Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Електроинженер кон оддел лабораторија Развојна активност

03/19/19 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугариjа
 • Пловдив
Електроинженер кон оддел лабораторија Развојна активност

Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн "ЛИБХЕР". Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот.

 

Од своето основање во 2000 година фирма „ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички центри, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

 

Супериорниот квалитет и дизајн на нашите производи постојано се потврдуваат од независни институции. Досега компанијата е одликувана 3 пати со наградата „Инвеститор на годината“, а во рамките на наградите Plus X Awards.  „ЛИБХЕР“ постојано е избирана за „Специјализирана трговска марка“. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Електроинженер кон оддел лабораторија Развојна активност

 

Барања за преземање на работното место:

 • Образование - високо техничко во областа на електрониката, електротехниката или инженерската физика;
 • Владеење на германски јазик на ниво минимум  В2 според европскиот јазичен систем;

 

Предност:

 • Владеење на англиски јазик на ниво минимум  В2 според европскиот јазичен систем;

 

Главни обврски:

 • Врши технички испитувања согласно европскиот стандард за апарати за домаќинство IEC 60335;
 • Подготвува анализи за резултатите од тестовите и извештаи и друга техничка документација;
 • Директно одговара за процесот на сертификација на произведените апарати во фабриката;
 • Работи со европски и меѓународни институти за сертификација - VDE, Electrosuisse и други;
 • Организира и учествува во спроведување на годишна ревизија од институциите за сертификација;
 • Одговара за верификацијата и калибрацијата на мерните инструменти и уреди.

 

Ние ви нудиме:

 • Строго почитување на договорите помеѓу страните;
 • Обуки поврзани со подобрување на ефикасноста во извршувањето на работните обврски;
 • Здрави и безбедни работни услови;
 • Внатрешни односи во фирмата врз основа на воспоставени правила и процедури;
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Социјални бенефиции.

 

Првичниот избор ќе се одвива врз основа на документи. Ние  ќе ги контактираме само одобрените кандидати.

 

Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Инженер за електроника
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ

  Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ е филијала на водечкиот германски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). Компанијата се занимава со развој и производство на електроника за системи за климатизација во автомобилскиот сектор. Во групата ВНТС се вработени повеќе од 1700 лица кои работат како во централата во Германија, така и во Бугарија, Кина, Индија, Јапонија, САД и Мексико.

 • АББ Блгарија ДООЕЛ

  АББ Блгарија е дел од мултинационалните гигант ABB Group (ABBN: SIX Swiss Ex) - иновативен технолошки лидер во областа на производите за снабдување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти од целиот свет. Продолжувајќи ја својата над 125-годишна историја во иновациите, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализацијата со две насоки со јасна вредност: обезбедување на електрична енергија од секоја електрана до секој електричен штекер и автоматизирање на сите индустриски гранки од природни ресурси до готови производи.

 • Булгартел Скопје ДООЕЛ

  Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

Види ги сите »