Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Техничар, електрични машини и апарати

03/15/19 назад
АББ Блгариja ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугариjа
 • Петрич

Производствената база на АББ, која се наоѓа во Петрич, произведува нисконапонски производи кои наоѓаат примена во повеќе области – домаќинство, индустрија, инфраструктура, транспорт.

 

Во нашите производствени бази во Бугарија во моментов работат повеќе од 2.300 лица. Компанијата е етаблирана како еден од најголемите работодавачи во областа, давајќи им можност за работа на многу луѓе.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Петрич, на околу 170 километри од Софија, Бугарија, или на околу 230 километри од Скопје.

 

Во врска со проширувањето на нашето производство, бараме да вработиме:

 

Техничар, електрични машини и апарати

 

Обврски:

- Поправка на машините и опремата во фабриката;

- Профилакса на опремата и електричните инсталации во фабриката;

- Водење на дневниците за отстранување на дефекти;

 

Барања:

- Завршено техничко образование - електро или машински профил;

- Искуство во одржувањето на електричниот и/или пневматскиот дел на машини и опрема;

- Знаење од областа на пневматиката и хидрауликата;

- Познавање на електричните инсталации;

- Вештина да се прочитаат работните шеми на соодветната опрема.

 

Компанијата нуди:

- 8-часовен работен ден;

- Ваучери за храна - 60 лева месечно.

- Работна облека.

- Одлични работни услови.

 

Ако ова е бараното од Вас работно место и одговарате на наведените барања, ве молиме испратете ни ја Вашата актуелна автобиографија на  bg-careers@abb.com

 или оставете ја автобиографијата на капијата на фирма „АББ Блгарија“ ДООЕЛ, која се наоѓа на адреса: град  Петрич, улица „Варна“ бр.1

 

Телефон за повеќе информации: 074/559 418 или 032/998 897

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време

Конкурирај

bg-careers@abb.com

Види ги сите

Фирми

 • АББ Блгарија ДООЕЛ

  АББ Блгарија е дел од мултинационалните гигант ABB Group (ABBN: SIX Swiss Ex) - иновативен технолошки лидер во областа на производите за снабдување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти од целиот свет. Продолжувајќи ја својата над 125-годишна историја во иновациите, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализацијата со две насоки со јасна вредност: обезбедување на електрична енергија од секоја електрана до секој електричен штекер и автоматизирање на сите индустриски гранки од природни ресурси до готови производи.

 • Метал Технолоџи Групација АД

  Групација Технологија на металите - Ангел Балевски Холдинг АД е формиран во 1997 година и во неговиот состав влегуваат 3 водечки бугарски леарници: Осам АД во град Ловеч, Алуком АД во град Плевен и Центромет АД во град Враца. Секоја од фабриките на Холдингот има долга историја, докажани традиции и искуство во металуршкиот сектор. Слоганот на фирмата „Една Групација - Многу Можности“ ги претставува обединетите можности и услуги кои ги нудат производствените фабрики на своите клиенти и партнери.

 • Ники ДООЕЛ

  Ники ДООЕЛ е докажан производител на индустриска, комерцијална и дизајн опрема и рекламни полици. Компанијата нуди креативни просторни решенија, индивидуален стил и напредни технологии за прецизно извршување на секој детаљ во различни објекти, вклучувајќи производствени претпријатија, хотели и ресторани.

Види ги сите »