Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Quality Assurance Specialist

09/18/23 назад
BA Glass Group

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Quality Assurance Specialist
We are a big production company based in Sofia, are currently looking for a driven and dynamic person to join us as:

Quality assurance specialist for our Integrated System Department

WHAT THE RESPONSIBILITIES ARE:
 • Support in the analyses and solving problem of complex customers’ complaints;
 • Support in the analyses and solving problem of complex problems in terms of quality;
 • Audit the plants to check the degree of compliance with the Quality Assurance requirements and identify improvement opportunities to prevent or minimize quality and/or food safety problems and support on the implementation of corrective actions;
 • Participate in customers audits;
 • Develop standard procedures in terms of quality assurance in order to reduce variability and improve the consistency of the quality of BA product;
 • Guarantee the implementation of standard procedures and ensure its compliance in all areas of the company and guarantee that they are properly interpreted and enforced by everyone.

REQUIREMENTS
 • University degree;
 • Fluency in written and spoken English;
 • Experience on a similar position will be advantage;
 • Freely using MS Windows and MS Office, especially MS Excel;
 • Very good organization skills;
 • Excellent negotiation skills;
 • Team player.

WHAT WE CAN OFFER:
 • An excellent remuneration package including attractive benefits;
 • A challenging work environment giving opportunity to acquire new and develop existing skills.

ARE YOU INTERESTED?
 • Then we will be glad to receive your CV in English.
 • Високо
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

baglass_pv@baglass.com

Види ги сите

Фирми

 • Hoval ДООЕЛ

  Следејќи го своето мото повеќе од 75 години „Одговорност за енергијата и животната средина“,Hoval се докажа како пионер во развојот на гасни кондензациони котли - овој високотехнолошки сегмент на пазарот, каде што поседува и голем број на патенти. Во областа на климатската техника, компанијата ги фокусира своите напори во развојот на автономни децентрализирани системи за греење, вентилација и рекуперацијата на топлината во едноволуменски трговски, јавни и индустриски згради. Преку поврзувањето на техника за греење и климатизација во единствен систем, Hoval на своите клиенти им нуди решенија со краткорочен поврат на инвестицијата и повеќегодишни заштеди од трошок за енергија.

 • Смарт Енерџи Груп АД / Smart Solar

  Смарт Енерџи Груп АД е групација на добро етаблирани компании во областа на инженерингот, градежништвото и производството како на електрична енергија од обновливи извори на енергија, така и на висококвалитетни фотонапонски панели.

 • АББ Блгарија ДООЕЛ

  АББ Блгарија е дел од мултинационалните гигант ABB Group (ABBN: SIX Swiss Ex) - иновативен технолошки лидер во областа на производите за снабдување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти од целиот свет. Продолжувајќи ја својата над 125-годишна историја во иновациите, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализацијата со две насоки со јасна вредност: обезбедување на електрична енергија од секоја електрана до секој електричен штекер и автоматизирање на сите индустриски гранки од природни ресурси до готови производи.

Види ги сите »