Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Indumatic: Noi cilindrii pneumatici de mare forta P1F-T ISO 1552 cu diametre de la 160 la 320 mm de la Parker Hannifin

19 june 2019

In Bulgarian

 

Compania Parker Hannifin este lider mondial in dezvoltarea tehnologiilor de deplasare si control, care furnizeaza solutii de inalta precizie pentru aplicatii sociale, mobile, industriale si aerospatiale. “Una dintre cele mai recente completari in portofoliul extins al companiei este noul grup de produse de cilindri pneumatici P1F-T cu diametre 160, 200, 250 si 320 mm. Astfel, seria P1F acopera deja intreaga gama de diametre de la 32 la 320 mm”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la compania Indumatic OOD.

 

Seria de cilindri pneumatici P1F-T indeplineste cerintele standardului international ISO 15552 si este succesorul seriei dovedite de-a lungul anilor P1D-T. Noua serie gaseste aplicatie in construirea de noi sisteme si echipamente, precum si pentru inlocuirea cilindrilor in aplicatiile deja existente.

 

Cilindrii din seria P1F-T detin urmatoarele caracteristici distinctive:

 - Diametru: de la 160 la 320 mm;

 - Cursa: de la 10 la 2300 mm;

 - Constructie cu rezistenta crescuta la coroziune;

 - Tija din otel inoxidabil care Parker Hannifin a implementat ca standard;

 - Tehnologie fiabila dovedita a garniturilor din poliuretan;

 - Amortizare pneumatica cu posibilitate de reglare;

 - Instalare rapida si usoara prin diferite tipuri de elemente de fixare;

 - Gama completa de senzori.

 

“In plus fata de toate celelalte posibilitati standard, cilindrii din seria P1F se ofera cu posibilitate optionala de livrare cu set de garnituri care asigura utilizarea lor in aplicatii cu temperatura de lucru de la -20 °C la +150 °C”, au declarat in final de la compania Indumatic.

 

Biroul central

Adresa: Bulgaria, Varna 9020, b-dul. „Republica” 97

Telefon: 00359 52 500 880; 00359 0878 342 568

E-mail: office@indumatic.com

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material fotografic: Indumatic OOD, Parker Hannifin

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 august 2019Cum automatizarea productiei poate reduce accidentele de munca in conditiile Industry 4.0

  Printre provocarile de baza cu care se confrunta producatorii se afla dificultatile care acestia intampina pana cand gasesc specialistii potriviti pentru activitatea desfasurata. Studii recente confirma faptul ca gasirea personalului calificat continua sa fie problema numarul 1 pentru industria de astazi. Conform unor cercetari recente de piata, cu toate acestea, este putin probabil ca situatia sa se imbunatateasca in curand si se asteapta mai mult de jumatate din cele 4.6 milioane de noi locuri de munca in sectorul de productie sa ramana neocupate.

 • 21 august 2019Indumatic: Sistem de blocuri segmentate de la VSR pentru etansarea ansamblurilor de umplere la benzile transpor

  Pentru a se asigura o reducere a emisiilor de praf la ansamblurile de umplere ale benzilor transportoare, utilizarea unei etansari fiabile intre banda si carcasa ansamblului de umplere este obligatorie. “Aceste garnituri trebuie sa fie montate posibil cat mai usor si sa poata fi reglate astfel incat sa permita o compensare si inchidere a sloturilor care apar ca urmare a uzurii rolelor. O solutie fiabila este utilizarea blocurilor segmentate simple Carex de la VSR Industrietechnik, in locul benzilor de cauciuc conventionale”, au comentat de la compania Indumatic OOD.

 • 20 august 2019Glazura fina si neteda pentru productia dumneavoastra? Multiengineering poate realiza echipamentul corespunzator

  Suntem din nou pe o tematica gustoasa, din nou vor discuta despre dulciuri, glazura, alune, etc. Am dori sa impartasim cu dumneavoastra cateva retete delicioase de vara pentru un desert pregatit in mod profesional, dar adevarul este ca pentru a putea sa ne bucuram de toate lucrurile dulci, exista oameni – ingineri care au inventat tehnologia, instrumentele si masinile cu care acestea sa fie pregatite. De accea orientam din nou privirea catre compania bulgara Multiengineering ET, care sa dovedit cu solutiile sale unice pentru industria alimentara.

 • 19 august 2019Centru de prelucrare vertical M450 printre exponatele RAIS in timpul expozitiei EMO 2019

  Compania bulgara de inginerie mecanica RAIS OOD va lua parte la expozitia din acest an EMO 2019, care va avea loc in perioada 16 – 21 septembrie 2019 in or. Hannover, Germania. “Expozitia se va desfasura sub motto-ul „Smart technologies driving tomorrow’s production!“, sau “Tehnologiile inteligente impulsioneaza productia de maine!”. La standul nostru, vizitatorii vor putea vedea centrul vertical VMC350, strungul T250, centrul de prelucrare vertical M450 si masina de masurat ELBO HATHOR NIKKEN”, au informat de la compania RAIS.

 • 16 august 2019B2N: Explorati viitorul imprimarii 3D in cadrul „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ din luna octombrie

  Va intrebati cu siguranta care sunt perspectivele in fata imprimarii 3D si care va fi locul acestei tehnologii in viata noastra de zi cu zi? Doriti sa aflati cum acestea pot schimba afacerea dumneavoastra si cum pot optimiza procesele dumneavoastra de productie? Atunci poftiti la „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. “In perioada 4 – 6 octombrie 2019, Sofia Tech Park va gazdui cea de-a doua editie a conferintei. Sunteti bine veniti pentru a afla mai multe cu privire la tehnologia viitorului”, au adresat invitatia organizatorii evenimentului de la B2N.

 • 15 august 2019Tesy prevede o crestere a veniturilor din vanzari cu 25% pentru 2019

  Producatorul bulgar si lider pe piata europeana de boilere si aparate de incalzire – Tesy OOD, a raportat vanzari in valoare de aproximativ 62 milioane euro pentru anul 2018. Obiectivul companiei pentru anul 2019 este de a atinge o cifra de afaceri de 78 milioane euro. Veniturile din vanzari pentru 2018 ale companiei Tesy sunt cu aproape 8% mai mari decat anul precedent. Iar pentru acest an de la companie asteapta o crestere a acestui punct cu noi 25%. Investitii in cuantum de 7 milioane leva (BGN) au fost facute pentru extinderea si imbunatatirea facilitatilor de productie, pentru active noi si mijloace de transport.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 august 2019O centrala termoelectrica din Serbia a achizitionat doua noi turbine cu gaze pentru 40 de milioane de euro

  Filiala companiei ruse Gazprom – Gazprom Energoholding a finalizat instalarea a doua turbine cu gaze cu putere de 200 MW la centrala termoelectrica combinata din orasul Pančevo, Serbia. In martie 2018, Gazprom Energoholding a semnat un acord pentru 40 de milioane de euro cu grupul italian Ansaldo pentru furnizarea a doua turbine cu gaze AE64.3A, generatoare racire cu aer WY18Z si sisteme auxiliare pentru construirea unei centrale combinate pentru productia de energie termica si energie electrica in orasul Pančevo.

 • 19 august 2019Macedonia va fi gazda conferintei pentru eCommerce in toamna anului

  Pe data de 25 octombrie 2019 in orasul Skopje va avea loc conferinta anuala macedoneana pentru comert electronic, a aflat BalkanEngineer.com de la organizatori. Evenimentul are ca scop sa reuneasca la un loc experti cheie si parti interesate care sa-si impartaseasca cunostintele si experienta. Subiectele conferintei din acest an vor fi concentrate pe oportunitatile de crestere a afacerilor prin gestionarea adecvata a comertului electronic in calitate de canal principal de vanzari. Accent va fi pus, de asemenea, si pe “noul client” si cele mai recente instrumente pentru ajungerea pana la acest client.

 • 14 august 2019Bulgaria cu licitatie pentru cautarea gazelor si petrolului in Marea Neagra

  Consiliul de Ministri din Bulgaria a aprobat deschiderea unei proceduri de licitatie pentru acordarea unui permis de cautare si explorare a gazelor naturale si a petrolului in Marea Neagra, a aflat BalkanEngineer.com. Autorizatia viitorului titular va fi eliberata pentru o perioada de 5 ani. In programul de lucru minim obligatoriu cu privire la cercetare sunt implementate: trasarea si procesarea sondajelor seismice 2D si 3D, pregatirea modelului geologic pentru conturarea perimetrelor perspective pentru forare, evaluarea potentialului petrolier si pozarea forajul la descoperirea structurilor potentiale.

 • 12 august 2019Compania romana Emag cu un nou centru logistic pentru 9 milioane de euro

  Firma de curierat Sameday, parte a grupului roman pentru retail online Emag, a achizitionat un nou centru logistic in valoare de 9 milioane euro, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Facilitatea este amplasata la 9 km nord-vest de Bucuresti. Noile depozite cu o suprafata de 20 000 m2 sunt amplasate pe un teren de 7.4 ha si au primit recent statutul de parc industrial de catre autoritati. Compania romana Sameday este de asteptat sa inceapa activitatea la centrul de logistica in aceasta toamna. La sfarsitul anului trecut compania Emag a deschis un propriu depozit cu suprafata de 120 000 m2.

 • 07 august 2019Serbia cu cele mai mari venituri in regiunea Balcanilor de Vest

  Veniturile totale ale celor mai rentabile 100 de companii din regiunea Balcanilor de Vest se ridica la 100 de miliarde de euro in 2018, potrivit datelor de la Camera de Comert din Serbia. Companiile din Serbia au cele mai mari venituri in valoare de 34 de miliarde de euro, a aflat BalkanEngineer.com de la SerbianMonitor.com. Cele mai bune companii din Slovenia au inregistrat venituri de 29 miliarde de euro, in Croatia – 24 miliarde de euro, in Bosnia si Hertegovina au generat 11 miliarde de euro, iar in Muntenegru – 4 miliarde de euro. Cele mai mari zece companii private si de stat din Serbia genereaza pana la 60% din veniturile totale din tara.

 • 05 august 2019Kostal cu planuri de a deschide 750 de locuri de munca la fabrica sa din Ohrid

  Producatorul international de componente pentru industria auto Kostal intentioneaza sa-si extinda domeniul de activitate in urmatorii cinci ani prin deschiderea a 750 de noi locuri de munca la fabrica sa din or. Ohrid, Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un anunt de la CIJEurope.com. Pana la sfarsitul anului 2025, compania germana se asteapta sa aiba 1150 de angajati la intreprinderea macedoneana. Acest lucru va transforma fabrica intr-una dintre cele mai mari capacitati de productie ale companiei Kostal in Europa. Capacitatea intreprinderii este pe cale de a atinge un export de produse in valoare de circa 300 milioane euro anual.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 22 august 2019E.On cu noi statii de incarcare pentru autovehicule electrice in Romania

  Compania germana de energie E.On si compania petroliera maghiara MOL construiesc asa-numita “autostrada electrica” in Romania, care a ajuns deja la 11 statii de incarcare pentru autovehicule electrice, a aflat BalkanEngineer.com de la Romania-Insider.com. Initiativa face parte din proiectul NEXT-E, care este cofinantat din fonduri europene. Compania germana a deschis recent trei noi astfel de statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice in orasele romanesti Sovata, Gheorgheni si Bacau. Este de asteptat ca statiile de incarcare in tara sa ajunga la 40 pana la sfarsitul anului 2020.

 • 20 august 2019O companie thailandeza va achizitiona o intreprindere de textile in Bulgaria

  Producatorul thailandez de produse chimice Indorama Ventures Public Company Limited a semnat un acord pentru achizitionarea a 100% din capitalul companiei italiene de textile Sinterama. Prin cadrul acestei afaceri, care este de asteptat sa fie finalizata in toamna anului curent, compania va deveni proprietarul unei fabrici de textile in Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com. Fabrica bulgara, in care se produc fibre textile, este situata in orasul Nova Zagora si are 180 de angajati. In 2016 compania a introdus si productia de fire pentru industria producatoare de automobile. Veniturile anuale ale fabricii se ridica la 37 milioane de leva.

 • 15 august 2019Producator sloven investeste 25 de milioane de euro in Macedonia

  Producatorul sloven de baterii Tab Mezica intentioneaza sa investeasca 25 de milioane de euro in dezvoltarea filialei sale TAB MAK in Macedonia de Nord, a aflat BalkanEngineer.com de la CIJEurope.com. Suma va fi destinata pentru cresterea capacitatii de productie a bateriilor acumulatoare industriale si de pornire la fabrica din orasul Probištip. Initial la facilitatea de productie vor fi angajati suplimentar 80 de persoane, ceea ce inseamna ca forta de munca a companiei va creste pana la aproximativ 500 de angajati. In prezent filiala din Macedonia genereaza 60 de milioane euro pe an.

 • 13 august 2019Compania japoneza Toyo Tire va construi o fabrica de anvelope in Serbia

  Producatorul japonez de anvelope auto si produse din cauciuc Toyo Tire Corporation intentioneaza sa construiasca o fabrica in parcul industrial de nord-est a orasului Indjija din Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Compania va investi 390 milioane de euro in prima faza a proiectului sau. In septembrie Toyo Tire va inregistra o filiala proprie in Serbia cu sediul in capitala Belgrad si capital social de 160 milioane euro. Activitatile viitoare ale companiei vor include productia si vanzarea de anvelope radiale pentru autoturisme si camioane usoare. Toyo Tire Corporation intentioneaza sainceapa constructia facilitatii de productiein mai 2020.

 • 08 august 2019Piata auto din Romania a marcat o crestere in prima jumatate a anului

  Piata auto din Romania a inregistrat o crestere de 7.6% in luna iunie si 10.7% in primele sase luni ale acestui an in comparatie cu anul precedent 2018. Vanzarile totale de autoturisme si vehicule comerciale usoare ajung la cifra de 98 500 de unitati pentru prima jumatate a anului. Comparativ cu anul precedent, vanzarile de autoturisme in Romania au marcat o crestere cu 11.9%. Acest lucru se datoreaza in principal cresterii numarului de clienti individuali. In segmentul autoturismelor marca romaneasca Dacia detine prima pozitie cu 26 200 de unitati vandute, ceea ce reprezentinta 31% din intreaga piata auto.

 • 06 august 2019Operatorul bulgar de telecomunicatii Telenor a inceput teste la reteaua 5G

  Operatorul de servicii de telecomunicatii Telenor a lansat o serie de teste practice la reteaua 5G din Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un anunt al companiei. Compania a efectuat primul de acest gen examen medical folosind tehnologia de noua generatie la data de 22 iulie 2019. Testul practic a fost inspirat dintr-un caz din lumea reala – medici lideri din capitala viziteaza in mod regulat un spital regional din or. Haskovo, pentru a efectua consultatii si vizite medicale. In scopul experimentului, compania a realizat o conexiune 5G intre cele 3 locatii din Bulgaria – 2 la Sofia si 1 la Haskovo.

Vedeti toate »