Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Quality Engineer

05/13/24 назад
AQ Electric

Конкурирај

 • Бугариjа
 • Радомир
Quality Engineer
AQ ELECTRIC JSC is a subsidiary of AQ GROUP AB /SWEDEN/, a global manufacturer of components and systems for industrial customers with high demands. The experience and knowledge gained from working at AQ GROUP AB, gave us the confidence to design and produce electric cabinets and components, to assemble products and offer cost effective solutions for demanding industrial customers. In our world, quality, efficiency and accuracy go hand in hand.  

We are currently seeking a Quality Engineer for our team, who will contribute to the success our company.

THE CANDIDATE
As the successful Quality Engineer, you will need:

 • Degree in Engineering. Electrical Engineer, Mechanical Engineer or equivalent;
 • Experience working as a Quality Engineer within an manufacturing company, dealing with Suppliers, Customers, Audits, PPAPs and 8D problem solving;
 • Experience in working with an ERP;
 • Great desire to work, curiosity and desire for professional development;
 • Very good communication skills;
 • Excellent English - verbal and written.

THE ROLE
As the successful Quality Engineer, you will be:

 • Developing and documenting the implementation, evaluation, and maintenance of quality assurance programs and systems on one or more mid-size projects;
 • Providing advice and guidance in interpreting and adapting quality standards;
 • Collaborating with engineering and manufacturing to ensure quality standards are in place;
 • Preparing statistical analysis reports, specifications and other technical documents;
 • Implementing changes and improvements;
 • Getting involved with internal/external audits.

OUR OFFER

 • Challenging work in a pleasant and decent working environment;
 • Competitive salary. Additional health insurance. Life insurance. Company Events;
 • Vocational training. Opportunities for professional and career development.
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Електроинженер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: careers.aqelectric@aqgroup.com

Види ги сите

Фирми

 • МаккаБ ДООЕЛ

  МаккаБ ДООЕЛ е подружница на водечката, инженеринг и трговска компанија Филкаб АД од Бугарија, која ја застапува дејноста на фирмата на македонскиот пазар. Филкаб е производствена фирма со дејност снабдување, дистрибуција и трговија со: кабелски производи, електрични апарати и средства за автоматизација, електрични апарати за среден напон и многу други.

 • SAER Elettropompe S.p.A.

  SAER Elettropompe е водечки италијански производител и снабдувач на површински и потопни пумпи и мотори, со повеќе од 70 години искуство и традиции на италијанскиот и меѓународниот пазар. Како докажан специјалист во секторот за водовод и канализација, SAER им обезбедува на своите клиенти и партнери комплетни иновативни решенија, максимална флексибилност и ефикасност со гаранција за квалитет „Made in Italy“.

 • Rochester Electronics

  Rochester Electronics е глобално докажан дистрибутер и еден од најголемите производители на полупроводнички решенија во светот. Компанијата е 100% одобрена од повеќе од 70 потврдени производители на полупроводници. Како сигурен добавувач на оригинални компоненти, глобалниот производител има на залиха повеќе од 15 милијарди уреди, групирани во повеќе од 200.000 каталошки броеви кои ја сочинуваат најшироката палета на EOL (излезени од употреба) и активни полупроводници.

Види ги сите »