Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

IMI Бугарска: Настојимо бити лојални послодавац и стварати повољно радно окружење за младе

06 december 2019

In Bulgarian

 

Водећи произвођач на пољу електронике Intergrated Micro-Electronics DOO (IMI) Bulgaria не престаје да провоцира младе људе новим и новим могућностима за професионалну реализацију у компанији. Наш тим се састао са представницима компаније, како би сазнали која су слободна радна места и стажирање и које су нове иницијативе у компанији. "Непрестано покушавамо да интегришемо разне иновације, као што су визија и присуство на друштвеним мрежама, како би били младима доступни", рекао је IMI Бугарска за BalkanEngineer.com.

 

 

„Тражимо колеге из различитих области, попут Квалитет и Пројекати. Због природе посла компаније, тренутно слободна радна места углавном су намењена инжењерима за производњу,“ објаснили су представници компаније IMI Бугарска. Такође су испричали о програмима стажирања који се одржавају у летњим месецима. "Желели бисмо да се хвалимо са све три наше колеге који су, након завршетка приправничког стажа ове године, одлучили да остану са нама", саопштили су из продуцентске компаније.

 

 

На питање од чега организација привлачи младе инжењерске таленте, IMI Бугарска је нагласила да компанија тежи да буде одан послодавац.

 

Да би био конкурентна компанија међу осталим организацијама у индустрији, тим IMI Бугарске посвећује пажњу истраживању потреба и захтева младих послодаваца. „Наше запажање је да, поред износа накнаде и додатних давања, захтеви младих укључују флексибилно радно време и могућност рада од куће. У вези с тим, на пример, већ ћемо омогућити запосленима у инжењерским и административним јединицама компаније да одаберу када ће почети свој радни дан, поштујући наравно, услов у трајању од 8 сати, закључили су из компаније IMI Бугарска.

 

 

За своје производне капацитете у Бугарској, компанија тражи да запосли:

 

Стручњака за метрологију.

 

Адреса: 2140 Ботевград, Индустријска област "Микроелектроника"

Телефон: 00 359 723/68 423

E-mail: careers_bg@global-imi.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/343218/

 

Развијени тим

Адреса: град Софија, ул. Делијска Воденица, бл. 330, пословна зграда, спрат 5

 

Више информација о Intergrated Micro-Electronics DOO Bulgaria слободним радним местима компаније, као и детаљима о њеним технолошким могућностима и будућим плановима развоја, можете наћи ОВДЕ.

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

 

Извор фото материјала: Инженер.bg

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 january 2021Т и Д Инжењеринг са бројним успешно реализованим пројектима за изградњу SCADA система

  Т и Д Инжењеринг нуди широк спектар услуга у области енергетике, електротехнике, аутоматизације и електронике. Једно од главних подручја у којем послује је дизајн, имплементација и одржавање аутоматизованих SCADA система. „SCADA је архитектура контролног система која укључује рачунаре, комуникационе мреже података и графички кориснички интерфејс за управљање и оперативне процесе и пројекте“, коментарисали су за портал BalkanEngineer.com из компаније Т и Д Инжењеринг.

 • 04 january 2021Телетек Електроникс системи за дојаву пожара обезбеђују противпожарну сигурност у погону Луфтханза Техник Софија

  „Модерни погон компаније Луфтханза Техник Софија налази се на аеродрому у Софији и истовремено може да сервисира до 8 ускотрупних летелица за ремонт и одржавање, као и 1 летелицу у прамчаном положају за рад на системима у кабини“, објашњено је за портал BalaknEngineer.com из Телетек Електроникс. Велики изазов за компанију су врло високи плафони у хангарима, који досежу места до 30 м. То захтева изградњу система цевовода, за чију уградњу је потребна специјализована опрема и искусно особље.

 • 22 december 2020IMI Бугарска је поново лидер међу произвођачима иновација. Компанија је освојила награду True Leaders

  „Следеће године, IMI Бугарска је међу компанијама проглашеним„ правим лидером “током овогодишњих додела награда True Leaders, које је ICAP Bulgaria осми пут уручила у децембру“, изјавили су за портал BalkanEngineer.com из тима водећег произвођача аутомобилске електронике у Бугарској. Од 2018. године IMI Бугарска послује ван земље преко свог одељења IMI Србија са седиштем у Нишу. Погон је први у региону који производи електронске компоненте за аутомобилску индустрију и индустријске примене.

 • 17 december 2020TESY Modeco Cloud - паметни бојлер који ваше навике учи брже од вашег партнера

  Паметан је, модеран, модеран и научи ваше навике за мање од недељу дана. Не, не говоримо о човеку из снова, већ о необичном бојлеру, који се одликује изузетном енергетском ефикасношћу и паметним карактеристикама. „Електрични бојлери Modeco Cloud омогућавају контролу над Интернетом било где у свету путем мобилне апликације тесиЦлоуд, доступне и бесплатне за све кориснике Андроида и iOS-а“, изјавио је доказани бугарски произвођач Теси за портал BalkanEngineer.com.

 • 07 december 2020B2N: 3D штампање и Ultimaker мењају правила игре у прехрамбеној индустрији

  Због динамике потражње и понашања потрошача, произвођачи хране и пића морају бити флексибилни и прилагодљиви како би успели у конкуренцији. Данас ћемо вас, уз помоћ основане бугарске компаније B2N, упознати са једним од лидера на тржишту који користи Ultimaker технологију за смањење трошкова. Gerhard Schubert штампа прилагођене алате за своје машине за паковање хране, које испоручује неким од највећих имена у прехрамбеној индустрији.

 • 25 november 2020Бржа реакција у случају пожара са Оbserver-ом - решењем за контролу ватродојавних система Телетек Електроникс

  Да ли тражите сигурност и поузданост у управљању алармним и противпожарним системом различитих пословних, индустријских, комерцијалних и стамбених локација? Верујте у доказано високо ефикасно и исплативо решење Оbserver за интегрисано управљање и локално надгледање система за дојаву пожара Телетек Електроникс. Оbserver је дизајниран за локално надгледање адресабилних система за дојаву пожара Телетек Електроникс - Iris, Iris Pro и Simpo, укључујући алармне системе - Eclipse и Bravo.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 january 2021Dundee Precious Metals са рекордом у добијању злата 2020. године

  Канадска рударска компанија Dundee Precious Metals регистровала је рекордну производњу злата 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economic.bg Према прелиминарним производним резултатима, укупна производња злата рудника компаније у Бугарској - „Челопеч“ и „Ада Тепе“, опала је за око 30% у односу на 2019. годину. У последња три месеца 2020. године, рударство у оба рудника пратило је унапред задате циљеве, чак и прешавши очекивања раније у години. Тако Dundee Precious Metals завршава 2020. годину у Бугарској подударањем или премашивањем производних циљева за сваку операцију у којој се производња одвија.

 • 13 january 2021Oradea Tech Hub са програмом за подршку румунским стартаповима

  Крајем 2020. године румунски технолошки старт-ап центар OradeaTechHub покренуо је свој програм за убрзавање Make IT у Орадеи, сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајтаRomania-Insider.com. Годишњи буџет програма обезбеђује канцеларија градоначелника града Орадее у Румунији. Средства износе 300.000 евра, од чега ће 80% бити финансирано за пројекте са потенцијалом за раст. Пилот иницијатива у програму технолошког центра је почетни инкубатор Bright Labs, рекао је извршни директоркомпаније Oradea Tech Hub Дејвид Ахим за портал Ziarul Financiar.

 • 11 january 2021ИКТ ће бити једна од 3 најјаче индустрије у Бугарској 2021. године

  Индустрија информационо-комуникационе технологије (ИКТ) највероватније ће бити међу три од 18 најјачих у Бугарској 2021. године и према многим кључним показатељима постати најважнија за економију, приходе буџета и животе људи, сазнаје портал BalkanEngineer.com из анализе бугарског тржишта и агенције за пословно истраживање CBN Pannoff, Stoycheff & Co. CBN додаје да ће 2020. године сектор софтверске индустрије забележити највећи апсолутни раст прихода од свих 82 у Бугарској. Сваке године на бугарском тржишту региструје се продаја преко 1,5 милиона дигиталних уређаја.

 • 07 january 2021Објављени су највећи српски извозници за јануар-новембар 2020

  Најављени су највећи извозници у Србији за период јануар-новембар 2020. године, , сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице eKapija.com. Највећи извозник је челичана HBIS у граду Смедереву, која је пријавила извоз од 395,3 милиона евра, а следи произвођач гума Tigar Tyres Пирот са 332,2 милиона евра. Компанија ZijinBor, који је 2019. заузео десето место, ове године је заузела треће место са резултатом од 330,6 милиона евра. Према српском Министарству финансија, Fiat Kragujevac (FCA Србија) извезао је од јануара до новембра 295,6 милиона евра, док је гасна компанија NIS извезла производа и сировина у вредности од 254,4 милиона евра.

 • 05 january 2021Расте потражња за електричним и хибридним аутомобилима у Бугарској

  Потражња за електричним и хибридним аутомобилима у Бугарској порасла је 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com од PR агенције New Media Team. Према подацима бугарске саобраћајне полиције, од децембра 2020. године у земљи је регистровано 1.876 електричних и око 10.000 хибридних возила. У последње три године изграђено је скоро 200 пунионица широм земље. Ово је реализовано у циљу повећања продаје, као и повећања стопе раста и потражње за електричним возилима у наредним годинама. Међутим, у првих девет месеци 2020. регистрације нових аутомобила у Европи пале су за 29%.

 • 31 december 2020У Србији је одржана конференција о дигиталној пословној револуцији

  Интернет конференција посвећена дигиталној револуцији у пословању одржана је у Србији 18. децембра 2020. године, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта eKapija.com. Догађај је организовало Удружење италијанских индустријалаца – Конфиндустрија Србија, уз подршку компаније VipMobile, Министарства трговине, туризма и телекомуникација Србије и италијанске амбасаде у Београду. Настављајући претходну иницијативу - DIGITAL, коју је у последњих пет година промовисала Конфиндустрија Србија, овогодишња конференција фокусира се на два аспекта дигиталне економије - изградњу широкопојасне мреже и е-трговину.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 19 january 2021Северна Македонија најављује пројекте у ОИЕ за 2021. годину

  Влада Северне Македоније објавила је циљеве и пројекте у области обновљивих извора енергије (ОИЕ) у земљи, сазнаје портал BalkanEngineer.com од новинске агенције Meta.mk. Из нових инвестиција у ОИЕ може се очекивати изградња две фотонапонске електране на месту старог рудника у ТЕ Осломеј што је пре могуће. Они ће имати инсталирани капацитет од 80 до 100 MW, а очекиване инвестиције износе око 60 милиона евра. 2021. године биће решен статус ТЕ Неготино. Најављена је студија изводљивости која ће показати да ли ће постројење бити обновљено и реконструисано како би радило на гас или ће се продати приватном инвеститору.

 • 14 january 2021Гради се аутопут Градско-Прилеп у Северној Македонији

  Проблеми са компанијама које граде нови аутопут Градско-Прилеп у Северној Македонији су превазиђени и с почетком предстојеће грађевинске сезоне његова изградња започиње убрзаним темпом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта новинске агенције Meta.mk, позивајући се на министра саобраћаја и веза. земља Благоја Бочварског. Брза магистрала између Градског и Прилепа налази се на краку D Паневропског транспортног коридора 10.

 • 12 january 2021Потписује се споразум о изградњи метроа у Београду

  Заједнички уговор о изградњи метроа у српској престоници Београду биће потписан 22. јануара између владе Србије, кинеске компаније PowerChina и француског Alstom-а, сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице eKapija.com, позивајући се на изјаву српског министра финансија Синише Малог новинској агенцији Тањуг. Према Момировићу, PowerChina ће преузети грађевинске активности, а Alstom ће пружити „мозак система“. Министар финансија Србије истиче да француска компанија већ ради на моделима и спецификацијама везаним за систем метроа, преноси eKapija.com.

 • 08 january 2021Румунска компанија TeraPlast купила је 70% компаније Somplast

  Румунска компанија за PVC цеви и фитинге TeraPlast стекла је 70% удела у локалном произвођачу флексибилне амбалаже Somplast. Припајање је део развојне стратегије компаније TeraPlastGroup и одвија се заједно са планираним инвестицијама вредним више од 32 милиона евра, које компанија тренутно спроводи, изјавили су из компаније TeraPlast у изјави Букурештанској берзи. Somplast поседује 20.000 m2 хала у граду Насауд, округ Бистрица-Насауд, од којих је 25% тренутно у употреби. Поред својих производних активности, Сомпласт је и овлашћена компанија за рециклажу полиетиленских производа.

 • 06 january 2021Одлучује се о будућности ТЕ Неготино у Северној Македонији

  Одлука о будућем статусу ТЕ Неготино у Северној Македонији можда ће ускоро бити донета, сазнаје портал BalkanEngineer.comса сајтаMeta.mk. У електронском систему јавних набавки расписан је тендер са позивом за израду студије изводљивости, успостављање јавно-приватног партнерства или потенцијалну продају постројења. Рок за јавну тендер је 22. јануар 2021. године, а главни циљ владе Северне Македоније је да електрана убудуће ради на гас. У последњих 10 година, у којима ТЕ није радила, годишње трошкове од 3 милиона евра за периодичне интервенције обезбедила је Регулаторна комисија за енергију, изјавила је влада за сајт Meta.mk.

 • 30 december 2020Tesla ће вероватно отворити центар у Румунији

  Произвођач електричних аутомобила Tesla вероватно ће отворити центар у главном граду Румуније, Букурешту, сазнаје портал BalkanEngineer.com са веб странице RomaniaInsider.com, позивајући се на интернет публикацију ZiarulFinanciar. У свом чланку ZiarulFinanciar наводи пет послова објављених на Теслиној службеној веб страници. Компанија планира да запосли менаџера продавнице, два сервисера, менаџера услуга и продајног саветника. Гласине о отварању званичне Теслине продавнице у Румунији круже више од годину дана. Компанија разматра неколико локација да отвори свој центар, највероватније у северном делу престонице.

Види све »