Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Kiberys: Inovatii si imbunatatiri in tehnologia de sudare au demonstrat de la Kimex in timpul MachTech & InnoTech 2019

17 june 2019

In Bulgarian

 

Solutii de ultima generatie in tehnologia de sudare au demonstrat de la compania bulgara dovedita Kimex in cadrul forumului tehnic international MachTech & InnoTech 2019. “Principalii “eroi” in actiune au fost masina de sudura X8 MIG Welder de la Kemppi, masinile manuale de debitat cu plasma Powermax de la Hypertherm, precum si masinile unice pentru sudarea tijelor filetate de la HBS”, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.comde lacompania Kiberys OOD, brand propriu al companiei bulgare dovedite, specializata in tehnologia de sudura si prelucrare a metalului de inalta calitate.

 

 

„X8 MIG Welder se ofera cu putere a sursei de caldura de 400, 500, deja si de 600 A. La stand am expus modelul de 500 A. Designul inovativ al masinii face activitatea cu aceasta mai usoara, mai precisa si mai sigura de utilizat”, au mentionat de la Kiberys. Amplasarea inovativa a rolei si brenerul (arzatorul) imbunatatit cu telecomanda si display sunt doar o parte din avantajele echipamentului. “Nou este si manerul brenerului care are deja lampa LED montata langa declansatorul moale”, au adaugat de la companie. Masina de sudura este comandata prin tableta, prin intermediul careia este posibila analiza cusaturii de sudura. Tableta poate functiona de exemplu si ca scaner pentru codurile de bare.

 

 

Powermax 45 А de la Hypertherm este cealalta propunere pentru produs la care Kimex au acordat o atentie deosebita. “Masina manuala de debitat cu plasma este compacta si usor de manipulat. Aceasta este echipata cu brener inovativ cu protectie impotriva pornirilor accidentale si legatura de conectare rapida”, au explicat de la companie.

 

Alte accente la standul Kimex au fost robotul de sudare de tip coloana cu sistem inteligent de detectare si urmarire a cusaturii, precum si dispozitivele pentru sudarea tijelor filetate CDi de la producatorul german HBS, care sunt unice de acest gen, cu gama sa de incarcare de pana la 220 V.

 

Sediul central:

Adresa: Bulgaria, Stara Zagora 6000, str. “Ekzarh Antim” I nr. 26

Telefon: 00 359 42/645 028

E-mail: office@kiberys.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI

 

 

Sursa material fotografic: Инженер.bg

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 15 may 2020Sistemul de contorizare si citire la distanta a gazelor naturale de la Unisyst Engineering furnizeaza date in timp real

  Sistemul UDS al companiei bulgare de productie Unisyst Engineering este destinat pentru citirea la distanta a cantitatilor de gaze naturale prin punctele de masurare, situate pe teritoriul deservit de compania respectiva de gaze. Acesta dispune de un software inteligent care asigura acces continuu la datele din reteaua de transport a gazelor in timp real. “Interfata bazata pe WEB a sistemului pentru citire la distanta asigura control asupra bazei de date si afisarea informatiilor intr-o forma corespunzatoare”, au dezvaluit de la companie pentru BalkanEngineer.com.

 • 13 may 2020Indumatic: Solutiile Dustex de la VSR suprima in mod eficient emisiile de praf si asigura un mediu de lucru sanatos

  “Spre deosebire de ploaie sau pulverizatoarele de apa, care umezesc materialul si in acest fel suprima formarea prafului, marea intrebare la materialele in vrac este cum sa fie conectate posibil cat mai multe particule de praf folosindu-se cat mai putina apa. Compania VSR Industrietechnik, Germania, ofera solutii fiabile si rentabile pentru procesarea materialelor in vrac, incluse in gama de produse Dustex, care gasesc o aplicatie practica de succes in intreaga lume”, au comentat pentru BalkanEngineer.bg de la compania comerciala bulgara dovedita de inginerie Indumatic.

 • 05 may 2020T&D Engineering: “Calitatea produselor si serviciilor oferite este adeverita cu certificatele si atestatele relevante”

  Fondata in anul 2004, compania bulgara dovedita T&D Engineering isi concentreaza activitatea pe inginerie in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii, oferind servicii de proiectare si productie. “Portofoliul nostru este extrem de divers – de la constructia de retele industriale de la controlere programabile si instrumente de automatizare, pana la proiectarea substatiilor, reconstructia si modernizarea macaralelor”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la T&D Engineering.

 • 04 may 2020Toate schimbatoarele de caldura de inalta eficienta cu brandul Tesy includ tehnologia patentata, denumita turbulator

  Stiti care este functia schimbatoarelor de caldurain boiler? Ce este un turbulator? Pentru a clarifica aceste probleme, am apelat la specialistii de la Tesy. Producatorul bulgar de boilere electrice si aparate de incalzit se afla printre companiile lidere din Europa, capacitatea de productie a companiei fiind de 1.5 milioane de unitati pe an. Produsele cu marca Tesy sunt comercializate in peste 54 de tari din intreaga lume, iar cifra de afaceri a companiei pentru anul 2019 depaseste 72 de milioane de euro. Iata ce au explicat expertii de la Tesy pentru BalkanEngineer.com.

 • 28 april 2020B2N si alte companii pentru imprimare 3D aulansat productia de mijloace de protectie pentru medici in lupta impotriva COVID-19

  Ultimele saptamani au marcat un nou ritm de lucru pentru toti. Printre companiile ale carei activitate este reorganizata in conformitate cu noile realitati, este B2N – companie bulgara dovedita care ofera pe piata tot ceea ce tine de tehnologiile 3D, inclusiv imprimante, scanere, software, consumabile si servicii. “Ne-am alaturat initiativei organizate de grupul Facebook Emergency Hardware COVID-19. In cateva zile s-au alaturat peste 100 de proprietari de imprimante 3D care in mod caritabil au inceput sa produca viziere de protectie fata pentru personalul medical din tara”, au anuntat de la B2N pentru BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2020SpaceCAD: Siemens Digital Industry Software si Sandvik au lansat un parteneriat strategic

  SpaceCAD, furnizor de solutii pentru optimizarea productiei si reprezentant de lunga durata al companiei Siemens PLM Software pentru Bulgaria, a declarat pentru BalkanEngineer.bg ca companiile Siemens Digital Industry Software si Sandvik au lansat un parteneriat strategic, tehnologic si de afaceri, orientat catre accelerarea inovatiilor digitale. “Cooperarea este intemeiata pe baza experientei, platformelor software si a colaborarii pe termen lung intre cele doua companii”, au explicat de la SpaceCAD.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 may 2020Producatori germani de componente electrice construiesc fabrici in Serbia

  Companiile germane de electronica HDT si A2000, specializate in productia de placi cu circuite imprimate, finalizeaza constructia fabricilorsale din or. Svilajnac, Serbia. Este de asteptat la cele doua intreprinderi sa fie angajat un numar de 200 de muncitori cu inalta calificare, a aflat BalkanEngineer.com de laSerbianMonitor.com. Productia la fabrica va incepe in a doua jumatate a anului 2020, urmand ca acolo sa fie angajati 100 de muncitori. In orasul sarb Svilajnac opereaza multe fabrici detinute de companii de renume mondial, precum Ariston, Panasonic si Wosloch-Schwab, la care se va alatura in curand si producatorul elvetian de echipamente de iluminat Regent cu o fabrica pentru 8 milioane de euro.

 • 18 may 2020Continental cauta ingineri si tehnicieni pentru fabrica sa din Romania

  Grupul german Continental, care opereaza o fabrica pentru componente electronice in orasul Sibiu, Romania, continua sa angajeze noi muncitori, in ciuda starii de urgenta cauzata de raspandirea virusului COVID-19, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com.Cu cei 4500 de angajati, aceasta este cea mai mare fabrica din Zona Industriala de Vest a orasului. Potrivit unui reprezentant al companiei, nu au fost intreprinse concedieri si recrutarea de noi cadre continua. Pentru fabrica sa din orasul Sibiu, Romania, compania cauta ingineri, programatori si tehnicieni, specializati in domenii precum electrotehnica si instalatii, dorind, de asemenea, sa formeze si o echipa de protectie impotriva incendiilor.

 • 13 may 2020Un start-up romanesc implementeaza roboti pentru procesarea cererilor la banci

  Compania romaneasca de start-up Future WorkForce este creatorul unui robot software pentru procesarea cererilor, care bancile primesc de la clientii doritori sa-si amane platile ratelor de credit, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. De obicei, pentru procesarea unei astfel de cereri un angajat are nevoie de aproximativ 20 de minute, in timp ce robotul software Future WorkForce poate indeplini aceeasi sarcina in doar cateva secunde. Solutia inovatoare poate procesa cererile trimise de catre clienti prin intermediul tuturor canalelor digitale ale bancilor – formular online prin website-ul institutiilor, emailuri, precum si corespondenta prin intermediul aplicatiei chatbot.

 • 11 may 2020Green Miles Chemicals investeste intr-o noua fabrica in Serbia

  Green Miles Chemicals, companie din industria chimica, intentioneaza sa construiasca o noua fabrica in zona industriala din or. Zrenjanin, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de laCIJEurope.com. Intreprinderea va fi destinata pentru productia de tributil fosfat. Capacitatea proiectata a fabricii, care va fi echipata cu trei linii de productie, va fi de 6000 de tone pe an. Tehnologia de productie a fost proiectata si va fi furnizata de catre compania chineza Tianjin Green-Chem-Engineering Chemical Technology. Investitia include construirea unei cladiri administrative, zona de productie, rezervoare si instalatii aferente. Fabrica va fi construita pe un teren cu suprafata de 2 ha.

 • 07 may 2020Thrivity.mk este noua platforma online pentru locuri de munca in Macedonia

  Motorul de cautare ofera un concept inovativcare are ca scop imbunatatirea semnificativa a procesului standard de cautare a locurilor de munca, promovand o piata a muncii deschisa, transparenta si competitiva, cu accent pe competentele si calificarile oamenilor. Thrivity este o platforma in care persoanele cautatoare de locuri de munca si companiile pot inregistra profilurile lor proprii, prin utilizarea criteriilor stabilite in mod prealabil. La publicarea unei reclame din partea unei anumite companii, Thrivity identifica nevoile angajatorului si face conexiune intre acesta si profilurile persoanelor care ar putea fi potentialii candidati pentru locul de munca vacant.

 • 04 may 2020Companie bulgara IT cu dezvoltare gratuita pentru combaterea COVID-19

  Compania bulgara de software Sirma AI pune la dispozitie in mod gratuit dezvoltarea sa inovatoare GraphDB organizatiilor medicale din intreaga lume, care se luptaimpotriva pandemiei COVID-19, a aflat BalkanEngineer.com de laEconomy.bg. GraphDB este una dintre cele mai populare baze semantice la nivel global. In prezent una dintre cele mai mari provocari pentru organizatiile stiintifice, care exploreaza noul virus COVID-19, este volumul imens de date generate in mod continuu de la diferite surse. Baza grafica GraphDB a companiei bulgare Sirma AI rezolvaexact aceasta problema, adaugand structura si legaturi intre datele din acest flux de informatii prin tehnologia sa semantica.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 may 2020Rehau Skopje cu expozitie digitala pentru solutii inovatoare pentru ferestre

  Ca urmare a crizei globale de la raspandirea epidemiei de coronavirus, multe evenimente au fost anulate, printre care si targul pentru solutii de fatade, usi si ferestre din Nürnberg, Germania. Cu toate acestea, producatorul Rehau a gasit o modalitate de a prezenta propriile sale inovatii in domeniul sistemelor de ferestre pentru anul 2020, organizand o expozitie virtuala. In plus fata de productia de ferestre si profile, Rehau este specializata si in dezvoltarea de solutii complete, inclusiv accesorii inteligente, sisteme glisante si solutii de securitate, creand o valoare adaugata pentru clientii sai.

 • 19 may 2020Bulgaria cu Targ Tehnic International la Plovdiv in toamna

  Cea mai mare expozitie industriala din Bulgaria – Targul Tehnic International, va avea loc in perioada 14 – 19 septembrie 2020 inorasul Plovdiv, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Editia de anul trecut a evenimentului a intampinat companii din 34 de tari, care au demonstrat inovatii tehnologice si transformari in domeniul de afaceri. Pentru a se raspunde cerintelor domeniului de afaceri din sec. 21, vor fi adaugate elemente moderne si solutii expozitionale flexibile – zone tematice si sectiuni specializate menite sa arate si sa evidentieze sectoarele individuale.

 • 14 may 2020Serbia cu conferinta internationala privind solutiile SER in toamna

  Cea de-a opta editie a Conferintei internationale privind sursele regenerabile de energie va avea loc in Serbia in luna octombrie 2020. Evenimentul va fi dedicat cercetarilor si dezvoltarilor tehnologiilor SER si eficientei energetice. Conferinta este organizata de catre Uniunea inginerilor mecanici, inginerilor electrici si tehnicienilor din Serbia (SMEITS) si Asociatia pentru energie electrica din surse regenerabile si va avea loc in capitala Belgrad in perioada 15 - 16 octombrie 2020. Temele evenimentului vor include: mediu de viata, durabilitate si politica; surse de energie si stocare de energie; eficienta energetica in contextul introducerii surselor regenerabile de energie electrica; aplicatii si servicii.

 • 12 may 2020O companie bulgara in curs de pregatire pentru lansarea unui al doilea satelit

  Compania bulgara pentru nano-sateliti Endurosat continua cu dezvoltarea serviciilor de comunicatii prin satelit si se va pregati pentru lansarea unui al doilea satelit propriu. In acest scop, compania a atras finantare in cuantum de 652 000 leva (BGN) de la fondul Neo Ventures, a aflat BalkanEngineer.com. Fondata in anul 2015 compania Endurosat dezvolta sateliti mici si usori care zboara in orbita cea mai joasa a Pamantului. Compania isi propune sa se dezvolte ca furnizor de infrastructura pentru dezvoltarea, producerea si gestionarea satelitilor si transmiterea de date. Astazi, Endurosat intentioneaza sa lanseze un al doilea satelit propriu la sfarsitul anului 2020 sau la inceputul anului 2021.

 • 08 may 2020BERD cu strategie pentru redresare economica a Romaniei

  La data de 24 aprilie 2020 Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a aprobat noua sa strategie pentru redresare economica in Romania. Documentul va gestiona investitiile si angajamentul bancii in tara in urmatorii cinci ani. Investitiile bancii vor fi orientate catre redresarea zonelor din Romania care au nevoie de cel mai mult sprijin – dezvoltarea infrastructurii, stimularea productivitatii in sectorul privat si dezvoltarea in continuare a sectorului financiar. BERD va colabora cu companii romanesti pentru imbunatatirea competitivitatii acestora, crearea de produse si procese mai inovative, precum si introducerea de noi tehnologii.

 • 05 may 2020Producatorul sarb de anvelope Tigar Tyres isi va relua activitatea

  Producatorul sarb de anvelope auto Tigar Tyres si-a reluat activitatea la data de 4 mai. Compania se afla printre cei mai mari exportatori ai tarii. Pana la data de 4 mai conducerea companiei Tigar Tyres trebuie sa creeze conditii pentru inceperea productiei la capacitate maxima, in conformitate cu recomandarile si deciziile autoritatilor sarbe. Activitatea la intreprindere, care se afla in orasul Pirot, trebuie sa fie organizata si in conformitate cu masurile de igiena preventive dezvoltate de Michelin Group, in cadrul careia opereaza compania. Compania Tigar Tyres a fost fondata in anul 1935 in Pirot, ca atelier pentru productia de articole din cauciuc si incaltaminte.

Vedeti toate »