Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

T&D Engineering: “Calitatea produselor si serviciilor oferite este adeverita cu certificatele si atestatele relevante”

05 may 2020

In Bulgarian   In Macedonian   In Serbian

 

Fondata in anul 2004, compania bulgara dovedita T&D Engineering isi concentreaza activitatea pe inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii, oferind servicii de proiectare si productie. “Portofoliul nostru este extrem de divers – de la constructia de retele industriale de la controlere programabile si instrumente de automatizare, pana la proiectarea substatiilor, reconstructia si modernizarea macaralelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la T&D Engineering.

 

 

Activitatile companiei bulgare includ, de asemenea, configurarea si programarea sistemelor PLC si SCADA, productia de controlere specializate si asigurarea software-ului necesar pentru acestea, precum si dezvoltarea software-ului specializat. Compania este specialist si in domeniul instalatiilor electrice, constructiilor de panouri si serviciilor, oferind servicii pentru calculul curentilor de scurtcircuit si de legatura la pamant, incarcareа energetica a diferitelor obiecte industriale, setarea releelor de protectie, selectia echipamentelor de putere si control.

 

 

T&D Engineering dispune de un sistem de management al calitatii implementat in conformitate cu cerintele standardului international ISO 9001. Certificarea companiei a fost realizata in conformitate cu procedurile TUV CERT pentru audit, certificare si audituri de control.

 

T&D Engineering detine, de asemenea, si certificat pentru inscrierea in Registrul Profesional Central al Constructorilor. Conform documentului, compania bulgara dovedita poate executa constructii de gradul trei din infrastructura energetica.

 

Nu in ultimul rand, compania T&D Engineering are si un certificat pentru inscriereain registrul Agentiei de Stat pentru Supraveghere Metrologicasi Tehnica (ASSMT) pentru intretinerea, repararea si reconstructia instalatiilor cu grad ridicat de risc.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, or. Varna 9010, str. "Perunika" 46

Telefon: +359 52/312 100

Tel./fax: + 359 52/312 658

E-mail: office@tid-engineering.bg

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: T&D Engineering EOOD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 01 july 2020SpaceCAD: Productiе de echipamente pentru masini CNC si componente de design cu imprimare 3D pe metal

  Imprimarea 3D directa pe metal este printre cele mai recente tendintecu crestere rapida in industria aditivilor, iar compania bulgara dovedita SpaceCAD se numara printre pionierii din tara noastra in acest domeniu. Compania lucreaza impreuna cu un numar de companii producatoare, oferindu-le solutii functionale care reduc timpul de productie al produselor finite cu cateva saptamani. Ce au mai dezvaluit, cu privire la proiectele sale, de la SpaceCAD in fata Balkanengineer.com, puteti citi in urmatoarele cateva randuri.

 • 18 june 2020B2N: Oferim 3D masini de la producatorii Ultimaker, Formlabs si BigRep pentru diverse aplicatii

  In timpul evenimentului specializat pentru imprimare 3D Additive days 2020, care a avut loc in 2020, imediat inainte de pandemia COVID-19, compania bulgara stabilita pe piata tehnologiilor aditive B2N a prezentat dispozitive ale producatorilor dovediti in domeniu, precum si o serie de metode inovatoare pentru crearea de piese si prototipuri finisate. Printre brandurile pe care compania ofera, si cu care vizitatorii au luat cunostinta in timpul evenimentului au fost Ultimaker din Olanda, Formlabs din America si BigRep din Germania.

 • 08 june 2020Compania rusa Transneft a ales instalatia de debitare cu plasma Kiberys la modernizarea productiei sale

  Compania “Transneft Siberia” AD, care intretine si opereaza 27 de conducte magistrale petroliere, a lansat un nou complex de productie de inalta tehnologie la baza sa de la Uzina Mecanica de Reparatii Tyumen. Modernizarea a fost realizata conform unui acord special de investitii pentru 3 miliarde de ruble. “In cadrul acestui proiect mare, compania Transneft a optat pe compania noastra, care a livrat si pus in functiune o instalatie de debitare cu plasma cu CNC”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la producatorul bulgar Kiberys.

 • 03 june 2020AquaThermica – boiler cu pompa de caldura cu ciclu automat Anti-Legionella si sistem de auto-diagnosticare de la Tesy

  Gama de boilere AquaThermica cuprinde modele cu volum 200 l si 260 l, cu posibilitate de conectare la alte surse de energie regenerabila, precum sisteme fotovoltaice si solare sau cazane. Modelele din gama se ofera in doua variante - cu schimbator si fara schimbator de caldura. “Aparatele ofera o fiabilitate exceptionala si indeplinesc si cele mai inalte standarde de calitate”, au accentuat de la compania bulgara, care se numara printre liderii in productia de boilere si echipamente de incalzire in Europa.

 • 15 may 2020Sistemul de contorizare si citire la distanta a gazelor naturale de la Unisyst Engineering furnizeaza date in timp real

  Sistemul UDS al companiei bulgare de productie Unisyst Engineering este destinat pentru citirea la distanta a cantitatilor de gaze naturale prin punctele de masurare, situate pe teritoriul deservit de compania respectiva de gaze. “Interfata bazata pe WEB a sistemului pentru citire la distanta asigura control asupra bazei de date si afisarea informatiilor intr-o forma corespunzatoare”, au dezvaluit de la companie pentru BalkanEngineer.com. Controlul accesului la date este determinat prin diferite nivele – de exemplu administrator, operator si altele.

 • 13 may 2020Indumatic: Solutiile Dustex de la VSR suprima in mod eficient emisiile de praf si asigura un mediu de lucru sanatos

  Faptul ca apa este potrivita pentru reducerea emisiilor de praf este un lucru cunoscut de mult timp. “Spre deosebire de ploaie sau pulverizatoarele de apa, care umezesc materialul si in acest fel suprima formarea prafului, marea intrebare la materialele in vrac este cum sa fie conectate posibil cat mai multe particule de praf folosindu-se cat mai putina apa”, au comentat pentru BalkanEngineer.bg de la compania comerciala bulgara dovedita de inginerie Indumatic, partenerul VSR pentru Bulgaria.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 08 july 2020Intreprinderea Publica “Caile Ferate din Macedonia – Infrastructura” a primit 2.2 milioane de euro

  Potrivit datelor din portalul “Open Finance” Ministerului Finantelor din Macedonia de Nord, in luna iunie a.c. Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor din tara a pus la dispozitie peste 2.2 milioane de euro Intreprinderii Publice “Caile Ferate din Macedonia – Infrastructura”. In 2012 Macedonia de Nord a primit un imprumut in cuantum de 46.2 milioane de euro, in cadrul primei jumatati ale anului 2020 fiind efectuate un numar de 6 transferuri pentru finantarea constructiei unei sectiuni de cale ferata cu lungime de 30.8 km, relateaza Meta.mk.

 • 06 july 2020Sofia se afla in top 20 dintre orasele cele mai tehnologice din Europa

  Sofia a intrat in clasamentul celor mai tehnologice orase din Europa – Tech Cities of the Future 2020/21, intocmit de editia fDi Intelligence si mass-media tehnologica specializata The Next Web. Capitala bulgara a ocupat locul 20 din toate cele 76 de orase incluse in clasament. Sofia este prezenta si in doua din subclasificatii. In cea pentru eficienta costurilor orasul ocupa locul 7, iar in subclasificatia pentru strategia de atragere a investitorilor straini a fost clasata pe pozitia 17. Primul loc in clasament a ocupat Londra, urmata de Paris, Dublin, Amsterdam si Berlin. Capitala engleza a ocupat locul intai in cinci dintre cele sase subclasificatii ale Tech Cities of the Future 2020/21.

 • 01 july 2020Serbia ofera conditii favorabile pentru startup-urile tehnologice

  In ultimul deceniu un numar de antreprenori tehnologici au lansat companiile sale in Serbia, a aflat BalkanEnginner.com de la FinancialTimes.com, citandu-l pe Branko Milutinovic, unul dintre fondatorii uneia dintre cele mai importante companii de jocuri din Balcanii de Vest – Nordeus. Potrivit d-lui Milutinovic, conditiile pentru companiile de start-up din Belgrad s-au dezvoltat semnificativ – in afara de sfera jocurilor, exista o varietate de sectoare si modele de afaceri, este categoric proprietarul companiei Nordeus. In sectorul tehnologic din tara au fost angajate aproximativ 75 000 de persoane, conform statisticilor Eurostat.

 • 29 june 2020Cresterea veniturilor din transferul de date si accesul la internet in Bulgaria

  Piata transferului de date si a accesului la internet continua sa creasca si in 2019, veniturile generate fiind cu 12.5% mai mari si se ridica la peste 998 milioane leva (BGN), a aflat BalkanEngineer.com din proiectul Raportului anual al Comisiei de Reglementare in Comunicatii pentru 2019, analizat de catre Comisia pentru Protectia Concurentei. Veniturile din servicii pentru transmisia si/sau distributia programelor de radio si televiziune au inregistrat, de asemenea, o crestere – de 5.1%. Cea mai preferata de catre consumatori este televiziunea prin satelit, urmata de cea prin cablu si IPTV. Cu 1.1% a crescut traficul de iesire din retelele mobile, ajungand la 19 589.35 milioane de minute.

 • 24 june 2020Platforma KFactory, dezvoltata de un start-up romanesc, primeste o finantare

  Finantare in valoare de 215 000 euro va primi Kfactory, un start-up romanesc, pentru dezvoltarea platformei digitale pentru optimizarea productivitatii in industrie, a aflat BalkanEngineer.com de la RomanianJournal.ro. Fondurile pentru realizarea proiectului sunt coordonate de fondul pentru start-up Sparking Capital, platforma de crowdfunding SeedBlink si investitori privati. Kfactory este prima platforma pentru cresterea performantelor utilajelor industriale si a operatorilor, creata de catre compania de start-up romaneasca. Solutia tehnica este bazata pe conceptele pentru Industrial Internet of Things (IIoT) si Machine Learning.

 • 22 june 2020“Bulgartransgaz” cu 2 comenzi pentru interconectorul de gaze Bulgaria – Serbia

  Operatorul de gaze din Bulgaria “Bulgartransgaz” EAD a publicat primele doua achizitii publice, legate de realizarea interconectarii sistemului de gaze Bulgaria – Serbia, a aflat Борса.bg dintr-o declaratie a companiei de energie. Valoarea primei comenzi se ridica la 540 mii leva (BGN) fara TVA si este destinata pregatirii unui proiect tehnic pentru interconectorul pe teritoriul Bulgariei. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 3 iulie 2020. Clasarea participantilor va fi realizata in conformitate cu oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, exprimata intr-un raport optim calitate-pret, in conformitate cu indicatorii obiectivi precum termen, parametrii de pret si etc., a devenit clar din anuntul companiei.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 09 july 2020Zijin Mining cu o investitie de 1.26 miliarde de dolari in Serbia

  Compania sarba Zijin Bor Copper, parte a grupului minier chinez Zijin Mining, va investi 1.26 miliarde de dolaripentru lucrari de reparatii si imbunatatiri ale sigurantei si protectiei mediului in complexul minier din orasul Bor, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com, care il citeaza pe Simon Ling, director general adjunct al companiei Zijin Mining Group. Intr-un material video, pe site-ul operatorului public sarb RTS, Ling a declarat ca in termen de un an si jumatate Zijin Mining Group a investit un total de 600 de milioane de dolari in compania sarba si nu are de gand sa-si reduca investitiile. Zijin Mining Group va aplica conceptul sau pentru “mine ecologice” in Serbia, a mai transmis RTS.

 • 07 july 2020Romania construieste un spital modern in Bucuresti

  Pana la sfarsitul lunii iulie 2020, se primesc oferte pentru constructia Spitalului “Sfantul Vasile cel Mare” in Sectorul 1 Bucuresti, a aflat BalkanEngineer.com de la RomaniaInsider.com, care citeaza News.ro. De la Primaria Sectorului au anuntat ca peste 30 de companii internationale au solicitat clarificari cu privire la procedura. Potrivit declaratiei primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, unitatea medicala care se estimeaza la 500 de milioane de euro va fi “cel mai modern spital de urgenta din Bucuresti”.Unitatea medicala va avea 1015 paturi, 37 de sali de operatie, doua heliporturi, 698 de locuri de parcare, precum si sali si laboratoare pentru cercetare si invatamant.

 • 02 july 2020Lucrarile de constructii ale autostrazii Kičevo-Ohrid in Macedonia continua

  Lucrarile de constructii ale autostrazii dintre orasele Kičevo si Ohrid in Macedonia continua, a aflat BalkanEngineer.bg de la Meta.mk. Mai devreme autoritatile din tara au dat promisiunea anul acesta sa fie finalizata in mod prioritar constructia sectiunii dintre satul Vrbjani si Ohrid. Aceasta este lunga aproximativ 10 km si este zona cu cel mai mare trafic intens si cel mai mare numar de accidente. Intr-o emisiune la Slobodna TV directorul Intreprinderii publice pentru drumuri de stat Zoran Kitanov a subliniat, ca a fost finalizata procedura de expropriere a terenurilor, precum si ca au fost finalizate aproximativ 80% din actualizarea proiectelor, scrie Meta.mk.

 • 30 june 2020Wizz Air a deschis o noua baza in Romania

  Compania aeriana Wizz Air a deschis o noua baza in orasul Bacau, Romania. Aceasta este cea de-a 31-a baza a companiei aeriene low-cost si in noiembrie a.c. vor fi amplasate doua aeronave Airbus A320 pe aeroportul din oras. Pe teritoriul tarii aceasta este a 7-a baza a companiei aeriene si a doua in regiunea istorica a Moldovei din Romania, dupa cea de la orasul Iasi. Odata cu deschiderea bazei, Wizz Air a anuntat si 12 noi rute din orasul Bacau catre 6 tari, incepand din 29 octombrie 2020. Noua baza a Wizz Air din orasul Bacau va crea peste 70 de noi locuri de munca in cadrul companiei aeriene, precum si multe alte locuri de munca in industriile asociate.

 • 25 june 2020Serbia infiinteaza un Institut pentru Inteligenta Artificiala

  Este planificata infiintarea Institutului pentru Inteligenta Artificiala. Ideea face parte din masurile planului de actiune privind dezvoltarea inteligentei artificiale pentru perioada 2020-2022, care a fost adoptat la inceputul acestei luni de guvernul tarii. Planul, la randul sau, face parte din Strategia 2020-2025, care are ca scop utilizarea inteligentei artificiale in sprijinul cresterii economice, ocuparii fortei de munca si imbunatatirii calitatii vietii. Principalele domenii de dezvoltare sunt educatia, stiinta si inovatiile, economia, bazate pe inteligenta artificiala si furnizarea unor servicii mai bune in sectorul public, bazat pe aplicarea etica si sigura a conceptului tehnologic inovator, a mai declarat SerbianMonitor.com.

 • 23 june 2020Au fost premiate 39 de proiecte scolare in Macedonia de Nord

  Un total de 39 de proiecte scolare din Macedonia de Nord au fost premiate in cadrul programului “Provocarea tinerilor cercetatori 3”, care este realizeazat de Fondul pentru Inovare si Dezvoltare Tehnologica in cooperare cu Ministerul Educatiei si Stiintei din Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com de la Fondul pentru Inovare si Dezvoltare Tehnologica. Pe primul loc au fost clasati elevii de la Scoala generala “Strašo Pindžur” din orasul Negotino, iar pentru cel mai bun a fost declarat proiectul elevilor de la liceul “Orce Nikolov” din orasul Skopje. Programul isi propune sa incurajeze gandirea creativa la copii si sa sprijine proiectele de cercetare bazate pe metode stiintifice.

Vedeti toate »