Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

Унисист Инжењеринг : Наш тим стручњака уједињен је заједничким циљевима да успоставимо квалитетан бренд широм света

12 may 2024

In Bulgarian  In Romanian  In Macedonian  In Albanian

 

Унисист Инжењеринг је водећа производна, инжењерска и трговачка компанија чија је историја започела крајем прошлог века. Компанија је специјализована за развој производа и система за аутоматизацију заснованих на савременој елементарној бази и најсавременијим технологијама. Са својим скоро 30 година стручног искуства, водећим знањем и тежњом ка највишем квалитету, компанија се етаблирала као један од водећих стручњака у својој области не само на домаћем већ и на међународном тржишту.

 

 

Производни програм компаније обухвата широк спектар производа и решења у области дистрибуције гаса, опреме за контролу и мерење и нестандардне опреме. Међу њима су: различити модели секундарних претварача за потрошњу течности и гаса, калибратори, уређаји за континуирано управљање станицама катодне заштите, оператерске станице за регистрацију и контролу процеса; једноканални и вишеканални процесни монитори и индикатори, индустријски регулатори, рекордери, индикатори и регулатори температуре, укљ. мултиплексори, нормализујући претварачи итд.

„Високи квалитет производње, одрживе политике и тежња за растом и развојем су међу основним принципима у делатности Унисист инжењеринга. Осигурање квалитета постижемо кроз континуирану обуку особља, привлачење младих стручњака, одржавање стабилних професионалних односа са водећим домаћим организацијама за контролу квалитета итд., коментаришу из ове компаније за портал  BalkanEngineer.com.

 

Узимајући у обзир озбиљне економске изазове, енергетску транзицију и технолошки напредак, компанија све више напора усмерава на постизање одрживе производње уз бригу о животној средини и безбедности људи. Осим тога, свакодневно променљиви индустријски пејзаж захтева промену потребних квалитета и вештина запослених, јер они нису само „мотор” успеха било које пословне организације, већ и водећа снага на путу њеног прилагођавања климатским условима. промена и декарбонизација. Из тог разлога, компаније треба да покажу флексибилност и предвиђање у предвиђању ових промена како би могле да припреме своју радну снагу за будућност.

 

 

Тим стручњака компаније Унисист Инжењеринг а чине проверени професионалци у области аутоматизације, уједињени заједничким циљевима и тежњама за развој и успостављање квалитетног бренда широм света. „Да бисмо побољшали задовољство послом и мотивисаност наших запослених, не престајемо да улажемо у њихов професионални развој кроз разне обуке, могућности за унапређење њихових квалификација и разне иницијативе за унапређење њихових вештина и квалитета“, објашњавају из компаније.

 

Унисист Инжењеринг ДОО

Адреса: Софија, Бугарска, поштански број 1582, кварт Дружба, Булевар Цветан Лазаров 144

Телефон: +359 2 886 0562, +359 2 975 1236

E-mail: office@unisyst.bg

 

Сазнајте више о производима и услугама које компанија нуди у Србији ОВДЕ!

 

 

Извор фото-материјала: Унисист Инжењеринг, canva.com

Чланци

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024ЛогиСофт након Балканског самита о електронској трговини - Balkan E-Commerce Summit 2024: Балкански регион има огроман потенција

  Ове године, ЛогиСофт, етаблирана инжењерска компанија у индустријској и интралогистичкој аутоматизацији, учествовала је по први пут на Балканском самиту о електронској трговини у Софији, Бугарска. Изложба је поново окупила преко 1400 посетилаца са више од 150 излагача из области е-трговине на Балкану. „Први пут се овакав форум организује у оваквом обиму и више смо него срећни што смо му присуствовали са својим штандом. Под мотом „#connectingbalkans“, сви учесници, укључујући и нас, могли су да се увере у огроман потенцијал који регион Балкана нуди у погледу пословања у области е-трговине“, рекли су из компаније ЛогиСофта за портал BalkanEngineer.com.

 • 09 june 2024Вебер Етикетен: Индустријско означавање је „кључ“ за повећање безбедности и следљивости производње

  Добро је познато да је етикетирање процес постављања етикете на производ у сврху идентификације у комерцијалне или маркетиншке сврхе, као и да се повећа свест потрошача. Сигурност и сигурност технологије гарантују захтевни критеријуми обележавања и идентификације дефинисани релевантним важећим прописима. Означавање обезбеђује следљивост и интегритет производа у целом ланцу снабдевања. Индустријско обележавање је процес постављања етикете на производ који се налази у производним или паковним линијама предузећа.

 • 09 june 2024Које су методе лидерства у знаку женске енергије у производној компанији Теси

  Без обзира на расу, васпитање и културно порекло, полови стално оспоравају своје вођство. Међутим, разумевање образаца понашања у пословном окружењу кључно је за изградњу ефикасних и хармоничних радних односа. У динамици данашњег пословног света, лидери су пред изазовом да интегришу различите приступе и стилове управљања. У данашњем материјалу осврћемо се на методе руковођења и на начин на који жене раде у провереној продукцијској кући Теси, да бисмо сазнали зашто су оне заиста „Тајфуни нежних имена”. „Жене често показују трансформациони стил руковођења који је оријентисан на мотивисање и подршку особља. Препознати су по својим јаким међуљудским вештинама и развоју јаке корпоративне културе“.

 • 09 june 2024Фирма Телетек Електроникс је на пословном форуму „Електроиндустрија 2024“ освојила награду „Компанија године 2023“

  За више од три деценије, компанија Телетек Електроникс је несумњиво успоставила, развила и проширила своје лидерске позиције у производњи противпожарне и сигнално-сигурносне опреме како на бугарском тако и на међународном тржишту. Доказани професионализам, иновативност, пионирски дух, достигнућа и успеси у протеклој години заслужено су донели компанији награду „Компанија године 2023“ на овогодишњем пословном форуму „Електроиндустрија 2024“ у априлу ове године. Електроиндустрија 2024“ је један од највећих догађаја у области електротехничке и електронске индустрије у нашој земљи.

 • 08 june 2024РС Електро: Трансформатор сагоревања ATG 2 компаније Baur је поуздано решење за лоцирање кварова на кабловима

  Трансформатор сагоревања ATG 2 провереног произвођача опреме за лоцирање кабловских кварова - компаније Baur, користи се за смањење импедансе на месту квара кабла у мрежама ниског и средњег напона. „Уређај омогућава претварање кварова високог отпора које је тешко локализовати, као и повремених кварова, у оне ниског отпора који се накнадно могу лако лоцирати помоћу пулсне рефлектометрије“, саопштено је за портал BalkanEngineer.com из доказане компаније РС Електро, партнера компаније Baur. Трансформатор од 2,2 kVA има заштиту од кратког споја и обезбеђује излазни напон од 10 kV. Смештен је у потпуно инкапсулирано кућиште од 19 инча.

 • 06 june 2024Кимекс: Заварите и очистите заваре лако и брзо уз помоћ Minarc T 223 ACDC GM компаније Kemppi

  Добро афирмисани фински произвођач висококвалитетне опреме за заваривање недавно је представио најновији додатак свом портфолију – апарат за заваривање Minarc T 223 ACDC GM. „Ово је преносива вишенапонска јединица за заваривање која нуди висококвалитетно AC/DC TIG заваривање и професионално електролитичко чишћење заварених шавова. Са новим 220 А једнофазним AC/DC TIG апаратом за заваривање компаније Kemppi, корисници могу брзо да пређу са TIG режима заваривања на режим чишћења. У њему, нови процес MAX WeldClean користи ефикасну комбинацију електричне струје и фосфорне киселине за брзо уклањање оксидације и промене боје, обезбеђујући веома чисте, висококвалитетне заварене шавове“.

Види све »

Новости

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 12 june 2024Произвођач система за складиштење енергије IPS инвестира у нову производну базу у близини Пловдива у Бугарској

  IPS, бугарски произвођач комплетних система за складиштење енергије (BESS), најавио је значајну нову инвестицију у близини Пловдива, у јужној Бугарској, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Capital.bg. Компанија планира да отвори нови роботски производни погон који ће почети са радом 2025. године и имаће годишњи капацитет од 1,5 GWh. Са више од 35 година искуства у развоју и производњи енергетских технологија и система за складиштење енергије, IPS је етаблиран партнер за купце у 59 земаља.

 • 07 june 2024Бугарска компанија Eldrive почиње изградњу великих пуњача за електричне аутомобиле у Бугарској, Румунији и Литванији

  Бугарски оператер јавне инфраструктуре за пуњење Eldrive најавио је почетак изградње неколико великих паркова за пуњење електричних возила на сопственим локацијама са богатим екосистемом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Economy.bg. Први такав објекат је већ у изградњи у Литванији, у близини града Паневежиса на аутопуту “Виа Балтика”. У почетку ће парк у Литванији имати 20 пуњача, а у другој фази ће бити повећано на 40. Пројекат обухвата инфраструктуру за пуњење електричних аутобуса и камиона, капацитета између 200 и 400 kW DC - једносмерне струје. Пуштање у рад планирано је за крај ове године.

 • 05 june 2024Студентице технике из Северне Македоније учествовале су на првом глобалном састанку Global Engineer Girls

  Скоро 250 студентица машинства, укључујући 14 из Северне Македоније, окупило се у Истанбулу на првом заједничком састанку иницијативе Global Engineer Girls (GEG), у организацији грађевинског конгломерата Limak Group, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Denar.mk. Догађају су присуствовале и студенткиње из Турске, Косова и Саудијске Арабије. Сврха састанка је била умрежавање, дељење искуства и инспирације успешних професионалаца и инжењера. Догађај Global Engineer Girls, којим је председавала Ебру Оздемир, председница Управног одбора компаније Limak Group, имао је за циљ да унапреди образовање и запошљавање жена у области STEM.

 • 04 june 2024Улагања кинеске компаније Zijin Mining Group у Србију достигла су 2,3 милијарде евра

  Кинеска компанија Zijin Mining Group уложила је 2,5 милијарди долара (2,3 милијарде евра) у своја постројења за ископавање бакра у Србији у последњих пет година, што је скоро удвостручило почетних 1,26 милијарди долара обећаних у 2018. години, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Износ такође укључује 300 милиона долара уложених у побољшање животне средине смањењем емисије сумпор-диоксида и пречишћавањем индустријских отпадних вода. Пословање компаније Zijin у Србији запошљавају око 7.500 људи, а планирано је још проширење тима у блиској будућности. Компанија има за циљ да удвостручи годишњу производњу бакра и злата у Србији у наредних пет година, са циљем да достигне 450.000 тона бакра и 10 тона злата.

 • 30 may 2024Бугарски произвођач биоразградивог филма LAM'ON почео је да продаје своје производе

  После шест година интензивног развоја, бугарски стартап LAM'ON, чији су аутори Ангела Иванова, Гергана Станчева и доц. др Филип Ублеков, сада нуди своје производе на тржишту, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Capital.bg. Компанија има за циљ да замени амбалажу која се тешко рециклира биолошки разградивим алтернативама направљеним од полимлечне киселине добијене од кукуруза. LAM’ON је лансиран са четири производа: LAM'ON Soft Gloss, PACK'ON Classic, PACK'ON Oxygen и PACK'ON Shrink. LAM'ON Soft Gloss је топли ламинат за папир и картон. PACK'ON Classic је погодан за паковање разних производа – од салвета и воћа до одеће и текстила.

 • 28 may 2024Србија и China Energy International потписале су уговор о изградњи нове рафинерије нафте у Смедереву

  Влада Србије потписала је оквирни споразум са компанијом China Energy International Group за изградњу модерне рафинерије нафте у Смедереву, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Telegraf.rs. Уговором, који је на снази две године, предвиђен је рок изградње и пуштања у рад објекта за приближно четири године након добијања потребних грађевинских дозвола. Пројекат представља инвестицију од скоро 2,4 милијарде евра и очекује се да ће отворити 700 сталних радних места и индиректно подржати додатних 2.400 радних места.

Види све »

Догађаји

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 june 2024Инвестиција од 300 милиона евра компаније UMB Group оживљава челичану Otelu Rosu у Румунији

  Румунија намерава да поново покрене рад челичане Otelu Rosu, која се налази у западном округу Караш Северин, која не ради од 2013. године, захваљујући значајној инвестицији компаније UMB Group. Ово сазнаје портал BalkanEnigneer.com са сајта gmk.center.com. Пуштањем у рад фабрике биће отворено више од 600 радних места. Железара Otelu Rosu, опремљена електричном лучном пећи од 100 тона, која је последњи пут надограђена 2011. године, неколико пута је мењала власништво.

 • 11 june 2024Албанија расписала тендер за изградњу осам нових станица на прузи Тирана - Драч

  Албански државни железнички оператер расписао је тендер за изградњу осам нових станица дуж железничке пруге од 34 километра која повезује главни град Тирану са лучким градом Драчом, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Gmk.center.en. Инвестиција је део већег пројекта обнављања тренутно неактивне железничке пруге дуж постојеће трасе са буџетом од 92,1 милион евра. Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) саопштила је да се понуде могу доставити преко њеног портала набавки до 9. јула.

 • 10 june 2024Немачка компанија PWO Group започела је изградњу нове фабрике металних компоненти у Чачку, Србија

  Немачки произвођач металних компоненти PWO Group званично је започео изградњу новог инжењерског и производног погона у граду Чачку, централна Србија, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Објекат ће формирати технолошки кластер са компанијом за алате коју је купила компанија PWO Group током 2023. године. Фабрика у Чачку, која ће се налазити на парцели од 100.000 m², биће десета локација компаније PWO Group у свету. Планирано да почне производња до краја 2025. године, нова фабрика има за циљ производњу и испоруку напредних компоненти и система купцима.

 • 06 june 2024У Албанији приватне и концесионе електране повећале производњу за 7,8 одсто

  Према извештају Националног статистичког института Албаније (INSTAT), приватне електране и електране које раде под концесијом у Албанији повећале су своју производњу у првом кварталу 2024. за 7,8%, достигавши 1.246 GWh у поређењу са 1.156 GWh у претходној години. Ову информацију БалканЕнгинеер.цом сазнаје од БТА. У истом периоду, албанске државне хидроелектране произвеле су 1.162 GWh електричне енергије, што је пад од 28,1% у поређењу са 1.614 GWh у прва три месеца претходне године.

 • 04 june 2024Произвођач текстилних машина Karl Mayer уложиће 500 милиона евра у нове погоне у Румунији

  Немачки произвођач текстилних машина Karl Mayer спреман је да уложи 500 милиона евра у изградњу две фабрике и центра за техничку подршку у северозападном румунском округу Марамуреш, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта SeeNews.com. Стратешки потез има за циљ проширење глобалног пословања компаније и побољшање њених производних могућности. Прва фаза пројекта укључује премештање производне јединице Karl Mayer за игле за шивење из Азије у град Баја Маре у Румунији. Објекат ће се налазити на некадашњој индустријској локацији IMMUM. Компанја је већ обезбедило производну халу и ускоро планира да почне са изградњом.

 • 31 may 2024Amazon Games отвара нови студио за развој игара у Букурешту, Румунија

  Компанија Amazon Games је званично отворила нови студио за развој игара у Букурешту, означавајући значајно проширење глобалног отиска компаније, сазнаје портал BalkanEngineer.com са сајта Romania-insider.com. Нови студио ће водити Кристијан Пана, бивши генерални директор компаније Ubisoft Букурешт. Нови студио у Букурешту придружиће се постојећим развојним тимовима компаније Amazon Games који се налазе у округу Оринџ, Монтреалу, Сан Дијегу и Сијетлу. Стратешки прелазак у Европу је у складу са амбициозним плановима компаније да прошири свој портфељ и искористи све већи таленат за развој игара у региону.

Види све »