Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Инженер - конструктор

10/10/22 назад
Стам Лтд ДОО

Конкурирај

 • Бугарија
 • Македонији
 • Скопје
 • Софија
Инженер - конструктор
STAMH е лидер на бугарскиот пазар во областа на проектирање, набавка и монтажа на комплексни магацински системи. Растот на компанијата и зголемените проекти не тераат да бараме одговорни, мотивирани и активни поединци. Го бараме и препознаваме талентот кај луѓето кои ни се придружуваат и им даваме можност на сите да ги реализираат своите вештини и способности, следејќи ги високите стандарди на работа и корпоративните принципи.

Изградивме тим кој го развиваме и го цениме затоа што знаеме дека тој е во основата на нашиот 20-годишен успех.

Во врска со проширувањето на своите активности, STAMH LTD бара да вработи: Инженер - конструктор

Што очекуваме од вас:
 • Подготвува идејни проекти и технички задачи за добавувачи;
 • Подготвува проектни шеми за поврзување на поединечните детали;
 • Ги анализира техничките процени и финансиските и економските показатели при планирање на проектите и го следи нивното спроведување;
 • Раководи со подготовката на техничката документација што ги придружува проектите;
 • Работи на усовршување на веќе постојните детали со цел подобрување на нивните карактеристики;

За да ги исполните нашите очекувања, ќе ви требаат:
 • Високо инженерско образование;
 • Работа на Инвентор;
 • Работно искуство на слично работно место;
 • Способност за тимска работа во динамична средина;
 • Способност за решавање на прашања и проблеми кои се јавуваат при реализацијата на проектите.

Ние ќе ви понудиме:
 • Основна плата и дополнителен надоместок, прифатен врз основа на интерниот систем на наградување на компанијата;
 • Обука и семинари за обука;
 • Проекти со светски лидери во производството на технолошка опрема;
 • Работа на проекти за најголемите компании во Бугарија и Европа.

Доколку оваа понуда ве интересира, ќе го чекаме вашето CV. Внимателно ќе го прочитаме секое добиено CV, но само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

office@stamh.com

Види ги сите

Фирми

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

 • Унисист ДОО

  Унисист ДОО обединува 3 лаборатории - Овластено тело за проценка на сообразност на средства за мерење, Овластена лабораторија за верификација на средства за мерење и Акредитирана лабораторија за калибрација на средства за мерење. Еден од главните стремежи на компанијата е континуирано подобрување на квалитетот на понудените услуги.

 • Метал Технолоџи Групација АД

  Групација Технологија на металите - Ангел Балевски Холдинг АД е формиран во 1997 година и во неговиот состав влегуваат 3 водечки бугарски леарници: Осам АД во град Ловеч, Алуком АД во град Плевен и Центромет АД во град Враца. Секоја од фабриките на Холдингот има долга историја, докажани традиции и искуство во металуршкиот сектор. Слоганот на фирмата „Една Групација - Многу Можности“ ги претставува обединетите можности и услуги кои ги нудат производствените фабрики на своите клиенти и партнери.

Види ги сите »