Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Монтер во производство

03/27/19 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Монтер во производство

„ЛИБХЕР-ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн "ЛИБХЕР". Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Монтер во производство

 

Барања за вработување на работното место:

 - Образование – средно

 - Подготвеност за работа во смени (режим во три смени - вклучително ноќна смена).

 

Главни обврски:

 - Извршување на производствените задачи според соодветното работно место и производствената програма;

 - Почитување на технолошките барања и упатства;

 - Почитување на барањата поврзани со квалитетот и безбедната работа.

 

Потребни документи:

 - Автобиографија.

 

Ние ви нудиме:

 - Сигурност, стабилност и коректност во работно - правните односи;

 - Бруто плата - 1.200 лева, која вклучува: до 15% бонус по првиот полн месец во фирмата; До 10% бонус за присуство; Додаток за ноќно работење - минимум 2 лева за час; Ваучери за храна - 60 лева; Додаток за поевтина храна - 40 лева;

 - Бесплатен превоз или додаток за транспортни трошоци;

 - Дополнително здравствено осигурување;

 - Богати социјални активности - фудбал, фитнес, пливање, тенис, иницијативи поврзани со подобрување на животната средина и други.

 

Првичниот избор ќе се одвива според документи. Ќе контактираме само со одобрените кандидати.

 

Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

 • АББ Блгарија ДООЕЛ

  АББ Блгарија е дел од мултинационалните гигант ABB Group (ABBN: SIX Swiss Ex) - иновативен технолошки лидер во областа на производите за снабдување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти од целиот свет. Продолжувајќи ја својата над 125-годишна историја во иновациите, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализацијата со две насоки со јасна вредност: обезбедување на електрична енергија од секоја електрана до секој електричен штекер и автоматизирање на сите индустриски гранки од природни ресурси до готови производи.

Види ги сите »