Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Senior Software-Developer

05/28/24 назад
Festo Production

Конкурирај

 • Бугарија
 • Македонији
Senior Software-Developer ASP.NET Core Web Application with MSSQL Database
Your job:

 • Full Stack development of a web application using C# and ASP.NET Core, Entity Framework, Blazor, Razor Pages and MSSQL database technologies;
 • Participate in architectural design and decision processes;
 • Object-oriented design and implementation of features and components of the web application in frontend, backend, and database;
 • Take care of performance, maintainability, scalability, and user experience of the application;
 • Ensure implementation quality by applying clean code and software engineering principles and by testing;
 • Implementation of features of a REST-API;
 • Implementation of maintenance and bug-fixing tasks involving internal development partners and IT;
 • Support and enable team members;
 • Maintenance of the TeamCity build system for CI/CD;
 • Support of the IIS web servers (test system, productive system) on which the web applications run;
 • Documentation of the development results.

Requirements:   

 • Successfully completed studies in software engineering or computer science or comparable qualification;
 • At least 6 years of experience in software development with focus on C#, Microsoft ASP.NET Core and .NET technologies;
 • Excellent knowledge of C#, web applications (ASP.NET Core), Entity Framework, Blazor, JavaScript, HTML5, CSS, SQL, JSON, XML;
 • Excellent knowledge of software architectures as well as object-oriented software design, modelling with UML 2.0 and corresponding tools, ideally Enterprise Architect;
 • Excellent knowledge of database design and SQL database models, ideally with MSSQL/TSQL;
 • Advanced experience in using IDEs (e.g., Visual Studio or Jetbrains Rider);
 • Advanced experience in using SCM tools, especially Git and ideally GitLab;
 • Experience in the use of ALM tools, ideally CodeBeamer;
 • Experience in using agile methods (e.g., Scrum);
 • Very good team skills and a very high degree of initiative and self-organization;
 • Very good skills in written and spoken English.

You can expect the following with us:

 • Motivating compensation and social benefits package;
 • Opportunity to work on a variety of projects in the field of industrial automation, IIoT and robotics;
 • Professional development and learning opportunities in high technology and production environment.

In case your professional qualification corresponds to the above requirements and you wish to join our growing team, please send us your CV and a cover letter.

Only shortlisted applicants will be contacted. Your documents and personal data will be treated as confidential and will be protected according to Bulgarian Data Protection Legislation and the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR).
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • ИТ специјалист
 • Софтверски инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: careersbgproduction@festo.com

Види ги сите

Фирми

 • Теси ДОО

  Теси ДОО е водечки производител на електрични бојлери, бојлери со индиректно загревање и апарати за загревање на домот. Компанијата е дел од Фикосота Холдинг, а нејзините производствени капацитети се наоѓаат во градовите Шумен и Смјадово. Во моментов, компанијата се здоби со репутација како четврти најголем производител во Европа на апарати за загревање и електрични бојлери со капацитет од 1,2 милиони бојлери годишно.

 • МаккаБ ДООЕЛ

  МаккаБ ДООЕЛ е подружница на водечката, инженеринг и трговска компанија Филкаб АД од Бугарија, која ја застапува дејноста на фирмата на македонскиот пазар. Филкаб е производствена фирма со дејност снабдување, дистрибуција и трговија со: кабелски производи, електрични апарати и средства за автоматизација, електрични апарати за среден напон и многу други.

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

Види ги сите »