Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Portofoli i Filkab mbulon të gjithë asortimentin e nevojshëm të kabllove TKD të dizajnuara për sistemet e ashensorëve

01 june 2023

In Bulgarian   In Serbian  In Macedonian

 

Partneriteti i Filcab AD me TKD siguron akses në treg në portofolin e gjerë të zgjidhjeve standarde të markës në fushën e kabllove fleksibël të ashensorit. Seritë e çdo kategorie janë zhvilluar në përputhje me kërkesat e klientëve dhe praktikat moderne mjedisore. Kabllot janë testuar për të siguruar cilësi dhe besueshmëri. Kompania prodhuese po punon për përmirësimin e tyre dhe është e hapur ndaj perspektivës së krijimit të ofertave të reja të tregut që plotësojnë nevojat dhe kërkesat specifike të partnerëve dhe klientëve të saj. Në rreshtat në vijim do të vazhdojmë temën për t'ju treguar më shumë për karakteristikat e kabllove. Vazhdoni të lexoni dhe zhytuni në botën e kabllove TKD të gjeneratës së re.

 

 

“Kabllot TKD janë vendosur si produkte lider në mbarë botën, falë cilësisë së tyre premium dhe veçorive inovative. Kompania prodhuese ka mbi 70 vjet përvojë në zhvillimin dhe integrimin e kabllove për aplikacione celulare në fushën e vinçave dhe pajisjeve ngritëse. Dhe tani kabllot TKD janë edhe më inteligjente për të shmangur rrezikun e gabimeve që lidhen me aplikimin e tyre”, komentoi ekipi i Filcab.

 

Një portofol që plotëson nevojat e çdo sistemi ashensori

Portofoli standard i TKD mbulon të gjitha kërkesat e sistemeve moderne të ashensorëve. Ai përfshin një përzgjedhje të gjerë zgjidhjesh me cilësi të lartë dhe të besueshme që janë të përshtatshme për aplikime të ndryshme. Gama mbulon kabllot e rrjetit, kabllot e autobusëve, kabllot NYM për qarqet e sigurisë, kabllot e lidhjes së motorit, kabllot hibride të energjisë dhe të dhënave, kabllot e frenave, kabllot me një bërthamë për panelet e kontrollit, si dhe kabllot e zakonshme të kontrollit.

 

 

Në seksionin e zhvilluar posaçërisht për ofertat e ashensorëve, do të gjeni disa lloje kategorish:

Kabllo speciale për strukturat e ashensorit

 

Nëse ndonjëherë arrini limitet tuaja me gamën standarde të TKD, inxhinierët me përvojë të TKD do t'ju mbështesin në zhvillimin e një kablloje specifike dhe të dedikuar për sistemin tuaj të kontrollit.

 

Montimi i kabllove të ashensorit

 

Ndërsa teknologjia përparon, kërkesat e klientëve bëhen gjithnjë e më kërkuese. Por kjo në asnjë rast nuk duhet të ndikojë negativisht në instalimin, duke e kthyer atë në një problem shtesë.

 

Logjistika dhe këshilla

 

Ekipi i Filcab AD kujdeset për punën logjistike për klientët e saj - nga ruajtja e kabllove deri tek prerja e tyre në gjatësinë e kërkuar.

 

Adresa: Plovdiv 4004 Rr. Komatevsko Shose nr.92

Telefon: +359 32 277 171; +359 32 608 881

Email: office@filkab.com

 

Adresa: Burgas 8000, Rr.Odrin nr.38

Telefon: +359 56 813 335; +359 56 813 338

Email: burgas@filkab.com

 

Adresa: Varna 9000, Akad. Kurchatov" nr. 1

Telefon: +359 52 50 8181; +359 886 344 949

Email: varna@filkab.com

 

Adresa: V. Tarnovo 5002, Rr. "Slavyanska" nr. 2A

Telefon: +359 62 638 018

E-mail: v.turnovo@filkab.com

 

Adresa: Ruse 7003, Bulgaria Blvd #133

Telefon: +359 82 846 212; +359 82 846 213, +359 82 846 214; +359 885 424 337

Email: ruse@filkab.com

 

Adresa: Sliven 8800, Rruga "Bansko Shose" Nr 11A

Telefon: +44 625 495

Email: sliven@filkab.com

 

Adresa: Sofia 1220, Voenna Rampa Quarter, Nadezhda, Iliyansko Shose Nr. 1

Telefon: +359 2 936 6031; +359 2 936 6863; +359 885 201 511

Email: sofia@filkab.com

 

 Burimi i materialit fotografik: Filkab AD (Filkab), canva.com

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 july 2024KMT Service: Platforma Geolantis.360 mundëson mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave për një projekt bujqësor në Zambia

  Çelësi i çdo projekti të suksesshëm janë të dhënat gjithëpërfshirëse dhe cilësore – dhe kjo është veçanërisht e vërtetë kur infrastruktura dhe sipërmarrjet industriale shoqërohen me vlerë të lartë të shtuar për komunitetet lokale. I tillë është rasti me zhvillimin e një projekti bujqësor në shkallë të gjerë në Zambia, i cili qëndron pas kompanisë australiane Affiance Group Corp. Synimi është nxjerrja e stevias nga prodhuesit vendas, por edhe zhvillimi social i zonës. Të dhënat e nevojshme për projektin janë mbledhur duke përdorur platformën Geolantis.360, dhe kompania KMT Service i tha BalkanEngineer.com më shumë rreth temës.

 • 18 july 2024SpaceCAD: CreatBot's D600 Pro 2 është një printer FDM 3D i gjeneratës së ardhshme me performancë edhe më të lartë

  “D600 Pro 2 është shtesa më e fundit e printerëve profesionistë 3D që përdorin teknologjinë e printimit FDM nga një prej prodhuesve kryesorë me ndikim ndërkombëtar, CreatBot. Printeri 3D me format të gjerë D600 Pro 2 bazohet në D600 Pro lider në treg. Ai bazohet në një dekadë përvojë në prodhimin e printerëve 3D me format të madh dhe të nivelit profesional, "thanë specialistët e SpaceCAD për BalkanEngineer.com. Modeli i ri shquhet me një koncept të avancuar dizajni dhe perspektiva më të mëdha teknike - një rritje serioze e vëllimit të printimit, produktivitet dhe shpejtësi më të lartë printimi, përputhshmëri më të mirë me materialet, procedura më të thjeshta pune dhe funksionim më të qëndrueshëm 24/7.

 • 17 july 2024GreMa 3D tregoi botën mbresëlënëse të teknologjive 3D gjatë ekspozitës ndërkombëtare Hemus 2024 në Plovdiv

  Edhe në kulmin e verës, kompania e dëshmuar GreMa 3D, që operon në fushën e teknologjive 3D, vazhdon me programin e saj intensiv të eventeve. Ekipi i saj mori pjesë në ekspozitën e produkteve dhe shërbimeve të mbrojtjes Hemus 2024, e cila u zhvillua nga 5 deri më 8 qershor në Plovdiv, Bullgari. Veprimtaria mblodhi së bashku vendimmarrës nga institucionet dhe organizatat kombëtare, evropiane dhe ndërkombëtare, si dhe kompani nga sektori i mbrojtjes dhe komuniteti akademik. Në kuadër të forumit në shkallë të gjerë, GreMa 3D prezantoi potencialin e teknologjive 3D dhe aplikimin e tyre. Profesionistët demonstruan mundësitë e një game të përzgjedhur printerësh dhe skanerësh 3D, të zhvilluara nga prodhues të dëshmuar dhe partnerë zyrtarë të kompanisë.

 • 16 july 2024RAIS: Tornoja me shumë detyra TMX2000 e TAKISAWA kryen një sërë procesesh të përpunimit të metaleve me performancë të lartë

  TMX2000 është një torno me shumë funksione me performancë të lartë nga seria TMX e prodhuesit të provuar japonez të makinerive CNC TAKISAWA. “TMX2000 vjen në dy lloje të ndryshme. E para ka një bosht kryesor dhe një bosht rrotullues dhe bluarje të montuar në boshtin B të makinës. Torno mund të përmirësohet më tej dhe në vend të një shale të pasme si pajisje bazë, mund të pajiset me një bosht shtesë të dorës së djathtë. Kështu, operacionet e tornimit dhe bluarjes kryhen midis dy boshteve”, komentoi për BalkanEngineer.com kompania prodhuese lider RAIS, e cila ofron zgjidhje TAKISAWA.

 • 14 july 2024Multiengineering ka zhvilluar një transportues me shirita transportues metalikë inox për prodhimin e produkteve organike

  Smart Organic është një nga prodhuesit më të mëdhenj evropianë të produkteve organike. Kompania prodhon produkte ushqimore inovative me synimin kryesor që ato të qëndrojnë sa më afër gjendjes së tyre natyrore, duke kontribuar në një mënyrë jetese më të qëndrueshme dhe të shëndetshme. Një nga risitë më të fundit në ndërmarrje, duke ndihmuar në zhvillimin e mëtejshëm të aktivitetit të saj prodhues, është një transportues me shirita transportues metalikë inox, i implementuar nga Multiengineering. "Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë një nga projektet tona më të fundit - një transportues me shirita transportues metalikë inox, i projektuar dhe prodhuar posaçërisht për prodhuesin kryesor të ushqimit organik Smart Organic.

 • 13 july 2024Lazatec: Kemi përfunduar me sukses një projekt për dorëzimin dhe vënien në punë të një makine freze dhëmbësh CNC HERA-200S

  “Jemi të lumtur ta njoftojmë këtë në maj të këtij viti kemi përfunduar me sukses zbatimin e makinës frezë dhëmbësh HERA-200S të Yunil Machine në kompaninë bullgare Podem Gabrovo EOOD. Dorëzimi është në kuadër të projektit "Modernizimi teknologjik në ndërmarrje", i cili financohet në kuadër të Programit të Transformimit Ekonomik në kuadër të Planit Kombëtar të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë. Makina e vënë në punë do të japë një mundësi për të rritur dhe zgjeruar prodhimin e klientit tonë”, njoftoi zbatimin e suksesshëm nga kompania e mirënjohur Lazatec, e cila ofron në tregun vendas makineritë universale të prerjes së marsheve të Yunil Machine.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 july 2024BMW Group hap një qendër të re IT dhe softuerësh në Kluzh-Napoca, Ruman

  BMW Group po zgjeron rrjetin e tij global me një qendër të re IT dhe softuerike në Kluzh-Napoca, Rumani, në bashkëpunim me NTT DATA, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Autozona.bg. Qendra e re e BMW TechWorks Romania do të fokusohet në projektet evropiane dhe do të përshpejtojë transformimin dixhital të kompanisë. Plani për Qendrën Teknologjike BMW në Rumani është të dyfishojë fuqinë punëtore në 250 zhvillues deri në fund të vitit dhe të arrijë mbi 1,000 punonjës në afat të gjatë. Njësia e re bëhet pjesë e rrjetit global të IT të markës, i cili përfshin vendndodhje në Gjermani, Kinë, Portugali, SHBA dhe Afrikën e Jugut.

 • 16 july 2024Kompania farmaceutike zvicerane Domaco po planifikon investime në Maqedoninë e Veriut

  Kompania farmaceutike zvicerane Domaco DHL Natural Hitech tregon interes serioz për investime në Maqedoninë e Veriut, mësoi BalkanEngineer.com nga Money.bg. Kompania është e impresionuar nga kushtet që ofron Maqedonia e Veriut për investitorët e huaj, si dhe nga gatishmëria e autoriteteve vendore për të bashkëpunuar me bizneset e huaja. Domaco zhvillon biznes në një numër vendesh në Evropë, Afrikë dhe Amerikë, duke prodhuar dhe shpërndarë produkte ushqimore dhe farmaceutike nën marka të ndryshme, duke përfshirë pijet Vitalp, XL Energy, Dr. Doolittle's, Tiki Drink dhe Belart Confisseur.

 • 04 july 2024Maqedonia e Veriut do të investojë në një park të ri me erë me kapacitet prej 1 TWh energji elektrike në vit

  Maqedonia e Veriut po lançon një projekt mbresëlënës energjetik me ndërtimin e një parku me erë në shkallë të gjerë që do të vendoset në mënyrë strategjike midis Karbintsi, Shtip dhe Radovish, mësoi BalkanEngineer.com nga BalkanGreenNews.com. Investimi u njoftua gjatë Forumit të 7-të të Energjisë Maqedonase (MEF). Ferma me erë pritet të prodhojë rreth 1 TWh energji elektrike në vit, që do të përfaqësojë afërsisht 20% të prodhimit të përgjithshëm të energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Kjo e bën atë një projekt kyç në përpjekjet e vendit për të diversifikuar burimet e tij të energjisë dhe për të përmirësuar qëndrueshmërinë e tij.

 • 02 july 2024OMV Petrom rumune po investon 750 milionë euro në prodhimin e karburanteve të qëndrueshme dhe hidrogjenit të gjelbër

  OMV Petrom – një nga grupet më të mëdha të naftës dhe gazit në Rumani – ka njoftuar planet për të investuar rreth 750 milionë euro në ndërtimin e disa fabrikave të karburantit të qëndrueshëm në rafinerinë e saj Petrobrazi, që ndodhet pranë qytetit jugor të Ploiestit, mësoi BalkanEngineer.com nga Capital. bg. Kjo përfshin ndërtimin e një fabrike për prodhimin e karburanteve të qëndrueshme të aviacionit (SAF) dhe naftë të rinovueshme, si dhe dy impiante për prodhimin e hidrogjenit të gjelbër. Fabrika për prodhimin e SAF dhe naftë të rinovueshme do të kërkojë një investim prej 560 milionë euro. pasi objekti i ri do të lejojë OMV Petrom të furnizojë rreth 250 kt biokarburanteve në vit duke filluar nga viti 2028.

 • 28 june 2024Shpërndarësi rumun i energjisë elektrike dhe gazit natyror Delgaz Grid do të përmirësojë 44 stacione transformatorësh

  Distributori rumun i energjisë elektrike dhe gazit natyror Delgaz Grid, një degë e kompanisë gjermane E.ON, ka njoftuar planet për të riparuar 44 stacione transformatorësh në gjashtë qarqe verilindore të vendit, mësoi BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Projekti i gjerë, i vlerësuar në 1.5 miliardë lei (301.4 milionë euro), pritet të përfundojë deri në vitin 2030, duke mbuluar qarqet Bacău, Botosani, Iași, Neamts, Suceava dhe Vaslui. Aktivitetet e planifikuara janë fokusuar në përmirësimin e pajisjeve të tensionit të mesëm dhe të lartë, përmirësimin e qarqeve të kontrollit dhe matjes dhe rritjen e kapacitetit të stacioneve duke instaluar 70 transformatorë të fuqisë. Gjithashtu, projekti përfshin integrimin dhe përmirësimin e sistemeve SCADA dhe instalimin e paneleve fotovoltaike.

 • 26 june 2024Ekspertët kanadezë të biznesit do të këshillojnë kompanitë nga Maqedonia e Veriut në një program të veçantë

  Maqedonia 2025, një organizatë jofitimprurëse e fokusuar në zhvillimin ekonomik dhe udhëheqës të bizneseve private në vend, është bashkuar me ofruesin kanadez të shërbimit Catalyste+ (ish-CESO). Qëllimi i partneritetit është realizimi i programit për konsultim me ndërmarrës, mësoi BalkanEngineer.com nga Denar.mk. Ekspertët e Catalyste+ do të ofrojnë udhëzime të personalizuara për kompanitë në Maqedoninë e Veriut, duke i kushtuar vëmendje sfidave dhe nevojave të tyre specifike për rritje të qëndrueshme.

Shiko gjithcka »