Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Evenimente

Produse inovative in domeniul Hi Tech si Robotization vor fi prezentate la forumul international de afaceri in Sofia, Bulgaria

09 november 2017

In Bulgarian.   In English.   In Macedonian.   In Serbian.

 

Confederatia Bulgara pentru Inovare organizeaza un Forum international de afaceri sub denumirea “Viitoarea forma de cooperare intre inovatori si investitori”, a aflat BalkanEngineer.com de la Agentia Executiva pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii din cadrul Ministerului Economiei.

 

 

Evenimentul se va desfasura pe data de 11 noiembrie 2017 in sala “John Atanasoff", Sofia Tech Park, b-dul Tsarigradsko Shose nr.111, or. Sofia. La Forumul International de Afaceri, inovatorii si investitorii vor putea impartasi experienta reciproca in domeniile Hi Tech si Robotization. In acest domeniu vor fi prezentate 20 de noi produse, iar vizitatorii vor fi aproximativ 500 de investitori din diferite sectoare de activitate.

 

Confederatia Bulgara pentru Inovare este o organizatie non-profit, infiintata in anul 1999 si alcatuita din organizatii internationale, banci si universitati, care are ca obiectiv construirea de noi parteneriate in domeniul afacerilor.

 

Mai multe informatii cu privire la eveniment puteti citi AICI.

 

Sursa material fotografic: Confederatia Bulgara pentru Inovare

Noutati

 • 16 july 2018Fabrica pentru reciclarea anvelopelor se construieste in Macedonia

  Compania macedoneana RWM (Rubber Waste Management) va investi 8.5 milioane euro intr-o fabrica pentru reciclarea anvelopelor. Noua fabrica va fi construita pe o suprafata de 4 500 mp in satul Želino, in comuna cu acelasi nume, din nord-vestul Macedoniei. Realizarea investitiei va crea aproximativ 600 de locuri de munca. La fabrica pentru reciclare anvelopele vor fi prelucrate in materiale de cauciuc, care pot fi folosite in constructia de autostrazi sau facilitati sportive. De la conducerea companiei RWM au subliniat faptul ca exista planuri pentru construirea in viitor a inca doua fabrici in satul Želino.

 • 11 july 2018ZF Group cu intentia de a investi intr-un centru de C&D in Serbia

  Producatorul lider german de componente pentru industria auto ZF Friedrichshafen (ZF Group) are intentia de a deschide un centru de cercetare si dezvoltare (C&D) in Serbia, a aflat BalkanEngineer.com de la SeeNews.com. Proiectul de investitii este in marime de 160 milioane euro. Gigantul german ZF Group intentioneaza sa angajeze 100 de persoane pentru Centrul de cercetare si dezvoltare si sa deschida un total de 1 000 locuri de munca in Serbia. Aproximativ 85 de milioane de euro vor fi investitiile companiei in constructia fabricii pentru productia de componente pentru vehicule electrice la Pančevo, nordul Serbiei.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 12 july 2018Interes sporit fata de combinatul metalurgic ArcelorMittal Galati din Romania

  JSW Steel, unul dintre cei mai importanti producatori de otel brut din India, a anuntat intentiile sale de a achizitiona uzina metalurgica ArcelorMittal de la Galati, Romania. ArcelorMittal intentioneaza sa vanda anul acesta uzina din Romania, pentru a putea prelua uzina metalurgica Ilva din Italia, cea mai mare din Europa. Interes cu privire la ofertarea pentru achizitionarea uzinei siderurgice din Romania are si grupul industrial ucrainean Metinvest, precum si producatorul italian de otel Marcegaglia. ArcelorMittal intentioneaza sa finalizeze vanzarea pana la sfarsitul anului curent.

 • 10 july 2018O statie de epurare a fost construita in municipiul Kičevo, Macedonia

  Municipiul Kičevo din Republica Macedonia a achizitionat o noua statie de epurare a apelor uzate, prin care se asteapta sa obtina o solutie durabila cu privire la problema cu apele reziduale din zona si sa fie marite standardele privind protectia mediului. Statia de epurare este situata in apropiere de orasul Kičevo si are capacitatea de a furniza apa purificata pentru 48 000 de locuitori. Valoarea totala a investitiei este de 8.3 milioane de euro. Proiectul a fost realizat in comun cu sectorul UE la Ministerul Mediului si Planificarii si Unitatea Centrala de Finantare si Contractare din cadrul Ministerului Finantelor.

Vedeti toate »

Articole

 • 03 july 2018Filkab Solar: Permiteti Soarelui sa reduca costurile dvs. de energie cu Homaya Solar Hybrid Home System 850

  Homaya Solar Hybrid Home System 850, produs de catre compania franceza de renume mondial Schneider Еlectric, este un sistem solar hibrid pentru asigurarea alimentarii cu curent continuu (DC) sau curent alternativ (AC), care ofera posibilitate de a se combina energia electrica generata de panourile fotovoltaice, cu cea de la reteaua electrica de alimentare, au dezvaluit de la compania Filkab Distributie SRL, distribuitor al produselor Schneider Electric. In acest fel System 850 contribuie la reducerea costurilor de energie.

 • 02 july 2018Multiengineering a construit si instalat un elevator cu snec pentru transportul zaharului la fabrica Interion din Kostinbrod

  Multiengineering ET este o companie dovedita de inginerie mecanica, a carui activitate este directionata catre proiectarea, dezvoltarea si implementarea echipamentelor specializate, destinate in special pentru industria alimentara. Compania are multe proiecte realizate cu succes, iar unul dintre ultimele astfel de proiecte include proiectarea, constructia si instalarea elevatorului cu snec pentru transportul zaharului la facilitatea de productie a companiei Interion AD, au anuntat de la Multiengineering. Interion AD este o companie angajata in productia unei game largi de produse din ciocolata si produse zaharoase.

Vedeti toate »