Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Start Engineering ofera o gama larga de servicii in domeniul prelucrarii metalelor

30 july 2018

In Bulgarian   In Serbian

 

Start Engineering AD, companie lidera in proiectarea, instalarea si implementarea de noi tehnologii si automatizari, in mod treptat sa impus pe piata si ca furnizor fiabil al unei game largi de servicii legate de prelucrarea metalelor. “Dispunem de o baza noua si moderna de productie, care ne permite sa executam in mod rapid si eficient taierea, debitarea, sudarea constructiilor de metal si alte activitati legate de prelucrarea metalului”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

 

Start Engineering aplica solutii inovatoare la prelucrarea foilor din otel negru, otel inoxidabil si aluminiu. “Avem in dotare o masina CNC de taiat cu plasma, masina CNC de taiat cu plasma Laser Hebar 1, masina CNC pentru taiere abraziva cu jet de apa si masina CNC pentru taiere oxi-gaz”, au dezvaluit de la companie.

 

Fata de serviciile oferite de Start Engineering este efectuarea proiectarii 3D a detaliilor metalice. “Specialistii nostrii CAD/CAM lucreaza cu un software modern pentru modelare 3D, proiectele putand fi lansate de catre client sau dezvoltate de catre echipa noastra”, au dezvaluit de la Start Engineering.

 

Compania efectueaza de asemenea si indoirea detaliilor grele, cu ajutorul celor trei abkanturi puternice, adaptate pentru piese metalice diferite ca dimensiuni si forme. Ofera si proiectarea, productia si montarea constructiilor metalice si a ansamblurilor izometrice tubulare, precum sablarea structurilor si profilelor metalice.

 

 

“Directia noastra “Productie non-standardizata” efectueaza proiectare 3D si fabricarea de produse metalice non-standardizate, sudare cu robot Fanuc si sudare MIG/MAG”, au declarat de la compania Start Engineering.

 

Printre serviciile oferite de companie se numara si taierea materialului sub forma de tija cu sectiune de pana la 500x500 mm, precum si vopsirea cu pulbere, inclusiv pentru detalii cu forma non-standarda.

 

Sediul central

Adresa: Bulgaria, Sofia 1220, str. „Locomotiv” nr.3

Telefon: 00359 2 936 03 73, 003592 931 60 65, 00359 898 690 666

E-mail: office@starteng.com

 

 

Sursa material fotografic: Start Engineering AD

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 07 december 2018Nu ratati promotia atractiva a companiei Veni & Co

  Producatorul dovedit de echipamente de depozitare Veni & Co SRL (OOD), a anuntat lansarea unei promotii atractive de care pot beneficia toti clientii companiei pana pe 31 decembrie 2018. “In cadrul ofertei promotionale, fiecare client al nostru care va cumpara echipament de depozitare si piese de schimb in valoare de peste 5 000 BGN fara TVA, va primi voucher pentru reducere in valoare de 300 BGN pentru urmatoarea comanda”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la Veni & Co SRL (OOD). De la companie au subliniat faptul ca voucherul poate fi utilizat pana pe 31 martie 2019.

 • 06 december 2018O gama completa de activitati, legate de modernizarea mijloacelor de automatizare, realizeaza T&D Engineering

  In conditiile unui mediu de piata extrem de competitiv, eficienta productiei este un factor cheie pentru dezvoltarea cu succes a fiecarei intreprinderi. “O parte din intreprinderile din Bulgaria au in dotare o baza tehnologica depasita din punct de vedere moral si fizic, fapt care are un impact negativ asupra productivitatii acestora si a rentabilitatii activitatilor de productie. O posibila solutie in aceasta situatie este realizarea reconstructiei si modernizarii echipamentelor existente, inclusiv si a mijloacelor de automatizare”, au comentat de la T&D Engineering EOOD.

 • 05 december 2018Adara Engineering: Argal a prezentat un sistem inovativ pentru detectarea defectiunilor la pompele cu dubla diafragma

  Pe piata aparitia si-a facut urmatoarea inovatie in solutiile de pompare, de la producatorul italian Argal, conceputa pentru a proteja echipamentul si operatorii in caz de defectiune. “Argard reprezinta un senzor care detecteaza scurgerile pe diafragma la pompele actionate cu aer comprimat cu dubla diafragma (AODD). Datorita acestui senzor, nivelul de siguranta al acestor pompe industriale creste”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la compania dovedita Adara Engineering EOOD, care ofera pe piata produsele Argal.

 • 04 december 2018RAIS: Furnizarea serviciilor de garantie si post-garantie reprezinta avantajul nostru competitiv

  Compania de inginerie mecanica RAIS OOD se afla printre numele de top in Bulgaria in domeniul ingineriei mecanice. Timp de peste 20 de ani, compania cu succes produce si recicleaza masini pentru debitat metal si masini pentru prelucrarea metalului cu comanda numerica computerizata (CNC). „Satisfactia clientului este obiectivul nostru principal, de aceea ne angajam nu numai cu oferirea si implementarea echipamentelor de inalta calitate, dar si cu asigurarea serviciilor de garantie si post-garantie fiabile”, au comentat de la RAIS.

 • 13 november 2018Kastiva: Nash a crescut eficienta pompelor de vid cu inel lichid prin tehnologia revolutionara Vertex

  Compania Gardner Denver Nash, producator dovedit de pompe de vid si compresoare, a implementat tehnologia inovativa Vertex in produsele sale. “Vertex este un salt in istoria tehnologica de 110 ani a pompelor de vid cu inel lichid. Nash este in proces de eliberare a brevetului pentru aceasta inovatie, care asigura o crestere de sapte la suta a eficientei pompelor, fara nici un fel de modificari externe in structura si constructia acestora. Tehnologia reduce consumul de energie si economiseste din costurile consumatorilor”, au anuntat de la Kastiva OOD.

 • 12 november 2018Start Engineering construieste instalatii de ventilatie si climatizare pentru diferite tipuri de obiecte

  Start Engineering AD este o companie dovedita cu pozitii de lider pe piata in proiectarea, instalarea si implementarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si climatizare la obiecte publice, energetice si industriale mari. “Compania noastra a realizat si pus in functiune sisteme de ventilatie si climatizare la lucrari de importanta semnificativa, precum Metropolitan Sofia, Sopharma, Overgaz si un numar de hoteluri prestigioase, printre care Hilton, Radisson, Gloria-Palas si altele”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la Start Engineering.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 16 january 2019Skanska investeste in complexul de birouri Campus 6 din Bucuresti

  Skanska Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari lideri la nivel mondial in domeniul constructiilor si investitiilor, a investit 76 milioane de euro in constructia celei de-a doua parti a complexului de birouri Campus 6 in Bucuresti. Acesta include constructia a doua noi cladiri de birouri – Campus 6.2 si Campus 6.3. Fiecare din cele doua cladiri de birouri va avea 11 etaje supraterane si o parcare supterana pe doua niveluri, oferind o suprafata inchiriabila de aproximativ 19 800 m2 si 17 800 m2. Pentru prima data in Romania va fi construita si pista de alergare, amenajata pe acoperisul cladirii.

 • 14 january 2019Peste 150 de milioane de euro sunt investitiile in Zona Economica Trakiya, Bulgaria, pentru 2018

  In 2018 peste 150 de milioane de euro au fost investite in Zona Economica Trakiya langa Plovdiv, Bulgaria. Fondurile investite sunt atat de la noi investitori, cat si de la investitorii actuali, care isi extind activitatea de productie. Proiectele de investitii au dus la o cresterea a salariilor in regiune cu 9.1%, a aflat BalkanEngineer.com. Datorita investitiilor realizate in regiunile Kuklen si Maritsa, Bulgaria, este posibila construirea unei noi infrastructuri care este foarte necesara. Salariile in acest domeniu au crescut cu 9.1% pe baza anuala.

 • 09 january 2019Amphenol Automotive Technology a deschis o noua fabrica in Trstenik, Serbia

  Compania americana, specializata in productia de cabluri pentru industria automobilelor, Amphenol Automotive Technology a deschis o noua fabrica in or. Trstenik, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Amphenol Automotive Technology este prezenta in Serbia din august 2018 si pana in prezent 130 de angajati au lucrat la fabrica existenta. Noua fabrica, a carei suprafata este de aproximativ 7000 m2, va oferi circa 1000 de locuri de munca. Аmрhеnоl Аutоmоtіvе Тесhnоlоgу este parte din Аmрhеnоl Соrроrаtіоn cu sediul in Connecticut.

 • 07 january 2019In Macedonia 65 de companii au primit cofinantare pentru proiectele sale

  In Macedonia 65 de companii au beneficiat de cofinantare gratuita pentru realizarea proiectelor sale. Fondurile au fost acordate in cadrul pilonului 3 al Planul de crestere economica a tarii, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Pana in prezent aproximativ 130 de companii au primit finantare pentru proiectele sale. Specialistii relateaza acest fapt ca dovada, precum ca planul pentru crestere economica isi atinge scopul. Valoarea totala a noilor investitii in economie, cu al doilea grup de companii finantate, reiese la o valoare totala de 824 828 614 denari macedonieni (13 425 954 euro).

 • 03 january 2019Transgaz a lansat o licitatie pentru alegerea constructorului pentru gazoductul din Marea Neagra

  Compania Transgaz, transportatorul roman de gaz, a lansat o licitatie pentru alegerea constructorului pentru gazoductul care va lega Marea Neagra cu coridorul BRUA, in valoare de aproximativ 290 – 335 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Licitatia publica, care Transgaz a lansat in luna decembrie, cuprinde o portiune de 308 kilometri, care se intinde de la Marea Neagra pana la Podisor – punct din ruta BRUA, care va face legatura intre Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria.

 • 02 january 2019Compania bulgara SIN Cars intentioneaza sa produca vehicule electrice

  Compania bulgara SIN Cars, dezvoltator si producator de masini de curse, are in plan o listare publica a actiunilor companiei la bursa, pentru a incepe productia in masa a vehiculelor electrice urbane in anul 2019. Compania isi propune sa extinda baza sa de productie. Pentru acest scop va anunta spre vanzare 40% din actiunile sale, in urma careia se asteapta un venit de 10 milioane euro. “In prezent, avem tehnologia si capacitatea de a produce pana la 300 de vehicule electrice pe an, dar dorim sa acumulam un capital pentru a construi o linie de asamblare pentru 15 000 de unitati pe an”, au comentat de la companie.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 january 2019In Macedonia au fost acordate premii speciale in domeniul constructiilor si arhitecturii

  In decembrie 2018 Camera Arhitectilor si Inginerilor Autorizati din Republica Macedonia a implinit 11 ani de la infiintarea sa. Cu ocazia evenimentului au fost acordate premii si certificate. Premiile au fost repartizate in 4 sectoare. Premiul “Prof. dr. Alexandar Kene Angelov” in domeniul ingineriei constructiilor a primit prof. dr. Golubka Nečevska – Cvetanovska. Pe primul loc in categoria pentru arhitecti si urbanisti si castigator al premiului “Prof. Boris Čipan” a devenit Rafail Vlačevski.

 • 10 january 2019Industria constructoare de masini este sectorul cu cele mai bune rezultate in Romania pentru 2018

  Pe aproape tot parcursul anului 2018 indicele productiei industriale in Romania este cu 4% mai mare in comparatie cu 2017, cele mai bune rezultate fiind observate in industria constructoare de masini, echipamente electrice si fabricarea produselor farmaceutice. Spre sfarsitul anului 2018, industria a generat o incetinire a cresterii economice, motivul principal fiind piata restransa a muncii. Dar aceasta este si factorul major pentru investitii in tehnologii si echipamente pentru cresterea eficientei.

 • 08 january 2019Compania InOut Trade, Bulgaria, in parteneriat cu o companie de curierat din Grecia

  Compania InOut Trade cu sediul in or. Ruse, Bulgaria, care se ocupa cu managementul depozitului si servicii de fulfillment, a devenit partener al companiei de curierat Biz Courier & Logistics din Grecia, a aflat BalkanEngineer.com. Activitatea principala a companiei din Ruse include managementul depozitului si servicii de fulfillment, care afecteaza intregul proces legat de realizarea comenzilor intr-un magazin electronic. Cautarea de servicii noi, optimizate, a dus la incheierea contractului cu compania greceasca, care va deschide in or. Ruse, Bulgaria, al 8-lea sau depozit european.

 • 04 january 2019Aptiv va extinde productia sa cu o noua fabrica in Zaječar, Serbia

  Compania britanica Aptiv, care se ocupa cu productia de echipamente electronice si electrice pentru automobile, intentioneaza sa extinda activitatea sa de productie, prin deschiderea unei noi fabrici in Zaječar, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Noua intreprindere de productie va fi amplasata pe o suprafata de 40 000 m2 si se asteapta sa asigure aproximativ 5000 de locuri de munca. La completarea acestora angajatorul va cauta si angaja specialisti din intreaga regiune Timok. Aceasta este a treia fabrica a companiei britanice in Serbia dupa deschiderea bazelor de la Leskovac si Novi Sad.

 • 03 january 2019Adora Engineering este castigatorul premiului “Macedonian Quality” pentru 2018

  Compania de constructii Adora Engineering a fost distinsa cu premiul “Macedonian Quality” pentru 2018. Clasamentul a fost intocmit de catre Uniunea locala a Camerelor de Comert. Premiul a fost inmanat fondatorului companiei prof. dr. Vanco Cifliganec personal de catre Gjorge Ivanov, presedintele Republicii Macedonia. “Acest premiu prestigios face parte din cele 40 de premii nationale si internationale, care Adora Engineering a primit in cei 17 ani de activitate, ca lider in constuctiile de cladiri la inaltime si are o importanta deosebita pentru noi”, a remarcat fondatorul companiei.

 • 20 december 2018P3 construieste un nou parc logistic langa Bucuresti

  P3 Logistic Parks, dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, a achizitionat un teren pentru constructia unui nou parc logistic cu suprafata de 16 ha in Dragomiresti Vale, in apropiere de Bucuresti, Romania. Noul parc logistic, care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road, va fi amplasat pe o suprafata de 80 000 m2, locatia acestuia permitand acces direct la principalele artere rutiere ale capitalei romanesti. “Acesta este cel de-al cincilea parc nou pe care il adaugam la portofoliul nostru pan-european in acest an”, a declarat Ian Worboys, director executiv P3.

Vedeti toate »