Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / QA Engineer – Elevators

05/14/24 назад
HRS Bulgaria

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
QA Engineer – Elevators
At HRS, we believe the right job can transform a person's life and the right person can transform a business. We're passionate about connecting our candidates with the right job for them. You are not an exception!      

For our partner - leading company operating in the field of elevators, escalators and automatic building doors, we are looking for:

Elevator Tester

Main Responsibilities:

 • Works together with pertinent site staff, such as project managers and elevator installers, to assess the lift's condition
 • Verifies that the lift is safe and electrically operational;
 • Tests the lift in compliance with the applicable test document; 
 • Measures and completes the required paperwork;
 • Completes the final inspection;
 • Participates in quality and technical issue meetings and work groups; 
 • Ensures that everyone involved in the installation, commissioning, and testing of the lift is safe.

The company offers:

 • Opportunity to work in a successful company with an established market position;
 • Competitive remuneration;
 • Food Vouchers;
 • Annual bonus system;
 • Additional Health Insurance;
 • Company car;
 • Personalized trainings at Bulgaria and abroad.

The successful candidate has:

 • 1-3 years of working experience, preferably in construction sector;
 • Excellent English – written and spoken;
 • Analytical & Organizational skills;
 • Desire for long-term development.

All applications will be treated strictly confidential. Only short-listed candidates will be contacted. HRS Bulgaria has License №2525 valid from 26.04.2018
 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: info@hrs-bg.com

Види ги сите

Фирми

 • КМТ Сервис ДООЕЛ

  КМТ Сервис ДООЕЛ е докажана фирма која се занимава со сервисна поддршка, продажба и обука во областа на апаратурата за лоцирање на оштетувања на подземни комуникации, тестирање, следење и испитување на подземни енергетски траси, трансформаторски станици, водоводни и канализациони мрежи, отворени и затворени водни базени.

 • ТП ВАГО Контакттехник ДОО

  ТП ВАГО Контакттехник е застапништво на германската компанија WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG за територијата на Македонија, како и соседните држави Бугарија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Црна Гора. WAGO е лидер во производството на производи за електротехника, електроника, автоматика, станбена и индустриска автоматизација.

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

Види ги сите »