Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Машински инженери

10/18/22 назад
Стам Лтд ДОО

Конкурирај

 • Бугарија
 • Македонији
 • Скопје
 • Софија
Машински инженери
STAMH е лидер на бугарскиот пазар во областа на проектирање, набавка и монтажа на комплексни магацински системи. Растот на компанијата и зголемените проекти не тераат да бараме одговорни, мотивирани и активни поединци. Го бараме и препознаваме талентот кај луѓето кои ни се придружуваат и им даваме можност на сите да ги реализираат своите вештини и способности, следејќи ги високите стандарди на работа и корпоративните принципи.

Изградивме тим кој го развиваме и го цениме затоа што знаеме дека тој е во основата на нашиот 20-годишен успех.

Во врска со проширувањето на активностите на STAMH на странските пазари и започнувањето на нови проекти за автоматизација во различни гранки, бараме да назначиме: Машински инженери.

Главни одговорности:
 • Подготвува детали и предлог проекти за технолошка опрема на магацини, логистички центри и индустриски претпријатија;
 • Работи на усовршување на веќе постојни детали со цел подобрување на нивните карактеристики;
 • Ја раководи изработката на техничката документација што ги придружува проектите.

STAMH го бара и препознава талентот кај луѓето кои ни се придружуваат и на сите им даваме можност да ги реализираат своите вештини и способности, следејќи високи стандарди на работа и корпоративни принципи.

 • Ако имате технички вештини и сакате да правите интересни работи;
 • Ако не се плашите од работа и сакате да се развивате;
 • Доколку сакате да работите во динамична средина со пријателски тим;
 • Доколку сакате редовно да добивате соодветен надоместок и вашата работа да биде вреднувана;
 • И не на последно место, ако сакате да одите на тим билдинг.

Доколку оваа понуда ве интересира, ќе го чекаме вашето CV. Внимателно ќе го прочитаме секое добиено CV, но само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

office@stamh.com

Види ги сите

Фирми

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

 • Старт Инженеринг АД

  Старт Инженеринг АД е водечки лидер во областа на проектирање, монтажа, имплементација на нови технологии, автоматизација и пуштање во работа и прилагодување на големи енергетски и индустриски објекти. Насоките во кои фирмата е специјализирана се: контролни мерни уреди и автоматизација, греење, вентилација и климатизација, производна активност, електрична апаратура и опрема, монтажа, консалтинг.

Види ги сите »