Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Articole

Deveniti partener Neon.BG pentru Romania si oferiti impreuna caruciorul industrial inovativ Tough Joe

28 march 2022

In Bulgarian

 

Completati contactele dumneavoastra AICI si de la compania producatoare va vor contacta pentru a discuta conditiile parteneriatului.

 

Compania dumneavoastra opereaza in domeniul productiei, ingineriei sau logisticii si doriti sa optimizati procesele de manipulare a materialelor? Puteti face acest lucru cu ajutorul caruciorului universal pentru panouri si produse finite al Neon.BGTough Joe (Joe cel Zdravan)! In articolul de astazi, impreuna cu compania bulgara consacrata, ilustram avantajele caruciorului si va oferim posibilitatea de a va convinge in eficacitatea acestuia.

 

 

Caruciorul poate fi operat in mod liber de un singur operator

 

Constructia Tough Joe este alcatuita din doua parti de baza. Una dintre ele reprezinta platforma pe care sunt amplasate materialele, iar celalalta este o piramida. Aceasta asigura un suport pentru produse si previne rasturnarea acestora. Piramida este montata pe baza si este realizata din tabla de metal debitata si indoita cu laser. Pe aceasta pot fi montate accesorii precum rafturi, mecanisme sau cutii. Piramida dispune cu manere pentru o operare libera si sigura, chiar si de catre un singur operator.

 

“In plus, puteti alege modelul potrivit pentru dumneavoastra. Greutatea Tough Joe este de 42 kg, iar inaltimea variaza de la 820 la 1020 mm. Are o latime de 1100 mm, o lungime de 700 mm, iar rotile sunt de tip Tellure Rota 604211. Cu carucior pot fi transportate panouri cu greutate de pana la 900 kg si dimensiuni 250x125 cm”, au explicat de la Neon.BG.

 

Caruciorul se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata la manipularea produselor dintr-o gama larga de industrii. Este o solutie eficienta pentru companiile din industria de prelucrare a lemnului, metalului si publicitatii, sticlei, organizarea depozitelor si multe altele.

 

Daca doriti sa optimizati procesele de lucru la compania dumneavoastra, nu ezitati sa completati formularul de contact.

 

Specialistii de la Neon.BG va vor contacta pentru a va familiariza cu functiile si aplicatiile caruciorului industrial, precum si cu privire la posibilitatile de parteneriat cu compania Neon.BG privind distributia sau achizitia acestuia la un pret special.

 

Mai multe informatii despre companie, produsele si serviciile care ofera in Romania, puteti gasi AICI!

 

 

Sursa material foto: Neon.BG

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 01 july 2022Pentru inca un an consecutiv, Tesy a anuntat inovatii "Made in Bulgaria" in cadrul prestigioasei expozitii internationale MCE

  Din 28 iunie pana pe 6 iulie, Milano se transforma intr-o vitrina, dar nu a boutiqurilor de moda, ci pentru solutii si produse din sectoarele de incalzire, ventilatie, aer conditionat si surse regenerabile de energie. Cea de-a 42-a editie a targului comercial pentru instalatii cladiri care cresc confortul utilizatorilor, MCE, este deja in curs de desfasurare, iar printre participantii la acesta se numara si liderul producator Tesy. Compania, specializata in dezvoltarea de boilere si aparate electrocasnice prezinta din nou cele mai noi produse in fata comunitatii mondiale, a aflat Balkanengineer.com de la echipa Tesy.

 • 21 june 2022Neon.BG: Elementele noastre de fixare va vor ajuta sa construiti un sistem fotovoltaic de calitate, fiabil si eficient

  In zilele noastre, subiectul cu privire la utilizarea sistemelor fotovoltaice atat in industrie, cat si in aplicatiile casnice devine din ce in ce mai relevant. Prognozele pentru anii urmatori arata insa o crestere serioasa a consumului de energie regenerabila, care va forma un procent din ce in ce mai semnificativ din consumul total. “Noi suntem perceptivi si adaptabili la inovatiile de pe piata si ne straduim intotdeauna sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse posibile, de calitate si eficiente de pe piata.

 • 10 june 2022Multiengineering ofera prelucrare de calitate a materialelor din tabla la comanda clientului cu masina laser de precizie

  “Va prezentam TRUMATIC L3050 – masina laser de mare putere pentru debitarea precisa si exacta a materialului din tabla, cu care confectionam detalii la comanda si proiectele puse la dispozitie de catre client”, au informat specialistii de la compania dovedita contructoare de masini. Debitarea cu laser reprezinta o metoda extrem de eficienta pentru prelucrarea materialului din tabla de otel. Utilizarea acestuia permite productia de bunuri cu inalta precizie a prelucrarii intr-un timp foarte scurt. In comparatie cu debitarea mecanica, debitarea cu laser nu contamineaza materialul, drept pentru care nu este necesara o prelucrare suplimentara a produsului.

 • 08 june 2022Sistemele robotizate de sudare cu brandul Kiberys au fost accent la traditionalele “Zile ale portilor deschise” la Kimex

  Compania dovedita Kimex si filiala acesteia pentru sisteme robotizate Kiberys s-au intalnit din nou cu clientii si partenerii la sediul lor central din municipiul Stara Zagora. “Ne bucuram ca si anul acesta am reusit sa organizam traditionalele noastre “Zile ale portilor deschise”. Am demonstrat masinile de sudura ale companiei finlandeze Kemppi, sistemele de debitare cu plasma ale producatorului american Hypertherm, sistemele de sudura cu bolturi ale companiei germane HBS, precum si mese de sudura si sisteme pentru fixarea detaliilor ale liderului german Demmeler.

 • 07 june 2022Tesy: Succesul nostru continuu il datoram echipei noastre unite de profesionisti insetati de cunostinte si inspiratie

  Tesy se afla in top 3 producatori de boilere electrice si aparate de incalzire din Europa si motivul pentru aceasta nu este doar tehnologia inalta pe care compania implementeaza in facilitatile de productie si produsele sale, nu doar gama bogata si diversificata de produse, nici capacitatea impresionanta de 1 200 000 de boilere per an. “Baza succesului nostru este echipa unita si inalt profesionista a companiei Tesy, echipa pe care ne bazam”, au comentat de la companie. “O echipa de peste 800 de profesionisti inflacarati si ambitiosi creeaza solutii moderne pentru caldura si confort."

 • 13 april 2022T & D Engineering: Software-ul pentru managementul si reconstructia macaralelor si a echipamentelor de ridicat implementeaza

  T & D Engineering este o companie de inginerie dovedita care isi implementeaza proiectele din diverse domenii ale industriei, bazandu-se pe un software modular specializat pentru controlul si reconstructia macaralelor si a altor echipamente de ridicat. Dezvoltarea proprie a companiei gaseste aplicatie pe scara larga in complexele portuare, centralele electrotermice, transportul subteran, precum si in documentatia specifica de proiectare la cererea clientului. Am creat software-ul pe baza interesului si competentei noastre profesionale cu privire la tehnologia de control cu ​​controlere logice programabile.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 30 june 2022KAM deschide cel mai mare centru logistic din Macedonia de Nord

  Pe o suprafata totala de 60 000 m2, lantul de supermarketuri KAM a deschis cel mai mare centru logistic din Macedonia de Nord. Facilitatea este construita conform celor mai noi standarde si este situata la doar cativa kilometri de centrul orasului Skopje. Centrul are o capacitate de 6800 de paleti pentru produse uscate si 2500 de paleti pentru produse congelate, a aflat Balkanengineer.com de la Denar.mk. Investitia in valoare de 12 000 000 EUR isi propune sa ajute cu privire la cresterea vitezei si eficientei in economie, contribuind la o reducere semnificativa a preturilor produselor pentru utilizatorii finali. Centrul logistic dispune de propria sectie de control a calitatii, care efectueaza inspectii zilnice asupra produselor, pentru a asigura prospetimea si calitatea acestora.

 • 28 june 2022ClimAccelerator Black Sea va sprijini companii bulgare pentru proiectele lor ecologice

  Incep inscrierile pentru noua editie a programului ClimAccelerator Black Sea, care sprijina solutiile de afaceri ecologice si tehnologii curate. Anul acesta programul va sprijini din nou 14 companii tinere bulgare si proiectele lor cu privire la combaterea schimbarilor climatice, asigurand finantare de pana la 20 000 de euro pentru 11 dintre solutii, precum si sprijin de mentorat pentru inca 3 proiecte, a aflat Balkanengineer.com de la Capital.bg. Companiile care doresc sa se alature programului au posibilitatea de a se inscrie pentru primele doua etape – Faza 1 si Faza 2, pana pe 17 august anul curent, prin completarea unui formular de aplicare online, descriind pe scurt ideeile de afaceri. Inregistrarea pentru Faza 3 este cu termen pana la sfarsitul lunii septembrie.

 • 23 june 2022Serbia intentioneaza sa inceapa sa produca hidrogen din surse regenerabile pana

  Pana in 2025, Serbia trebuie sa inceapa sa produca hidrogen din surse regenerabile de energie, pentru a creste si a atinge cantitatea necesara, a aflat Balkanengineer.com de la Balkangreenenergynews.com. Principalele economii mondiale si liderii tehnologici au inceput deja procesul de tranzitie a hidrogenului, care este, de asemenea, imperativ si pentru Serbia. Proiectul strategiei privind hidrogenul al Republicii Serbia a fost elaborat de 18 profesori de la Universitatea din Belgrad. Participarea expertilor stiintifici in acest proces este esentiala. Iar pentru a se atrage atentia asupra importantei subiectului, a fost publicat un Memorandum privind tranzitia Serbiei la echipamentele cu hidrogen.

 • 21 june 2022Sisteme de incalzire si aer conditionat pentru masini va produce in mun. Ruse

  Liderul mondial Eberspaecher, care isi dezvolta activitatea in productia de sisteme de incalzire si aer conditionat pentru autoturisme, va construi o noua intreprindere la Ruse, prin care intentioneaza sa investeasca in productia de incalzitoare electrice in Bulgaria, a aflat Balkanengineer.com de la Еnterprise.bg. Intreprinderea va fi amplasata in zona industriala “Slatina” din Ruse, iar suprafata acesteia va fi de aproximativ 80 000 m2. Proiectul este de asteptat sa fie finalizat pana la sfarsitul verii anului 2023. Echipa intreprinderii va incepe cu aproximativ 150 de angajati, iar in urmatorii ani personalul este de asteptat sa creasca pana la 500 de angajati.

 • 17 june 2022Alpha Bank Romania sustine mediul antreprenorial din tara prin noi programe

  Alpha Bank Romania se alatura celor patru noi programe guvernamentale din tara (IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest and Innovation), ale caror principale prioritati sunt dinamizarea productiei locale, sustinerea constructiilor inclusiv in zonele „green”, stimularea productivitatii si competitivitatii in domeniul agricol, precum si sprijinirea proiectelor cu componenta inovatoare si digitala, a aflat Balkanengineer.com de la Romaniajournal.ro. Dragos Draghici, manager departamentul intreprinderi mici si mijlocii (IMM) la Alpha Bank Romania, a declarat, ca atat IMM-urile cat si startup-urile au nevoie de sustinere pentru amplificarea potentialului de crestere.

 • 15 june 2022BERD si Stopanska Banka sprijina intreprinderile mici in Macedonia de Nord

  Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a aprobat o linie de credit pentru Stopanska Banka, care va fi in beneficiul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) in Macedonia de Nord, a aflat Balkanengineer.com de la Izvoz.mk. Presedintele BERD, Odile Renaud-Basso si Directorul Executiv si Presedinte al Consiliului Director al Stopanska Banka, Diomidis Nicoletopoulos, au semnat un contract pentru linie de credit in cuantum de 4 milioane euro. Aceasta va avea drept scop sa ajute IMM-urile sa-si intensifice activitatile dupa pandemia Covid-19 prin investitii in tehnologii si servicii de inalta performanta.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 01 july 2022Photon Energy Group construieste o centrala solara cu capacitate in Romania

  Photon Energy Group, companie specializata in solutii pentru energie solara si apa curata, a demarat constructia unei centrale fotovoltaice cu o capacitate de 5.7 MWp in Romania, prin care va extinde capacitatea portofoliului sau solar din tara pana la 32 MWp pana la sfarsitul anului 2022, a aflat Balkanengineer.com de la Renewablesnow.com. Situata in apropiere de Siria, judetul Arad, centrala fotovoltaica se va intinde pe o suprafata de peste 9.3 ha si va fi echipata cu aproximativ 10 600 de panouri solare. Conform planurilor, instalatia trebuie sa fie pusa in functiune in al patrulea trimestru al anului 2023 si va fi operata de Siria Solar, companie detinuta in totalitate de Photon Energy Group.

 • 29 june 2022Incode Technologies isi extinde centrul de dezvoltare din Belgrad, Serbia

  Incode Technologies, companie care dezvolta tehnologii de autentificare a identitatii, a anuntat extinderea centrului sau de dezvoltare din Serbia, prin care isi propune sa faciliteze accesul la tehnologiile sale, protejand securitatea datelor cu privire la identitatea oamenilor din intreaga lume, a aflat Balkanengineer.com de la Ekapija.com. Extinderea companiei a fost determinata de ultimul ciclu de investitii, in timpul caruia compania a strans 220 de milioane de dolari americani. Acest lucru confirma munca de succes a companiei Incode in dezvoltarea celor mai moderne tehnologii. Eforturile companiei inspira dezvoltarea in mod continuu a solutiilor revolutionare, complet automatizate, bazate pe inteligenta artificiala.

 • 24 june 2022HTEC Group intra pe piata din Romania si intentioneaza sa angajeze experti

  HTEC Group, compania de servicii de tehnologie, consultanta si software, infiintata la Belgrad, cu sediul in SUA, intentioneaza sa creeze pana la 1000 de locuri de munca in patru mari orase romanesti, si anume Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, a aflat Balkanengineer.com de la Romania-insider.com. Compania intentioneaza sa angajeze talente tehnologice, care se vor dezvolta in industrii precum Sanatate si MedTech, HighTech, Transporturi si Mobilitate Inteligenta, Retail, FinTech si Banking, Media & Entertainment, GreenTech si Energie, LabTech si ScienceTech. In Romania, compania recruteaza activ, pe toate nivelurile de senioritate: ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect si de produs, designeri, experti in domeniu, consultanti de business si HR.

 • 22 june 2022Skopje isi subventioneaza cetatenii pentru achizitionarea aparatelor

  Municipiul Skopje, Macedonia de Nord, a anuntat o invitatie publica de subventii pentru achizitionarea aparatelor de aer conditionat inverter de inalta eficienta pentru incalzire, pentru care cetatenii pot sa candideze online, a aflat Balkanengineer.com de la Denar.mk. Fondurile, care Skopje va subventiona, sunt in valoare neta de peste 62 000 de denari. Pentru subventie isi pot depune candidatura persoane care au achizitionat aparate de aer conditionat cu invertor dupa 1 ianuarie 2022 si au resedinta in regiunea Skopje si indeplinesc anumite conditii, care includ predarea voluntara si gratuita a sobelor existente pe lemne, carbune, motorina sau pacura.

 • 18 june 2022Endava a deschis un nou centru tehnologic pentru produse software in Niš

  Compania de software Endava a deschis un centru de dezvoltare la Niš, Serbia. La acesta vor fi dezvoltate diverse produse software in domeniile finantelor, media, aplicatiilor mobile, comertului cu amanuntul, logisticii si medicinei pentru peste 680 de clienti din intreaga lume, a aflat Balkanengineer.com de la Еkapija.com. Potrivit lui Remi Savu, managerul regional al Endava pentru regiunea Adriatica, deschiderea unui birou in Niš este o actiune fireasca, intrucat acesta este un oras care se transforma intr-un centru din ce in ce mai important pe harta IT a Serbiei. In plus, buna combinatie de experti IT, facultatile tehnice bune, cunostintele lingvistice bune si buna cultura a muncii contribuie la factorii de succes, care se asteapta de la biroul din Niš, deschis la doar un an dupa cel din Novi Sad.

 • 14 june 2022Peste 80 de milioane de leva va investi Intuitive in productia de inalta tehnologie

  Baza de productie din Parvomay, regiunea Plovdiv, Bulgaria, va fi construita datorita unei investitii in valoare de 80 milioane leva de catre compania de inalta tehnologie Intuitive, lider in dezvoltarea tehnica a chirurgiei robotizate si ingrijire minim invaziva, a aflat Balkanengineer.com de la Еconomy.bg. Baza de productie va oferi peste 100 de locuri de munca si va continua sa se dezvolte in urmatorii ani, crescand astfel capacitatea de productie a endoscoapelor 3D, utilizate la nivel global in sistemul chirurgical robotizat “Da Vinci” de la Intuitive. Daniel Lorer, ministrul inovarii si cresterii din Bulgaria, a declarat ca este de asteaptat ca noua companie sa contribuie la dezvoltarea economica a intregii regiuni.

Vedeti toate »