Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Техничар за одржување

03/14/19 назад
Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ / BHTC

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Техничар за одржување

 

ВНТС е германска компанија која произведува и развива електроника за клима-уреди за автомобили. На глобално ниво, компанијата обезбедува работа на повеќе од 1.500 вработени кои работат во Германија, САД, Индија, Кина и Јапонија. Наши клиенти се водечки производители на автомобили во светот. Од 2013 година ВНТС влезе на бугарскиот пазар.

 

За потребите на нашето производство во Софија, Бугарија (240 км од Скопје) бараме мотивиран и искусен:

 

Техничар за одржување 

 

Главни одговорности:

• Ги поправа сите видови машини и опрема на безбеден, навремен и професионален начин;

• Ги помага развојот и планирањето на превентивно одржување;

• Доколку е потребно, помага на надворешни специјалисти кои ја посетуваат фабриката;

• Ги пријавува сите оштетувања и грешки на опремата за производство;

• Врши инсталација на нова опрема.

 

Основни барања:

• Соодветно техничко образование;

• Способност за работа, сам и во тим;

• Работно ниво на англиски јазик;

• Добри комуникациски вештини;

• Вештини за решавање на проблеми;

• Одговорен, дисциплиниран и организиран;

• Динамично лице со висока посветеност;

• Работа на континуиран режим (три смени).

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Работа во смени

Конкурирај

HRBulgaria@bhtc.com

Види ги сите

Фирми

 • КМТ Сервис ДООЕЛ

  КМТ Сервис ДООЕЛ е докажана фирма која се занимава со сервисна поддршка, продажба и обука во областа на апаратурата за лоцирање на оштетувања на подземни комуникации, тестирање, следење и испитување на подземни енергетски траси, трансформаторски станици, водоводни и канализациони мрежи, отворени и затворени водни базени.

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

 • ФАНУК Бугарија ДООЕЛ

  ФАНУК Бугарија ДООЕЛ е подружница на FANUC Europe Corp, дел од структурата на јапонскиот лидер во областа на индустриската автоматизација и роботизацијата. Канцеларијата на фирмата во Бугарија е централа на FANUC за Југоисточна Европа и ги опслужува земјите од регионот, вклучително Бугарија, Грција, Македонија, Албанија и Кипар.

Види ги сите »