Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

GreMa 3D: Jemi të lumtur të shpallim partneritetin tonë me 2onelab - një prodhues i makinerive inovative të printimit 3D

22 february 2024

In Bulgarian  In Macedonian In Serbian

 

Në fillim të vitit të ri, GreMa 3D hyri në një partneritet strategjik me 2onelab - një kompani që zhvillon makina inovative me një sistem plotësisht të patentuar. “Pajisjet e printimit 3D të 2onelab janë të specializuara për nevojat e mjediseve dentare dhe shkencore, duke u ofruar përdoruesve teknologji moderne për prototipa dhe prodhim të qëndrueshëm”, komentoi gamën e produkteve dhe shërbimeve Ing. Këto përfshijnë softuer të avancuar, skanerë 3D, printera, një gamë të gjerë materialesh me cilësi të lartë, materiale harxhuese, aksesorë, pajisje të avancuara pas përpunimit, përfshirë. dhe shërbime inxhinierike të skanimit dhe prototipit 3D.

 

 

“Partneriteti me një ekip kaq të përkushtuar profesionistësh si GreMa 3D është jo vetëm një nder, por edhe një moment historik për ne. Në përputhje me filozofinë tonë të përkushtimit të përbashkët ndaj inovacionit, cilësisë dhe saktësisë, ajo mbështet plotësisht nevojat e biznesit tonë. Ne besojmë se puna jonë e përbashkët me GreMa 3D do të hapë horizonte të reja për ne”, tha 2onelab.

 

Specialistët e ekipit të 2onelab janë të bashkuar nga pasioni për prodhimin e aditivëve. Qëllimi i kompanisë është të zvogëlojë kompleksitetin e printimit 3D, duke zhvilluar teknologji që janë të lehta për t'u përdorur nga të gjithë, pa cenuar cilësinë e rezultatit përfundimtar. Megjithëse janë të fokusuara në tregun e veçantë të stomatologjisë dhe zhvillimeve shkencore, zgjidhjet e tyre gjejnë aplikim edhe në industri. “Qëllimi i 2onelab është të diferencohet nga masa e prodhuesve në fushën e printimit 3D përmes inovacionit, duke e vendosur markën e saj si “zgjidhjen ideale” për prodhimin efektiv të aditivëve. Ne jemi të kënaqur që jemi në gjendje të bashkëpunojmë me ekspertë të tillë të përkushtuar në këtë fushë dhe t'u ofrojmë klientëve tanë produktet nga portofoli i tyre", tha GreMa 3D.

 

Gama e produkteve të prodhuesit gjerman përfshin: printerin 3D metalik 2Create dhe 2Create plus me një lazer të fuqishëm, sistemin e sitës tejzanor 2Sieve, sistemin e pastrimit 2Clean, gjeneratorin e azotit 2N2, si dhe zgjidhjen e avancuar CAM për printimin 3D 2Build - me fjalë të tjera, gjithçka që ju nevojitet për një rrjedhë efikase të punës.

 

 

“Përveç pasionit për inovacionin, përkushtimit ndaj mjedisit dhe interesit për mundësitë e teknologjive 3D për të arritur prodhim të qëndrueshëm, 2onelab na lidh edhe me vëmendjen ndaj klientit. Secili prej nesh, në drejtimin tonë, përpiqet t'u sigurojë përdoruesve zgjidhje të klasit të parë dhe akses në potencialin e teknologjive 3D. Hyrja në të ardhmen së bashku me partnerët tanë është perspektiva jonë e dëshiruar për përmirësimin dhe zhvillimin tonë të përbashkët”, shtoi z. Dunitsov.

 

Адреса: Русе, ул. Jоргован 11, Бугарска

Телефон: +359 888 100 273

E-mail: office@grema3d.com

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Burimi i materialit fotgrafik: GreMa 3D (Great Master), 2onelab, canva.com

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »