Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Adara Engineering: Pompele de butoi Jessberger sunt un asistent fiabil la manipularea fluidelor in zone inflamabile

17 july 2019

In Bulgarian  In Serbian

 

O propunere consecutiva de inalta calitate de la Adara Engineering EOOD privind industria agroalimentara si sectorul industrial! “Sistemele de pompare pentru butoaie cu brandul Jessberger din otel inoxidabil sunt asistentul perfect pentru umplerea, golirea sau transferul diferitelor substante, asigurand in acelasi timp o siguranta si la manipularea lichidelor inflamabile in zone cu diferite clase de pericol”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la Adara Engineering – companie dovedita in domeniul echipamentelor de pompare pentru sectorul civil si industrial.

 

Compania Jessberger dispune de un portofoliu bogat de pompe de butoi, o parte dintre care sunt realizate din otel inoxidabil 316 Ti. Acestea sunt potrivite pentru pomparea si transferul tuturor lichidelor neutre, usor agresive, precum acizi diluati, baze sau detergenti si alimente lichide.

 

Fiecare dintre seturile de pompe de butoi Jessberger este compus dintr-un motor electric sau pneumatic, tub potrivit pentru aplicatia respectiva, furtun de dozare de doi metri si o duza care faciliteaza umplerea sau transferul. “Componentele sunt selectate pe baza deceniilor indelungate de experienta ale producatorului, asigurand o utilizare usoara si intuitiva si o durabilitate a echipamentului” au indicat de la Adara Engineering.

 

Tubul catre pompa permite o manipulare cu lichide inflamabile in zone periculoase cu o clasa de temperatura de pana la 4 in zonele de risc Ex 0, iar la pomparea lichidelor cu vascozitate scazuta neutra sau usor agresiva – in zone Ex 1 si 2.

 

 

“Daca vorbim despre aplicatii in afara zonelor de risc, atunci echipamentele Jessberger ofera oportunitati extrem de flexibile. Puteti combina fiecare tub cu fiecare motor si accesoriile aferente, astfel incat sa obtineti o pompa corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

 

Sediul central

Adresa: Bulgaria, or. Sofia, cart. Mladost 1, b-dul. "Andrey Saharov", bl. 75A, ap.2

Telefon: 00359 2 974 40 38, 00359 2 974 49 38

E-mail: office@adara-bg.com

 

Adresa: Bulgaria, or. Varna, b-dul. "Vladislav Varnenchik" 312, et. 4, birou 2

Telefon: 00359876 330 575

E-mail: milen@adara-bg.com

 

Birou or. Stara Zagora

Telefon: 00359876 963 880 

E-mail: ivan.ivanov@adara-bg.com

 

Birou or. Ruse

Telefon: 00359876 482 500

E-mail: denis@adara-bg.com

 

Birou or. Burgas

Telefon: 00359876 963 878

E-mail: aisel@adara-bg.com

 

Birou or. Plovdiv

Adresa: Bulgaria, Plovdiv, b-dul. "Dunav" 66

Telefon: 00359877 090 301 

E-mail: encho@adara-bg.com 

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Adara Engineering EOOD, Jessberger

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 10 december 2019Pana la 15% mai multa apa calda cu seria de boilere inovative BiLight de la TESY

  Producatorul bulgar lider de boilere electrice si aparate de incalzire pentru uz casnic TESY prezinta pe piata noastra noua serie de boilere BiLight. Gama inovatoare include o varietate de aparate elegante pentru montare pe verticala si orizontala, precum si modele cu serpentina pentru spatii inguste, care indeplinesc cerintele fiecarui client. “Noul design si constructia patentata a duzei, confectionata din otel inoxidabil, controleaza amestecarea apei reci si cea calda, prin asa-numitul “piston effect”. Acest lucru ofera consumatorilor cu pana la 15% mai multa apa calda”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la TESY.

 • 09 december 2019Walltopia sa bazat pe Multiengineering pentru echipamentele privind aplicarea nisipului in propria productie

  Va place alpinismul sportiv? Sa parcurgeti calea catre varf, sa testati propriile dumneavoastra abilitati fizice si sa va depasiti temerile personale, a transformat acest sport intr-un divertisment preferat, dar si intr-o activitate profesionala. Chiar daca alpinismul nu se numara printre hobby-urile dumneavoastra, fara indoiala ati auzit despre compania bulgara Walltopia. De ce oare producatorul inventiv sa bazat pe Multiengineering ET pentru o parte din echipamentele sale de productie, au dezvaluit pentru BalkanEngineer.com de la compania.

 • 06 december 2019Indumatic: Curatitoare Vibrex de la VSR pentru benzi transportoare – solutie de lucru pentru echipamente transportoare curate

  Zi de zi, pe sectiuni mari ale benzilor transportoare, se acumuleaza reziduuride la materialele transportate in vrac.Acest lucru, pe de o parte, impiedica transportul normal al materialului, iar pe de alta parte. “Pierderile aferente intreruperii si costurile ridicate reprezinta o consecinta imediata de la contaminarea benzilor transportoare. Astfel incat nu au fost inca create curatitoare universale, compania VSR ofera sistemul modular Vibrex”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic.

 • 28 november 2019Hyster BG: Electrostivuitoarele Hyster in ajutorul optimizarii spatiului de depozitare

  Spatiile de depozitare devin din ce in ce mai populare pe fondul cererilor in continua crestere. Unul din aceste motive este cresterea continua a comertului electronic. “Portalul de analizare Statista prevede ca numai veniturile din comertul B2B vor creste de la peste 40 de miliarde euro in 2018 pana la aproximativ 46 miliarde in acest an. Condusi de inovatii, proiectate in scopul eficientei, noile electrostivuitoare pentru inaltimi mari Hyster creaza noi standarde in operatiunile de depozitare”, au comentat pentru BalkanEngineer.com de la compania Hyster BG OOD.

 • 27 november 2019T&D Engineering: “Executam volumul complet al activitatilor de automatizare”

  T&D Engineering EOOD este o companie de inginerie dovedita in domeniul energeticii, electrotehnicii si electronicii. “Echipa noastra realizeaza, de asemenea, volumul complet al activitatilor de automatizare. Detinem o expertiza indelungata in construirea retelelor industriale din controlere programabile, sisteme de control si semnalizare de la distanta, implementarea sistemelor SCADA si multe alte solutii tehnologice moderne pentru industrie”, au dezvaluit de la compania bulgara. O premisa pentru dezvoltarea pietei pentru mijloace si sisteme de automatizare este prezenta unei baze tehnologice invechite din punct de vedere moral si fizic la o parte din intreprinderi.

 • 26 november 2019Kastiva: Managementul PC si servoactionarile Beckhoff maresc productivitatea si flexibilitatea la sistemul de etichetare

  Tehnologia IML reprezinta solutia ideala cu privire la cerintele actuale ale consumatorilor in industria materialelor plastice, in special in segmentul ambalajelor. Companiile au nevoie de masini de inalta calitate, durabile, cu pregatire maxima de exploatare care pot produce in mod flexibil o gama larga de ambalaje cu design diferit, cu o durata minima a ciclului. Pentru a pune in aplicare in mod eficient un astfel de sistem, compania elvetiana de echipamente specializate Beck Automation implementeaza tehnologia Beckhoff ca tehnologie standard de automatizare.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 11 december 2019O companie chineza de interioare pentru vehicule a inaugurat fabrica din Serbia

  Producatorul chinez de solutii pentru interioare pentru vehicule Yanfeng Automotive Interiors a inaugurat in mod oficial fabrica sa din or. Kragujevac, Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SEENews.com. Constructia facilitatii a inceput abia in luna septembrie a acestui an. Intreprinderea de productie se intinde pe o suprafata de 18 500 m2 si ofera locuri de munca pentru 200 de persoane. Pana in 2023 compania chineza intentioneaza sa creasca numarul de angajati pana la 800. Pana in primavara anului 2020 la fabrica este de asteptat sa opereze 4 linii de productie.

 • 09 december 2019O companie investeste 90.2 milioane de euro intr-o fabrica producatoare de nichel din Macedonia

  In cadrul unei ceremonii oficiale Euronickel Industries a anuntat finalizarea investitiei in cuantum de 90.2 milioane de euro la fabrica sa din Kavadarci, Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com de la Steeltimesint.com. Evenimentul coincide cu aniversarea primului an de la achizitionarea facilitatii de catre companie. In ultimul an Euronickel Industries a implementat un plan operational privind reorganizarea intreprinderii, realizand o productie record de aproximativ 1500 t aliaj de fier-nichel pe luna numai de la o singura linie de productie.

 • 04 december 2019Bulgaria va acorda frecvente pentru reteaua de 5G pana la jumatatea anului 2020

  Pana la jumatatea anului 2020 Bulgaria va lansa procedura de acordare a resurselor de frecventa, prin care operatorii de telefonie mobila sa inceapa construirea retelelor sale mobile de 5G. Acest lucru a devenit clar in timpul primului forum de acest gen privind implementarea retelei 5G in tara, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Forumul, care sa organizat sub deviza “5G: transformare si crestere inteligenta”, a fost organizat de catre Comisia de reglementare a comunicatiilor din Bulgaria.  

 • 02 december 2019Grupul Sika cumpara producatorul roman de materiale de constructii AdePlast

  Unul dintre cei mai mari producatori romani de materiale de constructii – AdePlast, devine proprietatea grupului elvetian Sika. Valoarea tranzactiei nu a fost anuntata in mod public. AdePlast produce adezivi si mortare uscate, vopsele decorative, tencuieli si polistiren. Compania, care are 470 de angajati, a raportat o cifra de afaceri de 100 milioane euro pentru anul precedent. Acoperind intreag teritoriul Romaniei, compania opereaza trei baze de productie. Anul trecut compania a deschis o noua a patra facilitate in sudul Romaniei, in care au fost investiti aproape 22 de milioane euro.

 • 27 november 2019O companie chineza investeste 200 de milioane de euro pentru extractia cuprului in Serbia

  Compania chineza Zijin Mining intentioneaza sa modernizeze si sa extinda complexul din Serbia pentru extractia cuprului Serbia Zijin Bor Copper in orasul Bor, Serbia de Est. In prezent compania pregateste un proiect pentru cresterea capacitatii anuale a complexului de la 80 000 de tone la 200 000 de tone concentrat de cupru in cadrul unei perioade de patru ani. In plus, Zijin Mining va investi si in achizitionarea de masini si echipamente convertoare speciale, care sa creasca puritatea produsului de cupru de la nivelul actual de 62% la 99,8%.

 • 25 november 2019In Macedonia a avut loc conferinta “Digital for Entrepreneurship”

  La data de 20 noiembrie 2019 in orasul Skopje, a fost organizata conferinta macedoneana ”Digital for Entrepreneurship”, ca parte din Saptamana europeana a intreprinderilor mici si mijlocii. Editia din acest an a initiativei a fost marcata cu peste 35 000 de evenimente in peste 170 de tari, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. In timpul evenimentului din orasul Skopje au fost discutate o serie de subiecte actuale, legate de provocarile si facilitarea activitatilor curente ale antreprenorilor. Oaspetii au luat cunostinta si de oportunitatile de dezvoltare care digitalizarea ofera intreprinderilor mici si mijlocii.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 december 2019Romania va construi o sala multifunctionala de 130 de milioane de euro

  O sala de sport multifunctionala cu capacitate de 20 000 de locuri va fi construita in Bucuresti, capitala Romaniei. Costurile totale ale proiectului vor fi estimate la 130 de milioane euro. Lucrarile privind constructia salii vor incepe imediat dupa incheierea Campionatului european de fotbal pe 12 iulie 2020. Facilitatea este de asteptat sa fie finalizata intr-o perioada de 28 de luni. Sala de sport va avea 20 000 de locuri pentru spectatori: 16 000 de locuri fixe si 4000 de scaune mobile. Cladirea multifunctionala va avea atat parcare subterana cat si parcare in exterior, precum si sase terenuri sportive suplimentare pentru diferite discipline.

 • 10 december 2019Bulgaria cu idee pentru asociatie privind productia de vehicule electrice

  Ministrul bulgar al economiei Emil Karanikolov a anuntat ca Bulgaria a propus tarilor vecine crearea unei asociatii regionale privind productia de vehicule electrice. Bulgaria a avut intalnire cu reprezentanti din Turcia, Romania si Serbia. Bulgaria ofera vecinilor sai sa accentueze asupra unei cooperari regionale in domeniul tehnologiilor auto ale viitorului, construind impreuna un ecosistem complet pentru dezvoltarea acestei industrii, ceea ce le-ar ajuta sa ajunga pana la piete mai mari si proiecte mai interesante. Ideea vine de la o astfel de uniune similara deja creata in Europa de Vest.

 • 05 december 2019La Macedonia a avut loc o intalnire regionala privind calitatea aerului

  Reprezentantii guvernelor din Macedonia de Nord, Serbia, Kosovo, Bosnia si Hertegovina au sustinut o conferinta regionala privind gestionarea calitatii aerului in zona Balcanilor de Vest. Intalnirea a avut loc pe 21 noiembrie in orasul Skopje, a aflat BalkanEngineer.com de la Denar.mk. Conferinta a fost organizata de catre Guvernul Macedoniei de Nord in colaborare cu Banca Mondiala. La eveniment au fost discutate probleme, decizii si modalitati pentru finantarea proiectelor. Participantii au analizat bunele practici din UE, precum si din alte tari precum India si China.

 • 03 december 2019Nibe Industrier devine proprietarul fabricii sarbe Gorenje

  Producatorul suedez de boilere Nibe Industrier devine proprietarul fabricii pentru aparate electrocasnice Gorenje din Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SEENews.com. Suma tranzactiei nu a fost dezvaluita. Pana in prezent Gorenje a fost prezenta in Serbia prin intermediul filialei sale Gorenje Tiki, care opera intreprinderea de productie din or. Stara Pazova. Dupa achizitionarea fabricii, Nibe Industrier devine proprietar si al brandului de aparate de incalzit Tiki. Prin cadrul tranzactiei producatorul suedez are ca scop sa consolideze pozitia sa pe piata din Europa si sa creasca capacitatea de productie.

 • 28 november 2019Un producator romanesc a inaugurat o noua fabrica pentru volane auto

  Valtryp, companie romaneasca, specializata in productia de volane auto, a inaugurat o noua fabrica in Parcul Industrial Eurobusiness II in orasul Oradea, Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Intreprinderea se extinde pe o suprafata de 7000 m.p. Valoarea totala a proiectului se estimeaza la 2.44 milioane de euro, parte din care este cofinantare din fonduri ale Uniunii Europene. Lucrarile de constructii la noua fabrica au inceput in martie 2018, iar inaugurarea oficiala a facilitatii, care a avut loc recent, a coincis cu celebrarea a 25 de ani de la infiintarea companiei Valtryp.

 • 26 november 2019Reducere pentru participarea la expozitia bulgara seeSUSTAINtec pana la 1 decembrie

  seeSUSTAINtec este o noua platforma de afaceri din Bulgaria si Europa de Sud-Est pentru promovarea inovatiilor si cunostintelor in domeniul solutiilor durabile. Expozitia si forumul organizat in paralel vor avea loc intre 7 si 9 aprilie 2020, in orasul Sofia, Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatorul Via Expo. Combinand trei evenimente cu peste 14 ani de istorie: EE & RES (eficienta energetica si energie regenerabila), Save the Planet (gestionarea si reciclarea deseurilor), Smart Cities (orase inteligente).

Vedeti toate »