Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Монтер, електрични елементи

05/13/22 назад
АББ Блгариja ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Стрјама
Монтер, електрични елементи

Производствената база на АББ, која се наоѓа во Петрич, произведува нисконапонски производи кои наоѓаат примена во повеќе области – домаќинство, индустрија, инфраструктура, транспорт.

 

Во нашите производствени бази во Бугарија во моментов работат повеќе од 2.300 лица. Компанијата е етаблирана како еден од најголемите работодавачи во областа, давајќи им можност за работа на многу луѓе.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Петрич, на околу 170 километри од Софија, Бугарија, или на околу 230 километри од Скопје.

 

Во врска со проширувањето на нашето производство, бараме да вработиме:

 

Монтер, електрични елементи

 

Обврски:
 • Зглобување на детали и компоненти за низок напон;
 • Работа со машини и алатки;
 • Почитување на методот и последователноста на работа опишани во работните процедури;
 • Подредување  деталите и компонентите за оптимизирање на работата.

 

Барања:
 • Средно образование;
 • Можности за работа во смени;
 • Експедитивност и одговорност;
 • Умешност и способност за набљудување.

 

Фирмата нуди:
 • 8-часовен работен ден;
 • Ваучери за храна;
 • Работна облека;
 • Одлични работни услови.

 

Ако ова е бараното од Вас работно место и одговарате на наведените барања, ве молиме испратете ни ја Вашата актуелна автобиографија на bg-careers@abb.com или оставете ја автобиографијата на капијата на фирма „АББ Блгарија“ ДООЕЛ, која се наоѓа на адреса: град  Петрич, улица „Варна“ бр.1

 

Телефон за повеќе информации: 074/559 418 или 032/998 897

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Работа во смени
 • Со работно место

Конкурирај

bg-careers@abb.com

Види ги сите

Фирми

 • СолТех ДООЕЛ

  СолТех е водечки снабдувач на Балканот, кој нуди комплексни решенија – од проектирањето, низ инструментално екипирање и инструментите, до производството на детали и јазли. СолТех е официјален претставник на HOFFMANN GROUP – водечката европска компанија за висококвалитетни инструменти со своите брендови Garant и Holex. Покрај нив се нудат производите на над 500 од водечките производители во светот.

 • Ники ДООЕЛ

  Ники ДООЕЛ е докажан производител на индустриска, комерцијална и дизајн опрема и рекламни полици. Компанијата нуди креативни просторни решенија, индивидуален стил и напредни технологии за прецизно извршување на секој детаљ во различни објекти, вклучувајќи производствени претпријатија, хотели и ресторани.

 • СпејсКад ДОО

  СпејсКад ДОО е бугарска компанија основана во 1996 година како дел од Давид Холдинг. Фирмата е снабдувач и системски интегратор на софтверски решенија и хардвер за проектирање, CNC производство, индустриска автоматизација и роботи, обезбедувајќи инженеринг услуги за разработка и производство на производи со висока додадена вредност. Меѓу корисниците на СпејсКад се компании од Бугарија, Северна Македонија, Австрија, Швајцарија, Турција, Србија, Црна Гора, Виетнам и други.

Види ги сите »