Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Design Engineer Electric Motors

05/13/24 назад
Festo Production

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Design Engineer Electric Motors
Main tasks and responsibilities:

 • Design and development of electric motors (mainly AC servo motors) and electro-mechanical modules (e.g. motor brakes, termination systems and electrical connections);          
 • Working in an interdisciplinary team being responsible for the development, design and evaluation of technical solutions and calculation of electric motors and their components under consideration of the related design standards, quality and cost requirements. Supervision of the production of new test samples;
 • Design customization of available products and support of the efficient industrialization;
 • Technical support of the products over the whole life-cycle – product care, optimizations, etc.;
 • Coordination and integration of internal and external development partners;
 • Supporting development of testing plans for electrical machines and executing of basic functional tests;
 • Creating technical research and feasibility studies on new solutions (esp. for winding and insulation systems, mechanical integration of encoder systems);
 • Continuously enhance and seek out methods and tools and actively acquire new knowledge.

Required abilities:

 • Master in Mechatronics, Mechanical Engineering or comparable with relevant experience;
 • Related experience or scientific background in development/in testing of electrical machines (motors, generators or transformers) is a major advantage. Further experience in production environment will be considered as a plus;
 • Good command of 3D CAD systems (preferably CREO); Expertise in SAP as well as Windchill is a plus;
 • Knowledge in tolerance analyzes and GD&T is beneficial;
 • Proficient English or German is a must; Second language will be considered as serious advantage;
 • Communication and team skills, as well as an independent, structured, and target-oriented approach to work;
 • Someone with a pro-active attitude, motivated in developing and implementing new ideas.

You can expect the following with us:

 • Motivating compensation and social benefits package
 • Opportunity to work on a variety of projects in the field of industrial automation, IIoT and robotics;
 • Professional development and learning opportunities in high technology and production environment.

In case your professional qualification corresponds to the above requirements and you wish to join our growing team, please send us your CV and a cover letter.

Only shortlisted applicants will be contacted. Your documents and personal data will be treated as confidential and will be protected according to Bulgarian Data Protection Legislation and the General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR).
 • Високо
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: careersbgproduction@festo.com

Види ги сите

Фирми

 • Oventrop GmbH & Co. KG KG / Овентроп

  Компанијата OVENTROP е основана во 1851 година и денес е еден од водечките производители на вентили, регулатори и системи за греење и климатизација - термостатски радијаторски вентили и глави; вентили за хидрауличен и температурен баланс; групи за пумпање; филтри, деаератори и вентили за нафтена индустрија; гас - вентили; вентили за вода за пиење; комплетни системи за површинско греење и ладење; цевки и фитинзи за нив; комплетни системи за изградба на соларни инсталации.

 • Мега Инженеринг ДОО

  Мега Инженеринг ДОО проектира, изработува, имплементира системи и средства за автоматизација на технолошките процеси во претпријатија кои работат во областа на прехранбена, хемиска, биотехнолошка, машинска и инженеринг индустрија. Применува индустриски системи и средства за регулација на температура, притисок, влажност, проток, потрошувачка, ниво и концентрација, системи за дозирање, како и системи за управување од високо ниво.

 • Hoval ДООЕЛ

  Следејќи го своето мото повеќе од 75 години „Одговорност за енергијата и животната средина“,Hoval се докажа како пионер во развојот на гасни кондензациони котли - овој високотехнолошки сегмент на пазарот, каде што поседува и голем број на патенти. Во областа на климатската техника, компанијата ги фокусира своите напори во развојот на автономни децентрализирани системи за греење, вентилација и рекуперацијата на топлината во едноволуменски трговски, јавни и индустриски згради. Преку поврзувањето на техника за греење и климатизација во единствен систем, Hoval на своите клиенти им нуди решенија со краткорочен поврат на инвестицијата и повеќегодишни заштеди од трошок за енергија.

Види ги сите »