Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Sistemi i sensorit në distancë të gazit natyror UDS i Unisyst Engineering është një hap drejt një bote më të lidhur dhe më të

31 march 2024

In Bulgarian  In Romanian  In Serbian  In Macedonian

 

Sistemi për raportimin në distancë të konsumit të gazit natyror UDS i prodhuesit të themeluar Unisyst Engineering është krijuar për mbledhjen në distancë të informacionit mbi sasitë e gazit natyror të kaluar nëpër pikat matëse. Vetë pikat matëse mund të pajisen me korrigjues ose vetëm matës të rrjedhës vëllimore. Çdo orë dhe/ose ditë, informacioni i marrë për sasitë nga pikat matëse mblidhet në një bazë të dhënash të centralizuar.

 

 

“Qasja në informacionin në bazën e të dhënave kryhet përmes një ndërfaqeje ueb nga çdo kompjuter me lidhje interneti dhe përcaktohet nga niveli i autorizimit të përdoruesit – administratorit ose operatorit. Klientët familjarë kanë një akses të veçantë, përmes të cilit mund të bëjnë pyetje vetëm për të dhënat e tyre”, informoi për BalkanEngineer.com nga Unisyst Engineering.

 

Me sistemin UDS për matje dhe raportim në distancë të gazit natyror, përdoruesi ka qasje të vazhdueshme në të dhënat nga rrjeti i transmetimit të gazit në kohë reale. Raportimet sipas hyrjeve, rajoneve dhe për të gjithë kompaninë mund të shërbejnë për të kontrolluar humbjet e mundshme në rrjet. “Baza e të dhënave siguron ruajtje të sigurt dhe të besueshme të informacionit për periudhat e kaluara. Informacioni i arkivuar mund të përdoret për raporte vjetore dhe kontabilitet pa kufizim në kohë. Klientëve të kompanisë u sigurohet akses online në të dhënat e tyre në përputhje me kërkesat e Direktivës 2012/27/BE dhe Aktit të Efiçiencës së Energjisë”, shpjeguan specialistët nga kompania lider e prodhimit dhe inxhinierisë.

 

Sistemi UDS është një hap drejt realizimit të një bote të dixhitalizuar dhe më të lidhur dhe bërjes së matësve "të zgjuar" në përputhje me Direktivën e Efiçiencës së Energjisë (2012/27/BE).

 

 

Llojet e mundshme të deklaratave dhe bilanceve që ofron sistemi UDS janë:

-Sipas grupeve – sasitë e kaluara të gazit sipas muajve, ditëve ose orëve për një grup të përzgjedhur;

-Sipas klientëve – sasitë e kaluara sipas muajve, ditëve ose orëve për të gjitha grupet e një klienti të zgjedhur (gjithsej ose veçmas për grupet e klientit);

-Sipas matësve të prurjes – sasitë e kaluara sipas muajve, ditëve ose orëve për një matës të prurjes së zgjedhur;

-Bilanci sipas inputeve – sasitë e kaluara sipas muajve, ditëve ose orëve për një input të përzgjedhur, krahasuar me sasitë për të njëjtat hapa të të gjitha grupeve dalëse të këtij inputi dhe diferenca ndërmjet tyre;

-Bilanci sipas rajoneve – sasitë e kaluara sipas muajve, ditëve ose orëve për një input të caktuar të një rajoni të zgjedhur, krahasuar me sasitë për të njëjtat hapa në outputet në këtë rajon dhe diferenca ndërmjet tyre;

-Bilanci total për shoqërinë – sasitë e kaluara sipas muajve, ditëve ose orëve në hyrje të kompanisë, krahasuar me sasitë për të njëjtat hapa në daljet e shoqërisë dhe diferenca ndërmjet tyre.

 

Adresa: Sofia, p.k. 1582, g.k. Druzhba, Blvd Cvetan Lazarov 144
Telefon: +359 2 886 0562, +359 2 975 1236
E-mail: office@unisyst.bg

 

 

Burimi i materialit fotografik: Unisyst Engineering

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »