Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Инженер - конструктор

11/25/22 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Инженер - конструктор

Веќе 18 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

Во врска со проширувањето на нашиот тим, бараме да вработиме Инженер - конструктор за град Софија (на околу 250 километри од Скопје).

 

Одговорности:

 - Го конструира механичкиот дел на нови производи;

 - Обработува и пушта во работа цртежи (детали) добиени како налог од клиентот;

 - Учествува во изработката на производите;

 - Изготвување на техничка документација - цртежи, спецификации и друго.;

 - Изготвување на понуди.

 

Барања:

 - Завршено високо техничко образование, дипломиран/магистер - Машински инженер;

 - Во процес на студирање, степен магистер - Машински инженер;

 - Одлична компјутерска писменост, работа со SolidWorks;

 - Организираност и точност, иницијатива и автономија, лојалност кон компанијата и вработените.

 

Ако ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, ве молиме испратете го Вашето CV.

 

За интервју ќе контактираме само со кандидатите одобрени од документи.

 • Високо
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

e-mail: multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Тел.: 0884 923 235

Види ги сите

Фирми

 • Мелексис Бугарија ДООЕЛ

  Мелексис Бугарија е дел од структурата на светскиот лидер во развојот и производството на микроелектронски компоненти за индустријата и автомобилската индустрија Melexis. Глобалната фирма е присутна во 12 земји во светот – Бугарија, Белгија, Германија, Украина, САД, Италија, Франција, Швајцарија, Кина, Јапонија, Филипини, Малезија.

 • Oventrop GmbH & Co. KG KG / Овентроп

  Компанијата OVENTROP е основана во 1851 година и денес е еден од водечките производители на вентили, регулатори и системи за греење и климатизација - термостатски радијаторски вентили и глави; вентили за хидрауличен и температурен баланс; групи за пумпање; филтри, деаератори и вентили за нафтена индустрија; гас - вентили; вентили за вода за пиење; комплетни системи за површинско греење и ладење; цевки и фитинзи за нив; комплетни системи за изградба на соларни инсталации.

 • ФАНУК Бугарија ДООЕЛ

  ФАНУК Бугарија ДООЕЛ е подружница на FANUC Europe Corp, дел од структурата на јапонскиот лидер во областа на индустриската автоматизација и роботизацијата. Канцеларијата на фирмата во Бугарија опслужува земјите од регионот, вклучително Бугарија, Грција, Северна Македонија, Албанија и Кипар.

Види ги сите »