Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Engineering EAD: Paketa e plotë e shërbimeve në sektorin elektrik, duke përfshirë projektimin, ndërtimin dhe shërbimin, optimizo

02 march 2023

In Bulgaran  In Macedonian  In Serbian

 

"Nga projektimi deri në instalimin - cilësi, besueshmëri dhe përgjegjësi ndaj klientit", kjo është kredo e Engineering EAD , kompani lider në fushën e shërbimeve komplekse inxhinierike, prodhimit të pajisjeve elektrike dhe automatizimit të objekteve, linjave dhe objekteve industriale. “Metoda inxhinierike e zbatimit të projektit nënkupton afate të shkurtra dhe çmim optimal për kontraktoret. Inxhinieria bashkon përgjegjësinë si për projektimin ashtu edhe për ekzekutimin, shkurton kohën e marrëveshjes ndërmjet palëve të ndryshme në procesin e ndërtimit dhe minimizon rrezikun e mospërputhjeve të mundshme”. Dhe cilat janë avantazhet e tij në treg, shikoni në rreshtat e mëposhtëm.

 

 

"Forca jonë qëndron në tre shtyllat - një ekip i kualifikuar, mekanizimi dhe prodhimi ynë, përvoja afatgjatë dhe e larmishme në ndërtimet elektrike," vuri në dukje Engineering EAD. Avantazhet konkurruese të kompanisë janë vlerësuar nga kontraktorë seriozë në sektorët e energjisë dhe të ndërtimit publik dhe industrial si EVN Elektrorazpradelenie, EVN Toplofikatsia, Vodstroy Plovdiv, Lidl, Ushtria Amerikane, Sofia South Ring Mall, Biovet, Multivac Bulgaria Production, Amer Sports Bulgaria , etj.

“Ne besojmë se klientët preferojnë një kompani që ofron shërbimin më të mirë dhe produktet më efektive, ndaj ne kemi zgjedhur të investojmë në specialistë të kualifikuar”, shpjegon kompania.

 

Avantazhi i dytë i rëndësishëm konkurrues i kompanisë është prodhimi i saj. Engineering EAD ofron një shumëllojshmëri të gjerë të nënstacioneve të kompletuara transformatorëve (KTP), të cilat mund të jenë prej betoni (BKTP) dhe metali (MKTP)). Që nga viti 2014, ajo ka prodhuar komplete komutues (Switchgear). Me kalimin e viteve, kompania ka krijuar autoritetin e një kompanie të preferuar për prodhimin e paneleve të ndryshme elektrike spirale për përdorim në shpërndarjen elektrike dhe stacionet e transformatorëve, kur është i nevojshëm kompensimi i fuqisë reaktive, për telekomandë, gjatë ndërtimit dhe funksionimit të centraleve fotovoltaike, në ndërtimin e anijeve, për kontrollin e motoreve etj.

 

 

Prodhimi i brendshëm i lejon kompanisë cilësi të besueshme, koordinim të mirë, planifikim të arsyeshëm të orareve të ndërtimit dhe shkurtim të kohës së ekzekutimit. Engineering EAD ka një bazë moderne prodhimi (punishte për përpunimin e materialeve të fletës, përpunimin e metaleve, presimin, saldimin, lyerjen me pluhur dhe montimin e strukturave metalike). Punon në grupe të mëdha dhe më të vogla. Të aftë për të ekzekutuar projekte individuale të përshtatura për nevojat specifike të kerkeses. "Për të ofruar prodhim cilësor të produkteve metalike jo standarte, ne kemi siguruar pajisje me makina prerëse lazer dhe plazma, makina përkulëse dhe shpuese, pajisje gasketing poliuretani dhe linjën tonë të veshjes me pluhur," tha kompania.

 

Përvoja e kompanisë është e larmishme në shkallë dhe fushë veprimtarie

 

Inxhinieri EAD disponon certifikata nga Regjistri Qendror Profesional i Ndërtuesve për të gjitha grupet. Projektet janë në fushën e ndërtimit, rikonstruksionit dhe vënien në punë.

Në fushën e ndërtesave publike, projekte mbresëlënëse si Adora Business Center, (pjesa "Elektrike" e një ndërtese zyrash me parkim nëntokë, zona tregtare, një restorant dhe një dhomë per nënstacion transformatoresh), autostrada në aeroportin Graf Ignatievo, baza ushtarake Novo Selo, Sofia South Ring Mall dhe të tjerë.

 

 

Adresa: Bulgaria, Plovdiv 4000,  Rr. Komatevsko shose 92
Telefoni: +359 32 608 144
E-mail: engineering@eng.bg

 

 

 

Burimi i materialit fotografik: Engineering EAD, Filcab

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 24 march 2023Nishan Buzdigyan, menaxher i RAIS, u nderua me një pllakë nderi nga Unioni i Bamirësisë së Ushtrisë "Parecordzagan"

  RAIS është një kompani e specializuar në prodhimin e makinave, mjeteve dhe pajisjeve të CNC për sektorë të ndryshëm të industrisë. Udhëhequr nga Ing. Nishan Buzdigyan, kompania inxhinierike filloi operacionet e saj në Pazardzhik në 1994 tashmë të largët. Standardet thelbësore të përcaktuara për cilësi të lartë të përhershme, inovacion, krijimin e partneriteteve të qëndrueshme, kompetencat dhe profesionalizmin, të vendosura në RAIS një pararojë në sektorët e inxhinierisë mekanike të Ballkanit dhe Evropës. Parimet dhe traditat në ndërtimin e një ekipi koheziv janë bërë baza për përparimin dhe zhvillimin e kompanisë.

 • 29 march 2023Kompania Schneider Electric me një tjetër cmim prestigjioz për përpjekjet e saj drejt barazisë gjinore

  Përveç të qenit lider në transformimin dixhital të menaxhimit dhe automatizimit të energjisë, Schneider Electric është gjithashtu një nga kompanitë me përgjegjësi të fortë sociale jo vetëm në vendin tonë, por në mbarë botën. Së fundmi, për të gjashtin vit radhazi, kompanisë iu dha një cmim prestigjioz nga Indeksi i Barazisë Gjinore të Bloomberg (GEI). Më shumë rreth përpjekjeve të vazhdueshme të Schneider Electric për të promovuar barazinë gjinore dhe për të ndërtuar një mjedis pune gjithëpërfshirës dhe njerëzor, thanë specialistët nga Schneider Electric Bulgaria.

 • 22 march 2023Megger Bulgaria: Sfidat dhe zgjidhjet e Megger në testimin e mbrojtjes rele në sistemet e energjisë së rinovueshme

  Përhapja e shpejtë e burimeve të shpërndara të energjisë (DER), çmontimi gradual i termocentraleve të mëdhenj me lëndë djegëse të ngurtë dhe reduktimi i mëpasshëm i inercisë së sistemit, si dhe zhvillimi i rrjeteve inteligjente, krijojnë sfida të reja në zbatimin dhe testimin e sistemeve të mbrojtjes rele. “Dy nga çështjet kryesore në këtë drejtim janë ruajtja e një frekuence të qëndrueshme të rrjetit dhe sigurimin e mbrojtjes rentable te reles, me testimin e stafetëve dhe pajisjet e testimit jane ne nje lidhje te ngusht mes njëra tjetrës. Sistemi i provës SVERKER900 i Megger simulon një rampë të frekuencës së tensionit në formën e përshkruar nga IEC 60255-181:2019, "Kërkesat funksionale për mbrojtjen e frekuencës".

 • 21 march 2023FANUC Bulgaria: Prezantimi i qendrës më të mirë të përpunimit vertikal ROBODRILL që FANUC ka prodhuar ndonjëherë

  Çfarë është ROBODRILL? Kompanitë e përpunimit të metaleve që përdorin qendrat e përpunimit CNC në prodhimin e tyre janë të vetëdijshme për këto makineri të gjithanshme FANUC. Dhe tani kompania japoneze ka krijuar një gjeneratë të re qendrash ROBODRILL që garantojnë cilësi dhe saktësi të vazhdueshme me kosto të ulët pune. Me një kohë minimale të ndërrimit të veglave prej 0,7 s dhe një frëngji që mund të përballojë veglat deri në 4 kg, versionet e reja të avancuara janë ndër makineritë CNC më të shpejta dhe më të forta në treg. “Automatizimi i fabrikës është pjesë e ADN-së së FANUC.

 • 16 march 2023Schneider Electric Bulgaria thellon partneritetin e saj strategjik me universitetet teknike në vendin tonë

  Schneider Electric Bulgaria, pjesë e liderit global në transformimin dixhital, Schneider Electric, është një nga kompanitë në vendin tonë që nuk ndalet së krijuari produkte, zgjidhje sistemore dhe koncepte të plota teknologjike për modernizimin, qëndrueshmërinë dhe një të ardhme më të mirë. Prandaj, ekipi i kompanisë investon vazhdimisht në gjeneratën e ardhshme të specialistëve dhe inxhinierëve teknikë dhe e vendos edukimin si një nga angazhimet dhe vlerat kryesore të saj, duke punuar në mënyrë aktive për të ndërtuar një marrëdhënie sinergjike midis saj dhe industrisë. Domethënë, kjo sinergji garanton zbatimin e suksesshëm të specialistëve të rinj.

 • 07 march 2023Shërbimi KMT: SebaKMT njoftoi debutimin në treg të gjeneratës së re të regjistrimin e zhurmës dhe të frekuencës SmartEAR IoT për

  SebaKMT, pjesë e Grupit Megger, ka njoftuar debutimin në treg të një instrumenti të ri me një koncept tërësisht të ridizajnuar të regjistrimit të zhurmës dhe frekuencës. “SmartEAR IoT është një regjistrues zhurmash dhe frekuencash me një strehë të fortë dhe të qëndrueshme, e kombinuar me një bateri të fuqishme litium-jon që lejon funksionimin deri në 9 vjet. Instalimi kryhet lehtësisht, shpejt dhe me besueshmëri në disa hapa të automatizuar duke përdorur aplikacionin e zhvilluar posaçërisht SmartEAR-GO për smartphone”, njoftoi KMT Service - një kompani e dëshmuar dhe distributor zyrtar i SebaKMT. Njihuni me detajet.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 29 march 2023Rriten me 4.1% importet e makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të këmbimit në Shqipëri

  Importet e makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të këmbimit – një tregues i investimeve në ekonominë shqiptare – u rritën me 4.1% nga viti në vit në janar në një total prej 12.6 miliardë lekësh. Kështu mësoi BalkanEngineer.com nga BTA.bg. Në janar 2022, vlera e saj totale ishte 10.3 miliardë lekë. Importet e makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të këmbimit vlerësohen në rreth 187 miliardë lekë në të gjithë vitin 2022. Rritja e importit të makinerive, pajisjeve dhe pjesëve të këmbimit për industritë prodhuese lidhet me rritjen e aktivitetit në këta sektorë dhe me interesin në rritje të bizneseve për përdorimin e teknologjive moderne që përmirësojnë cilësinë e prodhimit.

 • 27 march 2023Një delegacion ndërkombëtar vizitoi ndërmarrjet FERO Invest në Maqedoninë

  Një delegacion prej 30 personash nga organizata dhe institucione në fushën e energjisë, efiçencës energjetike, tranzicionit të energjisë, energjisë së gjelbër dhe mbrojtjes së mjedisit nga Franca, Austria, Zvicra, Sllovenia, Rumania, Bullgaria, Ukraina dhe disa komuna lokale vizituan fabrikat dhe selinë e grupit FERO Invest, i cili është lider në tranzicionin energjetik në Maqedoninë e Veriut. Kështu mësoi BalkanEngineer.com nga Observer.mk. Të pranishmit u njohën me mjetet energjetike elektrike dhe hidrogjenike të prodhuara në BRAKO, ndërsa detaje rreth këtij produkti të teknologjisë së lartë dhe ekologjike i prezantoi drejtori operativ Angel Angyushev.

 • 24 march 2023Rrjeti rumun Delgaz do të investojë 2.2 miliardë euro në rrjetet e shpërndarjes

  Distributori rumun i energjisë elektrike dhe gazit natyror Delgaz Grid, anëtar i grupit gjerman E.ON, planifikon të investojë rreth 2.2 miliardë euro në rrjetet që menaxhon deri në vitin 2030. BalkanEngineer.com ka mësuar nga SeeNews.com. Në vitin 2023, buxheti i investimeve të kompanisë do të arrijë në 185 milionë euro, që është një rritje prej 36% gjatë vitit. Nga buxheti i planifikuar deri në fund të dekadës, kompania do të tërheqë 700 milionë euro nga fondet evropiane, ndërsa pjesa e mbetur prej 1.5 miliardë euro do të sigurohet nga burimet e veta.

 • 22 march 2023Kompania pan-evropiane VGP po ndërton një park të ri biznesi pranë Beogradit, Serbi

  Më 13 mars 2023, u mbajt një ceremoni themelimi për të shënuar fillimin e ndërtimit të VGP Park Beograd në Dobanovci, Serbi, mësoi BalkanEngineer.com nga Serbianmonitor.com. Parku i ri i biznesit do të mbulojë 1,140,000 m2 dhe do të ndërtohet pranë autostradave M-70 dhe M-75 dhe unazës së Beogradit, në afërsi të Aeroportit Ndërkombëtar Nikola Tesla dhe vetëm 15 km në perëndim të qendrës së qytetit.Përveç presidentit serb, i pranishëm ishte edhe drejtori ekzekutiv i VGP, Jan Van Geet. VGP është një kompani pan-evropiane që zotëron, menaxhon dhe zhvillon pasuri të paluajtshme në segmentin e logjistikës dhe prodhimit gjysmë-industrial. Kompania ofron shërbime për klientët që kërkojnë vendndodhje biznesi pranë qyteteve kryesore evropiane.

 • 20 march 2023Green for Growth ka miratuar një kredi prej 28 milionë eurosh për termocentralin diellor Blue 1

  Fondi Green for Growth (GGF) tha se ka akorduar një hua prej 28 milionë euro për ndërtimin dhe funksionimin e termocentralit diellor Blue 1 në Fier, në Shqipërinë Perëndimore. Shuma do të mbulojë 75% të kostos së objektit, i cili tashmë është në ndërtim e sipër, mësoi BalkanEngineer.com nga Balkangreenenergynews.com. Investimi privat është një moment historik i rëndësishëm në historinë e prodhimit të energjisë në qark, pasi është projekti më i madh diellor pa subvencionuar në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Kompania për qëllime speciale për njësinë diellore 50 MW në ndërtim u themelua nga Blessed Investment dhe Matrix Konstruksion.

 • 17 march 2023ATS Group ishte në mesin e ekspozuesve në IDEH 2023

  Dhe këtë vit, kompania nga Maqedonia e Veriut ATS Group prezantoi produktet e saj në IDEH 2023 në Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA), mësoi BalkanEngineer.com nga Denar.mk. IDEH është panairi më i madh i industrisë së mbrojtjes në Lindjen e Mesme, i cili funksionon për 30 vjet. Krahas prezantimit të produkteve dhe pajisjeve të saj në fushën e balistikës, në panairin e sivjetmë ATS Group prezantoi edhe fusha të tjera në të cilat operon dhe konkurron me prodhuesit kryesorë botërorë. Kompania shfaqi ekspertizën e fundit inxhinierike, makineritë dhe mjetet e prodhimit të municioneve, duke tërhequr vëmendjen e vizitorëve në panairin e njohur.

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 30 march 2023BESICO ka marrë një leje ndërtimi për një park të ri biznesi 30 km nga qendra e Beogradit, Serbi

  Investitori i ndërtimit BESICO, fokusi i të cilit janë pronat e paluajtshme industriale, ka njoftuar se ka marrë lejen e ndërtimit për një kantier të ri - BESICO Park në Beograd Veri, mëson BalkanEnginee.com nga Ekapija.com. Kompania është gati të nisë ndërtimin e sallës së parë me një sipërfaqe totale të dhënë me qira prej 17,585 m2. Projekti i sallës së logjistikës dhe prodhimit është i klasit "A" dhe sipërfaqja totale e sallës me qira do të jetë 46,077 m2. BESICO Park Belgrade North ndodhet vetëm 30 km nga qendra e Beogradit dhe 50 km nga qendra e Novi Sadit dhe ka akses të mirë në autostradën për në Greqi, Bullgari, Hungari - vetëm 1 km në të dy drejtimet.

 • 28 march 2023Kompania rumune Unilever do të investojë 20 milionë euro në një fabrikë të re në Ukrainë

  Kompania rumune Unilever ka njoftuar se do të investojë 20 milionë euro në një strukturë të re prodhimi për produkte të kujdesit personal në rajonin e Kievit, Ukrainë, për të mbështetur rritjen e biznesit të saj dhe për të demonstruar një angazhim afatgjatë ndaj vendit. Ndërtimi do të fillojë këtë vit, ndërsa fabrika pritet të hapet në vitin 2024, ka mësuar BalkanEngineer.com nga Romaniajournal.ro. Fabrika e re do të krijojë rreth 100 vende pune dhe do të prodhojë produkte të kujdesit personal, duke përfshirë shampo dhe xhel dushi për marka të tilla si Dove, Axe, TRESemmé dhe Clear. Qendra do të furnizojë kryesisht tregun vendas ukrainas, por ka potencial të ardhshëm eksporti në tregjet evropiane.

 • 23 march 2023Është planifikuar ndërtimi i një parku fotovoltaik lundrues pranë Montana, Bullgari

  Parku i parë diellor lundrues në Bullgari mund të funksionojë deri në 4 vjet. Ai do të vendoset në territorin e rezervoarit i ujit te pijshem Ogosta. Fillimisht, ky termocentral ishte planifikuar të kishte një kapacitet prej rreth 1 GW, por në fund, kapaciteti do të jetë nga 500 deri në 800 MW, mësoi BalkanEngineer.com nga Money.bg. Madhësia e investimit varet nga madhësia e parkut diellor, ku 1 MWh kapacitet të instaluar do të kushtojë rreth 1 milion euro. Për qëllimet e projektit, ata do të mund të shfrytëzojnë rreth 850 ha të sipërfaqes së rezervoarit i ujit te pijshem të Ogostas, që është gjithsej 2000 ha.

 • 21 march 2023Kompania e Maqedonisë së Veriut Vitaminka Sh.a. ka arritur rezultate pozitive financiare

  Kompania e prodhimeve ushqimore të Maqedonisë së Veriut, Vitaminka Sh.a., ka realizuar fitim neto prej 29,478 mijë denarë për periudhën janar - dhjetor 2022, mësoi BalkanEngineer.com nga Denar.mk. Në vitin 2022, nuk janë regjistruar ndryshime në politikat kontabël, vlerësimet kontabël dhe metodat për vlerësimin e pozicioneve në pasqyrat financiare të Vitaminka. Të hyrat totale për njësi të realizuara për vitin 2022 arrijnë në 3.899.389 mijë denarë dhe shënojnë rritje prej 27% krahasuar me ato të realizuara në vitin 2021. Në strukturën e të ardhurave totale, pjesen më të madhe, 98%, e zënë të ardhurat nga shitja e produkteve dhe shërbimeve nga aktiviteti kryesor, të cilat krahasuar me ato të marra në vitin 2021 për periudhën raportuese, shënuan një rritje prej 26%.

 • 16 march 2023Të ardhurat e kompanisë rumune ROCA Industry u rritën me 24% nga viti në vit në 2022

  ROCA Industry, kompania e parë mbajtëse rumune e kompanive të materialeve të ndërtimit e nisur nga ROCA Investments, raportoi se të ardhurat e saj të kombinuara u rritën me 24% nga viti në vit në 388 milionë lei (pothuajse 80 milionë euro) në nivel grupi në vitin 2022. sipas raportit vjetor paraprak për vitin 2022. Këtë e mësoi BalkanEngineer.com nga Romania-insider.com. Qendrueshme në kontekstin atipik të tregut të shënuar nga një rritje në kostot e lëndëve të para gjatë vitit, kompanitë e portofolit të ROCA Industry patën aftësinë të përfshinin pjesën më të madhe të kostove në koston e produkteve të shitura, kështu që marzhi EBITDA arriti në 11% në 2022.

 • 14 march 2023Glavbolgarstroy hapi një fabrikë për konstruksionet e betonit në Pazarxhik, Bullgari

  Glavbolgarstroy Prifab, pjesë e struktures së Glavbolgarstroy, ka hapur zyrtarisht fabriken për konstruksionet e betonit dhe çelikut të paranderur afer qytetit Pazarxhik, mësoi Money.Engineer.com nga BalkanEngineer.com. Investimi është mbi 10 milionë leva dhe vendet e reja të punës janë rreth 63, njoftoi kompania. Glavbolgarstroy mori lejen e ndërtimit në gusht 2022 dhe 6 muaj më vonë, tashmë ka përfunduar puna për ndërtimin e uzinës, e cila ka pajisje moderne dhe linja teknologjike.

Shiko gjithcka »