Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Електроинженер

05/24/23 назад
Смарт Енерџи Груп АД
 • Бугарија
 • Софија
Електроинженер
ВЕИ Строј ЕАД - лидер во областа на обновливите извори на енергија, бара високо квалификуван професионалец за работното место

Електроинженер

Барања за работното место:
 • Високо - техничко образование;
 • Искуство во изградба на фотонапонски системи;
 • Одлична компјутерска писменост;
 • Возачка дозвола;
 • Подготвеност за патување во земјата;
 • Одлични вештини за комуникација и вештини за тимска работа.
 
УСЛОВИ ЗА РАБОТА:
 • Конкурентна плата, поврзана со вашите вештини и претходно искуство;
 • Динамична и предизвикувачка работа која ќе ви донесе задоволство доколку имате за цел развој во меѓународна компанија, лидер во областа на обновливите извори на енергија;
 • Одлична работна средина со пристапна и комуникативна локација во близина на метро.
 
Доколку нашата понуда веќе ви го привлекло вниманието, ве молиме испратете детално CV и мотивационо писмо! Апликации без мотивациони писма НЕМА да се разгледуваат!

Само одобрените кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Апликациите ќе бидат разгледувани со строга доверливост! Информациите дадени од кандидатите се заштитени во смисла на Законот за заштита на личните податоци.

Лице за контакт:
Марија Петкова
Е-пошта: office@smart-solar.eu
Телефон: 02/962 71 51
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Електроинженер
 • Полно работно време
 • Со работно место
Марија Петкова
Е-пошта: office@smart-solar.eu
Телефон: 02/962 71 51

Види ги сите

Фирми

 • РС Електро ДООЕЛ

  РС Електро ДООЕЛ е трговска компанија специјализирана за увоз и трговија на високопрецизна опрема за тестирање и мерење на глобалниот производител BAUR GmbH. Со своите иновативни, висококвалитетни и сигурни решенија и технологии, компанијата се докажа како стабилен и доверлив партнер на индустријата ширум светот.

 • СолТех ДООЕЛ

  СолТех е водечки снабдувач на Балканот, кој нуди комплексни решенија – од проектирањето, низ инструментално екипирање и инструментите, до производството на детали и јазли. СолТех е официјален претставник на HOFFMANN GROUP – водечката европска компанија за висококвалитетни инструменти со своите брендови Garant и Holex. Покрај нив се нудат производите на над 500 од водечките производители во светот.

 • Булгартел Скопје ДООЕЛ

  Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

Види ги сите »