Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Монтери во производство

01/13/22 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ
 • Бугарија
 • Пловдив
„ЛИБХЕР-ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн "ЛИБХЕР". Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.
Монтери во производство
 
Барања за вработување на работното место:
 • Подготвеност за работа во смени
 
Главни обврски:
 •  Извршување на производствените задачи според   соодветното работно место и производствената   програма;
 • Почитување на технолошките барања и упатства;
 • Почитување на барањата поврзани со квалитетот и безбедната работа.
 
Потребни документи:
 •  Автобиографија.
 
Ние ви нудиме:
 • Сигурност, стабилност и коректност во работно - правните односи;
 • Бруто плата - 1.500 лева по првиот полн месец во фирмата, која вклучува: до 20% бонус по првиот полн месец во фирмата; До 15% бонус за присуство; Додаток за ноќно работење - минимум 2 лева за час; Ваучери за храна - 60 лева; Додаток за поевтина храна - 40 лева;
 • Бесплатен превоз или додаток за транспортни трошоци;
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Богати социјални активности - фудбал, фитнес, пливање, тенис, иницијативи поврзани со подобрување на животната средина и други.
 
Првичниот избор ќе се одвива според документи. Ќе контактираме само со одобрените кандидати.
 Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.
 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Работа во смени
 • Со работно место
lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Би Ту Ен ДООЕЛ

  Би Ту Ен ДООЕЛ (B2N Ltd) е докажана компанија на пазарот за 3D технологија. Компанијата е лидер во увозот, дистрибуцијата, имплементацијата и обуката кај 3D производите, што наоѓаат широка примена во инженерството, архитектурата, роботиката, медицината, телевизијата и игрите, уметноста, возилата, модата и многу повеќе.

 • Рапид Прогрес ДООЕЛ

  Рапид Прогрес е компанија од Пиринска Македонија, која има активност во областа на индустриските софтверски решенија. Фирмата нуди и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) од водечките програмери. Компанијата е овластен дистрибутер на Dassault Systèmes SolidWorks за територијата на Македонија.

 • Булгартел Скопје ДООЕЛ

  Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

Види ги сите »