Abonament gratuit

Abonati-va la buletinul nostru de stiri si fiti la curent!

Evenimente

Centrul IT Schwarz IT Romania a achizitionat Lidl Digital Romania

19 august 2021

In Bulgarian  In English  In Macedonian  In Serbian

 

Schwarz IT Romania – filiala romana a Schwarz IT INT Holding a achizitionat centrul IT Lidl Digital Romania care furnizeaza solutii de e-commerce si management pentru platformele digitale ale retelei internationale Lidl. Compania ofera, de asemenea, solutii digitale catre Kaufland, Schwarz Produktion si PreZero in Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Romaniajournal.ro.

 

 

Schwarz IT INT Holding detine o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor complete multicanale pentru comert electronic. Compania este specializata in integrarea diferitelor metode de plata, inclusiv Paypal, SEPA si BNP. Compania ofera servicii pentru transformarea digitala si gestionarea proceselor pentru testarea software-ului, utilizand tehnologii precum SAP S/4 HANA, programare in cloud, JAVA, .NET, Go, API si altele.

 

Schwarz IT INT Holding este furnizor de servicii IT, responsabil de coordonarea si implementarea la nivel international a infrastructurii si a solutiilor IT si de personalizarea acestora conform cerintelor de business. Dezvoltarile companiei sunt utilizate in peste 12 900 de magazine in mai mult de 30 de tari.

 

Sursa material foto: pixabay.com

Articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 october 2021Multiengineering dezvolta si produce linii de productie automatizate pentru o gama larga de sectoare industriale

  Scopul automatizarii este cresterea productivitatii muncii, imbunatatirea calitatii proceselor de productie, optimizarea managementului, scoaterea oamenilor din productiile care sunt periculoase pentru sanatate. Aceasta necesita o abordare complexa, sistematica cu privire la fiecare sarcina cu care se confrunta. De aceea si automatizarea proceselor tehnologice este o sarcina importanta pentru orice productie. Aceasta ofera executarea automata a tuturor operatiunilor principale si auxiliare si un proces de productie continuu, iar implementarea solutiilor automatizate este deosebit de eficienta ca si in cazul volumelor mari de productie.

 • 09 october 2021La MachTech 2021 Kiberys a demonstrat o masina pentru debitare robotizata a profilelor cu cap specializat brevetat

  In cadrul forumului tehnic international MachTech & InnoTech 2021, Kiberys a demonstrat una dintre inovatiile sale – masina pentru debitarea robotizata a profilelor de diferite tipuri si sectiuni, ca de exemplu profil dublu T, profil U, cornier, tevi rotunde, tevi dreptunghiulare si altele profiluri specifice. “Masina este dotata cu un modul special care permite prelucrarea prin debitare pe toate cele patru laturi. Capul specializat este propria noastra dezvoltare, cu brevet european si mondial protejat, fara analog printre ceilalti producatori”, au informat pentru BalkanEngineer.com de la Kiberys OOD.

 • 05 october 2021Kimex: Un aparat semi-automat X8 MIG de la Kemppi economiseste timp si bani producatorului german de structuri sudate

  Metallbau Bruns una dintre putinele companii din Germania care detine toate autorizatiile posibile pentru sudarea otelului structural cu o structura cu granulatie fina. “In productia sa Bruns se bazeaza si pe aparatul de sudat X8 MIG cu functia WisePenetration+ de la Kemppi pentru sudare semi-automata, cu care se efectueaza cusaturi de sudura de inalta calitate cu lungime de pana la 11 m”, au declarat pentru BalkanEngineer.com de la compania bulgara dovedita de inginerie, productie si comert Kimex, reprezentant exclusiv al producatorului finlandez de echipamente de sudura Kemppi pentru Bulgaria.

 • 01 october 2021Alaturati-va echipei Tesy - brandul bulgar in topul 3 al producatorilor de boilere si aparate de incalzire in Europa

  “Cu minti si inimi dedicate, aducem caldura in viata ta”. Acestea sunt cuvintele domnului Zhechko Kyurkchiev, managerul companiei bulgare pentru productia de boilere si aparate de incalzire Tesy, care stau la baza succesului si stabilirii nu numai pe piata bulgara, ci si pe piata mondiala. Brandul este sinonim al calitatii si fiabilitatii in ochii clientilor sai si in calitatea sa de unul dintre cei mai mari angajatori din Bulgaria. Care sunt indicatorii care demonstreaza acest lucru si cum puteti deveni parte a companiei orientata catre tehnologiile HVAC ale viitorului, a aflat BalkanEngineer.com de la echipa Tesy.

 • 27 september 2021SpaceCAD: Celula de sudura combinata cu roboti KUKA optimizeaza sudarea intr-o companie de prelucrare a metalelor

  Compania Kauth este specializata in efectuarea prelucrarii metalelor de inalta calitate. Compania de inginerie ENKO Staudinger a dezvoltat o celula de sudura universala compacta cu roboti KUKA, care combina un set de diferite procese de sudare cu cerinte minime cu privire la spatiu. “Cerinta companiei Kauth este de a fi construita o celula de sudura care sa fie potrivita atat pentru sudarea in puncte, cat si pentru sudarea cu arc”, au anuntat pentru BalkanEngineer.com de la SpaceCAD – companie bulgara dovedita care ofera roboti industriali KUKA, solutii 3D inovatoare, CAD/CAM/CAE si servicii de inginerie.

 • 21 september 2021Spirit sportiv si de echipa vor cuceri Liebherr-Hausgeräte Marica la data de 3 octombrie

  Pe 3 octombrie anul acesta zona din jurul fabricii Liebherr-Hausgeräte Marica de langa Plovdiv va deveni o arena a spiritului competitiv si a emotiilor. “Liebherr Business Run Plovdiv va incepe exact la ora 10:00. Echipele vor fi formate din 4 persoane, fiecare dintre care va parcurge 4 km sau doua tururi ale fabricii Liebherr-Hausgeräte Marica, inainte de a preda stafeta catre urmatorul competitor. Pentru fiecare competitor, organizatorii si sponsorii au prevazut cadouri, medalie si multe surprize la fata locului. Castigatorii vor primi un frigider Liebherr pentru biroul lor”, au declarat de la filiala Liebherr.

Vedeti toate »

Noutati

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 13 october 2021Pivara Skopje din Macedonia de Nord investeste in spatii comerciale

  In asteptarea celei de-a 100-a aniversari, fabrica de bere Pivara Skopje din Macedonia de Nord a deschis noi spatii de afaceri pentru angajatii sai, a aflat BalkanEngineer.com dintr-un mesaj al companiei. Prin acest lucru a fost lansat si noul ciclu de investitie al producatorului, care intentioneaza sa accentueze asupra dezvoltarii sale durabile in urmatorii doi ani. Noile spatii de birouri ale Pivara Skopje sunt construite si echipate conform standardelor de ultima ora si tendintelor tehnologice. O atentie deosebita va fi acordata protectiei sanatatii si sigurantei angajatilor, in conformitate cu desfasurarea activitatilor in conditii de COVID-19.

 • 11 october 2021Cupffee a deschis prima fabrica pentru cesti de cafea comestibile in Bulgaria

  La data de 29 septembrie 2021, ministrul bulgar al economiei, Daniela Vezieva, a deschis prima fabrica inovatoare din Europa pentru productia de cesti de cafea comestibile biodegradabile in orasul Plovdiv. Fabrica este detinuta de compania Cupffee si se afla in zona industriala “Trakia”. Potrivit directorului general al Cupffee, Miroslav Zapryanov, la noua fabrica functioneaza deja 3 masini si lucreaza 30 de angajati. Se asteapta ca intreprinderea sa produca 2.5 milioane de cesti de cafea comestibile din biscuite per luna. Planurile de viitor ale companiei includ achizitionarea a 3 masini suplimentare, prin care capacitatea de productie a fabricii sa creasca pana la 10 milioane de bucati per luna.

 • 06 october 2021Compania daneza de SER European Energy a deschis o sucursala in Romania

  Specialistul danez in constructia de centrale electrice solare si eoliene European Energy a deschis o sucursala in Romania, a aflat BalkanEngineer.com de la Seenews.com. Aceasta face parte din strategia companiei de a-si extinde prezenta internationala si de a se stabili ca un jucator principal pe piata locala. In urmatorii ani in Romania se asteapta o crestere semnificativa in sectorul surselor de energie regenerabile, fapt care va conduce la o transformare majora a sectorului energetic si respectiv la beneficii pentru mediu.

 • 04 october 2021Grabner Instruments deschide o noua baza de productie in Serbia

  Producatorul austriac de echipamente analitice Grabner Instruments deschide o noua intreprindere in orasul sarb Subotica. Productia in fabrica va face parte din activitatea dezvoltatorului international de instrumente electronice si dispozitive electromecanice Ametek. La noua intreprindere a companiei Grabner Instruments vor fi produse instrumente pentru calificarea calitatii petrolului si gazelor, compania furnizand deja primele sale dezvoltari pe piata americana. La fabrica lucreaza 20 de specialisti cu inalta calificare. Anul acesta, Ametek isi extinde activitatea in Serbia cu inca trei baze de productie, facilitatea din Subotica fiind prima dintre ele care lanseaza propria productie in tara.

 • 28 september 2021Macedonia de Nord cu planuri pentru mari proiecte ecologice energetice

  Guvernul Macedoniei de Nord planifica si discuta diverse proiecte pentru energie solara cu capacitate totala de 1.5 GW, a aflat BalkanEngineer.com de la BalkanGreenEnergyNews.com. O parte din documentatia pentru constructia centralelor eoliene cu o capacitate de peste 550 MW este, de asemenea, gata. Macedonia de Nord este si prima tara din regiunea Balcanilor de Vest si Europa de Sud-Est care a transformat o centrala electrica functionabila pe carbune intr-o instalatie fotovoltaica (PV). Compania de stat Elektrani na Severna Makedonija (ESM) va instala doua centrale solare cu o putere de 10 MW, prima dintre care va fi finalizata pana la sfarsitul lunii octombrie a acestui an.

 • 24 september 2021Producatorul bulgar Alcomet va lucra pentru BMW din 2022.

  Compania va produce componente pentru masini electrice la facilitatea recent deschisa din orasul Shumen. In noul echipament pentru prelucrarea mecanica a profilelor la uzina din Shumen au fost investite 13.5 milioane leva (BGN). Alcomet are masini de cea mai inalta clasa pentru efectuarea diferitelor operatiuni de finisare, precum frezare, stantare, pasivare, slefuire cu vibrator si asamblare componente. Astfel, producatorul bulgar va putea livra clientilor sai detalii prelucrate, gata pentru instalare, cu aplicatie nu numai in industria auto, dar si in domenii precum inginerie mecanica, constructii si arhitectura, energie regenerabila si alte sectoare.

Vedeti toate »

Evenimente

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 14 october 2021Saint-Gobain a achizitionat producatorul roman de materiale de constructii Duraziv

  Cel mai mare producator independent de materiale de constructii din Romania Duraziv a devenit parte a liderului mondial Saint-Gobain, a aflat BalkanEngineer.com de la Deloitte.com. Tranzactia privind achizitionarea pachetului de actiuni a fost semnata la 30 septembrie 2021 dupa negocieri cu compania de consultanta Deloitte. Duraziv este unul din principalii furnizori de solutii de finisaj din Romania, cu un portofoliu integrat de adezivi si mortare, vopsele decorative si profile metalice. Fondata in 2003, compania se situeaza printre cei mai mari cinci producatori in sectorul materialelor de constructii din Romania.

 • 12 october 2021In Serbia va fi construit un parc solar cu putere de 56 MW pentru 40 de milioane de euro

  Compania sarba Netivest si compania elvetiana S2P Electric au semnat un acord pentru construirea in comun a unei centrale electrice solare cu Institutul pentru minerit si metalurgie din orasul Bor, Serbia. Instalatia va avea o putere instalata de 56 MW. Aceasta va fi prima centrala electrica solara cu o astfel de putere in Serbia. Instalatia este in valoare de 40 de milioane de euro si va fi construita in conformitate cu cele mai inalte standarde de mediu, transformand zona de depozitare a deseurilor miniere intr-un parc ecologic. Activitatile de constructie sunt de asteptat sa inceapa in 2022.

 • 07 october 2021O companie turca investeste 16 milioane de euro intr-o intreprindere din Skopje

  Producatorul turc de materiale inovatoare de izolare pentru constructii Teknopanel va investi 16 milioane de euro in constructia unei noi intreprinderi in zona industriala tehnologica din Skopje, a aflat BalkanEngineer.com de la Vlada.mk. Se asteapta ca productia sa inceapa in anul 2022. Pentru Teknopanel aceasta este prima destinatie de investitii in afara pietei interne. Conform proiectului de plan si previziunile financiare ale companiei, viitoarea fabrica va crea 120 de noi locuri de munca. Pe o perioada de 10 ani Teknopanel se asteapta sa realizeze exporturi totale de produse catre Europa in valoare de peste 170 de milioane de euro.

 • 05 october 2021Compania indiana Vuenow Infotech va construi centre de date in Bulgaria

  Compania indiana Vuenow Infotech, specializata in constructia de solutii EDC (edge data center), a semnat un Memorandum de cooperare cu Plovdiv Tech Park din Bulgaria, a aflat BalkanEngineer.com de la Optela.com. Scopul principal al companiei este de a consolida reteaua de centre de date din tara. Vuenow Infotech urmeaza sa dezvolte o locatie principala a unui hub central de date (DC) in municipiul Plovdiv, precum si sase EDC-uri suplimentare in faza initiala. In plus, compania indiana intentioneaza sa deschida in toata Bulgaria si centre de instruire pentru tineri care sa-si dezvolte competentele IT.

 • 01 october 2021O noua societate mixta va recicla deseuri PET in Romania

  Producatorul austriac de ambalaje din plastic Alpha, a anuntat ca va infiinta o societate mixta pentru reciclarea ambalajelor din PET in parteneriat cu firma romaneasca Ecohelp si compania elvetiana United Polymer Trading. Proiectul de investitii este in valoare de 7.5 milioane de euro. Noua entitate mixta creata la data de 9 septembrie a acestui an se va numi PET Recycling Team Targu Mures si este inca supusa aprobarii de catre autoritatile competente. Cei trei producatori intentioneaza sa construiasca o linie pentru reciclarea sticlelor din PET (polietilen tereftalat). Materialul rezultat va fi sub forma de granule (rPET), care va putea fi folosit pentru fabricarea de preforme si sticle noi.

 • 27 september 2021Serbia construieste 10 noi statii de incarcare pentru masini electrice

  In ultimele luni, Serbia a inregistrat un sezon turistic bun pentru dispozitivele de incarcare pentru masini electrice, situate pe sectiunea coridorului de transport 10. Drept urmare, tara isi propune sa extinda reteaua gratuita de dispozitive de incarcare pentru vara viitoare. Potrivit datelor de la Ministerul Ecologiei din Serbia aproximativ 4000 de vehicule electrice si hibride se afla in traficul din tara. Tara balcanica are instalate opt statii de incarcare electrica pentru vehicule electrice. Trei dintre ele au o capacitate de peste 175 kW pentru incarcare ultra-rapida si se afla in Belgrad si Niš. Celelalte cinci statii sunt instalate in orasele Subotica, Šid, Dimitrovgrad, Preševo si zona de recreere din Bolkovci.

Vedeti toate »