Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Механичар на технолошка опрема

03/27/19 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугариjа
 • Велико Трново
Механичар на технолошка опрема

Веќе 16 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

Фирма Мултиинженеринг бара амбициозни луѓе, подготвени да бидат обучени за работно место „Механичар на технолошка опрема“ за град Велико Трново (на околу 220 километри од Софија, Бугарија, или на околу 470 километри од Скопје).

 

Работата е погодна за кандидати со малку или никакво искуство во областа на машиноградбата. Фирмата Мултиинженеринг нуди обука за работното место.

 

Главни обврски:

 - Одржување и поправка на технолошка опрема;

 - Монтажа на основни производи во машиноградбата;

 - Обезбедува непроблематично и безбедно работење на производствени линии;

 - Учествува во спроведување на профилакса;

 - Режим на работа во смени.

 

Барања:

 - Средно техничко образование;

 - Искуството на слично работно место е предност;

 - Способност за тимска работа.

 

За интервју ќе контактираме само со кандидатите одобрени од документи. 

 

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Телефон за връзка: 0884 923 235

Види ги сите

Фирми

 • Лазатек ДООЕЛ

  Лазатек ДООЕЛ е друштво со дејност ремонт и модернизација на алатни машини со CNC, имплементација на технологии за обработка на детали на алатни машини со CNC, гарантно и пост - гарантно сервисирање, испорака на нови алатни машини и опрема. Фирмата поседува долгогодишно искуство и докажани традиции во областа на сервисната дејност. До овој момент таа извршила и се уште врши ремонт, модернизација и сервисирање на стотици машини, како на македонски, така и на странски клиенти.

 • Ники ДООЕЛ

  Ники ДООЕЛ е докажан производител на индустриска, комерцијална и дизајн опрема и рекламни полици. Компанијата нуди креативни просторни решенија, индивидуален стил и напредни технологии за прецизно извршување на секој детаљ во различни објекти, вклучувајќи производствени претпријатија, хотели и ресторани.

 • КМТ Сервис ДООЕЛ

  КМТ Сервис ДООЕЛ е докажана фирма која се занимава со сервисна поддршка, продажба и обука во областа на апаратурата за лоцирање на оштетувања на подземни комуникации, тестирање, следење и испитување на подземни енергетски траси, трансформаторски станици, водоводни и канализациони мрежи, отворени и затворени водни базени.

Види ги сите »