Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Start Engineering ofera o gama larga de servicii in domeniul prelucrarii metalelor

30 july 2018

In Bulgarian   In Serbian

 

Start Engineering AD, companie lidera in proiectarea, instalarea si implementarea de noi tehnologii si automatizari, in mod treptat sa impus pe piata si ca furnizor fiabil al unei game largi de servicii legate de prelucrarea metalelor. “Dispunem de o baza noua si moderna de productie, care ne permite sa executam in mod rapid si eficient taierea, debitarea, sudarea constructiilor de metal si alte activitati legate de prelucrarea metalului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

 

Start Engineering aplica solutii inovatoare la prelucrarea foilor din otel negru, otel inoxidabil si aluminiu. “Avem in dotare o masina CNC de taiat cu plasma, masina CNC de taiat cu plasma Laser Hebar 1, masina CNC pentru taiere abraziva cu jet de apa si masina CNC pentru taiere oxi-gaz”, au dezvaluit de la companie.

 

Fata de serviciile oferite de Start Engineering este efectuarea proiectarii 3D a detaliilor metalice. “Specialistii nostrii CAD/CAM lucreaza cu un software modern pentru modelare 3D, proiectele putand fi lansate de catre client sau dezvoltate de catre echipa noastra”, au dezvaluit de la Start Engineering.

 

Compania efectueaza de asemenea si indoirea detaliilor grele, cu ajutorul celor trei abkanturi puternice, adaptate pentru piese metalice diferite ca dimensiuni si forme. Ofera si proiectarea, productia si montarea constructiilor metalice si a ansamblurilor izometrice tubulare, precum sablarea structurilor si profilelor metalice.

 

 

“Directia noastra “Productie non-standardizata” efectueaza proiectare 3D si fabricarea de produse metalice non-standardizate, sudare cu robot Fanuc si sudare MIG/MAG”, au declarat de la compania Start Engineering.

 

Printre serviciile oferite de companie se numara si taierea materialului sub forma de tija cu sectiune de pana la 500x500 mm, precum si vopsirea cu pulbere, inclusiv pentru detalii cu forma non-standarda.

 

Sediul central

Adresa: Bulgaria, Sofia 1220, str. „Locomotiv” nr.3

Telefon: 00359 2 936 03 73, 003592 931 60 65, 00359 898 690 666

E-mail: office@starteng.com

 

 

Sursa material fotografic: Start Engineering AD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 november 2018Kastiva: Nash a crescut eficienta pompelor de vid cu inel lichid prin tehnologia revolutionara Vertex

  Compania Gardner Denver Nash, producator dovedit de pompe de vid si compresoare, a implementat tehnologia inovativa Vertex in produsele sale. “Vertex este un salt in istoria tehnologica de 110 ani a pompelor de vid cu inel lichid. Nash este in proces de eliberare a brevetului pentru aceasta inovatie, care asigura o crestere de sapte la suta a eficientei pompelor, fara nici un fel de modificari externe in structura si constructia acestora. Tehnologia reduce consumul de energie si economiseste din costurile consumatorilor”, au anuntat de la Kastiva OOD.

 • 12 november 2018Start Engineering construieste instalatii de ventilatie si climatizare pentru diferite tipuri de obiecte

  Start Engineering AD este o companie dovedita cu pozitii de lider pe piata in proiectarea, instalarea si implementarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si climatizare la obiecte publice, energetice si industriale mari. “Compania noastra a realizat si pus in functiune sisteme de ventilatie si climatizare la lucrari de importanta semnificativa, precum Metropolitan Sofia, Sopharma, Overgaz si un numar de hoteluri prestigioase, printre care Hilton, Radisson, Gloria-Palas si altele”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

 • 09 november 2018Multiengineering implementeaza linii automate pentru productie de fructe cu coaja lemnoasa cu design flexibil si control al cali

  Multiengineering ET este o companie de inginerie dovedita care proiecteaza si produce benzi transportoare si sisteme integrate de transport din otel. “Suntem specializati in principal in solutii pentru industria alimentara. Executam proiectarea si construirea liniilor pentru productia de fructe cu coaja lemnoasa printr-o diversitate de solutii constructive, in conformitate cu cerintele clientilor”, au anuntat de la companie. Compania desfasoara cu succes activitati legate de constructia echipamentelor non-standard si a masinilor specializate.

 • 08 november 2018Kiberys modernizeaza productia sa cu ajutorul solutiilor de la SolidWorks

  Compania Kiberys OOD, brand propriu al integratorului de sisteme lider de echipamente si aparate de sudura de inalta calitate si prelucrare a metalului – Kimex, a implementat produsele SolidWorks in baza sa de productie, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la companie. “Introducerea deciziilor SolidWorks in procesul de productie este parte din strategia noastra pentru eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor”, au adaugat de la Kiberys. Kiberys este o companie care detine o vasta experienta in productia de masini inteligente CNC pentru debitare termica si sudare.

 • 05 october 2018Solutii complexe pentru automatizarea proceselor la retelele energetice de la WAGO

  Solutiile moderne pentru automatizarea retelelor energetice dezvaluie multe oportunitati pentru gestionarea eficienta a acestora de la distante mari. “WAGO Kontakttechnik este o companie germana, lider mondial in productia de solutii in domeniul electrotehnicii, electronicii, automatizarilor rezidentiale si industriale. Gama de produse a companiei include un ansamblu bogat de solutii, adecvate pentru automatizarea proceselor si intretinerea sarcinilor la retelele energetice”, au declarat pentru BalkanEngieer.com de la Reprezentanta WAGO Romania.

 • 04 october 2018Adara Engineering: GEA Hilge prezinta Novalobe 60 – pompa volumica pentru lichide cu vascozitate ridicata si particule mari

  In cadrul editiei din acest an, a expozitiei internationale de echipamente pentru industria de prelucrare Achema, GEA accentueaza pe gama extinsa de pompe volumice mari ale brandului Hilge, prezentata de cel mai nou model – Novalobe 60. “Pompa, numita deasemenea si “gigantul bland”, a fost dezvoltata special pentru lichide cu vascozitate ridicata si continut de particule mari, iar volumul camerei este aproape dublat”, au anuntat de la Adara Engineering EOOD. Cu rugozitate a suprafetelor Ra ≤ 0.4 µm.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 14 november 2018Ford investeste intr-un Centru de Resurse si Angajament in Craiova

  Gigantul american din industria auto Ford a investit 1 milion de dolari intr-un Centru de dezvoltare a resurselor umane si initiative regionale in Craiova, oras situat in sudul Romaniei, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Acesta este primul centru european Ford, iar proiecte asemanatoare exista in Detroit, SUA si Africa de Sud. Investitia a fost realizata de Ford Motor Company Fund in colaborare cu partenerul sau global, GlobalGiving, iar Primaria Craiova a pus la dispozitie cladirea pentru a carei renovare au fost separati 100 de mii de dolari. Noul centru va lucra in colaborare cu Asociatia pentru Educatie SV Oltenia.

 • 12 november 2018O fabrica pentru motoare de avioane va fi construita in Burgas, Bulgaria

  Fabrica pentru productia, repararea si reciclarea componentelor pentru motoare de avioane va fi construit in Burgas, a aflat BalkanEngineer.com. Investitor este compania Sigmatek, iar proiectul este in valoare de 30 de milioane de dolari. Este de asteptat ca pana la sfarsitul anului 2019 la facilitate sa fie deschise peste 200 de noi locuri de munca. Terenul achizitionat in Parcul Logistic si Industrial din Burgas are o suprafata de 20 000 m.p. Punerea in aplicare a activitatilor legate de baza de productie se prevede sa fie realizata in 3 etape, unde prima va incepe la sfarsitul anului 2019.

 • 07 november 2018Aliplast va construi o fabrica in localitatea sarba Šimanovci

  Aliplast, unul dintre liderii pe piata europeana in productia de tamplarie din aluminiu de inalta calitate, elemente glisante, fatade suspendate si sisteme de acoperisuri, va construi o fabrica in localitatea sarba Šimanovci. Compania opereaza pe piata din Serbia de 2 ani, pana in prezent produsele fiind importate din baza sa de productie in Polonia. Grupul Aliplast are fabrici si in Belgia, Franta si Anglia. Noua intreprindere de productie va fi construita pe teritoriul municipiului Pećinci, Serbia, iar scopul este ca productia locala sa fie oferita nu numai in tara, ci si pe intreag teritoriul Peninsulei Balcanice.

 • 05 november 2018Alum investeste 14.4 milioane de dolari in programe pentru protectia mediului

  In anul 2018 Alum, singurul producator de alumina calcinata (trioxid bialuminiu) din Romania, a investit 14.4 milioane de dolari in masuri pentru protectia mediului si reducerea consumului de energie, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Journal.com. Conducerea Alum efectueaza o serie de masuri pentru imbunatatirea eficientei energetice, care includ montarea de arzatoare noi cu gaz natural la Cazanul nr.1, integrarea unui sistem de ardere a oxizilor de azot la Cazanul C2Ap1, optimizarea liniilor de abur si altele. Compania modernizeaza si instalatiile electrice de 6 kV si instaleaza dispozitive convertoare de frecventa.

 • 31 october 2018Visteon deschide un centru de dezvoltare in Timisoara

  Compania internationala Visteon, care produce componente pentru industria de automobile, a declarat ca deschide un centru de dezvoltare in Timisoara. Visteon si-a asigurat spatii pentru birouri, cu o suprafata de 2000 m2, situate in zona centrala a Timisoarei. Compania intentioneaza sa creeze o echipa de 400 de angajati in Romania pana in 2020, iar extinderea centrului se va realiza in etape. Compania cauta candidati cu cunostinte in domeniul software, tehnologiei si automotive, ale caror seturi de competente includ proiectarea software-ului pentru sistemele automate integrate sau proiectarea de software si modelare UML.

 • 29 october 2018Universitatea din Macedonia “Maica Tereza” va avea un parc tehnologic

  Ministerul Economiei din Macedonia si Universitatea “Maica Tereza” din Skopje au semnat un acord, potrivit caruia prin cofinantare in cadrul universitatii va fi creat un parc tehnologic, a aflat BalkanEngineer.com de la a1on.mk. Cofinantarea parcului tehnologic al Universitatii “Maica Tereza” este in conformitate cu masura de sustinere financiara a universitatilor din Macedonia in cadrul Programului pentru competitivitate, inovatie si spirit antreprenorial 2018. Noua, a sasea universitate de stat din tara “Maica Tereza” a inceput activitatea sa in perioada anului trecut universitar si este compus din cinci facultati.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 november 2018Calzedonia, Euroin si Witzenmann cu investitii in or. Kula, Serbia

  Cele doua companii italiene Calzedonia si Euroin si cea germana Witzenmann intentioneaza sa investeasca in zona industriala a or. Kula, Serbia, pana la sfarsitul anului 2018, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Fabrica companiei italiene Calzedonia, unul dintre principalii producatori de lenjerie, va incepe activitatea sa inca din luna noiembrie. Calzedonia a achizitionat un teren de 2 hectare in zona industriala, aceasta fiind a treia intreprindere a companiei in Serbia. Producatorul italian de incaltaminte Euroin va muta echipamentele sale, din spatiile inchiriate pana in prezent.

 • 13 november 2018Verint deschide un centru de dezvoltare in Bucuresti

  Verint, lider mondial intr-unul dintre domeniile tehnologiei IT cu dezvoltare cea mai rapida – securitatea cibernetica, a anuntat deschiderea unui centru de cercetare si dezvoltare in Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Journal.ro. Noul centru Verint va fi situat in Astoria Business Center din Bucuresti. Este de asteptat ca in 2018 si 2019 compania sa angajeze mai multe zeci de angajati cu inalta calificare din diferite domenii tehnologice precum analiza retelelor, inteligenta artificiala, analiza big data, recunoastere faciala, blockchain si Internet of Things.

 • 08 november 2018Macedonia a gazduit trei targuri in domeniul constructiilor si industriei

  In perioada 24 – 28 octombrie 2018 in Skopje, Macedonia, a avut loc in paralel a 15-a editie a Targului International de Constructii, a 8-a editie a Targului de Bunuri Imobiliare si Investitii – Realexpo si a 44-a editie a Targului International pentru Metalurgie, Electronica si Energetica – Tehnoma, au anuntat de la Skopski saem. Un numar de 70 de expozanti din Macedonia, Croatia, Serbia, Bulgaria si Grecia au participat la forumurile specializate.

 • 06 november 2018Succesul industriei de prelucrare a cărnii este legat de o bună logistică

  Expoziţia internaţională Meatmania din Bulgaria va oferi soluţii tehnice şi tehnologice de înaltă calitate între 7 şi 10 noiembrie la Inter Expo Center, au anuntat organizatorii pentru BalkanEngineer.com. Logistica excelentă este baza tuturor întreprinderilor de succes. Această regulă se aplică cu forţa maximă şi pentru industria de prelucrare a cărnii. Pentru a îndeplini toate cerințele moderne, reprezentanții sectorului se vor întruni și în acest an la Expoziția Internațională Meatmania din Bulgaria. Evenimentul profesional al ramurii va avea loc între 7 şi 10 noiembrie la Inter Expo Center în capitala bulgară Sofia în paralel cu expozițiile pentru industria alimentară și sectorul HoReCa.

 • 01 november 2018Fеkа Аutоmоtіvе construieste o fabrica pentru componente auto in Serbia

  Producatorul turc de componente auto Feka Automotive va incepe lucrarile pentru constructia fabricii sale in orasul sarb Ćuprija pana la sfarsitul anului 2018, a aflat BalkanEngineer.com. Investitia este in valoare de 15 milioane de euro. Initial vor fi angajati 110 persoane, numarul acestora fiind planificat sa creasca pana la 1000. Fabrica va fi amplasata in zona indistriala a orasului Ćuprija pe o suprafata de 4 ha. Fеkа Аutоmоtіvе este o companie de familie care deja de 30 de ani produce piese si componente pentru industria de automobile.

 • 30 october 2018Producatorul japonez de jocuri SEGA deschide un birou in Sofia, Bulgaria

  Filiala europeana a dezvoltatorului japonez de jocuri SEGA restructureaza subdiviziunea sa de testare si analiza, prin deschiderea unui nou studio in capitala Bulgariei, a aflat BalkanEngineer.com. SEGA Development Services Sofia va deschide portile in mod oficial in iunie 2020. Noul birou va sprijini cu controlul calitatii subdiviziunile SEGA precum Creative Assembly, Sports Interactive, Relic, Amplitude si Hardlight. Compania are deja reprezentanta in Bulgaria, dupa ce la inceputul anului trecut a dobandit compania bulgara Crytek Black Sea si a asociat echipa existenta de 60 de dezvoltatori.

Vedeti toate »