Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Portofoli i pasur i projekteve të suksesshme të Engineering EAD përfshin ndërtimin elektrik të nënstacionit Tsaratsovo

24 february 2024

In Bulgarian  In Serbian In Macedonian

 

Kompania Engineering EAD, pjesë e grupit Filkab, është një kompani e themeluar inxhinierike dhe prodhuese, kontraktore e shumë projekteve në shkallë të gjerë. Ndër portofolin e pasur të projekteve të realizuara me sukses është nënstacioni "Tsaratsovo" 110/20 kV në qytetin e Plovdivit. Engineering EAD mori pjesë në ndërtimin e tij si nënkontraktor përgjegjës për zbatimin e pjesës elektrike të projektit. Projekti financohet nga EVN Bulgaria Elektrorazpradelenie, ndërsa kontraktorët janë Siemens dhe Filcab. Investimi i përgjithshëm është 6.6 milionë BGN.

 

 

Nën moton "Nga projekti në instalim - cilësi, besueshmëri dhe përgjegjësi ndaj klientit", kompania Engineering EAD është vendosur si një kontraktues lider i projekteve që lidhen me ndërtimin elektrik të objekteve publike dhe industriale. “Ne jemi të fokusuar në zgjidhje cilësore dhe afatgjata në ndërtimin elektrik të objekteve në sektorin energjetik, industrial dhe atë publik. Ajo që na dallon nga kompanitë e tjera në treg janë specialistët e ekipit tonë, të cilët kanë grumbulluar përvojë shumëvjeçare dhe aftësi të lakmueshme në këtë fushë, si dhe investimet e vazhdueshme në rinovimin dhe zgjerimin e pajisjeve tona në dispozicion. Me veprimet tona synojmë t'u ofrojmë klientëve tanë një shërbim të klasit të parë dhe gjithëpërfshirës që plotëson progresin modern teknologjik dhe plotëson nevojat e tyre", komentoi kompania.

 

Nga investimi total me vlerë 6,6 milionë leva për ndërtimin e nënstacionit 110/20 kV Caratsovo, i cili sipas planit është një objekt që përmirëson cilësinë e furnizimit me energji elektrike për përdoruesit vendas dhe afarist në zonë, fondet e ndara për energjinë elektrike. ndërtimi i kantierit kap shumën prej 333,390,66 BGN pa TVSH.

 

 

“Kontraktorët e projektit janë përzgjedhur sipas Ligjit të Prokurimit Publik. Për ndërtimin e nënstacionit "Tsaratsovo" u përdorën teknologji moderne, duke përmbushur të gjitha kërkesat evropiane. Menaxhimi i tij kryhet nga distanca nga telemekanikë pa personel shërbimi, dhe fuqia e objektit është e barabartë me 32.5 MVA. Sipas një kontrate paraprake, pas vënies në punë, nënstacioni u lidh me rrjetin e transmetimit të tensionit të lartë të NEK-ut”, shtuan specialistët e Inxhinierisë EAD.

Shërbimet e kompanisë në fushën e ndërtimeve elektrike përfshijnë gjithashtu shpërndarjen, ndërtimin, rikonstruksionin dhe vënien në punë të:

 

-Linja kabllore elektrike nga 0.4 kV deri në 110 kV;

-Linjat ajrore nga 0.4 kV deri në 35 kV;

-Sistemet e mbyllura të shpërndarjes nga 0.4 kV deri në 35 kV;

-Fabrika dhe instalimet elektrike publike nga 0.4 kV deri në 35 kV;

-Instalime ndriçimi në ndërtesa industriale dhe publike, tunele, rrugë etj.

 

Adresa: Bulgaria, Plovdiv 4000,  Rr. Komatevsko shose 92
Telefoni: +359 32 608 144
E-mail: engineering@eng.bg

 

 

Burimi i materialit fotografik: Engineering EAD, canva.com

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »