Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Hardware Egineers

11/08/18 назад
Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ / BHTC

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Hardware Egineers

 

Automotive climate control panels and thermo management for the mobile industry are our competence and permanent innovations are our engine for growth. With over 1.500 employees at our different locations in Germany, China, India, Japan, USA and since 2013 in Bulgaria we belong to the worldwide forefront of manufacturers of climate control panels and units for car air conditioning. We work for all leading OEMs and embrace the entire range from conception and development up to the production of complete climate control systems. With our innovative products we create comfort for people in motion.

 

To strengthen our new team in Sofia/Industrial Zone Bozhurishte, Bulgaria (240 km to Skopje) we are looking for:

 

Hardware Engineer

 

Main responsibilities:

• Responsible within the electronic team for electronic designs in the product development of climate control units and design panels;

• Collaborate in project development teams in all project phases from program kick-off to mass production;

• Development of robust and cost efficient electronic circuits and layout support according automotive standard;

• Clarification of product requirements and implementing into HW releases;

• Specifying and performing electronic related tests to validate the electronic functions;

• Supporting of the production team to ensure that the developed product is transferred within the company quality standards.

 

Requirements:

• Bachelor/Master degree in Electronics;

• Work experienced in designing microcontroller based electronic circuits;

• Experience in circuit simulation and worst case analysis;

• Structured method of working to be prepared to work in international teams;

• Good knowledge in EMC/ESD;

• Good MS-Office;

• Very good written and verbal English, German will be considered as an advantage.

 

We offer you:

• Exceptional opportunity to be part of the very first team from the start up of our new plant;

• Training in HQ in Germany up to a commitment;

• Possibility for career development in an extremely successful and continuously growing international company – a world class T1 supplier in automotive industry;

• Work within a dynamic organization having high ambitions and superior team spirit. 

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Инженер за електроника
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

hrbulgaria@bhtc.com

Види ги сите

Фирми

 • Орбико - Македонија

  Орбико Македонија е макро дистрибутер на производи за подмачкување Shell Lubricants на македонскиот пазар. Фирмата нуди широк спектар на производи за подмачкување Shell: висококвалитетни моторни, трансмисиски, хидраулични, редукторски, компресорски, турбински и други масла и масти кои помагаат за продолжување на животниот век на машините, зголемување на меѓу - ремонтниот ресурс и намалување на трошоците за одржување.

 • Метал Технолоџи Групација АД

  Групација Технологија на металите - Ангел Балевски Холдинг АД е формиран во 1997 година и во неговиот состав влегуваат 3 водечки бугарски леарници: Осам АД во град Ловеч, Алуком АД во град Плевен и Центромет АД во град Враца. Секоја од фабриките на Холдингот има долга историја, докажани традиции и искуство во металуршкиот сектор. Слоганот на фирмата „Една Групација - Многу Можности“ ги претставува обединетите можности и услуги кои ги нудат производствените фабрики на своите клиенти и партнери.

 • Ники ДООЕЛ

  Ники ДООЕЛ е докажан производител на индустриска, комерцијална и дизајн опрема и рекламни полици. Компанијата нуди креативни просторни решенија, индивидуален стил и напредни технологии за прецизно извршување на секој детаљ во различни објекти, вклучувајќи производствени претпријатија, хотели и ресторани.

Види ги сите »