Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Noutati

Kompania tajvaneze Etron Technologies po ndërton një objekt prodhimi në CTPark Oradea, Rumani

19 april 2024

In Albanian In Serbian In Bulgarian In Macedonian In English

 

 

 

Etron Technologies, një kompani udhëheqëse aziatike e prodhimit të komponentëve elektronikë (EMS), do të ndërtojë një strukturë të re prodhimi prej 3,600 m2 në CTPark Oradea Cargo Terminal në Rumani, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Ctp.eu. CTP është pronari dhe menaxheri kryesor në Evropë i pronave industriale dhe logjistike.

 

 

Vendimi i Etron Technologies për të krijuar një fabrikë të teknologjisë së lartë në Evropë shënon një lëvizje strategjike për të forcuar praninë globale të prodhuesit. Kompania, operacionet e së cilës shtrihen në Kinë, Vietnam, Meksikë dhe Singapor, e njeh Rumaninë si një qendër tërheqëse teknologjike dhe industriale falë integrimit të vendit në zonën Shengen dhe zgjerimit të rrjeteve të transportit ajror dhe detar. Vendndodhja strategjike e CTPark Oradea Cargo Terminal përkon me qëllimet e Etron për të zgjeruar operacionet e biznesit me klientët nga Bashkimi Evropian. Përveç kësaj, Rumania ofron avantazhe konkurruese si fuqia punëtore e kualifikuar, inovacioni dixhital dhe norma të favorshme tatimore.

 

E specializuar në montimin e pllakave të qarkut të printuar, Etron Technologies shërben një sërë sektorësh duke përfshirë kontrollin industrial, mjekësinë, automobilat, komunikimet, energjinë dhe produkte të konsumit të nivelit të lartë. Objekti i ri në Rumani do të fokusohet kryesisht në teknologjitë e montimit sipërfaqësor (SMT) dhe të instalimit mekanik (MI). Objektet dhe linjat e prodhimit do të pajisen me sisteme të rrepta të kontrollit të cilësisë, duke përfshirë kontrollin e temperaturës dhe lagështisë, si dhe me sisteme të integruara të menaxhimit të ndërtesave (BMS).

 

Terminali CTPark Oradea i ngarkesave, i vendosur në 14.4 ha tokë, ka elemente moderne të infrastrukturës, duke përfshirë një zonë parkimi të avionëve dhe një rrugë lidhëse, duke lehtësuar një lidhje të qetë me Aeroportin Oradea dhe qytetet përreth. Ky vend strategjik, i kombinuar me portofolin e gjerë të CTP-së prej mbi 2.6 milionë m2 hapësirë ​​industriale dhe logjistike të Klasit A ​​në Rumani, nënvizon angazhimin e kompanisë për të ofruar një mjedis të adaptueshëm për bizneset në rritje.

 

Sursa material foto: canva.com

Articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16 december 2024Unisyst Engineering cu un comentariu cu privire la cadrul de reglementare pentru construirea sistemelor inteligente de contoriza

    Definit la art. 2, pct. 28 din Directiva privind eficienta energetica (2012/27/UE), “sistem de contorizare inteligenta” inseamna un sistem electronic care poate masura consumul de energie oferind mai multe informatii decat un contor traditional si care poate transmite si primi date utilizand o anumita forma de comunicatii electronice. Pentru a se incuraja investitiile necesare pentru proiectarea, integrarea si dezvoltarea retelelor inteligente, Parlamentul European a luat act de necesitatea crearii unui cadru de reglementare robust. A fost subliniat faptul ca statele membre ar trebui sa sustina un numar suficient de proiecte pilot pentru utilizatorii casnici, in scopul de a creste gradul de continuitate din societate.

  • 06 december 2024Indumatic: Furtunurile de cauciuc la pompele peristaltice Flowrox rezolva problema cu depunerile de calcar la o fabrica norvegia

    La o topitorie din Norvegia au aparut probleme cu depunerile de calcar pe partile interne ale pompei centrifuge folosite la evacuarea apei din procesul de productie. Apa tehnologica contine o multime de sedimente carbonatice, ceea ce cauzeaza intreruperi frecvente si periodice repetate cu privire la functionarea sa normala. Prin urmare, de la conducerea uzinei au decis sa inlocuiasca pompa cu una noua, o cerinta suplimentara fata de pompa fiind ca aceasta sa goleasca un rezervor cu o adancime de 3 m, situat exact sub pompa.

  • 04 december 2024Kimex: Flexlite GXe-C sunt noile pistoale de sudura MIG/MAG cu cobot, care integreaza intregul know-how Kemppi

    Kemppi a completat gama sa de propuneri pentru sudare robotizata cu coboti, adaugand in portofoliul sau de arzatoare noile modele Flexlite GXe-C. Aceasta noua solutie transfera precizia si fiabilitatea procesului de sudare, cu care se disting produsele Kemppi, in lumea automatizarii. Aceasta se integreaza in mod perfect in sistemele pentru sudare robotizata cu roboti colaborativi. Conceputa pentru o sudura usoara si eficienta maxima, gama de arzatoare GXe-C pentru coboti combina tot ce este mai bun din tehnologia arzatoarelor Kemppi cu compatibilitate perfecta cu aplicatii robotizate, ceea ce ofera posibilitate sistemelor automatizate de sudura sa functioneze la o performanta maxima.

  • 30 november 2024Centrul de prelucrare RAIS M550 asigura o viteza mare de operare chiar si in conditii severe de exploatare

    Centrul de prelucrare verticala RAIS M550 timp de 20 de ani reprezinta o dezvoltare lider pe piata, care s-a impus ca un reper in domeniul tehnologiei de debitare a metalelor. Solutia este conceputa pentru diverse procese de prelucrare a metalelor atunci cand se lucreaza cu piese de dimensiuni medii, realizate cu precizie extrema si viteze mari de debitare si livrare. “RAIS M550 dispune de un ansamblu de arbore tip caseta, care nu necesita intretinere, rulmenti axiali radiali de precizie, precum si o forta de strangere axiala imbunatatita care elimina vibratiile in conditii severe de exploatare in timpul procesului de lucru”, au declarat de la compania de productie dovedita RAIS pentru BalkanEngineer.com.

  • 27 november 2024Pompe de circulatie Grundfos reduc costurile cu energia electrica ale sistemului HVAC intr-un hotel din Budapesta

    “In societatea moderna, factori de decizie din fiecare sector industrial, sunt purtatori de gandire ecologica, impunand astfel aspiratia pentru un viitor mai durabil. De aceea, atunci cand renumitul Anantara New York Palace Budapest Hotel a identificat prezenta unor pompe vechi, ineficiente in sistemele sale de incalzire si racire, de la hotel au apelat in mod direct la Grundfos, pentru a descoperi solutii de pompare inteligente si eficiente din punct de vedere energetic. Ca urmare au fost livrate si instalate 63 de pompe TPE, TPE3 si MAGNA3”, au comentat de la companie pentru BalkanEngineer.com.

  • 19 november 2024Platforma digitala Grundfos iSOLUTIONS Suite a castigat premiul Red Dot

    Platforma digitala Grundfos iSOLUTIONS Suite, destinata pentru gestionarea sistemelor de alimentare cu apa si incalzire, a castigat prestigiosul premiu Red Dot Award pentru inovatie in design, au anuntat de la companie pentru BalkanEngineer.com. Premiul confirma angajamentul companiei Grundfos fata de dezvoltarea durabila si modernizarea sectorului apei, folosind tehnologii pentru cresterea eficientei si durabilitatii. Proiectul include o solutie digitala inovatoare care permite utilizatorilor sa-si monitorizeze si gestioneze sistemele de apa prin aplicatii mobile si platforme cloud.

Vedeti toate »

Noutati

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vedeti toate »

Evenimente

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vedeti toate »