Бесплатна претплата

Претплатите се на наш билтен и увек будите у току!

Чланци

САТ: Производимо, испоручујемо и примењујемо електронске ваге за аутомобиле и вагоне

18 june 2018

In Bulgarian

 

Са својим дугогодишњим искуством у пружању решења у области индустријске аутоматизације са бројним завршеним пројектима, компанија Системи Аутоматизација Технологија – САТ ДОО се позиционирала као једно од водећих имена у области. Компанија извршава пројекте "кључ у руке" у областима "Електро" и "Аутоматизација" и до сада има преко 200 завршених пројеката. Поред свог инжењерског рада, САТ такође развија сопствене производе. Међу њима су електричне ваге са једном и двема платформама за аутомобиле и вагоне, сазнаје портал BalkanEngineer.com од стране компаније.

 

 

САТ ваге карактеришу се високом отпорношћу на вибрације у процесу вагања. Доступне су са потпуно компјутеризованим системом за мерење, архивирање и извештавање.

 

Њихове главне техничке карактеристике су:

 - Тачност мерења: (OIML-R76), класа III

 - Максимална тежина возила: 60 ​​000 kg, за вагоне: 120 000 kg;

 - Минимална тежина: 400 kg;

 - Подељена верификација: е = 20 kg;

 - Број подељених верификација: n = 6 000;

 - Радна температура платформе за мерење (OIML): -10 до +40 °С

 

 

Њихова техничка спецификација такође укључује:

 - Распон радне температуре: -30 до +70 °C;

 - Компензирани температурни опсег: -10 до +40 °C;

 - Сигурно преоптерећење: 150% номиналног оптерећења;

 - Максимално дозвољено преоптерећење: 300% номиналног оптерећења;

 - Тежина: 3.25 kg;

 - Степен заштите: IP68;

 - Материјал: нерђајући челик.

 

"Ваге могу бити са челиком или бетоном. Ми пружамо нашим клијентима комплетну услугу, која укључује ваге и спровођење неопходних грађевинских радова, инсталацију платформи оптерећење, индикатор, руковаоца и штампача. Такође пружамо повезивање, калибрацију и легализацију, обуку и тренинг запослених", закључили су из САТ.

 

 

Адреса: кварт Горња Бања, ул "Христо Стефчов" №1, 1614 Софија, Бугарска

Tелефон: 003592957 69 29, 003592/957 70 19

E-mail: office@satbg.com

Websitehttp://www.satbg.com/

 

 

Извор фото материјала:  САТ ДОО

Новости

 • 16 july 2018Изградња постројења за рециклажу гума у Македонији

  Македонска компанија RWM (Rubber Waste Management)) ће уложити 8,5 милиона евра у фабрику за рециклажу гума. Нова фабрика ће бити изграђена на површини од 4 500 м2, у селу Желино, у истоименој општини на северозападу Македоније. Реализација инвестиције ствара скоро 600 радних места. У фабрици за рециклажу гума биће прерађиване у гумени материјал који се може користити за изградњу аутопутева и спортских објеката. Управа RWM-а каже да у будућности планирају изградити још два погона у селу Желино.

 • 11 july 2018ZF Group са намером да инвестира у РД центру у Србији

  Водећи немачки произвођач компоненти за аутомобилску индустрију ZF Friedrichshafen (ZF Group) намерава да отвори центар за истраживање и развој (Р&Д) у Србији. Инвестициони пројекат износи 160 милиона евра. Немачки гигант ZF Grоuр планира да запосли 100 радника у центру за истраживање и развој и отвори укупно 1000 радних места у Србији. Улагање износи око 85 милиона евра и улагања компаније ће бити усмерено у изградњу фабрике за производњу делова за електричне аутомобиле у граду Панчеву.

Види све »

Догађаји

 • 12 july 2018Повећана заинтересованост за металуршку фабрику ArcelorMittal Galati у Румунији

  JSW Steel, један од водећих произвођача сировог челика у Индији, саопштио своје намере да купи челичану у на ArcelorMittal в Галати, Румунија. ArcelorMittal планира да ове године прода румунску фабрику, да би могла да преузме фабрику челика Ilva у Италији, која је највећа у Европи. За ову понуду о куповини фабрике метала у Румунији, интересовање су показале украјинска индустријска група Metinvest, као и италијански произвођач челика Marcegaglia.

 • 10 july 2018У општини Кичево, Македонија, изграђено је постројење за пречишћавање отпадних вода

  Општина Кичево у Македонији је добила ново постројење за пречишћавање отпадних вода, чиме се очекује да се постигне трајно решење проблема отпадних вода у региону и подизање стандарда заштите животне средине. Станица се налази у близини града Кичево и може да испоручује пречишћену воду за 48 000 становника. Укупна вредност инвестиције је 8,3 милиона евра. Његова успешна реализација је такође предуслов за пројекат изградње канализационе мреже у општини од око 100 км.

Види све »

Чланци

 • 16 july 2018ТиД Инжењеринг са многим успешним пројектима у Термоелектрани Варна, Бугарска

  Потврђена инжењеринг компанија ТиД Инжењеринг ДОО, више од десет година успешно развија своју делатност у вези са изградњом индустријских мрежа програмабилних контролера и опрема за аутоматизацију и система за даљинско управљање и сигнализацију у енергетици и индустрији. За овај период компанија је освојила поверење многих великих предузећа, где је успешно реализовала велики број пројекта. Један д њих је друга по величини термоелектрана на Балканском полуострву - ТЕ Варна (Бугарска).

 • 13 july 2018Адара Инжењеринг: Argal најављује тржишни деби двострукој мембранској пумпи Quantum

  "У протеклих неколико година, инжењери италијанске компаније Argal радили су на развоју нове палете ваздушних двоструких мембранских пумпи. Quantum је већ на тржишту, и нуди боље перформансе и повећану продуктивност", изјавили су за портал BalkanEngineer.com из потврђене компаније Адара Инжењеринг ДОО. Нови асортиман пумпи италијанског произвођача направљен је у потпуности од еколошких материјала и може се дефинисати као 100% зелено решење - од производње до инсталације.

Види све »