Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Специјалист планирање

04/15/21 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Специјалист планирање
Одделот за апарати за домаќинство на Либхер од 1954 година развива, произведува и продава широк спектар на висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи. Ние ги инспирираме нашите клиенти повторно и повторно со нови предности, истовремено надминувајќи ги границите на досега постигнатото. Секогаш чекор напред, денес веќе размислуваме за утре.

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

Како специјалист Квалитет планирање, ќе бидете дел од светски лидер во производство на опрема за ладење. Рамо до рамо со висококвалификувани специјалисти, ќе придонесувате за создавање на апарати од највисока класа за нашите милиони корисници ширум светот. Либхер значи безбедност и стабилност. Станете дел од нашето семејство.

Барања:
 • Високо техничко образование;
 • Владеење на германски јазик како предност или англиски јазик – писмено и говорно - B2 ниво според европската јазична рамка;
 • Многу добри компјутерски вештини - MS Office;
 • Претходно искуство во планирање/управување со квалитетот е предност;
 • Владеење на алатки/програми за управување со проекти (Jira, MS Projects) е предност.

Главни обврски:
 • Одговара за квалитетот на нови производни проекти
 • Го планира квалитетот во проекти за развој за превентивно обезбедување на соодветните цели за квалитет;
 • Учествува во подготовката на проценката на ризикот на детали, склопови и процеси;
 • Ги дефинира барањата за квалитет и планирањето на потребните тестови и проверки за детали и склопови/купени и сопствено производство;
 • Користи методи за планирање на квалитетот, како и спроведување на обуки во врска со различните методи;
 • Изработува упатства, контролни планови и други документи;
 • Го планира квалитет во однос на специфични барања на клиентите;
 • Ги координира специфичните теми за квалитет со клиентите.

Ние нудиме:
 • Строга почитување на договорите меѓу страните;
 • Обуки поврзани со подобрување на ефикасноста во извршувањето на работните обврски;
 • Здрави и безбедни работни услови;
 • Внатрешни односи во фирмата врз основа на воспоставени правила и процедури;
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Социјални бенефиции.

Потребни документи:
 • Автобиографија и мотивационо писмо.

Првичниот избор ќе се одвива според документи. Ќе контактираме само со одобрените кандидати. Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Рапид Прогрес ДООЕЛ

  Рапид Прогрес е компанија од Пиринска Македонија, која има активност во областа на индустриските софтверски решенија. Фирмата нуди и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) од водечките програмери. Компанијата е овластен дистрибутер на Dassault Systèmes SolidWorks за територијата на Македонија.

 • ЕТ Мултиинженеринг

  Мултиинженеринг е инженерска фирма која работи во областа на машиноградбата. Таа е специјализирана за конструирање и изработка на транспортни ленти, транспортери и целосни транспортни системи изработени од челик и нерѓосувачки челик.

 • Унисист ДОО

  Унисист ДОО обединува 3 лаборатории - Овластено тело за проценка на сообразност на средства за мерење, Овластена лабораторија за верификација на средства за мерење и Акредитирана лабораторија за калибрација на средства за мерење. Еден од главните стремежи на компанијата е континуирано подобрување на квалитетот на понудените услуги.

Види ги сите »