Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Оператор на машини за обработка на метал со CNC/Апкант

02/12/24 назад
МУЛТИВАК Блгарија Продакшн

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Оператор на машини за обработка на метал со CNC/Апкант
Multivac е компанија со историја која започнува во 1961 година во Германија. Во моментов, компанијата е светски лидер специјализиран за производство на решенија за вакуумско пакување, машини за етикетирање, системи за контрола и инспекција, како и роботизирани линии за пакување. Производите на компанијата се широко користени во областа на прехранбената индустрија, медицината и биомедицината, како и во најразлични индустриски гранки.

Во „МУЛТИВАК Блгарија Продакшн“ работиме со последна генерација на машини, алати и опрема на највисоко ниво. Ги применуваме и најиновативните практики во областа на обработката на метали. Без компромиси во работните услови.

Во врска со развојот на палетата на производи и производствениот капацитет, „МУЛТИВАК Блгарија Продакшн“ бара организирани и одговорни колеги за работното место:

Оператор на машини за обработка на метал со CNC/Апкант

Одговорности поврзани со работното место:

 • Работи прецизно и точно со машина за виткање на лимови TRUMPF;
 • Чита и работи со техничка документација и цртежи;
 • Виткање на метал за добивање на производ, со запазување на сите технолошки барања за квалитет;
 • Изработка на детали во одделот за обработка на лимови;
 • Го следи квалитетот на произведените детали;
 • Усогласување на утврдениот работен и технолошки процес.

Вашиот профил:

 • Техничка писменост;
 • Професионално искуство како оператор на апкант (предност работата со машини TRUMPF);
 • Вештина за тимска работа и подготвеност за работа во смени;
 • Внимание, прецизност и ориентација кон висок квалитет на работа;
 • Вештини за лична организираност и уредност на работното место.
 • Ние ви нудиме:
 • Воведна практична обука со програма индивидуална според вашето искуство;
 • Висок стандард на опрема, лични заштитни средства, работна облека за да обезбедиме високо ниво на безбедност на работното место;
 • Договор за вработување на неопределено време;
 • Петдневна работна недела, работа во смени;
 • Социјален пакет - ваучери за храна 200 лева, дополнително здравствено осигурување, теретана во зградата на компанијата, организиран превоз од Софија и Перник, Брезник;
 • Сигурна и долгорочна работа во иновативна Германска компанија;
 • Пристојна плата и работно - правни односи.

Доколку огласот ве интересира, ве молиме испратете го вашето CV преку формуларот за апликација.

Само одобрените кандидати ќе бидат повикани на интервју. На сите останати, ви благодариме за одвоеното време!

Ве известуваме дека податоците што ни ги давате се обработуваат и чуваат во согласност со барањата на Законот за заштита на личните податоци и подлежат на посебен режим на заштита.

Согласност за обработка на податоци во процесот на селекција според општата регулатива (ЕУ) 2016/679 за заштита на личните податоци.
 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

E-mail: office@bg.multivac.com

Види ги сите

Фирми

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

 • СпејсКад ДОО

  СпејсКад ДОО е бугарска компанија основана во 1996 година како дел од Давид Холдинг. Фирмата е снабдувач и системски интегратор на софтверски решенија и хардвер за проектирање, CNC производство, индустриска автоматизација и роботи, обезбедувајќи инженеринг услуги за разработка и производство на производи со висока додадена вредност. Меѓу корисниците на СпејсКад се компании од Бугарија, Северна Македонија, Австрија, Швајцарија, Турција, Србија, Црна Гора, Виетнам и други.

 • Рапид Прогрес ДООЕЛ

  Рапид Прогрес е компанија од Пиринска Македонија, која има активност во областа на индустриските софтверски решенија. Фирмата нуди и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) од водечките програмери. Компанијата е овластен дистрибутер на Dassault Systèmes SolidWorks за територијата на Македонија.

Види ги сите »