Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Transportuesit industrialë të zhvilluar nga Multiengineering janë një garanci për prodhim efikas dhe fleksibël

12 may 2024

In Bulgarian  In Macedonian In Romanian  In Serbian

 

Në themel të çdo prodhimi modern janë sistemet dhe pajisjet e automatizuara si transportuesit industrialë dhe transportuesit, të cilët kryejnë transportin efikas, të besueshëm dhe preciz të prodhimit nga pika e fillimit deri në pikën përfundimtare të procesit të prodhimit. Profesionistë nga kompania lider Multiengineering, e specializuar në projektimin dhe prodhimin e shiritave transportues dhe transportuesve, si dhe të të gjithë sistemeve të transportit industrial, i thanë Inzhener.bg se cili është thelbi, funksionet kryesore dhe rëndësia e tyre për biznesin.

 

 

"Transvejerët janë pajisje mekanike të dizajnuara për të lëvizur materialet, pjesët e punës dhe produktet nga një vend në tjetrin brenda procesit të prodhimit. Ato luajnë një rol kyç në optimizimin e operacioneve të prodhimit dhe rritjen e produktivitetit. Multiengineering zhvillon dhe ofron modele të ndryshme të transportuesve industrialë, të cilët dallohen për cilësi të lartë, fleksibilitet dhe efikasitet”, sqaroi kompania.

 

Zgjidhjet e transportit industrial që ndërton Multiengineering mund të kryejnë funksione bazë teknologjike që kontribuojnë në mbarëvajtjen optimale të procesit të prodhimit. Disa prej tyre janë:

- Transporti

 

Transportuesit sigurojnë transferim të qetë të rrjedhës së materialit nga një vend në tjetrin. Ato mund të konfigurohen plotësisht sipas nevojave dhe kërkesave specifike të klientit, për shembull për të përmbushur një lartësi, shpejtësi dhe kapacitet specifik transporti.

 

- Akumulimi

Disa modele transportuesish ofrojnë mundësinë e ruajtjes së përkohshme të prodhimit në pika të caktuara përgjatë linjës së prodhimit. Kjo ndihmon në balancimin e flukseve të prodhimit dhe parandalon mbingarkimin e seksioneve më dinamike të linjave të prodhimit.

 

- Renditja

Transportuesit përdoren gjithashtu për të renditur automatikisht produktet bazuar në kritere të ndryshme si madhësia, pesha ose karakteristika të tjera. Kjo përmirëson shumë efikasitetin e prodhimit dhe zvogëlon rrezikun e gabimeve.

Llojet e transportuesve industrialë, pjesë e portofolit të Multiengineering.

 

 

Në varësi të nevojave dhe kërkesave individuale të klientit, Multiengineering prodhon dhe ofron një gamë të gjerë transportuesish industrialë. Ndër to janë:

- Transportues me rul;

- shirit transportues;

- Transportues zinxhir;

- Rrip transportues metalik;

- Ashensorë;

- Transportues me rrip modular;

- Kthesa e transportuesit.

 

“Transvejerët që kemi zhvilluar përdoren gjerësisht në sektorë të ndryshëm industrialë. Ato përdoren në industrinë e ushqimit dhe pijeve, në industrinë farmaceutike, në industrinë e automobilave, në logjistikë etj. Zgjedhja e një modeli të përshtatshëm transportues varet tërësisht nga nevojat dhe kërkesat specifike të industrisë përkatëse”, shtoi Multiengineering.

 

Adresë: Sofia 1784, Blvd "Tsarigradsko Shose" Nr 72 (BAS - CPR, OJQ)

Kontaktet: +359 898 523 739; +359  884 924 272

E-mail: office@multiengineering-bg.com  

 

 

Burimi i materialit fotografik: Multiengineering

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 may 2024Me rekordin e tij të provuar, Rochester përmirëson besueshmërinë e pajisjeve elektronike të shpimit

  Një sërë aplikimesh industriale, si shpimi i naftës dhe gazit, paraqesin disa nga mjediset më të pafavorshme për funksionimin e pajisjeve teknike. Një sfidë e madhe për kompanitë që kryejnë këtë lloj aktiviteti është nevoja për të përdorur elektronikë komplekse në thellësi të konsiderueshme në temperatura shumë të larta. Besueshmëria dhe qëndrueshmëria e këtyre sistemeve elektronike është e një rëndësie të madhe për të siguruar kohë joproduktive minimale të planifikuara dhe të paplanifikuara. Shumica e pajisjeve elektronike që përdoren në puse të thella janë të pajisura me qarqe të integruara gjysmëpërçuese të miratuara për aplikime industriale me një temperaturë funksionimi nga -40 deri në +85 °C.

 • 16 may 2024Shërbimi KMT: Dritaret e inspektimit Iriss IR ofrojnë parandalimin e aksidenteve pas një aksidenti në një kompani automobilistik

  Një hark elektrik, i quajtur edhe hark voltaik, në kushte prodhimi? Ky fenomen fizik mund të jetë jo vetëm i dëmshëm për pajisjet, por edhe jashtëzakonisht i rrezikshëm. Kjo është arsyeja pse në materialin e sotëm flasim për një rast të ngjashëm në një ndërmarrje nga industria e automobilave dhe se si u zgjidh problemi në afat të gjatë me ndihmën e pajisjeve Iriss. Dhe ne diskutuam detajet me KMT Service - një kompani e themeluar me një portofol të pasur pajisjesh për rilevimin, testimin dhe monitorimin e rrugëve të infrastrukturës, e cila ofron produkte Iriss në tregun vendas.

 • 12 may 2024Unisyst Engineering: Ekipi ynë i specialistëve është i bashkuar nga qëllimet e përbashkëta për të krijuar një markë cilësore në

  Unisyst Engineering është një kompani lider prodhuese, inxhinierike dhe tregtare, historia e së cilës filloi në fund të shekullit të kaluar. Kompania është e specializuar në zhvillimin e produkteve dhe sistemeve të automatizimit bazuar në një bazë elementare moderne dhe teknologji të fundit. Me përvojën e saj gati 30-vjeçare të ekspertizës, njohuritë drejtuese dhe përpjekjet për cilësinë më të lartë, kompania është vendosur si një nga specialistët kryesorë në fushën e saj jo vetëm në tregjet vendase, por edhe ndërkombëtare. Programi i prodhimit të kompanisë përfshin një gamë të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh në fushën e shpërndarjes së gazit, pajisjeve të kontrollit dhe matjes dhe pajisjeve jo standarde.

 • 12 may 2024Transportuesit industrialë të zhvilluar nga Multiengineering janë një garanci për prodhim efikas dhe fleksibël

  Në themel të çdo prodhimi modern janë sistemet dhe pajisjet e automatizuara si transportuesit industrialë dhe transportuesit, të cilët kryejnë transportin efikas, të besueshëm dhe preciz të prodhimit nga pika e fillimit deri në pikën përfundimtare të procesit të prodhimit. Profesionistë nga kompania lider Multiengineering, e specializuar në projektimin dhe prodhimin e shiritave transportues dhe transportuesve, si dhe të të gjithë sistemeve të transportit industrial, i thanë Inzhener.bg se cili është thelbi, funksionet kryesore dhe rëndësia e tyre për biznesin. "Transvejerët janë pajisje mekanike të dizajnuara për të lëvizur materialet, pjesët e punës dhe produktet nga një vend në tjetrin brenda procesit të prodhimit.

 • 09 may 2024Pajisjet e pompimit Wilo ofrojnë furnizimin me ujë të ndërtesës më të lartë të banimit në Argjentinë

  “Kulla Alvear në Buenos Aires është 235 metra e lartë, duke e bërë atë ndërtesën më të lartë rezidenciale në Argjentinë. Është gjithashtu ndër ndërtesat ikonike në qytet. Për shkak të lartësisë së saj, ndërtesa paraqet një sfidë inxhinierike jo vetëm nga ana strukturore, por edhe nga pikëpamja e furnizimit me ujë. Megjithatë, një zgjidhje është gjetur me ndihmën e një qasjeje inovative dhe sistemeve të pompimit Wilo”, tha Wilo për BalkanEngineer.com.

 • 08 may 2024Testuesit portativ PAT100 të Megger ofrojnë testim të shpejtë, të lehtë dhe të besueshëm të sigurisë elektrike

  Seria e testuesve PAT100 të Megger përfshin pajisje portative të dorës që përdoren për testim të shpejtë dhe të lehtë për të garantuar sigurinë elektrike në çdo mjedis, duke përfshirë zyrat, dyqanet dhe qendrat e biznesit. Funksionaliteti i tyre i besueshëm është i përshtatshëm për trajnimin e organizatave dhe kryerjen e kurseve intensive. “Falë mbulesës mbrojtëse prej gome dhe xhamit të kalitur, rezistent ndaj gërvishtjeve, testuesit PAT100 janë mjete jashtëzakonisht të forta. Funksionimi i baterisë i bën testuesit e serisë PAT100 zgjedhjen optimale të mjeteve për vendet ku nuk ka energji elektrike. Gjithashtu për aplikime që janë të papërshtatshme ose të rrezikshme, veçanërisht në kantieret e ndërtimit dhe në magazina.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 20 may 2024Stacioni i parë i karikimit të hidrogjenit në Bullgari dhe në rajon është tashmë një fakt

  Stacioni i parë i karikimit të hidrogjenit në vend dhe rajon u hap në Bullgari, mësoi BalkanEngineer.com nga BTA. Stacioni ndodhet në Qendrën e Kompetencës Hitmobile, e cila u krijua nga një grup institutesh shkencore, duke përfshirë Institutin e Elektrokimisë dhe Sistemeve të Energjisë në Akademinë Bullgare të Shkencave (BAS). Qëllimi kryesor i qendrës Hitmobil është të promovojë zhvillimin dhe zbatimin e teknologjive inovative për ruajtjen e energjisë nga burimet e rinovueshme dhe përdorimin efikas të saj si në shtëpi ashtu edhe në industri, duke siguruar kështu burime të pastra dhe të sigurta energjie.

 • 16 may 2024Shqipëria po planifikon investime në ndërtimin e dy aeroporteve të rinj - në Vlorë dhe në Girokastër

  Ministrja e Turizmit në Shqipëri, Mirela Kumbaro, ka shpallur një plan ambicioz për zgjerimin e infrastrukturës së aeroportit në vend deri në vitin 2030, mësoi BalkanEngineer.com nga BTA. Deri në fund të kësaj periudhe, dy aeroporte të tjera do t'i shtohen atyre ekzistuese në Tiranë dhe Kukus. Për momentin, Shqipëria ka dy aeroporte kryesore - në kryeqytetin e saj, Tiranë, dhe në qytetin e Kukus në verilindje. Plani parashikon shtimin e aeroporteve në qytetin bregdetar të Vlorës, që ndodhet në pjesën jugperëndimore të vendit dhe në Girokastër, që ndodhet në pjesën jugore të Shqipërisë.

 • 14 may 2024Maqedonia e Veriut do të ndërtojë termocentrale diellore në zonat kryesore industriale në vend

  Maqedonia e Veriut planifikon të ndërtojë termocentrale diellore në zonat e saj industriale përmes partneriteteve publike-private, mësoi BalkanEngineer.com nga Balkangreennews.com. Kjo nismë, e mbështetur nga Drejtoria e Zonave të Zhvillimit Teknologjiko-Industrial (DTIRZ), synon strategjikisht të plotësojë nevojat në ndryshim të prodhuesve, veçanërisht atyre që eksportojnë në Bashkimin Evropian (BE). Ndërsa Bashkimi Evropian (BE) është vendosur të prezantojë Mekanizmin e Rregullimit të Kapakëve të Karbonit (CBAM) në 2026, imperativi për prodhuesit jo-BE për të adoptuar burime më të pastra energjie për të ruajtur konkurrencën po bëhet gjithnjë e më i dukshëm

 • 11 may 2024Prodhuesi kinez i pjesëve të automjeteve Jiangsu Lianbo ka hapur një fabrikë të re në Novi Sad, Serbi

  Gjigandi kinez i pjesëve të automobilave Jiangsu Lianbo ka hapur zyrtarisht objektin e tij të ri të prodhimit në periferi Kac të Novi Sadit në Serbi, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Tanjug.rs. Investimi me vlerë 57.4 milionë euro shënon një hap të rëndësishëm në rritjen e partneritetit ekonomik ndërmjet Serbisë dhe Kinës. Në ceremoninë zyrtare të hapjes së objektit të ri morën pjesë një sërë figurash publike, duke përfshirë zëvendëskryeministrin dhe ministrin e mbrojtjes së Serbisë, Miloš Vucevic, kryetarin e bashkisë së Novi Sadit, Milan Djuric dhe ambasadorin kinez në Serbi, Li Ming Investimet e huaja direkte (IHD) në Serbi.

 • 09 may 2024Ndërmarrja bullgare inxhinierike Kozloduy po zgjeron kapacitetin e saj të prodhimit në Burgas

  Kompania bullgare inxhinierike Kozloduy planifikon të zgjerojë operacionet e saj me një investim të rëndësishëm që synon përmirësimin e aftësive të saj prodhuese, mësoi BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Kompania njoftoi planet e saj për të investuar 5 milionë BGN (afërsisht 2.6 milionë euro) në ndërtimin e një baze të re prodhimi për produkte dhe përbërës metalikë në Burgas. Objekti i ri do të vendoset në Parkun Industrial dhe Logjistik të Burgasit dhe synon të diversifikojë dhe të rrisë ndjeshëm prodhimin e kompanisë për pajisjet metalike jo standarde. Fabrika e planifikuar e prodhimit do të fokusohet në prodhimin e një shumëllojshmërie produktesh metalike, duke përfshirë tubacionet, enët nën presion, biletat, rezervuarët, valvulat dhe transportuesit zinxhir.

 • 07 may 2024Një studio arkitekturore amerikane fitoi konkursin për të ndërtuar qendrën e ekspozitës Expo Albania në Tiranë

  Studio arkitekturore amerikane Steven Holl Architects (Steven Holl Architects) fitoi vendin e parë në konkursin për ndërtimin e qendrës moderne “Expo Albania” në Tiranë, mësoi BalkanEngineer.com nga BTA. Fituesi u zgjodh nga një juri e përbërë nga ekspertë të dëshmuar botërore nga e gjithë bota. Në konkursin, i cili tërhoqi vëmendjen e elitës arkitekturore botërore, morën pjesë 60 pjesëmarrës, nga të cilët pesë arritën në gjykimin përfundimtar dhe mundësinë për të formësuar fytyrën e "Expo Albania" - një hapësirë ​​moderne për shfaqje tregtare, ekspozita dhe evente për art, kulturë, histori, konferenca dhe takime të ndryshme profesionale.

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 21 may 2024Maqedonia e Veriut do të lidhë tregun e saj të energjisë elektrike me fqinjët e Bashkimit Evropian deri në vitin 2026

  Maqedonia e Veriut do të përfundojë ndërlidhjen e parë të tregut të saj të organizuar të energjisë elektrike me vendet fqinje anëtare të BE-së deri në fund të vitit 2026, ka mësuar BalkanEngineer.com nga BalkanGreenNews.com. Ky veprim strategjik synon të integrojë Maqedoninë e Veriut në tregun më të gjerë evropian të energjisë elektrike, një hap i rëndësishëm për vendin në përpjekjen e tij për anëtarësim në BE. Simon Shutinoski, CEO i Operatorit Kombëtar të Tregut të Energjisë Elektrike të Maqedonisë së Veriut (MEMO), theksoi rëndësinë e integrimit të tregut gjatë Forumit për Integrimin e Tregut të Energjisë Elektrike të mbajtur në Parlamentin Evropian në Bruksel.

 • 17 may 2024Prodhuesi i materialeve ekologjike të ndërtimit Ecor Global po ndërton një fabrikë të re në Serbi

  Ecor Global, një prodhues kryesor me bazë në SHBA i materialeve të ndërtimit miqësore me mjedisin, është gati të zgjerojë operacionet e tij me ndërtimin e një fabrike të dytë në Serbi, ka mësuar BalkanEngneer.com nga SeeNews.com. Vendndodhja e objektit të ri është komuna veriore e Novi Becej. Në një deklaratë të fundit për shtyp, qeveria lokale e Novi Beçej konfirmoi se Ecor Global ka siguruar tokë në zonën industriale të komunës për objektin e ri.

 • 15 may 2024Kompania bullgare e mobiljeve Tubna mebel modernizoi prodhimin e saj me një investim prej afro gjysmë milioni eurosh

  Kompania familjare Tubular Furniture, me qendër në Dobrich, Bullgari, planifikon të investojë një sasi të konsiderueshme në zbatimin e teknologjive të reja në procesin e saj të prodhimit, mësoi BalkanEngineer.com nga Capital.bg. Projekti i miratuar përfshin një investim prej 930,000 BGN, nga të cilat 35% ndahet pa pagesë sipas procedurës "Mbështetje për kalimin në një ekonomi rrethore në ndërmarrje" nga Plani i Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë, i cili do t'i lejojë prodhuesit të zbatojë një pluhur. objekti i veshjes dhe një robot saldimi. Pritet që si rezultat i modernizimit, kompania të zvogëlojë sasinë e mbetjeve të gjeneruara gjatë prodhimit të një njësie produkti, të kufizojë përdorimin e produkteve plastike njëpërdorimshe dhe të përmirësojë efiçencën energjetike të produkteve.

 • 13 may 2024BIG Mega Renewable Energy ka siguruar financim prej 92 milionë euro për fermën e erës Urleasca në Rumani

  BIG Mega Renewable Energy, një zhvillues kryesor i projekteve të energjisë së rinovueshme, ka siguruar mbi 92 milionë euro në financim për fermën e saj me erë Urleasca në Rumani, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Balkangreennews.com. Sipërmarrja, e mbështetur nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe OTP Bank, përfaqëson hyrjen reale të kompanisë në sektorin e energjisë së rinovueshme në Rumani. Impianti, me një kapacitet projektues prej 102 MW, pritet të kontribuojë ndjeshëm në objektivat e vendit për energjinë e pastër duke gjeneruar rreth 277 GWh energji elektrike në vit.

 • 10 may 2024Alstom ka hapur një strukturë të mirëmbajtjes së trenave të teknologjisë së lartë në Bukuresht, Rumani

  Alstom, një lider botëror në lëvizshmërinë e zgjuar dhe të qëndrueshme, ka hapur një depo Alstom Grivita në Bukuresht, Rumani, mësoi BalkanEngineer.com nga faqja e internetit e kompanisë. Objekti është i pari i këtij lloji në vend dhe është projektuar posaçërisht për mirëmbajtjen dhe testimin e trenave elektrikë dhe lokomotivave. Hapja e depos përkon me kremtimin e 30-vjetorit të veprimtarisë së Alstom në Rumani. Depoja e Grivita është tashmë funksionale, me trenin e parë elektrik (EMU) të një porosie prej 37 trenash për Autoritetin për Reformën Hekurudhore (ARF) që aktualisht po i nënshtrohet një sërë testesh rigoroze.

 • 08 may 2024Sahterm i Turqisë do të ndërtojë një fabrikë dhe qendër zhvillimi për 100 milionë euro në Maqedoninë e Veriut

  Prodhuesi kryesor turk i elementeve të ngrohjes për pajisje shtëpiake Sahterm Elektrikli Isiticilar San. ve Tic. A.S. synon të zgjerojë operacionet e saj me një investim të rëndësishëm në Maqedoninë e Veriut, ka mësuar BalkanEngineer.com nga SeeNews.com. Kompania ka arritur një marrëveshje me Drejtorinë e Zonave Zhvillimore Industriale Teknologjike (TIDZ) të Maqedonisë së Veriut për të ndërtuar një fabrikë prej 100 milionë euro në kryeqytetin Shkup. Sipas kushteve të marrëveshjes, Sahterm do të marrë me qira mbi 20,000 m² tokë në zonën industriale në rritje të Shkupit 2.

Shiko gjithcka »