Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Технолог

03/27/19 назад
Алуком АД, Метал Технолоџи Групација АД

Конкурирај

 • Бугарија
 • Плевен
Технолог

ГРУПА ТЕХНОЛОГИЈА НА МЕТАЛИ – „АНГЕЛ БАЛЕВСКИ ХОЛДИНГ“ АД обединува водечки бугарски фабрики во областа на машиноградбата. Холдингот има етаблирани клиенти меѓу најголемите индустриски концерни на европскиот пазар.

 

За една од нашите фабрики „АЛУКОМ“ АД – град Плевен бараме одговорен професионалец за работното место Технолог.

 

Барања:

 - Високо образование - Машински инженер, отсек Студена обработка;

 - Познавање на можностите на ЦПУ машините;

 - Искуство од слично работно место е предност;

 - Компјутерски вештини за работа со CAM програми;

 - Англискиот јазик е предност.

 

Одговорности:

 - Изготвува технолошка документација за механичка обработка на алуминиумски детали;

 - Го следи процесот и помага при имплементирање на нови производи во производството;

 - Ги анализира производствените резултати во соработка со одделението за квалитет и производствените супервизори;

 - Ги определува и одржува параметрите во процесот „Механичка обработка“;

 - Го следи квалитетот на производот.

 

Нашиот предлог:

 - Многу добро плата;

 - Работење во динамична средина;

 - Обука за доквалификација и развој на вештините;

 - Социјален пакет - ваучери за храна, исхрана во менза во работните денови и др.

 

Кандидатите кои се заинтересирани за предлогот и ги исполнуваат условите, можат да испратат CV. Само за кандидати кои се одобрени според документи ќе биде закажано интервју.

 

Се гарантира доверливост и заштита на лични податоци.

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

hr@mtgbg.com

Види ги сите

Фирми

 • Мари Бентц

  Мари Бентц е докажана производствена фирма во областа на индустриската вагарска мерна техника. Компанијата е производител на автомобилски ваги, железничка ваги, кранови ваги, платформски ваги, ваги за определување на цени, лабораториски ваги, давачи за притисок, вагарска електроника, индустриски системи за мерење на тежина, системи за идентификација и комплексни инженеринг решенија во сферата на вагарското мерење.

 • Лазатек ДООЕЛ

  Лазатек ДООЕЛ е друштво со дејност ремонт и модернизација на алатни машини со CNC, имплементација на технологии за обработка на детали на алатни машини со CNC, гарантно и пост - гарантно сервисирање, испорака на нови алатни машини и опрема. Фирмата поседува долгогодишно искуство и докажани традиции во областа на сервисната дејност. До овој момент таа извршила и се уште врши ремонт, модернизација и сервисирање на стотици машини, како на македонски, така и на странски клиенти.

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

Види ги сите »