци су могли да пробају различите моделе пумпи серије R5 са широком палетом примене, како у прехрамбеној индустрији, тако и у другим индустријама, укључујући и металургију, производњи паковања и другим. "Турбине-пумпе за уље ове врсте су погодне за протоке између 4 и 1600 m3/h са крајњим притиску у опсегу 0.1 - 20 mbarа. Производи су поуздани и једноставни за одржавање, уз високу енергетску ефикасност и сертификацију према најновијим стандардима квалитета", изјавила је екипа ове компаније.

 

 

Специјалне пумпе Argal за хемијску индустрију

 

Током изложбе "Месо Манија", компанија Адара Инжењеринг је представила и специјалне пумпе италијанског произвођача Argal, направљене од композитних материјала, како би се постигла отпорност у хемијски агресивним срединама. "Опрема за индустријске примене при брзини до 1200 m3/h и притиску до 150 m, са варијацијама у температури између -40 ºС до +120 ºС. Сходно флуиду који се транспортује, пумпе су направљене од различитих материјала, укључујући термопластичне материјале, метале, нерђајући челик, фибер-стало, итд", изјавили су стручњаци.

 

Централно представништво:

Адреса: Република Бугарска, град Софија, кварт Младост 1, булевар "Андреј Сахаров", улаз 75А, канцеларија 2

Телефон: 00 359 2/974 40 38; 00 359 2/974 49 38

E-mail: office@adara-bg.com

 

Адреса: Република Бугарска, гр. Варна, бул. "Владислав Варненчик" 312, спрат 4, канцеларија 3

Телефон: 00359876 330 575

E-mail: milen@adara-bg.com

 

Канцеларија Стара Загора

Телефон: 00359876 963 880 

E-mail: ivan.ivanov@adara-bg.com

 

Канцеларија Русе 

Телефон: 00359876 482 500

 

Канцеларија Бургас

Телефон: 00359876 963 878

 

Канцеларија Пловдив

Адреса: Република Бугарска, гр. Варна, бул. "Дунав" 66

Телефон: 00359877 090 301

 

 

Извор материјалног материјала: BalkanEngineer.com

Новости

 • 16 july 2018Изградња постројења за рециклажу гума у Македонији

  Македонска компанија RWM (Rubber Waste Management)) ће уложити 8,5 милиона евра у фабрику за рециклажу гума. Нова фабрика ће бити изграђена на површини од 4 500 м2, у селу Желино, у истоименој општини на северозападу Македоније. Реализација инвестиције ствара скоро 600 радних места. У фабрици за рециклажу гума биће прерађиване у гумени материјал који се може користити за изградњу аутопутева и спортских објеката. Управа RWM-а каже да у будућности планирају изградити још два погона у селу Желино.

 • 11 july 2018ZF Group са намером да инвестира у РД центру у Србији

  Водећи немачки произвођач компоненти за аутомобилску индустрију ZF Friedrichshafen (ZF Group) намерава да отвори центар за истраживање и развој (Р&Д) у Србији. Инвестициони пројекат износи 160 милиона евра. Немачки гигант ZF Grоuр планира да запосли 100 радника у центру за истраживање и развој и отвори укупно 1000 радних места у Србији. Улагање износи око 85 милиона евра и улагања компаније ће бити усмерено у изградњу фабрике за производњу делова за електричне аутомобиле у граду Панчеву.

Види све »

Догађаји

 • 12 july 2018Повећана заинтересованост за металуршку фабрику ArcelorMittal Galati у Румунији

  JSW Steel, један од водећих произвођача сировог челика у Индији, саопштио своје намере да купи челичану у на ArcelorMittal в Галати, Румунија. ArcelorMittal планира да ове године прода румунску фабрику, да би могла да преузме фабрику челика Ilva у Италији, која је највећа у Европи. За ову понуду о куповини фабрике метала у Румунији, интересовање су показале украјинска индустријска група Metinvest, као и италијански произвођач челика Marcegaglia.

 • 10 july 2018У општини Кичево, Македонија, изграђено је постројење за пречишћавање отпадних вода

  Општина Кичево у Македонији је добила ново постројење за пречишћавање отпадних вода, чиме се очекује да се постигне трајно решење проблема отпадних вода у региону и подизање стандарда заштите животне средине. Станица се налази у близини града Кичево и може да испоручује пречишћену воду за 48 000 становника. Укупна вредност инвестиције је 8,3 милиона евра. Његова успешна реализација је такође предуслов за пројекат изградње канализационе мреже у општини од око 100 км.

Види све »

Чланци

 • 16 july 2018ТиД Инжењеринг са многим успешним пројектима у Термоелектрани Варна, Бугарска

  Потврђена инжењеринг компанија ТиД Инжењеринг ДОО, више од десет година успешно развија своју делатност у вези са изградњом индустријских мрежа програмабилних контролера и опрема за аутоматизацију и система за даљинско управљање и сигнализацију у енергетици и индустрији. За овај период компанија је освојила поверење многих великих предузећа, где је успешно реализовала велики број пројекта. Један д њих је друга по величини термоелектрана на Балканском полуострву - ТЕ Варна (Бугарска).

 • 13 july 2018Адара Инжењеринг: Argal најављује тржишни деби двострукој мембранској пумпи Quantum

  "У протеклих неколико година, инжењери италијанске компаније Argal радили су на развоју нове палете ваздушних двоструких мембранских пумпи. Quantum је већ на тржишту, и нуди боље перформансе и повећану продуктивност", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из потврђене компаније Адара Инжењеринг ДОО. Нови асортиман пумпи италијанског произвођача направљен је у потпуности од еколошких материјала и може се дефинисати као 100% зелено решење - од производње до инсталације.

Види све »