Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / React.js Developer - Automation Industry Application

06/07/24 назад
Festo Production

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
React.js Developer
Your Job:     

 • Implementation of high-quality GUI Software in the field of automation Technology.
 • Development of software products that support the engineering of automation systems and create added value for machine operation.
 • Participating in System-Design and Software-Architecture process and development.
 • Implementation, integration, testing and deploying the software, following DevOps principles.            
 • Working in an interdisciplinary, agile product team.
 • Working with distributed multinational internal development teams.
 • Continuously enhance and seek out methods and tools and actively acquire new knowledge.

Technical Competencies and Requirements:

 • Master’s or Bachelor’s degree in Computer Science, Software Engineering, etc.;
 • Master’s or Bachelor’s degree in Computer Science, Software Engineering, etc.;
 • Excellent written and spoken English.

Professional Competencies and Requirements:

 • Proficient in the use of web technologies such as HTML5, CSS and JavaScript;
 • Proficiency in web application development is required, with a strong emphasis on the TypeScript-based React.js framework for front-end development;
 • Experience with REST API's;
 • Git knowledge is a plus;
 • Experience with usage of Application Lifecycle Management (ALM – Jira, CodeBeamer etc.) tools;
 • Experience in modern Web Development;
 • Experience in the Industrial Automation area shall be considered as an advantage.

Personal Competencies and Requirements:

 • Excellent logical thinking and problem-solving approach.
 • Willingness to pursue a software engineering career in the automation industry.
 • Quick learner with a positive mindset and excellent cooperation skills.
 • Strong motivation and enthusiasm for professional development.
 • Oriented towards goals achieving and results.
 • Team player, able to work in a multicultural and multinational working environment.
 • Thinking out of the box, creativity, and continuous improvement attitude.
 • Flexible, adaptable, open to meet the change and acquire new knowledge and skills.

You can expect the following with us:

 • Motivating compensation and social benefits package.
 • Opportunity to work on a variety of projects in the field of industrial automation.
 • Professional development and learning opportunities in high technology and production environment.

In case your professional qualification corresponds to the above requirements and you wish to join our growing team, please send us your CV and a cover letter.

Only shortlisted applicants will be contacted. Your documents and personal data will be treated as confidential and will be protected according to Bulgarian Data Protection Legislation and the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR).
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • ИТ специјалист
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: careersbgproduction@festo.com

Види ги сите

Фирми

 • РС Електро ДООЕЛ

  РС Електро ДООЕЛ е трговска компанија специјализирана за увоз и трговија на високопрецизна опрема за тестирање и мерење на глобалниот производител BAUR GmbH. Со своите иновативни, висококвалитетни и сигурни решенија и технологии, компанијата се докажа како стабилен и доверлив партнер на индустријата ширум светот.

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

 • Мега Инженеринг ДОО

  Мега Инженеринг ДОО проектира, изработува, имплементира системи и средства за автоматизација на технолошките процеси во претпријатија кои работат во областа на прехранбена, хемиска, биотехнолошка, машинска и инженеринг индустрија. Применува индустриски системи и средства за регулација на температура, притисок, влажност, проток, потрошувачка, ниво и концентрација, системи за дозирање, како и системи за управување од високо ниво.

Види ги сите »