Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

GreMa 3D: Me sistemin TrackScan të Scantech, ne kemi zgjeruar zgjidhjet dhe shërbimet gjithëpërfshirëse në skanimin 3D

30 march 2024

In Bulgarian  In Serbian In Macedonian

 

Në mesin e janarit 2024, specialistë nga ekipi Scantech vizituan partnerët e tyre nga GreMa 3D - një kompani lider tregtare dhe inxhinierike që vepron në fushën e teknologjive të skanimit dhe printimit 3D. “Faleminderit të gjithëve në Scantech 3D Scanner për partneritetin tuaj të besuar. Dëshiroj të falënderoj në mënyrë të veçantë profesionistët që patëm kënaqësinë të takoheshim drejtpërdrejt. Së bashku vizituam një pjesë të madhe të klientëve tanë dhe bëmë shumë demonstrime, duke skanuar një sipërfaqe totale prej mbi 200 m2. Kolegët tanë të huaj zhvilluan trajnime të specializuara për të punuar me TrackScan, falë të cilave ekipi ynë fitoi njohuri dhe aftësi të reja në lidhje me zgjidhjet e gjeneratës së fundit të skanimit 3D", komentoi eng. Andrey Dunitsov, menaxher i GreMa 3D.

 

 

“Strategjia jonë e biznesit përfshin zhvillimin paralel në disa drejtime. Nga njëra anë, ne përpiqemi të vendosemi si një furnizues korrekt dhe i shpejtë i pajisjeve moderne në fushën e teknologjive 3D, i cili ofron, përveç një avantazhi të konsiderueshëm konkurrues për klientët e tij, dhe mbështetje shoqëruese në procesin e vendosjes së makinerive. në funksionim. Nga ana tjetër, ne zhvillojmë aftësitë dhe kompetencat tona për të rritur cilësinë e shërbimeve inxhinierike që kryejmë. Më vete, ne angazhohemi për shpërndarjen e njohurive të fituara përmes prezantimeve dhe demonstrimeve në institucionet arsimore. Ne besojmë në të ardhmen e teknologjive 3D dhe kontributi ynë në ndezjen e shkëndijës së inovacionit tek adoleshentët justifikon plotësisht investimin tonë", tha menaxheri i GreMa 3D.

 

 

Sistemi i ri skanimi nga Scantech

 

Seria TrackScan e Scantech po zhvillohet. Specialistët e ekipit të kompanisë kanë zhvilluar një sistem të ri skanimi TrackProbe 3D, i cili përbëhet nga një sondë gjurmuese i-Probe dhe gjurmuesi më i fundit optik i-Tracker. Sistemi është projektuar për të kryer aktivitete metrologjike. "TrackProbe 3D është një pajisje shumë e saktë, e lëvizshme dhe e lehtë për t'u përdorur, e cila ofron matje me cilësi të lartë si të pjesëve të vogla ashtu edhe të pjesëve me përmasa të mëdha në distanca të gjata dhe në kushte të vështira operimi. Sistemi mundëson kryerjen e matjeve 3D me saktësi dhe fleksibilitet të lartë dhe përdoret në aplikime të ndryshme, duke përfshirë: rregullimin e instalimeve në ndërmarrje, shënimin e standardeve, kryerjen e verifikimit gjeometrik dhe dimensional të makinerive inxhinierike", shpjegoi GreMa 3D.

 

Teknologjia e avancuar e sistemit të ri të gjurmimit optik mundëson matje të vazhdueshme, lëvizje pa probleme dhe të lehtë të sondës. Vendndodhja e i-Probe mund të arrihet nga çdo kënd për sa kohë që bie brenda fushës së shikimit të kamerave të gjurmimit optik.

 

Адреса: Русе, ул. Jоргован 11, Бугарска

Телефон: +359 888 100 273

E-mail: office@grema3d.com

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Burimi i materialit fotografik: GreMa 3D (Mjeshtër i Madh), Scantech

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »